Třinec – Litvínov 4:1 (kon.) | K. Vary – Liberec 2:3 (0:2 po s.n.) | Zlín – Plzeň 2:3 (po pr.)
Chomutov – Vítkovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:0 (kon.) | Olomouc – Sparta 0:3 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 4:5 (0:1 po s.n.)
po prodl.
Berani Zlín
2:3 (0:0, 2:1, 0:1 - 0:1)
HC Škoda Plzeň
Neděle 06.01.2019, 15:30 • Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek nedělního dne a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:05:23)
     
    Střely na branku: 28 – 24
     
    Nejlepší hráči utkání

    PSG Berani Zlín – Dominik Lakatoš

    HC Škoda Plzeň – Milan Gulaš
     
    Je dobojováno. Ztracený zápas nakonec indiáni dokázali srovnat druhou brankou Milana Gulaše a vynutili si nastavenou hrací dobu. A hned v první minutě prodloužení se znovu trefil stejný hráč, který tak dokonal nejen obrat plzeňského celku, ale také svůj hattrick. Na straně hostů tak dnes nebylo jiného střelce. Hosté tak ze zlínského ledu vyrazí na dalekou cestu na západ Čech s výhrou v zádech a dvěma body do tabulky. Domácí si připíší jeden.
     
    Konec zápasu.
    60:36 Milan GULAŠ - 2:3
     
    60:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Čepice na led! Neuvěřitelný zápas plzeňského útočníka pokračoval i v prodloužení a ten se dočkal hattricku. MILAN GULAŠ dostal nabídku před domácí klec a poté z bekhendu prostřelil zblízka Jakuba Sedláčka kolem jeho pravého betonu do mírně odkryté branky – 2:3. Dnes to tak byl z pohledu hostů zápas o jednom střelci a po zásluze tak bude Milan Gulaš vyhlášen nejlepším hráčem. Asistence: Peter Čerešňák a Jan Kovář.
     
    60:12
    Indiáni se dostali do útočné akce a po střele Čerešňákově střele skončil puk jen vysoko nad brankou Jakuba Sedláčka.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila a na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení ve třech hráčích na obou stranách. Pokud ani v nastavení gól nepadne, dočkáme se samostatných nájezdů.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:57
    Hosté tři vteřiny před koncem třetí třetiny nebezpečně vystřelili a Jakub Sedláček pohotovým zákrokem šanci zlikvidoval. Notně tak svůj tým podržel!
     
    59:36
    Nepřesná rozehrávka domácích, kotouč mají hosté a míří před Jakuba Sedláčka.
     
    58:27
    Dominik Frodl povyjel ze své branky, aby dosáhl na kotouč a mohl ho před unikajícím domácím hráčem odpálit do bezpečí. To se mu povedlo a hosté míří dopředu.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:03
    Oba týmy nechtějí udělat chybu, do bezhlavých akcí se tak nepouštějí. Snaží se čekat na chybu soupeře, kterou by mohli hráči potrestat.
     
    56:50
    Hosty nyní zastavilo postavení mimo hru, ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    56:11
    Milan Gulaš se hnal do zakončení a snažil se dosáhnout nejen vedoucí branky, ale také hattricku, ale proti byl znovu přesný Jakub Sedláček. Hra je zase přerušena.
     
    Utkání sleduje 4 185 diváků.
     
    55:19
    Jan Eberle střílel na branku, Jakub Sedláček opět chytil jeho pokus. Nicméně Plzeň se drží v útočné třetině.
     
    55:00
    Zakázané uvolnění tentokráte na straně Plzně. Bude se vhazovat po levé ruce Dominika Frodla.
     
    54:20
    Jakub Sedláček zapsal další zákrok po hostující střele hned po vhazování před jeho brankou a poté se do akce řítí zlínští Berani.
     
    53:53
    Plzeňané jsou natlačeni v útočném pásmu, kde se snaží skórovat. Ovšem znovu byla obrana Zlína proti a nic takového nedovolila.
     
    53:45
    Následuje další komerční přestávka.
     
    52:59
    Z těžkého úhlu střílel Vojtěch Němec, přesto zasahoval holí Jakub Sedláček. Kotouč se však dostal zpět na hokejky plzeňských hokejistů, kteří i nadále drží útočnou třetinu.
     
    52:35
    Denis Kindl je na ledové ploše a Plzeň je už v plném počtu.
     
    52:15
    Fořt těsně před Frodlem neuspěl, hostující brankář tak zapisuje další zákrok, po němž je hra přerušena. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    51:45
    Petr Straka se dokonce ve vlastním oslabení dostal do zakončení, jeho bekhendový pokus však Jakub Sedláček srazil do rohu kluziště.
     
    51:17
    Jakub Šlahař zavezl puk do útočného pásma, pak přišla nepřesná rozehrávka Beranů a následně i ztráta kotouče. Hosté se zase osvobozují.
     
    51:09
    Domácí mají další přesilovou hru k dispozici a mají tak šanci dostat se zpět do vedení. Zatím ale hosté hrají zodpovědně a vyhazují kotouč do bezpečí.
     
    50:35
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Denis Kindl – 2 min., podrážení).
     
    50:22
    Další zlínské zakázané uvolnění a opět tak hosté získali zadarmo útočné pásmo.
     
    50:03
    Zakázané uvolnění Zlína stěhuje hru před branku Jakuba Sedláčka, který tak bude čelit dalšímu vhazování před vlastní brankou.
     
    49:38
    Zlínští se však dostali zpět a Tomáš Fořt si důrazně počínal těsně před Frodlem, ovšem opět se mezi třemi tyčemi zaskvěl.
     
    49:19
    Další střelu Dominika Lakatoše, kterou kryje jeho jmenovec Frodl a hra je znovu přerušena. Tentokráte se však bude vhazovat ve středním pásmu, jelikož byl zlínský hráč v brankovišti.
     
    48:45
    Nyní přišly chvíle zase pro domácí tým, který se dostal ke střele před Dominikem Frodlem, ale ten si znovu dokázal poradit, a to i proti další střele Zdeňka Okála.
    47:42 Milan GULAŠ - 2:2
     
    47:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno jest a začíná se znovu od začátku. Puk se dostal k MILANU GULAŠOVI, který se dostal do blízkosti Jakuba Sedláčka a prostřelil ho mezi jeho betony – 2:2. Je to tak jeho druhý gól v utkání a na srovnání stavu skóre tak má výrazný podíl. Bez asistence.
     
    47:11
    Rychlý protiútok hostů zakončoval těsně před Jakubem Sedláčkem jeden z hostů, ale jeho tečovaná střela končí jen na domácím brankáři.
     
    46:19
    Zdeněk Okál se pokusil zadovkou zakončit, ale bylo to nepřesné. Akci na opačném konci kluziště tak mohou založit zase indiáni.
     
    45:23
    Neúspěšná střela Petra Kodýtka znamenala ztrátu puku Plzně a do akce na druhé straně šli Zlínští. Jenže byli zastaveni ve střední třetině a Plzeň se tak vrací do útoku.
     
    45:01
    Jenže agilní domácí hráči si vypracovali další pokus, kterým ohrozili Dominika Frodla a ten kryje další pokus. Hra je znovu přerušena a vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    44:06
    Hosté zakládají od vlastního brankáře další akci a jdou do útoku. Na srovnání stavu mají ještě hodně času, ale rádi by se trefili už nyní.
     
    43:22
    Edgars Kulda se dostal do velké šance, jenže znovu svůj um předvedl Dominik Frodl a další těžký pokus domácích zneškodnil.
     
    43:00
    Po další akci Plzně došlo k zákroku Jakuba Sedláčka, který tak raději přerušuje hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    42:07
    Eberle střílel z levého kruhu po přihrávce Milana Gulaše, ale do jeho střely vložil hůl obránce Řezníček a pokus tak zablokoval.
     
    41:36
    Domácí se uhnízdili v pásmu Plzně, Lakatoš nahodil puk před branku a Kulda ho před Dominikem Frodlem tečoval. Hostující brankář si však připisuje další zákrok.
     
    41:01
    Plzeň je už v plném počtu.
     
    40:15
    Do první akce ve třetí třetině se do šance dostal Jan Kovář ve vlastním oslabení, ale branku domácích minul.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 19 – 14
     
    Také druhá třetina je minulostí. V ní jsme se už branek dočkali, a to rovnou tří. Nejprve ve třiatřicáté minutě otevřel účet zápasu Tomáš Žižka a Zlín šel do vedení. Za minutu a půl později už Berani vedli rozdílem dvou gólů. Tomáš Fořtpřetavil svůj únik před Frodla bekhendem a hosté museli dohánět dvougólové manko. Ovšem ze strany Plzně přišla velmi rychlá odpověď, když se po pěkné akci prosadil Milan Gulaš. Zápas je tak stále pro oba celky otevřený, hosté se budou snažit o vyrovnání. Ještě nás tak čeká pořádná bitva, u které zůstaňte i nadále s námi. Třetí perioda začne přibližně v 17:17.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:55
    Ještě poslední pokus domácích, který končí mimo tři tyče a také druhé dějství pomalu, ale jistě končí.
     
    39:27
    Lakatoš zavezl puk do útočného pásma, kde poté Berani kombinovali, ale nedostali se ke střele. Následně pak se hosté osvobodili a poslali puk až před domácí branku.
     
    39:01
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Denis Kindl – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:24
    Dominik Lakatoš napálil puk z levého kruhu a jeho pokus znovu zastavil Dominik Frodl i za cenu bolestivého zásahu. Nakonec je ale v pořádku a hra pokračuje dále.
     
    37:51
    Zlín je v plném počtu.
     
    37:03
    Vojtěch Němec číhal před brankou domácích, dostal přihrávku a jen těsně minul pravou tyč Jakuba Sedláčka.
     
    36:10
    Nyní mají hosté šanci srovnat stav zápasu, hrají přesilovou hru a jsou uhnízděni v pásmu Zlína. Dá se tak očekávat jejich tlak.
     
    35:51
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Tomáš Žižka – 2 min., podrážení).
     
    35:40
    Hosté ožili a znovu se natlačili před domácí branku, kde musel znovu zasahovat Jakub Sedláček.
    34:54 Milan GULAŠ - 2:1
     
    34:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přichází však velmi rychlá hostující odpověď a hosté jsou domácím na dostřel jediné branky. MILAN GULAŠ se prosmýkl z levého kruhu těsně před Jakuba Sedláčka, kterého pak dokázal překonat – 2:1. Asistence: Jan Kovář a Nick Jones.
    33:53 Tomáš FOŘT - 2:0
     
    33:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    A Berani odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. TOMÁŠ FOŘT unikl, efektně se zbavil Jana Kováře a poté těsně před Dominikem Frodlem zakončil z bekhendu – 2:0. Hosté na tuto situaci reagují oddechovým časem. Asistence: Jiří Ondráček a Pavel Kubiš.
     
    33:40
    Následuje další komerční přestávka.
    32:29 Tomáš ŽIŽKA - 1:0
     
    32:29
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se ujímají vedení. Skvělou práci odvedl Dominik Lakatoš, jenž objel, ač tísněn obranou, domácí branku a poté z levé strany našel ideálně postaveného TOMÁŠE ŽIŽKU, který z prostoru mezi kruhy překonává Dominika Frodla – 1:0. Svou aktivitu tak Berani zúročili vedoucím gólem. Asistence: Dominik Lakatoš a Pavel Sedláček.
     
    31:45
    Střelecky jsou stále aktivnější zlínští hráči, v tuto chvíli je poměr střel na branku 14:8 ve prospěch právě Beranů.
     
    30:59
    Jsme za polovinou zápasu a stále jsme se branky nedočkali. Zatím je k vidění urputná bitva a souboj obou gólmanů. Ti tak drží svá čistá konta.
     
    30:35
    Také Plzeň je už kompletní.
     
    30:19
    Dominik Lakatoš dostal puk od Fryšary, ale nedokázal se dostat ke střele od levého kruhu. Hosté se pak znovu osvobozují a šetří cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    29:25
    Zlín je v plném počtu a začíná jeho zkrácené přesilová hra. Musejí však začínat od vlastní branky, kde zůstal kotouč z posledního souboje.
     
    29:16
    Hosté jsou ve čtyřech.
     
    29:05
    Hosté získali puk, na nic nečekali a poslali ho až před branku Jakuba Sedláčka.
     
    28:35
    A znovu budou hrát domácí přesilovku, konkrétně čtyři na tři po špatném střídání Plzně, která inkasuje trest za příliš mnoho hráčů.
     
    28:35
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Vojtěch Němec.
     
    27:45
    Kracík si bruslí sklepl kotouč před sebe, poté ho poslal Conoru Allenovi, ale ten se do zakončení nedostal. Hned na to hru na druhou stranu zase otáčejí zlínští Berani.
     
    27:25
    Přesilovka domácích končí, Ondráček sekl soupeře a jde také na trestnou lavici. Uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    27:25
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jiří Ondráček – 2 min., sekání).
     
    27:25
    A Dominik Frodl si hned připisuje další zákrok a hra je přerušena.
     
    27:16
    Ovšem ne na příliš dlouho. Za další hostující faul usedl na lavici hanby Jan Kovář a po další komerční přestávce tak budou domácí hrát další přesilovou hru.
     
    27:16
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jan Kovář – 2 min., vysoká hůl).
     
    27:05
    Eberle je na ledové ploše a indiáni jsou tak opět v plném počtu.
     
    26:50
    Za brankou vybojovali kotouč hosté a hned ho znovu poslali přes celé kluziště až před domácí branku a tohle oslabení už zřejmě zvládnou.
     
    26:19
    Ralfs Freibergs se dostal ke střele z prostoru mezi kruhy, ale ani jeho pokus nekončí za Frodlovými zády. Brankář Plzně tak svůj tým opět podržel.
     
    25:44
    Zatím však hosté své oslabení hrají velmi dobře a domácí celek příliš nepouštějí k ohrožení své branky. A poté vyhazují kotouč až před branku Jakuba Sedláčka.
     
    25:05
    Eberle hned poté sekl soupeře a je na trestné lavici. Další početní výhoda pro zlínské Berany.
     
    25:05
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jan Eberle – 2 min., sekání).
     
    25:05
    Pěkně sehraná kombinace Plzně. Hosté se tak dostali do skvělé pozice. Z prostou mezi kruhy však puk za Sedláčkova záda neposlal Kodýtek a domácí brankář má další přesný zákrok.
     
    23:47
    Zlínští poslali kotouč na zakázané uvolnění a vše se tak vrací zase před Jakuba Sedláčka. Ten tak bude muset být ve svém brankovišti opět pozorný.
     
    23:40
    Indiáni si ho však sebrali znovu a poté zahrozili před Sedláčkovou brankou. Ale znovu z toho nic nebylo a hra se tak přemisťuje před Dominika Frodla.
     
    23:18
    Ovšem i hostům souhra nevyšla, puk poté obrana Zlína poslala do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    22:33
    Nyní pomohl Frodl obraně, když za vlastní brankou sebral puk a poslal ho o mantinel pryč z pásma. Znovu se tak indiáni pokusí o průchod do domácího teritoria.
     
    22:09
    Štěpán Fryšara dostal přihrávku a sjel si na pravý kruh, jeho táhlá střela ale nijak zvlášť Dominika Frodla neohrozila. Ten poté poslal puk spoluhráčům, kteří už míří na opačnou stranu kluziště.
     
    20:50
    Ondřej Kratěna se snažil překazit rozehrávku Beranů ve středním pásmu, to mu však nevyšlo a Zlínští se dostali do útočného pásma, kde však nepřesně střílel Michal Popelka.
     
    20:25
    Zakázané uvolnění zlínského týmu a hra se tak stěhuje před Jakuba Sedláčka. V úvodu druhé třetiny se tak bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    20:19
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 12 – 3
     
    První třetina mezi Zlínem a Plzní je minulostí. V ní jsme sice branku neviděli, ovšem šance na obou stranách ano. Oba týmy si připsaly po jedné velké šanci, ale oba brankáři nedopustili, aby soupeř skóre otevřel. V závěru třetiny měli domácí menší tlak, a to i díky přesilové hře, kterou však využít nedokázali. Tu budou dohrávat ve druhé třetině. Z ní už ale zbylo jen devatenáct vteřin. Čeká nás tak jistě zajímavá i druhá část, která začne přibližně v 16:20.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Ještě to domácí zkusili před hostující brankou, ale nebyli úspěšní. V této části hry se tak už nic nestane, hosté se totiž osvobozují a Zlín to už nestihne.
     
    19:20
    Plzeňané vyhazují kotouč až před zlínskou branku a díky tomu se osvobozují. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:59
    Freibergs vyslal nebezpečnou střelu směrem k hostující brance, ale hosté ji dokázali zastavit.
     
    18:45
    Jako první si přesilovou hru zahrají Zlínští po Kracíkově vyloučení. A už se uhnízdili v pásmu Plzně, kde kombinují před Dominikem Frodlem.
     
    18:19
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň (Jaroslav Kracík – 2 min., podrážení).
     
    17:32
    Pavel Kubiš střílel z levého kruhu a už se dostal až k Frodlovi. Tomu puk vypadl z výstroje a chvíli sám nevěděl, kde je. Nakonec ho přikryl těsně u brankové čáry.
     
    17:12
    Dominik Frodl se skutečně vůbec nenudí a znovu musel do zákroku. Před ním kotouč chtěl dostat za jeho záda Michal Popelka, ale Frodl včas sklapl své betony a nechal opět hru pozastavit.
     
    17:05
    Úmyslný ofsajd hostů přestěhoval hru před Dominika Frodla, vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    16:42
    Střela Dominika Lakatoše končí znovu na brankáři Frodlovi, liberecký útočník, který je zde na hostování, však poslal puk jen k zadnímu mantinelu.
     
    16:00
    Lukáš Kaňák dostal nabito a poté střílel na branku domácích, kde znovu přesně zasáhl Jakub Sedláček. Tím, kdo nyní bude útočit, jsou zase Zlínští.
     
    14:59
    Před malou chvilkou byli Berani zase nebezpeční. Ondráček však nedosáhl na Kubišovu přihrávku z levé strany a do zakončení se nedostal.
     
    14:43
    Matyáš Kantner potáhl akci podél pravého mantinelu, nahodil kotouč před Jakuba Sedláčka, ovšem domácí ho vyhodili na zakázané uvolnění a indiáni v pásmu Zlína zůstanou.
     
    13:48
    Další delší obléhání plzeňské branky končí dalším zákrokem Dominika Frodla a znovu je hra přerušena. Domácí hráči tak útočnou třetinu udrželi i pro následující chvíle.
     
    12:44
    Od modré čáry nahazoval puk směrem před Sedláčkovu klec Conor Allen, ale ten srazila obrana k zadnímu mantinelu a hosté ztrácejí útočné pásmo a vracejí se zpět do obrany.
     
    12:09
    Další jistý zákrok Dominika Frodla znamenal další přerušení hry. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    12:02
    Následuje další komerční přestávka.
     
    12:02
    A poté znovu zlínští hokejisté ohrozili Frodlovu branku, ale hostující brankář byl pozorný. Poté raději přerušil hru před dotírajícími zlínskými hráči.
     
    11:51
    Michal Popelka se na levém kruhu napřáhl ke střele, tu hosté zablokovali a poslali kotouč do bezpečí.
     
    11:24
    Allen vyhodil puk k Sedláčkovi a hosté odcházejí rychle vystřídat. Na ledě tak budou čerstvé formace.
     
    10:27
    Západočeši znovu vybojovali puk u své modré čáry, poté pronikli do útočného pásma, ale příliš dlouho se tam nezdrželi. Berani se tak přemisťují zase před Dominika Frodla.
     
    10:00
    V polovině první části hry jsme stále branku neviděli, oba brankáři jsou zatím pozorní a drží svá čistá konta. U puku jsou hosté a operují před zlínskou brankou.
     
    09:41
    Další zakázané uvolnění Zlína, hra se tak stěhuje před Jakuba Sedláčka. Puk bude vhozen po jeho levé ruce.
     
    08:30
    Před hostující brankou nyní zůstal puk a Frodl byl mimo brankoviště. Nikdo z domácích ale nestihl k puku dojet a nakonec se Plzeňané dostávají ke kotouči a otáčejí hru.
     
    07:39
    Na druhé straně se ale také zrodila velká šance, z levé strany vystřelil Petr Kodýtek a díky Jakubu Sedláčkovi se také zřejmě skóre nemění! Dvě akce na obou stranách tak byly opravdu hodně nebezpečné.
     
    07:13
    Nyní se už ale musel Dominik Frodl otáčet ve svém brankovišti. Těsně před ním totiž nebezpečně dorážel střelu Šlahaře Pavel Sedláček a pohotovým zákrokem tak brankář Plzně zabránil velkému nebezpečí!
     
    06:40
    Nahození hostů do útočného pásma zachytil jeden z domácích hráčů a od vlastní branky tak založil zlínskou akci. Vše ale bylo bez úspěchu.
     
    06:28
    Nyní následuje první komerční přestávka tohoto duelu.
     
    05:46
    Jenže Západočechům se nepovedlo usadit se v pásmu zlínského týmu a ke střele se tak vůbec nedostali. Znovu tak mohou jít na opačnou stranu Zlínští.
     
    05:13
    Pavel Kubiš s Pavlem Sedláčkem pokazili další souhru svého týmu a ztratili kotouč. S ním už do akce míří zase hostující celek.
     
    04:24
    Tomáš Fořt po postupném útoku domácích vystřelil kousek před hostující klecí, kotouč poté jen těsně minul tyč branky indiánů.
     
    04:02
    Znovu se bude vhazovat před brankou Jakuba Sedláčka. Zlín se dopustil dalšího zakázaného uvolnění a hosté tak získali zadarmo útočnou třetinu.
     
    02:52
    U vlastní modré čáry vybojovali kotouč hosté a znovu se tak snaží projít do útočné třetiny. To se povedlo a z levé strany vyslal střelu Ondřej Kratěna, který nechal vyniknout Jakuba Sedláčka.
     
    02:30
    David Nosek se toho nebál a od modré čáry vyslal tvrdou střelu, ale opět se zaskvěl Dominik Frodl, jenž měl lapačku připravenou.
     
    02:19
    Dominik Frodl ukryl puk proti další domácí střele a před dotírajícím domácím týmem tak raději hru také zastavil.
     
    01:40
    Od vlastní branky zakládali svou akci hokejisté Zlína, ovšem znovu bez úspěchu a Plzeňané tak sbírají černou gumu a míří s ní okamžitě na druhou stranu.
     
    01:16
    Domácí sice dostali puk do středního pásma, ovšem hosté se k němu dostali zpět a také se vrátili zase do útočné třetiny. Pro přihrávku rukou je však hra zastavena a znovu se bude vhazovat před Sedláčkem.
     
    01:10
    Zakázané uvolnění zlínského celku a hra se tak stěhuje před Jakuba Sedláčka. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    00:37
    Domácí obrana však kotouč získala na svou stranu a hned se zrodila šance na druhé straně, z mezikruží střílel Štěpán Fryšara, ale Frodl byl připraven.
     
    00:09
    Hosté jsou u kotouče a hned se snaží projít do útočného pásma, kde se pokusí poprvé ohrozit Jakuba Sedláčka ve zlínské brance.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    K utkání je vše připraveno a za malý okamžik bude vhozeno úvodní buly zápasu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Nosek (A), Freibergs, Valenta, Žižka (C), Řezníček, Zbořil, Padrnos – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – E. Kulda, Fryšara, Popelka – Šlahař, P. Sedláček, Lakatoš – Okál, Honejsek, Herman.

    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Pulpán, Čerešňák, Allen, Jones, Vráblík, L. Kaňák – Indrák (A), Jan Kovář (A), Gulaš (C) – V. Němec, Kracík, Kratěna – Straka, Kodýtek, Eberle – Kantner, Preisinger, D. Kindl.

    Rozhodčí: Pešina, Kubičík – Svoboda, Ganger.
    Jakub Sedláček má zatím dvě čistá konta.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Vzájemná utkání

    V této sezóně se oba celky utkaly už dvakrát. Nejprve plzeňští hokejisté zvítězili na zlínském ledě 5:3, poté se pak jako hosté radovali naopak Zlínští, kteří v Plzni brali tři body po těsné výhře 2:1. Kdo se bude radovat z jakékoli výhry dnes? To nám samozřejmě napoví až samotné utkání.
     
    HC Škoda Plzeň

    Hosté z Plzně jsou na tom mnohem lépe. Jsou na šesté pozici, tedy v elitní šestce, která zaručuje přímý postup do čtvrtfinále soutěže. A tuto pozici by si rádi přinejmenším udrželi, nebo v případě klopýtnutí soupeřů před nimi ještě o něco vylepšili. Na svém kontě mají jednapadesát bodů za sedmnáct výher a třináctkrát odešli z ledu jako poražený tým. Plzenští indiáni mají za sebou dvě výhry za sebou, zejména ta páteční jim asi nejvíce chutnala. Na svém ledě totiž doslova rozdrtili stále se trápící Dynamo z Pardubic, kterému nasázela rovných jedenáct branek. Hosté se trefili pouze jednou a připsali tak další prohru a stále jsou tak beznadějně poslední. Nabuzeni touto kanonádou jedou na zlínský led s cílem tuto výhru potvrdit a získat další důležité body do tabulky. Čeká nás tak velmi zajímavý zápas, který si rozhodně nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Milan Gulaš – 31 bodů (12+19)
    Vojtěch Němec – 21 bodů (14+7)
    Denis Kindl – 18 bodů (10+8)
     
    PSG Berani Zlín

    Domácí hokejisté jsou v tabulce na jedenáctém místě se třiačtyřiceti body. Na své konto si zapsali čtrnáct výher a osmnáct proher. Jsou tak na pozici mimo předkolo play-off naopak na nepopulárním místě, které zaručuje souboj o udržení se v extralize, čili play-out. Naposledy se jim nedařilo na ledě Vítkovi, kde padli 1:6 z jejich pohledu. V utkání Berany poslal do vedení Dominik Lakatoš, střela exlibereckého útočníka však byla jedinou. Vítkovičtí dokázali zápas otočit ještě v první části hry, kdy nasázeli Zlínu pět branek. Dnes by rádi tento neúspěch a vysokou prohru odčinili, nic jednoduchého je tedy ale nečeká. Na jejich led přijede silná Plzeň, která jen tak body nerozdává.

    Nejproduktivnější hráči

    Jiří Ondráček – 23 bodů (10+13)
    Tomáš Fořt – 19 bodů (7+12)
    Pavel Kubiš – 17 bodů (10+7)
     
    Hezké nedělní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dnes je na programu opět Tipsport extraliga a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy PSG Berani Zlín a HC Škoda Plzeň.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 33. Žižka (Lakatoš, P. Sedláček), 34. Fořt (J. Ondráček, Kubiš) – 35. Gulaš (Jan Kovář, Jones), 48. Gulaš, 61. Gulaš (Čerešňák, Jan Kovář)


    Berani Zlín: J. Sedláček (Štůrala) – Nosek (A), Freibergs, Valenta, Žižka (C), Řezníček, Zbořil, Padrnos – J. Ondráček, Fořt, Kubiš (A) – E. Kulda, Fryšara, Popelka – Šlahař, P. Sedláček, Lakatoš – Okál, Honejsek, Herman.
    HC Škoda Plzeň: Frodl (Miltchakov) – Pulpán, Čerešňák, Allen, Jones, Vráblík, L. Kaňák – Indrák (A), Jan Kovář (A), Gulaš (C) – V. Němec, Kracík, Kratěna – Straka, Kodýtek, Eberle – Kantner, Preisinger, D. Kindl.

    Rozhodčí: Pešina, Kubičík – Svoboda, Ganger

    Diváci: 4185
    thejrc.org