Zvolen – Poprad 4:0 (kon.) | Nitra – MAC Budapešť 6:1 (kon.) | Trenčín – Žilina 5:4 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 3:5 (kon.) | Miskolc – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.) | Detva – Nové Zámky 5:0 (kon.)
konec
HK Nitra
6:1 (1:1, 2:0, 3:0)
MAC Budapešť
Neděle 06.01.2019, 16:00 • Nitra Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 39. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:35
    Nitra právě vstřelila branku!
    Slovák vyhrál vhazování, po němž se dostal k puku JUDD BLACKWATER. Ten vyslal na bránu nevýrazný pokus, který končí překvapivě až v síti. Asistence: Marek Slovák.
     
    47:27
    Nitra právě vstřelila branku!
    Gól, jenž vzešel ze zmatku v předbrankovém prostoru Budapešti, kde se nejlépe zorientoval LANE SCHEIDL, platí! Nitra tak vede už 5:1. Bez asistence.
     
    40:19
    Nitra právě vstřelila branku!
    Domácí vstupují do třetí části gólem ve vlastním oslabení! DALIBOR BORTŇÁK získal puk ve středním pásmu a dostal se do samostatného úniku. Rajnovi pak naznačil kličku, aby následně zasunul kotouč do odkryté části branky. Bez asistence.
     
    35:43
    Nitra právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku! Lantoši poslal šikovnou přihrávku na modrou čáru, kde si puk převzal McCormack. Jeho tvrdou střelu tečoval před brankou KALE KERBASHIAN. Asistence: Graeme McCormack, Róbert Lantoši.
     
    21:19
    Nitra právě vstřelila branku!
    LANE SCHEIDL si v obranném pásmu převzal puk od Koríma, přešel s ním do útočné třetiny, kde obešel Burta a dostal se až před Rajnu. Toho překonal střelou k bližší tyči a krásnou individuální akcí tak dokonává domácí obrat. Asistence: Karol Korím, Kenney Morrison.
     
    03:27
    Nitra právě vstřelila branku!
    Domácí bleskově srovnávají krok. Střelu Koríma dokázal vyrazit Rajna před sebe, zde ale dorážel v pádu JAKUB MINÁRIK, jenž poslal kotouč do odkryté části branky. Asistence: Karol Korím, Lane Scheidl.
     
    02:05
    Budapešť vstřelila branku!
    Hosté jdou zkraje utkání do překvapivého vedení! Terbócs zavezl kotouč do pásma, kde na sebe nalákal dvojici obránců. Vzápětí přihrál na volného KEVINA SZABADA, jenž přesnou střelou otevírá stav! Asistence: István Terbócs.

    Filip Lefenda

    Branky a nahrávky: 4. Minárik (Korím, Scheidl), 22. Scheidl (Korím, Morrison), 36. Kerbashian (McCormack, Lantoši), 41. Bortňák, 48. Scheidl, 52. Blackwater (Slovák) – 3. Szabad (Terbócs)


    HK Nitra: Šimboch (Foltán) – McCormack, Mezei, Morrison, Korím, Versteeg, Pupák, Sloboda – Blackwater, Slovák, Lantoši – Minárik, Kerbashian, Scheidl – Rapáč, Bortňák, Buček – Pätoprstý, Čaládi, Hrušík
    MAC Budapešť: Rajna (Bálizs) – Fejes, Pozsgai, Garát, Negrin, Burt, Vokla, Kreisz – Bodó, Langkow, Orban – Dansereau, Brown, Klempa – Terbócs, Nagy, Majoross – Szigeti, Pápa, Szabad

    Rozhodčí: Jonák, Adamec – Frimmel, Durmis
    bahis siteleri