Winnipeg – Anaheim 9:3 (kon.) | Ottawa – Detroit 0:2 (kon.) | Florida – Vegas 3:1 (kon.)
Columbus – St. Louis 2:4 (kon.) | NY Islanders – Los Angeles 4:2 (kon.) | Toronto – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Nashville – Dallas 1:3 (kon.) | Minnesota – Chicago 3:4 (po pr.) | NY Rangers – Tampa 2:3 (kon.)
Colorado – Vancouver 1:5 (kon.) | San Jose – Arizona 3:2 (po pr.) | Washington – Boston 0:1 (kon.)
Carolina – Calgary 3:4 (kon.) | Montreal – Edmonton 4:3 (po pr.)
konec
Columbus Blue Jackets
2:4 (0:2, 0:0, 2:2)
St. Louis Blues
Neděle 03.02.2019, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:30 Oskar SUNDQVIST - 2:4
     
    59:30
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A už je to definitivní! OSKAR SUNDQVIST bez potíží poslal puk do prázdné columbuské branky, a prosadil se tak už ve třetím po sobě jdoucím utkání. Asistence: Brayden Schenn.
    57:23 Pierre-Luc DUBOIS - 2:3
     
    57:23
    Columbus právě vstřelil branku!
    Že by drama? Artěmij Panarin nabil na levý kruh nikým nehlídanému PIERREU-LUCU DUBOISOVI, který se trefil nechytatelně pod břevno. Do konce zbývají ještě dvě a půl minuty! Asistence: Artěmij Panarin a Cam Atkinson.
     
    57:05
    Korpisalo míří na střídačku, domácí to zkouší se šesti hráči v poli.
     
    56:43
    Před Joonasem Korpisalem teď vznikl obrovský závar, ani jedna z dorážek z předbrankového prostoru ale neprošla za ležícího columbuského gólmana!
     
    50:13
    Skvěle to teď udělal Robert Thomas, který se prokličkoval až před Korpisala, jeho následnou střelu ale na poslední chvíli dostatečně přizvedl Werenski!
    46:49 Vladimir TARASENKO - 1:3
     
    46:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    O pouhých 37 sekund později hosté odskočili zpět do trháku. Podobně jako před prvním gólem Blues Korpisalo nedokázal udržet střelu z dálky, načež VLADIMIR TARASENKO v pádu usměrnil touš za jeho záda! Asistence: Ryan O'Reilly a Brayden Schenn.
    46:15 Oliver BJORKSTRAND - 1:2
     
    46:15
    Columbus právě vstřelil branku!
    St. Louis už vede jen o gól! Artěmij Panarin v rohu kluziště obral o puk Pietrangela a poté v předbrankovém prostoru našel nikým nehlídaného OLIVERA BJORKSTRANDA, který chladnokrevně zakončil. Asistence: Artěmij Panarin.
     
    42:43
    Komplikace pro Columbus, Scott Harrington (CBJ) vyfasoval dvě minuty za krosček.
     
    41:04
    Na opačnou stranu se okamžitě poté vydal Schenn, který vyzval ke skórování Alexe Pietrangela, kapitán Blues ale tváří v tvář Korpisalovi přestřelil!
     
    27:58
    Hosté si zahrají svou první přesilovku, Josh Anderson (CBJ) si půjde odpykat dvouminutový trest za podrážení.
     
    26:20
    Vladimir Tarasenko sahal po své třetí asistenci v zápase, nikým nehlídaný Tyler Bozak ale na jeho přihrávku v předbrankovém prostoru nedosáhl.
     
    25:23
    Anthony Duclair, který v minulém utkání na ledě Winnipegu odehrál pouhých 24 sekund, ujel po levém křídle, na Binningtona ale nevyzrál!
     
    23:36
    Vince Dunn (STL) vyhodil kotouč ze hřiště, za což vyfasoval dvouminutový trest – zdržování hry.
    19:15 Carl GUNNARSSON - 0:2
     
    19:15
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A už je to o dva góly! Skvělou práci teď v útočném pásmu odvedl obránce CARL GUNNARSSON, který nejprve vybojoval kotouč za columbuskou brankou a poté si najel před Korpisala, odkud ztečoval Schennovo nahození za jeho záda. Asistence: Brayden Schenn a Vladimir Tarasenko.
    08:28 Ryan O'REILLY - 0:1
     
    08:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se zničehonic dostávají do vedení! Joonas Korpisalo nedokázal udržet Pietrangelovo nahození od modré ve své výstroji, čehož využil RYAN O'REILLY a usměrnil volný puk do sítě. Asistence: Alex Pietrangelo a Vladimir Tarasenko.
     
    00:37
    Blues měli krátce po úvodním buly velkou šanci, nikým nehlídaný Vladimir Tarasenko ale z levé strany na Korpisala nevyzrál.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 47. Bjorkstrand (Panarin), 58. Dubois (Panarin, Atkinson) – 9. R. O'Reilly (Pietrangelo, Tarasenko), 20. Gunnarsson (B. Schenn, Tarasenko), 47. Tarasenko (R. O'Reilly, B. Schenn), 60. Sundqvist (B. Schenn)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Werenski, S. Jones, R. Murray, Nutivaara, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, J. Anderson – N. Foligno, Wennberg, Atkinson – Hännikäinen, Dubinsky, Letestu – Duclair, Riley Nash, Bjorkstrand.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo, Bouwmeester, Parayko, Edmundson, Dunn – B. Schenn, R. O'Reilly, Tarasenko – Schwartz, Bozak, Steen – Sanford, Sundqvist, Maroon – MacEachern, Barbašev, Thomas.

    Rozhodčí: McCauley, Meier – Miller, Barton
    bahis siteleri