Chabarovsk – Kunlun 7:2 (kon.) | Vladivostok – Barys 2:1 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 5:3 (kon.)
Dynamo Moskva – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Magnitogorsk 5:4 (kon.) | CSKA Moskva – Viťaz 6:1 (kon.)
Jokerit – Spartak Moskva 5:4 (kon.) | Petrohrad – Jaroslavl 4:0 (kon.) | Riga – HC Slovan 5:0 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
5:3 (3:1, 1:2, 1:0)
Neftěchimik Nižněkamsk
Pondělí 18.02.2019, 15:00 • KRK Uralec, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:36 Anatolij GOLYŠEV - 5:3
     
    48:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hostující obrana se zničehonic úplně rozpadla a domácí jejího zaváhání naplno využívají! Ježov dělal, co mohl, na zakončení ANATOLIJE GOLYŠEVA ale už nedosáhl. Dovolím si říct, že po téhle trefě už je definitivně rozhodnuto. Asistence: Nigel Dawes, Stéphane Da Costa.
    33:40 Pavel PORJADIN - 4:3
     
    33:40
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    PAVEL PORJADIN se prosazuje podruhé v dnešním utkání a opět z úniku! Dopředu jej krásnou přihrávkou vysunul Chisamutdinov a hostující útočník pak neměl s překonáním Kováře sebemenší problém. Tohle si domácí obrana opravdu za rámeček nedá. Asistence: Arsen Chisamutdinov.
    25:03 Nigel DAWES - 4:2
     
    25:03
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Souhra Sextona s NIGELEM DAWSEM vede k dalšímu gólu, Avtomobilist podruhé v utkání využívá přesilovou hru. Kanaďan s kazašským pasem teď Ježova překonal nenápadnou střelou z vysokého úhlu – 4:2. Asistence: Dan Sexton.
    20:59 Pavel PORJADIN - 3:2
     
    20:59
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Tak pozor, tohle bude ještě zajímavé! Po zaváhání domácích vzal věci do svých rukou PAVEL PORJADIN, vybruslil si před Kováře a zasunul pryž přímo do jeho klece. Kontaktní gól je na světě, Neftěchimik už prohrává jen o jeden gól. Bez asistence.
    13:47 Mikael RUOHOMAA - 3:1
     
    13:47
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Brankové hody v Jekatěrinburgu pokračují dál, Nižněkamsk ve třinácté minutě snižuje na 1:3! Vlci se teď dostali do přečíslení dva na jednoho, přičemž Kovář nedosáhl na střelu MIKAELA RUOHOMY. Asistence: Joonas Puustinen.
    10:57 Stéphane Da Costa - 3:0
     
    10:57
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Naděje vlků na účast v play-off se jim rozplývají před očima, domácí v půlce první třetiny vedou už o tři branky! Od začátku Puustinenova vyloučení se hrálo prakticky jen na jednu branku, přičemž rostoucí tlak vyvrcholil přesnou trefou STÉPHANA DA COSTY. Asistence: Nigel Dawes, Anatolij Golyšev.
    04:14 Georgij BĚLOUSOV - 2:0
     
    04:14
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro hosty start jako z hororu, lídr Východní konference odskakuje do dvougólového vedení! Obrana Neftěchimiku teď úplně zapomněla na GEORGIJE BĚLOUSOVA, který svůj únik přetavil v další gól Jekatěrinburgu. Ilja Ježov se už připravuje na střídačce, Korotajev pravěpodobně dochytal. Bez asistence.
    03:00 Anatolij GOLYŠEV - 1:0
     
    03:00
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace hráčů v červeném vede k úvodní trefě utkání! Dawes našel na kruhu volného ANATOLIJE GOLYŠEVA, který bez váhání poslal prudkou střelu přímo na Korotajevovu klec. Dnešní jednička Neftěchimiku vůbec neměla šanci tuhle dělovku chytit – 1:0! Asistence: Nigel Dawes, Stéphane Da Costa.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 3. Golyšev (Dawes, S. Da Costa), 5. Bělousov, 11. S. Da Costa (Dawes, Golyšev), 26. Dawes (Sexton), 49. Golyšev (Dawes, S. Da Costa) – 14. Ruohomaa (Puustinen), 21. Porjadin, 34. Porjadin (Chisamutdinov)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (Fomin) – Gurkin, I. Višněvskij, Ljamin, Trjamkin (C), Mišarin, Alexej Vasilevskij, Jegoršev, Valitov – Dawes (A), Golyšev, S. Da Costa – Sexton, Paré, Litovčenko – Bělousov, Kučerjavenko, Denis Kazionov – Česalin, Gračjov, Rassejkin.
    Neftěchimik Nižněkamsk: Korotajev (5. I. Ježov) – Polášek, Bryncev, Šaripzjanov (A), D. Musin, Volgin, Timašov, Ogurcov – Jo. Nättinen, Ruohomaa, Puustinen – Nestrašil, Porjadin, Chisamutdinov – P. Kulikov, E. Galimov (C), Bikmullin – Avcin, Šiksatdarov, Zdunov – Šarifjanov.

    Rozhodčí: Kuljov, Cyplakov – Biťukov, Judin.

    Diváci: 5 100
    bahis siteleri