Winnipeg – Montreal 1:3 (kon.) | Tampa – Washington 3:6 (kon.) | New Jersey – St. Louis 2:3 (po pr.)
NY Islanders – Buffalo 5:1 (kon.) | Ottawa – Toronto 4:2 (kon.) | Nashville – Columbus 2:5 (kon.)
San Jose – Vegas 4:3 (po pr.) | Vancouver – Dallas 3:2 (1:0 po s.n.) | Edmonton – Anaheim 1:5 (kon.)
Los Angeles – Chicago 3:2 (po pr.) | Philadelphia – NY Rangers 0:3 (kon.) | Arizona – Minnesota 4:0 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:1 (kon.)
konec
New York Islanders
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
Buffalo Sabres
Neděle 31.03.2019, 00:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:28 Victor OLOFSSON - 5:1
     
    53:28
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté se přece jenom dočkali branky, kterou dávají v přesilové hře, když se ke kotouči dostal VICTOR OLOFSSON, který zakončil přesně k levé tyči a vymazal Lehnerovi čisté konto. Asistence: Jack Eichel.
    46:07 Anthony BEAUVILLIER - 5:0
     
    46:07
    Islanders právě vstřelili branku!
    Fantastická akce domácích, kteří vedou už 5:0! Už to vypadalo, že Beauvillier prováhal šanci, když nedosáhl na kotouč, ale následně předvedli Islanders skvělou kombinaci, kdy si poslali puk z první a na jejímž konci zakončoval takřka do prázdné právě ANTHONY BEAUVILLIER. Asistence: Josh Bailey a Leo Komarov.
    40:30 Ryan PULOCK - 4:0
     
    40:30
    Islanders právě vstřelili branku!
    Skvělý vstup domácích do třetí třetiny, jelikož už po půl minutě hry se prosazuje RYAN PULOCK, který prostřelil Huttona mezi betony. Asistence: Cal Clutterbuck a Casey Cizikas.
    39:27 Michael Dal Colle - 3:0
     
    39:27
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je to 3:0 pro domácí mužstvo! Pelech vypálil od modré, ovšem před bránou clonil MICHAEL DAL COLLE, který se následně dostal k odraženému kotouči a dokázal ho procpat za záda Huttona. Asistence: Adam Pelech a Brock Nelson.
    28:20 Anthony BEAUVILLIER - 2:0
     
    28:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového vedení! Islanders opět sevřeli soupeře a následně si kotouč od Toewse převzal ANTHONY BEAUVILLIER, který z mezikruží zakončil přesně k levé tyči a rozjásal domácí příznivce v Barclays Centeru. Asistence: Devon Toews.
    07:41 Jordan EBERLE - 1:0
     
    07:41
    Islanders právě vstřelili branku!
    A máme tady úvodní branku, kterou dávají samozřejmě domácí, jenž vstoupili do utkání velice nažhaveni a vedou 1:0! Mathew Barzal se dokázal uvolnit a vystřelit, jeho pokus sice vyrazil brankář Hutton, ale pouze k brusli JORDANA EBERLEHO, který si kotouč zpracoval a posléze zakončil do poloprázdné svatyně Sabres. Asistence: Mathew Barzal a Anders Lee.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 8. Eberle (Barzal, Lee), 29. Beauvillier (D. Toews), 40. Dal Colle (Pelech, B. Nelson), 41. Pulock (Clutterbuck, Cizikas), 47. Beauvillier (Jo. Bailey, Komarov) – 54. Olofsson (Eichel)


    New York Islanders: Lehner (Greiss) – Boychuk, Leddy, Pulock, Pelech, Mayfield, D. Toews – Eberle, Barzal, Lee (C) – Dal Colle, B. Nelson, Jo. Bailey (A) – Komarov, Kühnhackl, Beauvillier – Clutterbuck (A), Cizikas, M. Martin.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – Montour, Pilut, Borgen, Dahlin, C. Nelson, Scandella – S. Reinhart, Eichel (C), Olofsson – Pominville (A), Mittelstadt, Skinner – A. Nylander, Sobotka, Sheary – Okposo (A), Jo. Larsson, Girgensons.

    Rozhodčí: Peter MacDougall, Marc Joannette – Steve Barton, Pierre Racicot
    bahis siteleri