Heidenheim – Kolín nad Rýnem 0:2 (kon.) | Dynamo Drážďany – Union Berlín 0:0 (kon.) | Fürth – Darmstadt 2:1 (kon.)
konec
SG Dynamo Drážďany
0:0 (0:0)
1. FC Union Berlín
Neděle 07.04.2019, 13:30 • DDV-Stadiom (Dresden) • 2. německá Bundesliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje druhý poločas o tři minuty.
     
    86
    Hübner (1. FC Union Berlín) zatáhl za záchranou brzdu, když mu po křídle unikal rychlonohý a čerstvý Koné. Senegalskému útočníkovi se pověsil za krk a na žlutou kartu nemůže říct ani popel.
     
    83
    Oprávněnou žlutou kartu dostává Reichel (1. FC Union Berlín) za skluz zezadu.
     
    82
    Střídání v týmu SG Dynamo Drážďany: ze hřiště odchází Duljević, přichází Röser.
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Kroos, přichází Zulj.
     
    76
    Obrovskou šanci teď měli z protiútoku domácí fotbalisté, kteří šli tři na jediného obránce. Berko ale situaci totálně zpackal a přihrávkou na Atika v tísni úplně zahodil. Tohle může Drážďany mrzet!
     
    75
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín – ze hřiště odchází Andersson, nejlepší střelec manšaftu tak dnes další gól nepřidá, přichází Polter.
     
    70
    Střídání v týmu SG Dynamo Drážďany – ze hřiště odchází Atilgan, přichází Koné. Rozhodne zápas právě dvaadvacetiletý senegalský útočník? Na gól už ani jednomu z mužstev moc času nezbývá, ale zápasu dnes chybí snad jen ty branky, rozhodně se nenudíme.
     
    67
    Střídání v týmu 1. FC Union Berlín: ze hřiště odchází Gogia, přichází Hartel.
     
    65
    První žlutou kartu dostává Prömel (1. FC Union Berlín) za stažení Atika a přerušení brejku domácích. Domácí se ale na rozhodčí Steinhausovou opět hodně zlobí, protože zbytečně přerušila výhodu a tím pádem velmi nadějné přečíslení Dynama!
     
    60
    První střídání v týmu SG Dynamo Drážďany – ze hřiště odchází Wahlqvist, přichází Möschl. Uvidíme, zda tahle změna trenéru Cristianu Fiélovi vyjde, ale je pravda, že Wahlqvist byl dnes na pravé straně Dynama hodně neviditelný.
    51. Dobrá šance
     
    51
    Přetažený centr Kreuzera hodně vystrašil Gikiewicze v brance hostí. Míč už se snášel na zadní tyč, kde ještě číhal jeden z hráčů Dynama, ale ve prospěch Unionu teď hrály centimetry a balon skončil těsně v zámezí.
     
    49
    První šanci druhé půle měl nejlepší střelec Unionu Andersson. Středopolař Gogia našel švédského forvarda pěknou kolmicí, ale ten pálil z úhlu těsně vedle, takže rozvlnil jen boční síť.
    34. Šance Unionu
     
    34
    Drážďany začínají povážlivě faulovat a přibývá standardních situací hostí. Z jedné takové měl doposud největší šanci utkání Hübner. Stoper Unionu si naběhl na centr z pravé strany, zakončoval hlavou v tísni koníčkem o zem, ale míč se odrazil těsně nad branku.
    27. Šance domácích
     
    27
    Rázem mohlo udeřit na druhé straně! Domácí se pěknou kombinací propracovali přes celou šířku hřiště zleva doprava, kde míč příhodně na střelu poskakoval Dumićovi. Bosenský bek tedy zkusil vypálit a jeho rána letěla jen těsně nad.
     
    22
    Union začíná svého soupeře svírat. Z vápna střílel bez přípravy po přihrávce z pravé strany Felix Kroos. Mladší bratr německé fotbalové hvězdy pěkně vyprášil Schubertovy rukavice, ale gólman balon nadvakrát kryl.
     
    19
    Po rychlé narážečce před vápnem pálil z úhlu levačkou nejlepší kanonýr Unionu Andersson. Zakončení svou slabší nohou ale příliš nezvládl a slabý projektil Schubert vykopl.

    Pavel Pubal

    Branky:

    Karty:   65. Prömel (UNB), 83. Reichel (UNB), 86. Hübner (UNB)


    SG Dynamo Drážďany: Schubert – Dumić, Ballas, Gonther (K) – Burnic – Wahlqvist (60. Möschl), Kreuzer, Atik, Atilgan (70. Koné) – Duljević (82. Röser), Berko.
    Náhradníci: Wiegers – Röser, Möschl, Koné, Nikolaou, Aosman.

    1. FC Union Berlín: Gikiewicz – Trimmel (K), Friedrich, Hübner, Reichel – Prömel, Schmiedebach – Gogia (67. Hartel), Kroos (82. Zulj), Mees – Andersson (75. Polter).
    Náhradníci: Moser – Hartel, Zulj, Ryerson, Parensen, Mané, Polter.

    Rozhodčí: Steinhausová – Stein, Zielsdorf.
    bahis siteleri