Montpellier – Toulouse 2:1 (kon.) | Rennes – Nice 0:0 (kon.) | Saint-Étienne – Bordeaux 3:0 (kon.)
Lille – PSG 5:1 (kon.)
konec
Lille OSC
5:1 (1:1)
Paris Saint-Germain
Neděle 14.04.2019, 21:00 • Stade Pierre-Mauroy, Lille • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 32. kolo
Předzápasové kurzy
    86. José FONTE - 5:1
     
    86
    Lille právě vstřelilo branku!
    Pátá branka v síti PSG přece jen přichází! Po skvělém zákroku hostujícího brankáře rozehrávalo Lille rohový kop. Na vynikající centr si naskočil kapitán domácího celku JOSÉ FONTE a prudkou hlavičkou nedal Aréolovi další šanci.
    73. GABRIEL - 4:1
     
    73
    Lille právě vstřelilo branku!
    Lille pokračuje v destrukci lídra Ligue 1. Po faulu Verrattiho rozehrávali domácí volný přímý kop. Z místa přestupku centroval do šestnáctky Nicolas Pépé, který našel přesně hlavu střídajícího GABRIELA. Náběh stopera Lille nezachytil Kimpembe, který už poté jen sledoval, jak padá balon k pravé tyči.
    67. Jonathan BAMBA - 3:1
     
    67
    Lille právě vstřelilo branku!
    Mistrovské oslavy PSG se budou nejspíše o další týden odkládat! Ikoné totiž skvěle vysunul do rozložené obrany pařížského celku JONATHANA BAMBU, který dělovkou k přední tyči překonal Aréolu v hostující brance.
    53. Nicolas PÉPÉ - 2:1
     
    53
    Lille právě vstřelilo branku!
    Lille se vrací do vedení! PSG sice tlačilo po změně stran, ale po ztrátě Diabyho se nestačilo vrátit do obrany. Nanitamo Ikoné vyslal parádní přihrávkou mezi obránci do samostatného úniku NICOLASE PÉPÉHO, který se ukázal jako opravdový střelec, když snadno překonal Aréolu v brance PSG.
    12. Juan BERNAT - 1:1
     
    12
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Lille si vedení příliš dlouho neužilo! Kyliana Mbappého nedokázali na pravé straně ubránit ani tři soupeři. Následně se mladý útočník PSG dostal před vápno a parádním centrem našel na zadní tyči JUANA BERNATA a španělský obránce z prvního doteku překonal Maignana.
    8. Thomas MEUNIER - 1:0
     
    8
    Lille právě vstřelilo branku!
    Lille se dostává do vedení! Domácí fotbalisté ještě nevystřelili směrem na Aréolu, ale už se radují z úvodní branky. Ani nyní Lille balon na branku nenasměrovalo. Centr Ikoného si totiž do vlastní sítě srazil THOMAS MEUNIER. Belgický obránce mohl před malou chvílí poslat do vedení PSG, ale Mbappé byl v ofsajdu, nyní si dává branku vlastí.

    Vít Schück

    Branky: 8. Meunier (vla.), 53. Pépé (Ikoné), 67. Bamba (Ikoné), 73. Gabriel (Pépé), 86. J. Fonte (Pépé) – 12. Bernat (Mbappé)

    Karty:   45+4. Mendes (LIL) – 45+7. Mbappé (PSG), 78. Draxler (PSG), 83. Verratti (PSG)   39. Bernat (PSG)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 10:11.
    Lille OSC: Maignan – Celik, J. Fonte, Soumaoro (C) (45+5. Gabriel), Y. Koné – Xeka (70. Soumaré), Mendes – Pépé, Ikoné (68. R. Fonte), Bamba – Rémy.
    Náhradníci: Jakubech – Reinildo, Soumaré, Araújo, Pied, Gabriel, R. Fonte.

    Paris Saint-Germain: Aréola – Dagba, Silva (C) (17. Kehrer), Kimpembe – Meunier (25. Diaby), Dani Alves, Verratti, Bernat – Paredes, Mbappé, Draxler (87. Kurzawa).
    Náhradníci: Buffon – Nkunku, Kehrer, Kurzawa, Choupo-Moting, Diaby.

    Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Rahmouni
    bahis siteleri