Kanada – Kuba 7:0 (kon.) | Martinik – Mexiko 2:3 (kon.)
konec
Kanada
7:0 (4:0)
Kuba
Pondělí 24.06.2019, 00:00 • Bank of America Stadium (Charlotte, North Carolina) • CONCACAF Gold Cup • Skupina A
Předzápasové kurzy
     
    85
    Toto už není možné!! Roberney Caballero poslal za obranu Kanady velmi dobrý centr, který poté získal na kopačku Jean Rodríguez, ten ale zpoza malého vápna přestřelil branku. Kubánci si snad na Gold Cupu špatně obuli kopačky, jelikož to není možné, co nedají.
     
    82
    Dnešní utkání sleduje 10 856 diváků.
    78. Jonathan DAVID - 7:0
     
    78
    Kanada právě vstřelila branku!
    A přece jen tu máme Hattrick! Po chybě v obraně, přišla přihrávka z levé strany z kopačky Hoiletta. Jeho přihrávka našla geniálně JONATHANA DAVIDA a ten završuje Hattrick, dohromady pátý gól na turnaji a to ho posílá do čela tabulky střelců!
     
    76
    Střídání v týmu Kuba: ze hřiště odchází Alejandro Portal, přichází Rolando Abreu.
     
    75
    Do vápna Kuby přilétl další centr z pravé strany, do zakončení se tlačil Jonathan David, jeho pokus byl ale zblokovaný. To ale nebylo vše! O dorážku se poté snažil Samuel Piette, jenže i jeho pokus se mezi tři tyče nevešel!
    71. Jonathan DAVID - 6:0
     
    71
    Kanada právě vstřelila branku!
    Je to už 6:0! Rohový kop Kanady byl zahrán na přední tyč, odtamtud se však odrazil na kopačku JONATHANA DAVIDA, a ten náramnou střelou k tyči vsítil svůj druhý gól v tomto zápase.
     
    70
    Střídání v týmu Kanada: ze hřiště odchází Alphonso Davies, přichází Liam Millar.
    Střídání v týmu Kuba: ze hřiště odchází Luis Paradela, přichází Jean Rodríguez.
     
    61
    Střídání v týmu Kanada: ze hřiště odchází Doneil Henry, přichází Kamal Miller.
    Střídání v týmu Kanada: ze hřiště odchází Lucas Cavallini, přichází Ashtone Morgan.
    56. Penalta
     
    56
    To snad není možné! Lucas Cavallini se mohl dočkat Hattricku, jenže takto zajímavě kopnutou penaltu jsem snad nikdy neviděl. Lucas Cavallini se rozbíhal u toho ale jaksi poskakoval, až nakonec branku přestřelil!
     
    55
    Žlutou kartu dostává Yosel Piedra (Kuba).
     
    55
    Byla nařízena penalta pro Kanadu!
     
    54
    Střídání v týmu Kuba: ze hřiště odchází Aníbal Álvarez, přichází Karel Espino.
     
    53
    To jsou najednou věci!! Jak toto nemohl být gól!! Maikel Reyes běžel po levé straně na bránu Kanady, jenže na druhé straně mu sbíhal Luis Paradela, který byl následně úplně u brankáře, toho ale pouze přestřelil. Kuba tedy na úvodní branku v turnaji stále čeká.
     
    51
    Vzápětí na to, dopředu putovali znovu Kanadští hráči. Jonathan David po pravé straně putoval k bráně Kuby, následně ale posunul míč na Osoria, ten však z velkého úhlu napálil jen boční síť.
    50. Junior HOILETT - 5:0
     
    50
    Kanada právě vstřelila branku!
    Debakl! Alphonso Davies našel svojí přihrávkou na zadní tyči Davida, jeho pokus z malého vápna ale vyrazil brankář. Na dvojitou dorážku JUNIORA HOILETTA však nevyzrál.
    45+1. Lucas CAVALLINI - 4:0
     
    45+1
    Kanada právě vstřelila branku!
    A další gól!! úplně ta stejná dvojka, se postarala o dvě branky za dvě minuty. Jonathan David opět centroval z levé strany a skvělým skluzem ve vápně zakončil LUCAS CAVALLINI.
    43. Lucas CAVALLINI - 3:0
     
    43
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak přece jen, je tu ještě třetí branka! Z levé strany výborně na přední tyč nacentroval Jonathan David, na jeho centr si ještě lépe seběhl LUCAS CAVALLINI a v dnešním zápase se konečně dočkal.
     
    37
    A dočkáme!! Andy Baquero chtěl moc snížit, to mu ale nedovolil Derek Cornelius, naštěstí za něj zaběhl Maikel Reyes, který následně z malého vápna zakončoval, ale v tutové šanci minul branku.
     
    30
    Ke třetí brance moc nechybělo!! Samuel Piette bojoval s míčem na hranici vápna, k brance byl ale zády, tudíž se snažil otočit. Obrana mu to nakonec dovolila a jeho pokus letěl velmi dobře, ovšem těsně vedle tyče!
     
    29
    Žlutou kartu dostává Luis Paradela (Kuba).
     
    23
    Obránci Kanady se nedomluvili a málem z toho byla zbytečná branka! Yosel Piedra nacentroval balón do vápna, ten si však s klidem vzal na kopačku jeden z obránců Kanady, ten ale poté špatně rozehrál a k míči se dostal Luis Paradela. Ten se o zakončení ani nepokusil, páč o zezadu překvapil brankář Milan Borjan.
    20. Jorge KINDELÁN - 2:0
     
    20
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tak toto je smůla Kuby!! Z levé strany přilétl do vápna centr na přední tyč, který však omylem tečoval obránce JORGE KINDELÁN a postaral se tak o vlastní branku. O teč se ještě snažil Lucas Cavallini, platí to ale jako vlastní!
     
    18
    Scott Arfield byl až moc zbytečně aktivní a hladový po míči. Na polovině Kuby chtěl vzít balón z kopačky Paradely, místo toho ho akorát tvrdě zfauloval skluzem. Od rozhodčího dostává žlutou kartu.
     
    14
    No pozor! Málem jsem zakřikl gól, ale na druhé straně!! Marcus Godinho výtečně nacentroval z pravé strany na přední tyč, kam si sbíhal Lucas Cavallini, jenže z bezprostřední blízkosti minul branku. Ani sám trenér nechápal.
     
    11
    A znovu to byla Kuba, co se dostala do zakončení. Dariel Morejón ukázal svoji bojovnost a na dvakrát si poradil s Corneliusem. Poté dostal volnou cestu k brankovišti, jenže o zakončení usiloval už na hranici vápna, odkud také pálil. Jeho pokus však mířil nad.
     
    5
    Žlutou kartu dostává Dariel Morejón (Kuba).
    3. Jonathan DAVID - 1:0
     
    3
    Kanada právě vstřelila branku!
    Junior Hoilett obdržel vzdušnou přihrávku ze středu vápna, která ho následně poslala za obranu, ten místo střely ale počkal a pěknou přihrávkou připravil JONATHANU DAVIDOVI třetí branku na turnaji !

    Gerard Filip

    Branky: 3. David (Hoilett), 20. Kindelán (vla.), 43. Cavallini (David), 45+1. Cavallini (David), 50. Hoilett, 71. David, 78. David (Hoilett)

    Karty:   18. Arfield (CAN) – 5. Morejón (CUB), 29. Paradela (CUB), 55. Piedra (CUB)

    Neproměněná penalta: 56. Cavallini (CAN), mimo


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 12:3. Střely mimo: 9:6. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 12:13.
    Kanada: Borjan – Godinho, Henry (61. Miller), Cornelius – A. Davies (70. Millar), J. Osorio, Arfield (C), Piette – David, Cavallini (61. Morgan), Hoilett.
    Náhradníci: Leutwiler, Crépeau – Brault-Guillard, Miller, Kaye, Morgan, Johnson, Teibert, Millar, Hutchinson, Okello, Larin.

    Kuba: S. Sánchez – Piedra, Morejón, Álvarez (54. Espino) – M. Reyes, Portal (76. Abreu), Baquero, Kindelán, Caballero – Paradela (70. Rodríguez), Hernández (C).
    Náhradníci: Pozo, Johnston – Espino, Martínez, Abreu, Rodríguez.

    Rozhodčí: A. Villarreal – F. Anderson, I. Anderson

    Diváci: 10 856
    bahis siteleri