Augsburg – Union Berlín 1:1 (kon.) | Düsseldorf – Leverkusen 1:3 (kon.) | Hoffenheim – W. Brémy 3:2 (kon.)
Mohuč – Mönchengladbach 1:3 (kon.) | Paderborn – Freiburg 1:3 (kon.) | Schalke – Bayern 0:3 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
3:2 (0:1)
Werder Brémy
Sobota 24.08.2019, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:15. (17:29:59)
     
    Pět nastavených minut uplynulo a zápas končí! Hoffenheim v domácím prostředí porazil Brémy 3:2!

    Dlouhé minuty se v prvním poločase nemohl ani jeden z týmů prosadit k přesné střele. Ömer Toprak navíc musel předčasně střídat pro potíže s levým lýtkem. Až těsně před přestávkou se měnilo skóre, když Sahinův centr od rohového praporku poslal hlavou přímo do sítě Niclas Füllkrug.

    Po změně stran přišla parádní podívaná. Nejprve se o vyrovnání postaral po vynikající hlavičce Ermin Bičakčić. O několik minut později již Hoffenheim vedl po bleskové ráně Ihlase Beboua. Po vyloučení Johannese Eggesteina se zdálo, že si domácí už dojdou s přehledem pro vítězství, ale to by nesměl srovnat z pohledu Brém Juja Osako umístěnou střelou k tyči. Poslední slovo měl ale Pavel Kadeřábek, který rozhodl dnešní duel přesnou hlavičkou mimo dosah Jiřího Pavlenky.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    A další žlutá karta. Hosté závěr zápasu vůbec nezvládají. Martin Harnik zcela zbytečně zajel skluzem do Stafylidise.
     
    90+4
    Niklas Moisander se vydal z pozice stopera do útoku. Při snaze obejít Bičakčiće si ale pomohl faulem a poté vztekle odkopl míč na tribunu. Žlutá karta pro kapitána hostů.
     
    90+3
    Leonardo Bittencourt u postranní lajny přibrousil ve skluzu Gebre Selassieho a inkasuje od hlavního rozhodčího žlutou kartu.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase pět minut.
     
    90+1
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Dennis Geiger, přichází Leonardo Bittencourt.
     
    90
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Nuri Şahin, přichází Claudio Pizarro.
    90. Pavel KADEŘÁBEK - 3:2
     
    90
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    PAVEL KADEŘÁBEK se stává hrdinou Hoffenheimu! Od rohového praporku centroval do šestnáctky Dennis Geiger. Pravý obránce domácího celku vyplaval ve středu vápna zcela osamocen a parádní hlavičkou překonal reprezentačního kolegu Jiřího Pavlenku v dresu Brém.
     
    89
    Martin Harnik se uvedl po příchodu na trávník faulem. Z místa přestupku centroval do vápna Dennis Geiger, ale hostující obrana odvrátila nebezpečí na rohový kop.
     
    88
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Juja Osako, přichází Martin Harnik.
     
    87
    Hoffenheim se snaží zápas rozhodnout. Stefan Posch spolupracoval s Kadeřábkem, poté byl u balonu i Grillitsch, který ale už neodcentroval.
     
    86
    Niklas Moisander si několikrát vyměnil míč se Sahinem, poté se vydal za přihrávkou Maximilian Eggestein, který se ale proti Bičakčićovi neprosadil.
     
    84
    Už jen méně než deset minut zbývá do konce druhého poločasu. Hoffenheim sice hraje v početní převaze, ale právě v ní inkasoval vyrovnávací branku.
    83. Juja OSAKO - 2:2
     
    83
    Werder právě vstřelil branku!
    Tentokrát už je vyrovnáno! Po ztrátě Kevina Vogta se dostal k míči Davy Klaassen. Ten našel na hranici vápna JUJA OSAKA, který si kličkou poradil s Bičakčićem a poté zavěsil přesně k tyči.
     
    82
    Už se zdálo, že by mohl jít Ishak Belfodil do samostatného úniku. Geigerova kolmice byla milimetrově přesná, ale střídající útočník byl pouze v ofsajdu.
     
    80
    I v deseti se hosté snaží o vyrovnání. Kevin Möhwald se opřel do balonu ze střední vzdálenosti, ale Baumanna k zákroku nedonutil.
     
    79
    Také Rudy nebyl daleko od vyloučení. Tentokrát ale hlavní rozhodčí žlutou kartu nechal v kapse. Velké štěstí pro domácí tým.
     
    78
    Hoffenheim se snaží využít početní převahu. Kadeřábek se rozběhl na pravé straně, ale s Belfodilem se na první pokus nesešel.
    77. Červená karta po 2. žluté
     
    77
    Velké potíže pro Werder. Po ztrátě balonu na útočné polovině sáhl k taktickému faulu Johannes Eggestein. Ten už ale měl žlutou kartu a po druhé musí předčasně opustit hrací plochu.
     
    76
    Brémy se i nadále stačí útočit. Juja Osako byl u balonu na hranici vápna, ale po souboji s Vogtem skončil velmi rychle na zemi.
    73. Neuznaný gól pro zásah rukou
     
    73
    Brémám se daří vyrovnat! Bičakčić prohrál důležitý souboj na levé straně, poté poslal míč do vápna Maximilian Eggestein, kde dokázal soupeře přetlačit Niclas Füllkrug, který následně podruhé prostřelil Baumanna.

    Hlavní rozhodčí se šel ještě podívat na video, které odhalilo dotek ruky útočícího hráče. Hoffenheim tak stále vede.
     
    72
    Johannes Eggestein si vykoledoval žlutou kartu. Zcela zbytečně dohrál u postranní karty Pavla Kadeřábka, který se jen těžce zvedá z trávníku.
     
    71
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Robert Skov, přichází Florian Grillitsch.
     
    70
    A další blok předvedl Pavel Kadeřábek. Hoffenheim se musel stáhnout k vápnu, kde ale nepustil soupeře k zakončení.
     
    69
    Werder ještě mohl pokračovat od rohového praporku. Nuri Sahin však centroval hodně nepřesně a tak mohl snadno zakročit ve vápně Kevin Vogt.
     
    68
    Friedl měl na levé straně spoustu prostoru. Razantní pas však dokázal v pádu odvrátit na rohový kop Stefan Bosch.
     
    67
    Hoffenheim se rozhodně po dvou vstřelených brankách nezatahuje. Robert Skov na nic nečekal, ale prudkou ránu namířil jen vedle pravé tyče.
     
    66
    Johannes Eggestein si zabíhal na průnikovou přihrávku od Sahina, ale míč mu utekl až za koncovou čáru. Rozehrávat tak může od své branky Baumann.
     
    65
    Brémám se ve druhém poločase příliš nedaří kombinovat. Osako není tolik ve hře jako v první části dnešního duelu.
     
    63
    Střídání v týmu TSG 1899 Hoffenheim: ze hřiště odchází Christoph Baumgartner, přichází Ishak Belfodil.
     
    62
    Werder se tlačí do útoku. Po rohovém kopu lehce zaváhal Oliver Baumann, ale na brankové čáře ho dokázal zastoupit obrannou hlavičkou Vogt.
    61. Ihlas BEBOU - 2:1
     
    61
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Hoffenheim bleskově otáčí stav zápasu! Prvotní pas do vápna ještě hosté dokázali odvrátit, následně však Rudy našel na hranici šestnáctky Skova, který ještě posunul míč k IHLASU BEBOUOVI a ten nekompromisně propálil Pavlenku.
     
    60
    Po hodině zápasu hraje Hoffenheim s Brémami nerozhodně 1:1. Po změně stran nabírá duel pořádné grády.
     
    59
    Druhý poločas se odehrává v o poznání rychlejším tempu. S Kadeřábkem si narazil na pravé straně Robert Skov. Dále se ale dánský útočník neprotlačil.
     
    58
    Brémy se opět dostávají do tlaku. Maximilian Eggestein sice pálil tvrdě, ale na Baumanna v domácí brance si tentokrát nepřišel.
    56. Ermin BIČAKČIĆ - 1:1
     
    56
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Také Hoffenheim se prosazuje z rohového kopu. Už už to vypadalo, že přetažený centr pouze proletí vápnem, ale na zadní tyči se dokázal prosadit k hlavičce ERMIN BIČAKČIĆ, který umístil balon dokonale do protipohybu českého gólmana.
     
    55
    Fotbalisté domácího týmu se drží ve druhém poločase více u balonu. Nyní zkoušel překvapit obranu Brém Geiger, ale jako první zasáhl ve vápně Moisander.
     
    54
    Stafylidis vletěl do souboje s Eggesteinem pořádně důrazně, ale trefil soupeře loktem do hlavy a musel míč rychle odevzdat.
     
    53
    Také Hoffenheim měl k dispozici rohový kop. Před Pavlenku přiletěl nepříjemný pas, ale český reprezentant si míč podržel v rukavicích.
     
    52
    Hosté ještě mohli pokračovat v mírném tlaku rozehrávkou od rohového praporku. Další Sahinův centr sice našel Füllkruga, ale střelec první branky si pomohl v souboji s Bičakčićem faulem.
     
    50
    Zápas může pokračovat. Brémy se nahrnuly s balonem na útočné území. Sahinova pobídka do vápna skončila ale jen u Vogta.
     
    49
    Christoph Baumartner byl nastřelen do citlivých míst. Domácí útočník se okamžitě skácel k zemi a hra musí být opět přerušena.
     
    48
    Střelec zatím jediné branky Niclas Füllkrug našel Osaka, který byl okamžitě Rudym sražen k zemi. Hlavní rozhodčí ukazuje domácímu hráči žlutou kartu.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu domácí hráči. Hoffenheim se ihned vydal do útoku, ale Robert Skov neměl potřebnou rychlost.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:35.
     
    Čtyři nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí. Fotbalisté Brém odcházejí do šaten o poznání spokojeněji, na trávníku Hoffenheimu totiž vedou 1:0.

    Dlouhé minuty se v prvním poločase nemohl ani jeden z týmů prosadit k přesné střele. Ömer Toprak navíc musel předčasně střídat pro potíže s levým lýtkem. Až těsně před přestávkou se měnilo skóre, když Sahinův centr od rohového praporku poslal hlavou přímo do sítě Niclas Füllkrug.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Baumgartner byl v nebezpečné pozici. Po Kadeřábkově centru se dostal do zakončení hlavou, ale míč poslal jen metr nad břevno.
     
    45+2
    Hoffenheim se snaží o rychlé vyrovnání. Robert Skov se snažil dostihnout prudkou přihrávku od Rudyho, ale jako první byl u balonu Pavlenka.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase hned čtyři minuty.
    45. Niclas FÜLLKRUG - 0:1
     
    45
    Werder právě vstřelil branku!
    Brémy se těsně před přestávkou dostávají do vedení! Po zblokované ráně rozehrával Nuri Sahin rohový kop. NICLAS FÜLLKRUG se dostal ze všech hráčů ve vápně nejvýše a prudkou hlavičkou nedal Baumannovi žádnou šanci.
     
    44
    Füllkrug vysunul přihrávkou do běhu Osaka, ten mu balon před vápnem vrátil a nakonec dokázal útočník hostujícího celku pořádně vystrašit soupeře.
     
    43
    Tvrdý zákrok musel u postranní lajny snést Stafylidis. Po faulu na řeckého záložníka domácí rychle rozehráli, ale Kadeřábkova přihrávka vápnem jen prolétla.
     
    42
    Obrana Hoffenheimu měla co dělat s náběhem Füllkruga. Vogt ale společně s Bičakčićem čistě zastavili rozběhnutého útočníka soupeře.
     
    41
    Od rohového praporku kroutil míč do vápna Nuri Sahin. K hlavičce se sice protlačil Niclas Füllkrug, ale balon poslal jen do míst, kde byl připravený Baumann.
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Johannes Eggestein se s míčem probojoval dokonce do vápna, ale centrem napálil jen prvního bránícího hráče před sebou.
     
    38
    Konstantinos Stafylidis skončil po kontaktu s Osakem na trávníku. Chvíli trvalo, než se řecký záložník zvedl ze země, ale hra může pokračovat.
     
    37
    Tělem si chtěl pokrýt míč před vápnem Juja Osako. Japonský útočník si ale výrazně pomohl nedovoleným způsobem a hlavní rozhodčí odpískal další faul.
     
    36
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Davy Klaassen. Nizozemský záložník ve středu pole nestačil rychlostně na Rudyho a musel si pomoci rukou.
     
    35
    Maximilian Eggestein cpal míč z prvního doteku do šestnáctky, ale Osako i na zadní tyči Füllkrug byli těsně pokryti a nemohli zakončovat.
     
    34
    Už se zdálo, že by mohl jít do nebezpečného útoku domácí Christoph Baumgartner. Balon mu ale pokutovém území odskočil od kopačky k Moisanderovi.
     
    33
    Sahin je zpět na nohou a zápas může pokračovat. Brémám se nedaří udržet míč na delší dobu na útočné polovině. Souhra Klaassena s Osakem nebyla přesná.
     
    32
    Nuri Sahin vletěl do Geigera. Oba hráči skončili okamžitě na trávníku. Vypadá to, že výrazně hůře ale dopadl na zem hostující hráč.
     
    30
    Půlhodina zápasu je pryč a stále čekáme na první přesnou ránu mezi tři tyče. Geiger ve středu pole vyhrál hlavičkový souboj a tím zamezil postup Eggesteina do útoku.
     
    29
    Hlavní rozhodčí dává hráčům čas na občerstvení u laviček. První poločas bude pokračovat po krátké pauze.
     
    28
    Centr do pokutového území obstaral z místa přestupku Nuri Sahin. Jako první se ale dostal k hlavičce Pavel Kadeřábek.
     
    27
    Hlavní rozhodčí chvíli otálel, ale nakonec odpískal faul Dennise Geigera na Klaassena. Werder se tak může pokusit o ohrožení domácí branky.
     
    26
    Čistým zákrokem získal míč ve středu pole Dennis Geiger. Domácí se ale balonu bleskově zbavili zbytečným odkopem do prostoru, kde Skov nemohl být.
     
    25
    Právě Nuri Sahin dokázal uvolnit na levé straně Füllkruga. Šestadvacetiletý útočník poté kličkou zmátl Bičakčiće, ale lehkým pokusem Baumanna nezaskočil.
     
    24
    Také Brémy se dostávají do postupného útoku. Moisander si několikrát vyměnil míč s Möhwaldem, následně byl ve hře i Sahin, ale turecký záložník už byl pod velkým tlakem.
     
    23
    Marco Friedl vhazoval míč do hry zpoza postranní lajny. Kadeřábek nejprve dokázal ubránit Osaka, ale následně se musel velmi rychle vracet a Johannesem Eggesteinem.
     
    22
    Sebastian Rudy se snažil vysunout kolmicí Skova, ten byl ale otočen zády k brance a nedokázal se kolem bránícího Moisandera dostatečně rychle obtočit a vystřelit.
     
    20
    Ani úvodních dvacet minut nebezpečnější šanci nepřineslo. Ihlas Bebou měl sice potíže se zpracováním, ale ještě ve skluzu dokázal míč udržet pro domácí tým.
     
    19
    Brémám se podařilo získat míč na Geigerovi. Následně ale hostující záložník Klaassen uspěchal přihrávku na rozběhnutého Osaka a hrát tak mohou opět domácí.
     
    18
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Ömer Toprak, přichází Kevin Möhwald.
     
    17
    Hra pokračuje, Werder musí zatím pokračovat v zápase pouze v deseti. Tlak Hoffenheimu se ale hostujícímu týmu daří rozmělnit ještě daleko před vápnem.
     
    16
    Turecký stoper Werderu má potíže s levým lýtkem. Za postranní lajnu už se připravuje první střídání dnešního duelu.
     
    15
    Třicetiletý Ömer Toprak má zdravotní potíže a vypadá to, že bude muset předčasně střídat. To by byla pro hosty velká nepříjemnost v úvodu zápasu.
     
    14
    Na třiceti metrech od branky hostů měl o něco více prostoru Dennis Geiger. Ke Kadeřábkovi ale příliš pomalá přihrávka už nedoputovala.
     
    13
    Kadeřábek se zkoušel prosmýknout kolem postranní lajny a bránícím hráčem. Nakonec ale český reprezentant vycestoval i s hracím předmětem do zámezí.
     
    11
    Akci domácího celku rozběhl Rudy. Stafylidis kroutil míč do vápna, ale ten prolétl až daleko za šestnáctku ke Kadeřábkovi. Hoffenheim se ještě udržel u míče.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. Maximilian Eggestein centroval před branku Hoffenheimu, ale Füllkruga na zadní tyči nenašel.
     
    9
    Brémští fotbalisté se ocitli po delší době na útočné polovině. Japonský útočník Werderu Juja Osako na nic nečekal a nečekaně vystřelil. Balon ale jen prosvištěl nad břevnem.
     
    8
    Po pohledné narážečce se Skovem se dostal ke střele ze střední vzdálenosti Christoph Baumgartner. Do cesty se ale postavil Toprak a balon tak k Pavlenkovi neprošel.
     
    7
    Sahin získal míč pro hosty ve středu pole, poté však zaváhal při přihrávce na Osaka a o balon zase rychle přišel. Nakonec musel vše zastavit faulem Davy Klaassen.
     
    6
    Hoffenheim je v úvodu zápasu více i balonu. Skovova spolupráce s Kadeřábkem však nebyla z nejpřesnějších a tak míč projel až k Pavlenkovi.
     
    5
    Sebastian Rudy se stáhl pro balon až ke středovému kruhu, následně si chtěl narazit s Bebouem, který byl ale srážen hned dvěma protihráči.
     
    4
    Rozehrávka domácího celku byla hodně nepřesná. Vogt se musel vracet pro balon až téměř k pokutovému území po mizerné přihrávce Posche.
     
    3
    Také Hoffenheim se poprvé v zápase dostal s míčem na útočnou polovinu trávníku. Baumgartnerova pobídka podél postranní lajny ale skončila jen u kopaček Marco Friedla.
     
    2
    Do prvního poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu fotbalisté Werderu. Pavlenkův dlouhý nákop sice našel Füllkruga, ale ten si nedokázal lépe zpracovat.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas druhého kola nejvyšší německé soutěže Bundesligy může za několik málo okamžiků začít.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – S. Posch, Vogt (C), Bičakčić – Kadeřábek, Rudy, Geiger, Stafylidis – Skov, Bebou, Baumgartner.
    Náhradníci: Pentke – Rupp, Samassékou, Grillitsch, Adamjan, Nordtveit, Belfodil, Bittencourt, Akpoguma.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Toprak, N. Moisander (C), Friedl – M. Eggestein, Şahin, Klaassen – J. Eggestein, Osako, Füllkrug.
    Náhradníci: Kapino – Straudi, C. Pizarro, Groß, Sargent, Harnik, Möhwald.

    Rozhodčí: Stegemann – Pickel, Assmuth.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    11.05. 2019 Hoffenheim – Brémy 0:1
    19.12. 2018 Brémy – Hoffenheim 1:1
    13.01. 2018 Brémy – Hoffenheim 1:1
    25.10. 2017 Brémy – Hoffenheim 1:0
    19.08. 2017 Hoffenheim – Brémy 1:0
     
    TSG 1899 Hoffenheim

    Hoffenheim v předešlé sezoně dlouho bojoval o příčky zaručující postup do evropských pohárů. Kvůli mizernému závěru ale spadl tým Pavla Kadeřábka až na konečné deváté místo.

    Do německého týmu zamířil z Kodaně Robert Skov, ze Salcburku také přišel Diadie Samassekou. Naopak z Hoffenheimu odešel do Newcastleu Joelinton, za Leverkusen poté bude nastupovat Nadiem Amiri.

    V přípravném období odehrál Hoffenheim jen šest duelů. Nejprve přehrál týmy z nižších německých soutěží Braunschweig a Regensburg. Následně remizoval s italskou Veronou a Trabzonsporem. V generálce poté dvakrát vyhořel proti Seville, nejprve 1:2 a poté dokonce 0:4.

    V prvním kole Bundesligy Hoffenheim inkasoval proti Frankfurtu již v prvních sekundách a vyrovnat již nedokázal. závěrečném tlaku sice vstřelil gól, ale ten nebyl uznán pro ofsajd.
     
    Werder Brémy

    Fotbalisté Brém v loňské sezoně marně naháněli příčky zaručující postup do evropských pohárů. I před plný bodový zisk z posledních kol chyběla týmu i s dvojicí českých reprezentantů Jiřímu Pavlenkovi s Theodorem Gebre Selassiem jedna příčka. V našlapaném středu tabulky tak Brémy obsadily osmou pozici.

    Před novým ročníkem Bundesligy Brémy spíše sčítaly ztráty. Za Werder si už nezahraje Robert Bauer, Felix Beijmo, Boubacar Barry nebo Jean-Manuel Mbom. Naopak hostování Marca Friedla z Bayernu se změnilo v přestup, ze Schalke přišel Niklas Wiemann a z Dortmundu dorazil i Omer Toprak.

    V přípravě se Brémám dařilo střídavě. Ze silnějších soupeřů ale porazil Werder pouze španělský Eibar 4:0. Naopak porážku 0:3 musely Brémy skousnout v souboji s Karlsruhe. V generálce poté hrál bundesligový celek bezbrankovou remízu s Evertonem.

    V prvním kole nejvyšší německé soutěže padl Werder na domácí půdě s Düsseldorfem 1:3. Na Henningsovu branku dokázal ještě po poločase odpovědět Eggestein, ale následně se za hosty prosadili ještě Karaman s Ayhanem.
     
    Krásné sobotní odpoledne, vítám všechny příznivce fotbalu. Nejvyšší německá soutěž Bundesliga pokračuje druhým kolem a my se společně zaměříme na utkání Hoffenheimu, který před domácím publikem přivítá Werder Brémy.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Vít Schück

    Branky: 56. Bičakčić (Geiger), 61. Bebou (Skov), 90. Kadeřábek (Geiger) – 45. Füllkrug (Şahin), 83. Osako (Klaassen)

    Karty:   48. Rudy (HOF), 90+3. Bittencourt (HOF) – 36. Klaassen (BRM), 72. J. Eggestein (BRM), 90+4. N. Moisander (BRM), 90+5. Harnik (BRM)   77. J. Eggestein (BRM)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 3:5. Rohy: 3:6. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 13:15.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – S. Posch, Vogt (C), Bičakčić – Kadeřábek, Rudy, Geiger (90+1. Bittencourt), Stafylidis – Skov (71. Grillitsch), Bebou, Baumgartner (63. Belfodil).
    Náhradníci: Pentke – Rupp, Samassékou, Grillitsch, Adamjan, Nordtveit, Belfodil, Bittencourt, Akpoguma.

    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Toprak (18. Möhwald), N. Moisander (C), Friedl – M. Eggestein, Şahin (90. C. Pizarro), Klaassen – J. Eggestein, Osako (88. Harnik), Füllkrug.
    Náhradníci: Kapino – Straudi, C. Pizarro, Groß, Sargent, Harnik, Möhwald.

    Rozhodčí: Stegemann – Pickel, Assmuth
    bahis siteleri