Kunlun – Ufa 0:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Viťaz 3:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čerepovec 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Petrohrad 3:4 (po pr.) | Jaroslavl – Spartak Moskva 2:5 (kon.) | Riga – N.Novgorod 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Minsk 3:2 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 3:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
4:2 (0:1, 1:0, 3:1)
Severstal Čerepovec
Středa 04.09.2019, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:02 Sergej MOZJAKIN - 4:2
     
    58:02
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou zpátky do dvougólového vedení. Podjapolskijho nejprve zachránila levá tyč jeho brány, ale akce pokračovala, Loktionov si dojel pro puk, poslal jej na střed zcela volnému spoluhráči a SERGEJ MOZJAKIN tvrdou ranou do horní části brány nedal hostujícímu brankáři šanci zasáhnout.
    Asistence: Andrej Loktionov.
    49:24 Dmitrij MARKOVIN - 3:2
     
    49:24
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a dělají ze zápasu drama. Se štěstím puk proletěl k bráně, kde se spíš jen tak odrazil od DMITRIJE MARKOVINA směrem za brankovou čáru. Košečkin byl zřejmě trochu dezorientován a nevěděl, kde se puk nachází.
    Asistence: Vladislav Kodola a Andrej Alexejev.
    42:24 Pavel DOROFEJEV - 3:1
     
    42:24
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí jdou ve třetí části rychle do dvoubrankového vedení. PAVEL DOROFEJEV počkal na správný okamžik ke střele a pak zamířil přesně na vzdálenější tyč. Hostující gólman toho zřejmě moc neviděl.
    Asistence: Maxim Matuškin.
    41:02 Nikolaj KULJOMIN - 2:1
     
    41:02
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce domácích. Vereščagin vystřelil od modré, do dráhy puku vložil u brány hůl NIKOLAJ KULJOMIN a tečoval kotouč mezi betony brankáře.
    Asistence: Ivan Vereščagin a Jegor Jakovlev.
    32:30 Jegor JAKOVLEV - 1:1
     
    32:30
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí se přeci jen dočkali a nutno dodat, že zaslouženě. JEGOR JAKOVLEV obdržel přihrávku na modrou, na nic nečekal a vyslal směrem na bránu ránu jako z děla, puk se odrazil od břevna a skončil za čárou. Tady byl Podjapolskij zcela bezmocný.
    Asistence: Dennis Rasmussen a Vladimir Galuzin.
    04:04 Dmitrij MARKOVIN - 0:1
     
    04:04
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté ujeli do přečíslení, Morozov parádní přihrávkou našel najetého DMITRIJE MARKOVINA, který střelou bez přípravy propálil přesouvajícího se Košečkina.
    Asistence: Jegor Morozov.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 33. J. Jakovlev (Rasmussen, Galuzin), 42. N. Kuljomin (Vereščagin, J. Jakovlev), 43. Dorofejev (Matuškin), 59. Mozjakin (Loktionov) – 5. Markovin (Morozov), 50. Markovin (Kodola, A. Alexejev)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (S. Galimov) – Antipin (A), Postma, J. Jakovlev, Vereščagin, Matuškin, Dronov, Běreglazov – Kozun, Rasmussen, O'Dell – N. Kuljomin (A), Loktionov, Mozjakin (C) – Paršin, Galuzin, Ljubimov – Timkin, Několenko, Dorofejev – Rožkov.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Chakimov) – Provolněv, Chabarov, N. Chlystov, Šulák, Kudako, Chochlov, Baldajev – Liška, J. Jakovlev, Monachov (A) – Geraskin, Trubačjov (C), Vovčenko – Morozov, Kodola, Markovin – Lapenkov (A), J. Bodrov, A. Alexejev – Nevolin.

    Rozhodčí: Hoffman, Sojn – Antonov, Osipov

    Diváci: 6590
    bahis siteleri