Dobřany – Plzeň 1:6 (kon.) | Kovo Praha – Karviná 1:5 (kon.) | Letohrad – Kladno 4:1 (kon.)
Sudoměřice – Hr. Králové 4:3 (kon.) | Ústí n/L – Most 9:0 (kon.) | Kert Park Praha – Pardubice 3:5 (kon.)
konec
HC Kert Park Praha
3:5 (0:1, 2:1, 1:3)
HBC Pardubice
Sobota 14.09.2019, 17:00 • Lužiny, Praha • CROSSDOCK Extraliga • 2. kolo
     
    44:37
    David Stárek si připisuje parádní zákrok, když do lapačky schoval střelu Tomáše Wróbela po krosové přihrávce přes celé hřiště. Pardubice jsou velmi blízko vítězství.
     
    44:12
    Kert bez brankáře!
     
    43:04
    Velmi důležitý zákrok si teď připsal hostující gólman David Stárek, když zlikvidoval samostatný únik kapitána domácích Tomáše Wróbela.
     
    41:46
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Jan Čejka – 2 min., držení hole).
     
    39:52
    Kert Park právě vstřelil branku!
    K parádní trefě chvilku po buly od modré se teď napřáhl MARTIN KRUČEK. David Stárek se po střele pod víko pardubické branky jen marně natahoval. Asistence: Dalimil Zvonek, Jan Čejka.
     
    39:50
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Pavel Kubeš – 2 min., sekání).
     
    39:15
    Vyloučení v týmu HC Kert Park Praha (Jiří Vaniš – 2 min.).
     
    38:40
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (Václav Školoudík – 2 min., zdržování hry).
     
    34:25
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je neskutečné! Mistrovský Kert dostává třetí branku během minutu a ztrácí tak reálnou šanci na výhru v dnešním utkání! Luboš Moravec našel PAVLA KUBEŠE, a ten z prostoru mezikruží poslal míček za záda Jana Mroviece. Asistence: Luboš Moravec, Lukáš Vlasák.
     
    33:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak tohle je opravdu tvrdá rána pro domácí hráče! Po přihrávce z levé strany se do zakončení procpal JOSEF ČESÁK a prudkou střelou z první našel škvíru mezi gólmanem a levou tyčí pražské branky. Asistence: Šimon Moravec, Martin Janeček.
     
    33:25
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice jdou opět do vedení! FILIP FORSTL využil závaru před domácí brankou a z pozice u pravé tyče bekhendem procpal míček za záda Jana Mroviece! Asistnece: Tomáš Zajíček.
     
    28:45
    Kert Park právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Martin Kruček našel na hranici kruhu pro vhazování TOMÁŠ WRÓBEL, a ten parádní trefou k tyči vyrovnává stav dnešního utkání! Asistence: Martin Kruček, Jiří Vaniš.
     
    27:55
    Vyloučení v týmu HBC Autosklo-H.A.K. Pardubice (2 min.).
     
    26:23
    Kert Park právě vstřelil branku!
    Tak tohle vypadá na pořádné drama! Petr Danko našel MARITNA KRUČKA, a ten nekompromisně zakončil za záda Davida Stárky. Asistence: Petr Danko, Filip Macek.
     
    23:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubice jdou do dvoubrankového vedení. Chvilku po buly se do střely z prostoru mezikruží protlačil PETR FILIP, jehož střela doprostřed branky propadla Janu Mroviecovi výstrojí, a skončila tak v domácí brance. Asistence: Pavel Kubeš.
     
    20:15
    Hráči Kertu teď špatně vystřídali a na chvilku se na hřišti ocitli v šesti. Na trestnou lavici půjde Jakub Laurinc, který si teď tak odpyká dvouminutový trest.
     
    15:56
    Pavel Kubeš (Pardubice) si za vlastní brankou pomohl držením protihráče, což neuniklo rozhodčímu, který ho poslal na dvě minuty na trestnou lavici. Třetí přesilová hra pro Kert, uvidíme první branku?
     
    09:32
    Petr Filip omylem vyhodil míček ve vlastní třetině mimo hrací plochu. I přes protesty východočeského trenéra není pochyb o tom, že hostující obránce stráví příští dvě herní minuty na trestné lavici.
     
    07:13
    Lukáš Vlasák (Pardubice) si v souboji za hostující brankou pomohl hákováním. To neuniklo jednomu z rozhodčích, který ho poslal na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    05:26
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A máme tu první branku dneška! Nápor Pardubic slaví úspěch, Jakub Kvapil našel JOSEFA ČESÁKA, který razantní střelou pod břevno domácí branky posílá poměrně překvapivě Pardubice do vedení! Asistence: Jakub Kvapil.

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 27. M. Kruček (Danko, Macek), 29. Wróbel (Kruček, Vaniš), 40. M. Kruček (Zvonek, Čejka) – 6. Česák (Kvapil), 24. Filip (Kubeš), 34. Förstl (Zajíček), 34. Česák (Š. Moravec, Janeček), 35. Kubeš (L. Moravec, Vlasák)


    HC Kert Park Praha: Mroviec (Šach) – Kaucký, Blaško, Laurinc, Macek, Šperl (A), Dejneka, Kubeš – Bošák, Čejka, Danko, Jágr, J. Kruček, M. Kruček (A), Suchánek, Vaniš, Wróbel (C), Zvonek
    HBC Pardubice: Stárek (Foršt) – Novotný, Kvapil, Filip (C), Krejčí (A), Turyna, Školoudík –Š. Moravec, Zajíček, T. Moravec (A) Kubeš, Strouhal, Vlasák, Kohoutek, Förstl , Janeček
    bahis siteleri