Omsk – Kunlun 5:2 (kon.) | Petrohrad – Viťaz 2:4 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
HC Viťaz Moskevská oblast
Neděle 22.09.2019, 16:00 • Ice Palace, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:06 Alexej MAKEJEV - 2:4
     
    58:06
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Viťaz vyhrál vhazování v obranném pásmu a ALEXEJ MAKEJEV dovezl puk do prázdné brány! Asistence: Alexandr Sjomin a Miro Aaltonen.
    52:35 Alexandr BARABANOV - 2:3
     
    52:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad krásně přenesl hru podél modré čáry z pravého křídla doleva a Dmitrij Kagarlickij poté napřáhl na vrcholu levého kruhu ke krásné táhlé střele zápěstím, která mezi lapačkou a levým betonem Iljy Ježova prošla ke vzdálenější pravé tyči brány s přispěním drobné teče ALEXANDRA BARABANOVA clonícího před bránou! Domácí využili přesilovou hru a jsou zpět v zápase! Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Arťom Zub.
    44:49 Jevgenij MONS - 1:3
     
    44:49
    Viťaz právě vstřelil branku!
    JEVGENIJ MONS na levém křídle nevinně zavážel puk do útočného pásma, jenže z ostrého úhlu poté napřáhl ke střele zápěstím, která prošla výstrojí Pjotra Kočetkova ke vzdálenější pravé tyči! To je obrovská facka, když si vezmete fakt, že Petrohrad před pár okamžiky přečkal oslabení 5 na 3 a dlouhé čtyřminutové oslabení – 1:3!
    30:15 Pavel ČERNOV - 1:2
     
    30:15
    Viťaz právě vstřelil branku!
    PAVEL ČERNOV dostal nádhernou přihrávku do mezikruží a parádní střelou zápěstím vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Viťaz využil další přesilovou hru a vede 2:1! Stoprocentní využití. Asistence: Miro Aaltonen a Ville Lajunen.
    21:27 Dmitrij KAGARLICKIJ - 1:1
     
    21:27
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    DMITRIJ KAGARLICKIJ si najel před bránu na nahození Alexeje Byvalceva z levého křídla a krásnou tečí usměrnil puk nad lapačou Ijjy Ježova k pravé tyči! Je vyrovnáno na 1:1! Asistence: Alexej Byvalcev a Arťom Zemčonok.
    16:28 Alexandr SJOMIN - 0:1
     
    16:28
    Viťaz právě vstřelil branku!
    ALEXANDR SJOMIN si zpracoval na bodu levého kruhu pro vhazování krásnou kolmou diagonální přihrávku Villa Lajunena od modré čáry a poté nádhernou střelou zápěstím zamířil nad levým betonem Pjotra Kočetkova ke vzdálenější pravé tyči! Viťaz rychle využil přesilovou hru a vede 1:0! Asistence: Ville Lajunen a Miro Aaltonen.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 22. Kagarlickij (Byvalcev, Zemčonok), 53. Barabanov (Kagarlickij, Zub) – 17. A. Sjomin (V. Lajunen, M. Aaltonen), 31. P. Černov (M. Aaltonen, V. Lajunen), 45. Mons, 59. Makejev (A. Sjomin, M. Aaltonen)


    SKA Petrohrad: Kočetkov (45. Melničuk) – Rundblad, Zubarev, Zub (A), Dyblenko (C), Rukavišnikov, Galeňuk, Zemčonok – Lehterä, S. Plotnikov, Tkačov – Kagarlickij, Byvalcev, Karpov – Koskiranta, Děrgačov, Jakupov – V. Tichonov, Kablukov (A), Podkolzin – Barabanov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Samonov) – Jeřábek, Jevsejenkov (A), V. Lajunen, Golovkov, Katičev, Voronkov, Pylenkov – A. Sjomin (C), M. Aaltonen (A), Makejev – Laričev, P. Černov, Grebenščikov – Arťuchin, Petrakov, Mons – Koltygin, Mojsejev, Vyglazov – Kulagin.

    Rozhodčí: Viktor Birin, Jan Hribik. Čároví: Nikita Šalagin, Dmitrij Šišlo

    Diváci: 12068
    bahis siteleri