NY Rangers – Philadelphia 2:1 (1:0 po s.n.) | Detroit – St. Louis 4:1 (kon.) | Florida – Tampa 2:4 (kon.)
Winnipeg – Edmonton 3:5 (kon.) | Dallas – Minnesota 1:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
San Jose – Calgary 4:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:1 (0:0, 0:0, 4:1)
Calgary Flames
Pátek 27.09.2019, 04:30 • SAP Center, San Jose • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezké páteční ráno a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (07:06:28)
     
    Československá stopa v utkání
    Tomáš Hertl (SJS) 1+1, 3 střely, čas na ledě 17:05
    Lukáš Radil (SJS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 10:34.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brent Burns (SJS) 0+4
    2. Dylan Gambrell (SJS) 2+0
    3. Martin Jones (SJS) 24 zák., 1 gól, 96,0%.
     
    Dnešní utkání sledovalo 12 433 diváků.
     
    Střely na branku: 36 – 25
     
    Je dobojováno. Po bezbrankových dvou třetinách se nakonec ve třetí části hry s góly roztrhl pytel. Ve čtyřiačtyřicáté minutě otevřel účet zápasu Evander Kane, poté navýšil vedení Sharks Tomáš Hertl a stále to nebylo všechno. Dylan Gambrell dvěma slepenými góly ve čtyřiapadesáté minutě dostal Žraloky do čtyřbrankového náskoku. Hosté pak v závěru utkání jen korigovali skóre na 4:1, když se trefil Justin Kirkland. Žraloci tak zastavili sérii proher a poprvé v přípravě zapisují výhru. Plamenům tak porážku oplatili.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Žraloci mají puk na svých holích a už jen odpočítávají poslední vteřiny utkání, ve kterém o své vedení už samozřejmě nemohou přijít.
     
    59:25
    Zápas se už jen dohrává, je rozhodnuto a domácí se ještě usadili v pásmu Calgary, kde musel do dalšího zákroku Zagidulin. Ten poslal puk spoluhráčům, kteří ještě míří do útočného pásma.
     
    58:28
    Sharks se pokusili ještě o navýšení skóre, avšak jejich střela mířila jen vedle branky hostů.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:45
    Třetí třetina nakonec přinesla pět branek, po bezbrankových dvou třetinách by asi nikdo nečekal, že ještě padne tolik gólů.
    55:58 Justin KIRKLAND - 4:1
     
    55:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté zaznamenávají čestný úspěch a připravují Martina Jonese o čisté konto. Odražený puk po střele Robinsona pak uklidil JUSTIN KIRKLAND do domácí branky, když Jonese prostřelil mezi jeho betony – 4:1. Asistence: Buddy Robinson.
     
    54:54
    Domácí jsou při chuti a hned se dostali znovu před branku hostů, avšak tentokráte ji neohrozili.
     
    54:38
    Nyní následuje další komerční přestávka.
    53:55 Dylan GAMBRELL - 4:0
     
    53:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    No a rázem je to už o čtyři góly. A znovu u toho byl DYLAN GAMBRELL, jehož lajna zůstala ještě na ledě. Goodrow střílel z levé strany a jeho pokus šikovně ze vzduchu tečoval právě Gambrell a Zagidulin byl bez šance – 4:0. Asistence: Barclay Goodrow a Brent Burns.
    53:27 Dylan GAMBRELL - 3:0
     
    53:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A hned je z toho další branka. S góly se tak roztrhl pytel a domácí mají tříbrankový náskok. DYLAN GAMBRELL prostřelil Zagidulina a ten inkasuje potřetí – 3:0. Asistence: Brent Burns a Barlay Goodrow.
     
    53:02
    Hosté se pokusili ohrozit Martina Jonese, ale tomu pomohla obrana Sharks a domácí míří na opačnou stranu.
    50:59 Tomáš HERTL - 2:0
     
    50:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Znovu střílel Brent Burns z dálky a před brankou Zagidulina poté pohotově jeho pokus tečoval za jeho záda TOMÁŠ HERTL – 2:0. Žraloci jsou tak blízko první výhře v přípravě. Ale samozřejmě ještě nepředbíhejme. Asistence: Brent Burns.
     
    50:40
    Ještě ale následuje další komerční přestávka.
     
    50:40
    Nenápadná střela hostů z pravého kruhu končí na pozorném Martinu Jonesovi, který pohotově sklapl betony a kotouč za svá záda nepustil. Hra je pozastavena a vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    49:56
    Hosté nyní vypíchli puk soupeři, který dlouho operoval před Zagidulinem. Ale na druhé straně před Jonesem nezahrozili žádnou střelou.
     
    49:03
    Sharks jsou v plném počtu.
     
    48:50
    Nyní se Calgary samo vykázalo z pásma a puk se dostal do středu hřiště. To samozřejmě domácím vyhovuje a šetří tak další čas v početní nevýhodě.
     
    48:13
    Hned na to pak domácí hráči získali puk a bez čekání ho posílají znovu před Zagidulina. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    48:01
    Martin Jones posléze zakročil proti pokusu hostů a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    47:20
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jejich pokus však skončil na Goodrowovi, jenž okamžitě puk posílá před branku Calgary. Plameny tak zakládají akci od Zagidulina.
     
    47:03
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:03
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Evander Kane – 2 min., hákování).
     
    44:54
    Danil Jurtajkin se pokusil sebrat kotouč soupeři, ale bez šance. Hosté opouštějí obranné pásmo a míří na opačnou stranu, a sice před branku Martina Jonese.
     
    44:27
    Hosté se hned po vhazování sice dostali ke kotouči, o ten ale záhy přišli. A do další akce pak přispěchali Sharks, kteří znovu kombinují před Zagidulinem.
    43:17 Evander KANE - 1:0
     
    43:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Po čtyřiačtyřiceti minutách hry jsme se dočkali úvodní branky. Skóre otevírají domácí hráči, kteří byli od počátku této části hry hodně aktivní. Brent Burns pálil od modré čáry a těsně před Zagidulinem jeho pokus přesně tečoval EVANDER KANE – 1:0. Asistence: Brent Burns a Tomáš Hertl.
     
    41:40
    Aktivita Sharsk pokračuje, Joe Thornton převzal přihrávku a poté vystřelil. Jeho svižná rána však skončila pouze na boční síti hostující branky.
     
    40:45
    Další šance. Střelu Tima Meiera vrazil Talbot před sebe a puk byl chvíli nechráněn na jeho brankovišti. Nikdo z domácích ale neskóroval.
     
    40:19
    Hned v úvodu třetí části hry se do šance dostali Sharks. Střela Evandera Kanea však skončila na pozorném Zagidulinovi.
     
    40:01
    Střídání v týmu Calgary Flames: ze hřiště odchází Cam Talbot, přichází Arťom Zagidulin.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 24 – 15
     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm jsme se opět nedočkali žádné branky a stav je stále takový, jaký byl před tímto duelem. Největší šanci měl Tobias Rieder, který pohotovou střelou z pravé strany nechal vyniknout Martina Jonese, jenž zakročil lapačkou. Uvidíme, co nám nabídne třetí třetina, která začne přibližně v 6:21.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Vlasic zastavil pronikajícího Robinsona a obral ho o kotouč. Ten Sharks ještě nahazují do útočného pásma, patrně se už ale nic nestane.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:42
    Evander Kane pálil z první z pravého kruhu a ani tato nebezpečná akce nekončí v síti Talbota. Oba brankáři tak zatím drží svá čistá konta.
     
    37:55
    Melker Karlsson otravoval jednoho z beků Calgary, ale neměl tolik prostoru k tomu, aby před Talbotem zakončil. Hostující brankář tak mohl být v klidu.
     
    37:21
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    37:00
    Po další střela domácích proskákal kotouč až k Talbotovi, který ho na poslední chvíli viděl a hned poslal pryč od své branky.
     
    36:27
    Sharks jsou znovu v pásmu soupeře a snaží se o akci, která by mohla vést k otevření skóre. Hosté jsou zatím v oslabení pozorní.
     
    36:00
    Logan Couture se napřáhl na levém kruhu, kde měl trochu volného místa, ale dobrý zákrok předvedl Cam Talbot. Na druhé straně se pak hosté dostali ke střele ve vlastním oslabení a tu zastavil Jones.
     
    35:21
    Další komerční přestávka.
     
    35:21
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Derek Ryan – 2 min., hákování).
     
    34:43
    V rohu kluziště v útočném pásmu vybojoval puk Danil Jurtajkin, ale nakonec ho přeci jen získali hosté a spěchají do útočného pásma před branku Martina Jonese.
     
    33:42
    Tomáš Hertl zavezl puk do útočného pásma, poté našel přihrávkou Danila Jurtajkina, jenž střílel jen vedle Jonesovy branky.
     
    33:25
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:06
    Od modré čáry vyslal prudkou střelu Kylington, Jones byl připraven a zastavil ji pravým betonem.
     
    32:25
    Sharks znovu museli zpět do obrany, hosté se dostali dovnitř žraločího pásma a hrozilo nebezpečí před Jonesem. To nakonec obrana San Jose zažehnala.
     
    31:30
    Danil Jurtajkin poslal pozdrav Talbotovi, před ním ještě jeho pokus tečoval Lukáš Radil, ale ten hostujícího brankáře znovu nepřekonal.
     
    30:56
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    30:25
    Hosté své oslabení zatím zvládají velmi dobře a vyhazují puky daleko od své branky. Domácí tak nyní zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    28:56
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Alan Quine.
     
    28:29
    Evander Kane střílel z pravé strany skrze obranu soupeře, přesto musel Talbot do zákroku a dostal puk pod kontrolu.
     
    27:47
    Hosté se v pásmu domácích ještě zdrželi a znovu zaměstnali Martina Jonese, který se opět mezi třemi tyčemi dobře postavil a chytil další pokus.
    27:28 Po Riederově střele zasahoval úspěšně Martin Jones.
     
    27:28
    Tobias Rieder dostal nabito na pravý kruh a jeho pohotová střela ohrozila Jonese, který vytasil zákrok lapačkou a podržel svůj tým! Stále se tedy skóre nemění.
     
    27:11
    Nakonec ale nemusel, neboť akce Sharks byla nepřesná a kotouč zamířil jen k zadnímu mantinelu. Odtud ho pak hosté zavážejí do útočného pásma.
     
    26:38
    Hosté uklidnili hru a přenesli ji do pásma San Jose, ale Jones nebyl ohrožen. Vzápětí pak šli do další akce domácí hráči a Talbot se musel mít na pozoru.
     
    26:23
    Nyní následuje komerční pauza a po ní se bude vhazovat před Talbotem, který raději po další akci Sharks hru přerušil.
     
    26:12
    Před Talbotem to znovu vřelo, šla na něho další střela z hole Melkera Karlssona, ale ten znovu neuspěl. Poté to od modré čáry zkusil jeho krajan a jmenovec Erik Karlsson, ale i on nebyl přesný.
     
    25:44
    Melker Karlsson uháněl po pravé straně až před branku hostů, ač byl tísněn obranou Flames, vystřelil a jeho pokus kryje Talbot levým betonem.
     
    24:58
    Také Martin Jones se zaskvěl mezi třemi tyčemi, když se přesunul zpět k pravé tyči a lapil puk, který do tohoto místa mířil.
     
    24:22
    A hned se dostali do akce, ve které vznikla skrumáž před Talbotem, avšak nakonec ji hosté ustáli a dostali kotouč do bezpečí.
     
    23:59
    Jurtajkin je na ledové ploše a domácí tak zvládli další oslabení. Teď jsou už v plném počtu.
     
    23:20
    Po vhazování před Jonesem sebral kotouč Brenden Dillon, zajel s ním za Jonesovu branku a pak ho o mantinel poslal až do obranné třetiny Calgary.
     
    22:33
    Hosté se uhnízdili v pásmu soupeře a rozestavili přesilovkový zámek. Jenže v mezikruží zachytil puk Tomáš Hertl a poslal ho okamžitě před branku Calgary Flames.
     
    21:59
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Danil Jurtajkin – 2 min., vysoká hůl).
     
    21:34
    Lukáš Radil měl málem další šanci v utkání, ale při průchodu do útočného pásma ho zastavil ofsajd a hra se stěhuje zpět do střední třetiny, kde se bude vhazovat.
     
    21:11
    Nahození puku až do obranného pásma hostů provedl Ferraro a Sharks odcházejí střídat.
     
    20:28
    Po vhazování před ním se k puku dostali hráči Sharks a zamířili s ním před Talbota, kde chvíli operovali, ale střela Dylana Gambrella skončila mimo.
     
    20:15
    Na začátku druhé třetiny si hned přesný zákrok připsal Martin Jones, jenž lapil pokus hostů z levého kruhu. Poté hru přerušil a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 4
     
    První třetina je minulostí. Viděli jsme v ní několik šancí, tu největší z hole Lukáše Radila, jenž těsně minul branku po své střele. Žádný gól však nepadl a na ukazateli skóre svítí stejný stav, jaký byl před tímto duelem. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 5:30.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Sharks pak jen vyhodili puk do obranného pásma Calgary a první dějství pomalu, ale jistě spěje do svého konce.
     
    19:30
    Od vlastního brankáře šli zřejmě do poslední akce této části hry hosté, ale před Jonesem nijak zvlášť jeho branku neohrozili.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:29
    Dillon Dube pálil z první z pravého kruhu, Martin Jones měl beton připravený a vyrazil kotouč vedle sebe. Následně pak ho obrana Sharks poslala až před Talbota.
     
    18:09
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Joe Thornton – 2 min., nedovolené bránění).
     
    16:40
    Justin Kirkland dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a už se napřahoval ke střele, avšak před sebou měl obránce domácích a rozhodl se pro přihrávku za sebe. Leč neúspěšně.
     
    15:59
    Zac Rinaldo od zadního mantinelu poslal puk před branku San Jose, ale neměl tam nikoho, kdo by byl připraven ke střele před Martinem Jonesem.
     
    15:28
    Nepřesnosti v útoku domácích a hosté se poté dostali k puku, se kterým zamířili před domácí branku. Před Jonesem ale nezahrozili.
     
    15:08
    Ferraro se opřel do střely na levém kruhu, tu zablokovala obrana Flames. Následně pak dostal kotouč pod kontrolu Talbot a přerušil hru.
     
    15:02
    Následuje další komerční pauza.
     
    14:58
    Lukáš Radil se dostal do velké šance, když z pravé strany zvedl kotouč a jen těsně minul hostující zařízení. Puk tak šel vedle branky Talbota.
     
    14:27
    Calgary je v plném počtu.
     
    14:25
    Ve vlastním oslabení se do akce vrhli hosté a výsledkem toho byl také zákrok Martina Jonese, jenž také nechal hru pozastavit.
     
    14:17
    Talbot zapisuje další zákrok a přerušuje hru.
     
    13:28
    Meier nahodil puk před branku pro Labanca, ale ten svoji teč poslal do betonu Talbota. Následně pak se hosté osvobozují a posílají puk až před Jonese.
     
    12:40
    Další přesilovka pro Žraloky, ti tak mají znovu šanci otevřít skóre utkání. Zatím ale musejí spěchat do obranného pásma pro puk, který tam poslali hosté.
     
    12:27
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Oliver Kylington – 2 min., nedovolené bránění).
     
    11:35
    Brenden Dillon se dostal ke střele od modré čáry, tu ještě tečoval jeho spoluhráč, ale nakonec z toho nic nebylo. Záhy pak hosté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    11:00
    Ještě ale následuje komerční přestávka.
     
    11:00
    Logan Couture vyslal z levého kruhu nebezpečnou střelu, do dalšího zákroku tak musel jít Cam Talbot. Ten po něm přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    10:02
    Hosté se nyní usadili v pásmu Sharks a pokoušejí se o překonání Martina Jonese. Ten se poté zaskvěl zákrokem proti Philpovi a dostává puk pod kontrolu.
     
    09:29
    Také hosté své oslabení zvládli a nyní jsou už v plném počtu.
     
    09:11
    Krásně sehraná kombinace na jeden dotek, na konci ní byla střela Tima Meiera, ale Talbot znovu zasáhl a poté jeho spoluhráči posílají kotouč až před Martina Jonese.
     
    08:52
    Do šance se dostali domácí hráči, ti se prokombinovali k povedené střele, avšak ta skončila pouze na zadním mantinelu, poté se hosté osvobozují.
     
    07:58
    Domácí jsou ale už kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    07:48
    Síly na ledě se srovnaly a vidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    07:29
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Oliver Kylington – 2 min., podrážení).
     
    06:37
    První hrají přesilovou hru hosté a už se uhnízdili v pásmu Sharks. Obraně Žraloků se však podařilo puk zachytit a poslala ho až před Talbota.
     
    05:58
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Logan Couture – 2 min., podrážení).
     
    05:49
    Timo Meier po otočení hry švihl do kotouče na pravé straně a byla z toho další povedená střela. Ta však znovu končí na Talbotovi.
     
    04:45
    V další šanci na druhé straně byl Andersson, jenž pálil od modré čáry, avšak jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    04:13
    Brent Burns našel přihrávkou u brankoviště Tomáše Hertla, jenž sklepl puk před Talbotem, ten se znovu zaskvěl pozorným zákrokem.
     
    03:02
    Kevin Labanc dostal od Erika Karlssona přihrávku na levý kruh, odkud vyslal hodně nebezpečnou střelu, která ale končí na pohotovém zákroku Cama Talbota.
     
    02:16
    Nahození Erika Karlssona od modré čáry sebrali v obranném pásmu hráči Calgary a namířili si to znovu před branku San Jose. Ve střední třetině ale o kotouč přišli.
     
    01:45
    Jurtajkin vyslal nepříjemnou střelu na Talbota, ten ji vyrazil a poté lapil i následnou dorážku Lukáše Radila.
     
    01:14
    Nyní je hra přerušena. Hosté se dostávali do další útočné akce, ale tu zastavilo postavení mimo hru. Ta se přestěhovala zpět do středního pásma, kde se vhazuje.
     
    00:49
    Flames dostali kotouč z obranné třetiny a zaútočili na druhé straně, avšak obrana San Jose jim puk sebrala a Jones nemusel zasahovat.
     
    00:10
    Sharks jsou v útočném pásmu a už kombinují před Talbotem, ten zatím ve svém brankovišti jen přihlíží souboji v rohu kluziště.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: Jones (Dell) – Dillon, Ferraro, Vlasic, Karlsson E. (A), Heed, Burns – Gambrell, Kane, Thornton (A), Goodrow, Meier, Couture (A), Bergmann, Hertl, Radil, Labanc, Karlsson M., Jurtajkin

    Calgary Flames: Talbot (Zagidulin) – Andersson, Davidsson, Stone (A), Valijev, MacDonald, Kylington – Ryan (A), Rieder, Smith-Pelly, Dube, Rinaldo, Froese, Philp, Kirkland, Robinson, Jankowski (A), Mangiapane, Quine

    Rozhodčí: Luxmore, Skilliter – Mills, Murchison.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS)
    Lukáš Radil (SJS)
    Radim Šimek (SJS)
    Josef Kořenář (SJS)

    David Rittich (CGY)
    Michael Frolík (CGY)
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba celky utkaly pětkrát. Třikrát se z výhry radovali hráči Flames, dvakrát pak San Jose. A jak už bylo zmíněno, v přípravě už mají oba týmy za sebou jeden duel, ve kterém byli úspěšní hráči Calgary.
     
    Calgary Flames

    Hokejisté Calgary Flames v loňském ročníku zakončili základní část více než dobře, v průběhu válcovali soupeře za soupeřem a ve své konferenci skončili první. Pak ale přišlo osmifinále play-off, ve kterém Plameny nestačily na Colorado a padly 1:4 na zápasy. V přípravě sehráli hráči Flames šest zápasů, třikrát vyhráli a třikrát odešli z ledu jako poražený tým. Postupně se utkali dvakrát s Winnipegem, dvakrát s Vancouverem, se San Jose a s Edmontonem. Winnipeg i Vancouver jednou dokázali porazit, dnes se podruhé střetnou se Žraloky, naváží na předchozí výhru?
     
    San Jose Sharks

    Hokejisté San Jose Sharks skončili v uplynulém ročníku NHL před branami finále play-off. V semifinále jim stopku vystavilo St. Louis Blues, jehož hráči později nakonec slavili vítězství a získali tak vytoužený Stanley Cup. Sharks tak i v následujícím novém ročníku NHL budou mít opět ty nejvyšší cíle. Loňské boje jsou dávno minulostí a nyní už domácí celek vyhlíží ty další v nové sezóně. A dnes ve svém teritoriu, v SAP Centru, přivítají v pátém přípravném utkání Plameny z Calgary. A budou se snažit o první výhru v přípravě, neboť předchozí čtyři duely byly proherní. Žraloci postupně padli dvakrát s Anaheimem, Vegas a Calgary. Dnes se pokusí soupeři prohru vrátit.
     
    Hezké velmi časné čtvrteční ráno přeji všem příznivcům hokeje. Přípravná utkání NHL jsou v plném proudu a sezóna se tak už nezadržitelně blíží. Dnes v noci je na programu další várka utkání a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy San Jose Sharks a Calgary Flames.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 44. Kane (Burns, Hertl), 51. Hertl (Burns), 54. Gambrell (Burns, Goodrow), 54. Gambrell (Goodrow, Burns) – 56. Kirkland (Robinson)


    San Jose Sharks: Jones (Dell) – E. Karlsson, Dillon, Burns, Vlasic, Heed, Ferraro – Labanc, Couture (A), Meier – Hertl, Gambrell, E. Kane – M. Karlsson, Thornton (A), Radil – Bergmann, Goodrow, Jurtajkin.
    Calgary Flames: Talbot (41. Zagidulin) – Andersson, MacDonald, Ma. Stone (A), Kylington, Valijev, Davidson – Mangiapane, Jankowski (A), Dubé – Rieder, D. Ryan, Quine – Robinson, Philp, Kirkland – Smith-Pelly, Froese, Rinaldo.

    Rozhodčí: Luxmore, Skilliter – Mills, Murchison

    Diváci: 12 433
    bahis siteleri