NY Rangers – Philadelphia 2:1 (1:0 po s.n.) | Detroit – St. Louis 4:1 (kon.) | Florida – Tampa 2:4 (kon.)
Winnipeg – Edmonton 3:5 (kon.) | Dallas – Minnesota 1:2 (kon.) | Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
San Jose – Calgary 4:1 (kon.)
konec
San Jose Sharks
4:1 (0:0, 0:0, 4:1)
Calgary Flames
Pátek 27.09.2019, 04:30 • SAP Center, San Jose • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.
     
    Hezké velmi časné čtvrteční ráno přeji všem příznivcům hokeje. Přípravná utkání NHL jsou v plném proudu a sezóna se tak už nezadržitelně blíží. Dnes v noci je na programu další várka utkání a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy San Jose Sharks a Calgary Flames.
     
    San Jose Sharks

    Hokejisté San Jose Sharks skončili v uplynulém ročníku NHL před branami finále play-off. V semifinále jim stopku vystavilo St. Louis Blues, jehož hráči později nakonec slavili vítězství a získali tak vytoužený Stanley Cup. Sharks tak i v následujícím novém ročníku NHL budou mít opět ty nejvyšší cíle. Loňské boje jsou dávno minulostí a nyní už domácí celek vyhlíží ty další v nové sezóně. A dnes ve svém teritoriu, v SAP Centru, přivítají v pátém přípravném utkání Plameny z Calgary. A budou se snažit o první výhru v přípravě, neboť předchozí čtyři duely byly proherní. Žraloci postupně padli dvakrát s Anaheimem, Vegas a Calgary. Dnes se pokusí soupeři prohru vrátit.
     
    Calgary Flames

    Hokejisté Calgary Flames v loňském ročníku zakončili základní část více než dobře, v průběhu válcovali soupeře za soupeřem a ve své konferenci skončili první. Pak ale přišlo osmifinále play-off, ve kterém Plameny nestačily na Colorado a padly 1:4 na zápasy. V přípravě sehráli hráči Flames šest zápasů, třikrát vyhráli a třikrát odešli z ledu jako poražený tým. Postupně se utkali dvakrát s Winnipegem, dvakrát s Vancouverem, se San Jose a s Edmontonem. Winnipeg i Vancouver jednou dokázali porazit, dnes se podruhé střetnou se Žraloky, naváží na předchozí výhru?
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba celky utkaly pětkrát. Třikrát se z výhry radovali hráči Flames, dvakrát pak San Jose. A jak už bylo zmíněno, v přípravě už mají oba týmy za sebou jeden duel, ve kterém byli úspěšní hráči Calgary.
     
    Československá stopa v utkání

    Tomáš Hertl (SJS)
    Lukáš Radil (SJS)
    Radim Šimek (SJS)
    Josef Kořenář (SJS)

    David Rittich (CGY)
    Michael Frolík (CGY)
     
    Úvodní sestavy:

    San Jose Sharks: Jones (Dell) – Dillon, Ferraro, Vlasic, Karlsson E. (A), Heed, Burns – Gambrell, Kane, Thornton (A), Goodrow, Meier, Couture (A), Bergmann, Hertl, Radil, Labanc, Karlsson M., Jurtajkin

    Calgary Flames: Talbot (Zagidulin) – Andersson, Davidsson, Stone (A), Valijev, MacDonald, Kylington – Ryan (A), Rieder, Smith-Pelly, Dube, Rinaldo, Froese, Philp, Kirkland, Robinson, Jankowski (A), Mangiapane, Quine

    Rozhodčí: Luxmore, Skilliter – Mills, Murchison.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Sharks jsou v útočném pásmu a už kombinují před Talbotem, ten zatím ve svém brankovišti jen přihlíží souboji v rohu kluziště.
     
    00:49
    Flames dostali kotouč z obranné třetiny a zaútočili na druhé straně, avšak obrana San Jose jim puk sebrala a Jones nemusel zasahovat.
     
    01:14
    Nyní je hra přerušena. Hosté se dostávali do další útočné akce, ale tu zastavilo postavení mimo hru. Ta se přestěhovala zpět do středního pásma, kde se vhazuje.
     
    01:45
    Jurtajkin vyslal nepříjemnou střelu na Talbota, ten ji vyrazil a poté lapil i následnou dorážku Lukáše Radila.
     
    02:16
    Nahození Erika Karlssona od modré čáry sebrali v obranném pásmu hráči Calgary a namířili si to znovu před branku San Jose. Ve střední třetině ale o kotouč přišli.
     
    03:02
    Kevin Labanc dostal od Erika Karlssona přihrávku na levý kruh, odkud vyslal hodně nebezpečnou střelu, která ale končí na pohotovém zákroku Cama Talbota.
     
    04:13
    Brent Burns našel přihrávkou u brankoviště Tomáše Hertla, jenž sklepl puk před Talbotem, ten se znovu zaskvěl pozorným zákrokem.
     
    04:45
    V další šanci na druhé straně byl Andersson, jenž pálil od modré čáry, avšak jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    05:49
    Timo Meier po otočení hry švihl do kotouče na pravé straně a byla z toho další povedená střela. Ta však znovu končí na Talbotovi.
     
    05:58
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Logan Couture – 2 min., podrážení).
     
    06:37
    První hrají přesilovou hru hosté a už se uhnízdili v pásmu Sharks. Obraně Žraloků se však podařilo puk zachytit a poslala ho až před Talbota.
     
    07:29
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Oliver Kylington – 2 min., podrážení).
     
    07:48
    Síly na ledě se srovnaly a vidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    07:58
    Domácí jsou ale už kompletní a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    08:52
    Do šance se dostali domácí hráči, ti se prokombinovali k povedené střele, avšak ta skončila pouze na zadním mantinelu, poté se hosté osvobozují.
     
    09:11
    Krásně sehraná kombinace na jeden dotek, na konci ní byla střela Tima Meiera, ale Talbot znovu zasáhl a poté jeho spoluhráči posílají kotouč až před Martina Jonese.
     
    09:29
    Také hosté své oslabení zvládli a nyní jsou už v plném počtu.
     
    10:02
    Hosté se nyní usadili v pásmu Sharks a pokoušejí se o překonání Martina Jonese. Ten se poté zaskvěl zákrokem proti Philpovi a dostává puk pod kontrolu.
     
    11:00
    Logan Couture vyslal z levého kruhu nebezpečnou střelu, do dalšího zákroku tak musel jít Cam Talbot. Ten po něm přerušil hru a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    11:00
    Ještě ale následuje komerční přestávka.
     
    11:35
    Brenden Dillon se dostal ke střele od modré čáry, tu ještě tečoval jeho spoluhráč, ale nakonec z toho nic nebylo. Záhy pak hosté otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    12:27
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Oliver Kylington – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:40
    Další přesilovka pro Žraloky, ti tak mají znovu šanci otevřít skóre utkání. Zatím ale musejí spěchat do obranného pásma pro puk, který tam poslali hosté.
     
    13:28
    Meier nahodil puk před branku pro Labanca, ale ten svoji teč poslal do betonu Talbota. Následně pak se hosté osvobozují a posílají puk až před Jonese.
     
    14:17
    Talbot zapisuje další zákrok a přerušuje hru.
     
    14:25
    Ve vlastním oslabení se do akce vrhli hosté a výsledkem toho byl také zákrok Martina Jonese, jenž také nechal hru pozastavit.
     
    14:27
    Calgary je v plném počtu.
     
    14:58
    Lukáš Radil se dostal do velké šance, když z pravé strany zvedl kotouč a jen těsně minul hostující zařízení. Puk tak šel vedle branky Talbota.
     
    15:02
    Následuje další komerční pauza.
     
    15:08
    Ferraro se opřel do střely na levém kruhu, tu zablokovala obrana Flames. Následně pak dostal kotouč pod kontrolu Talbot a přerušil hru.
     
    15:28
    Nepřesnosti v útoku domácích a hosté se poté dostali k puku, se kterým zamířili před domácí branku. Před Jonesem ale nezahrozili.
     
    15:59
    Zac Rinaldo od zadního mantinelu poslal puk před branku San Jose, ale neměl tam nikoho, kdo by byl připraven ke střele před Martinem Jonesem.
     
    16:40
    Justin Kirkland dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a už se napřahoval ke střele, avšak před sebou měl obránce domácích a rozhodl se pro přihrávku za sebe. Leč neúspěšně.
     
    18:09
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Joe Thornton – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:29
    Dillon Dube pálil z první z pravého kruhu, Martin Jones měl beton připravený a vyrazil kotouč vedle sebe. Následně pak ho obrana Sharks poslala až před Talbota.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:30
    Od vlastního brankáře šli zřejmě do poslední akce této části hry hosté, ale před Jonesem nijak zvlášť jeho branku neohrozili.
     
    19:45
    Sharks pak jen vyhodili puk do obranného pásma Calgary a první dějství pomalu, ale jistě spěje do svého konce.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je minulostí. Viděli jsme v ní několik šancí, tu největší z hole Lukáše Radila, jenž těsně minul branku po své střele. Žádný gól však nepadl a na ukazateli skóre svítí stejný stav, jaký byl před tímto duelem. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 5:30.
     
    Střely na branku: 11 – 4
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:15
    Na začátku druhé třetiny si hned přesný zákrok připsal Martin Jones, jenž lapil pokus hostů z levého kruhu. Poté hru přerušil a vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    20:28
    Po vhazování před ním se k puku dostali hráči Sharks a zamířili s ním před Talbota, kde chvíli operovali, ale střela Dylana Gambrella skončila mimo.
     
    21:11
    Nahození puku až do obranného pásma hostů provedl Ferraro a Sharks odcházejí střídat.
     
    21:34
    Lukáš Radil měl málem další šanci v utkání, ale při průchodu do útočného pásma ho zastavil ofsajd a hra se stěhuje zpět do střední třetiny, kde se bude vhazovat.
     
    21:59
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Danil Jurtajkin – 2 min., vysoká hůl).
     
    22:33
    Hosté se uhnízdili v pásmu soupeře a rozestavili přesilovkový zámek. Jenže v mezikruží zachytil puk Tomáš Hertl a poslal ho okamžitě před branku Calgary Flames.
     
    23:20
    Po vhazování před Jonesem sebral kotouč Brenden Dillon, zajel s ním za Jonesovu branku a pak ho o mantinel poslal až do obranné třetiny Calgary.
     
    23:59
    Jurtajkin je na ledové ploše a domácí tak zvládli další oslabení. Teď jsou už v plném počtu.
     
    24:22
    A hned se dostali do akce, ve které vznikla skrumáž před Talbotem, avšak nakonec ji hosté ustáli a dostali kotouč do bezpečí.
     
    24:58
    Také Martin Jones se zaskvěl mezi třemi tyčemi, když se přesunul zpět k pravé tyči a lapil puk, který do tohoto místa mířil.
     
    25:44
    Melker Karlsson uháněl po pravé straně až před branku hostů, ač byl tísněn obranou Flames, vystřelil a jeho pokus kryje Talbot levým betonem.
     
    26:12
    Před Talbotem to znovu vřelo, šla na něho další střela z hole Melkera Karlssona, ale ten znovu neuspěl. Poté to od modré čáry zkusil jeho krajan a jmenovec Erik Karlsson, ale i on nebyl přesný.
     
    26:23
    Nyní následuje komerční pauza a po ní se bude vhazovat před Talbotem, který raději po další akci Sharks hru přerušil.
     
    26:38
    Hosté uklidnili hru a přenesli ji do pásma San Jose, ale Jones nebyl ohrožen. Vzápětí pak šli do další akce domácí hráči a Talbot se musel mít na pozoru.
     
    27:11
    Nakonec ale nemusel, neboť akce Sharks byla nepřesná a kotouč zamířil jen k zadnímu mantinelu. Odtud ho pak hosté zavážejí do útočného pásma.
     
    27:28
    Tobias Rieder dostal nabito na pravý kruh a jeho pohotová střela ohrozila Jonese, který vytasil zákrok lapačkou a podržel svůj tým! Stále se tedy skóre nemění.
    27:28 Po Riederově střele zasahoval úspěšně Martin Jones.
     
    27:47
    Hosté se v pásmu domácích ještě zdrželi a znovu zaměstnali Martina Jonese, který se opět mezi třemi tyčemi dobře postavil a chytil další pokus.
     
    28:29
    Evander Kane střílel z pravé strany skrze obranu soupeře, přesto musel Talbot do zákroku a dostal puk pod kontrolu.
     
    28:56
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Alan Quine.
     
    30:25
    Hosté své oslabení zatím zvládají velmi dobře a vyhazují puky daleko od své branky. Domácí tak nyní zakládají další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    30:56
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    31:30
    Danil Jurtajkin poslal pozdrav Talbotovi, před ním ještě jeho pokus tečoval Lukáš Radil, ale ten hostujícího brankáře znovu nepřekonal.
     
    32:25
    Sharks znovu museli zpět do obrany, hosté se dostali dovnitř žraločího pásma a hrozilo nebezpečí před Jonesem. To nakonec obrana San Jose zažehnala.
     
    33:06
    Od modré čáry vyslal prudkou střelu Kylington, Jones byl připraven a zastavil ji pravým betonem.
     
    33:25
    Následuje další komerční přestávka.
     
    33:42
    Tomáš Hertl zavezl puk do útočného pásma, poté našel přihrávkou Danila Jurtajkina, jenž střílel jen vedle Jonesovy branky.
     
    34:43
    V rohu kluziště v útočném pásmu vybojoval puk Danil Jurtajkin, ale nakonec ho přeci jen získali hosté a spěchají do útočného pásma před branku Martina Jonese.
     
    35:21
    Vyloučení v týmu Calgary Flames (Derek Ryan – 2 min., hákování).
     
    35:21
    Další komerční přestávka.
     
    36:00
    Logan Couture se napřáhl na levém kruhu, kde měl trochu volného místa, ale dobrý zákrok předvedl Cam Talbot. Na druhé straně se pak hosté dostali ke střele ve vlastním oslabení a tu zastavil Jones.
     
    36:27
    Sharks jsou znovu v pásmu soupeře a snaží se o akci, která by mohla vést k otevření skóre. Hosté jsou zatím v oslabení pozorní.
     
    37:00
    Po další střela domácích proskákal kotouč až k Talbotovi, který ho na poslední chvíli viděl a hned poslal pryč od své branky.
     
    37:21
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    37:55
    Melker Karlsson otravoval jednoho z beků Calgary, ale neměl tolik prostoru k tomu, aby před Talbotem zakončil. Hostující brankář tak mohl být v klidu.
     
    38:42
    Evander Kane pálil z první z pravého kruhu a ani tato nebezpečná akce nekončí v síti Talbota. Oba brankáři tak zatím drží svá čistá konta.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:50
    Vlasic zastavil pronikajícího Robinsona a obral ho o kotouč. Ten Sharks ještě nahazují do útočného pásma, patrně se už ale nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm jsme se opět nedočkali žádné branky a stav je stále takový, jaký byl před tímto duelem. Největší šanci měl Tobias Rieder, který pohotovou střelou z pravé strany nechal vyniknout Martina Jonese, jenž zakročil lapačkou. Uvidíme, co nám nabídne třetí třetina, která začne přibližně v 6:21.
     
    Střely na branku: 24 – 15
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Calgary Flames: ze hřiště odchází Cam Talbot, přichází Arťom Zagidulin.
     
    40:19
    Hned v úvodu třetí části hry se do šance dostali Sharks. Střela Evandera Kanea však skončila na pozorném Zagidulinovi.
     
    40:45
    Další šance. Střelu Tima Meiera vrazil Talbot před sebe a puk byl chvíli nechráněn na jeho brankovišti. Nikdo z domácích ale neskóroval.
     
    41:40
    Aktivita Sharsk pokračuje, Joe Thornton převzal přihrávku a poté vystřelil. Jeho svižná rána však skončila pouze na boční síti hostující branky.
     
    43:17
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Po čtyřiačtyřiceti minutách hry jsme se dočkali úvodní branky. Skóre otevírají domácí hráči, kteří byli od počátku této části hry hodně aktivní. Brent Burns pálil od modré čáry a těsně před Zagidulinem jeho pokus přesně tečoval EVANDER KANE – 1:0. Asistence: Brent Burns a Tomáš Hertl.
    43:17 Evander KANE - 1:0
     
    44:27
    Hosté se hned po vhazování sice dostali ke kotouči, o ten ale záhy přišli. A do další akce pak přispěchali Sharks, kteří znovu kombinují před Zagidulinem.
     
    44:54
    Danil Jurtajkin se pokusil sebrat kotouč soupeři, ale bez šance. Hosté opouštějí obranné pásmo a míří na opačnou stranu, a sice před branku Martina Jonese.
     
    47:03
    Vyloučení v týmu San Jose Sharks (Evander Kane – 2 min., hákování).
     
    47:03
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:20
    Hosté se usadili v útočném pásmu, jejich pokus však skončil na Goodrowovi, jenž okamžitě puk posílá před branku Calgary. Plameny tak zakládají akci od Zagidulina.
     
    48:01
    Martin Jones posléze zakročil proti pokusu hostů a raději přerušil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    48:13
    Hned na to pak domácí hráči získali puk a bez čekání ho posílají znovu před Zagidulina. Šetří tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    48:50
    Nyní se Calgary samo vykázalo z pásma a puk se dostal do středu hřiště. To samozřejmě domácím vyhovuje a šetří tak další čas v početní nevýhodě.
     
    49:03
    Sharks jsou v plném počtu.
     
    49:56
    Hosté nyní vypíchli puk soupeři, který dlouho operoval před Zagidulinem. Ale na druhé straně před Jonesem nezahrozili žádnou střelou.
     
    50:40
    Nenápadná střela hostů z pravého kruhu končí na pozorném Martinu Jonesovi, který pohotově sklapl betony a kotouč za svá záda nepustil. Hra je pozastavena a vhazování proběhne po jeho levé ruce.
     
    50:40
    Ještě ale následuje další komerční přestávka.
     
    50:59
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. Znovu střílel Brent Burns z dálky a před brankou Zagidulina poté pohotově jeho pokus tečoval za jeho záda TOMÁŠ HERTL – 2:0. Žraloci jsou tak blízko první výhře v přípravě. Ale samozřejmě ještě nepředbíhejme. Asistence: Brent Burns.
    50:59 Tomáš HERTL - 2:0
     
    53:02
    Hosté se pokusili ohrozit Martina Jonese, ale tomu pomohla obrana Sharks a domácí míří na opačnou stranu.
     
    53:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A hned je z toho další branka. S góly se tak roztrhl pytel a domácí mají tříbrankový náskok. DYLAN GAMBRELL prostřelil Zagidulina a ten inkasuje potřetí – 3:0. Asistence: Brent Burns a Barlay Goodrow.
    53:27 Dylan GAMBRELL - 3:0
     
    53:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    No a rázem je to už o čtyři góly. A znovu u toho byl DYLAN GAMBRELL, jehož lajna zůstala ještě na ledě. Goodrow střílel z levé strany a jeho pokus šikovně ze vzduchu tečoval právě Gambrell a Zagidulin byl bez šance – 4:0. Asistence: Barclay Goodrow a Brent Burns.
    53:55 Dylan GAMBRELL - 4:0
     
    54:38
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    54:54
    Domácí jsou při chuti a hned se dostali znovu před branku hostů, avšak tentokráte ji neohrozili.
     
    55:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté zaznamenávají čestný úspěch a připravují Martina Jonese o čisté konto. Odražený puk po střele Robinsona pak uklidil JUSTIN KIRKLAND do domácí branky, když Jonese prostřelil mezi jeho betony – 4:1. Asistence: Buddy Robinson.
    55:58 Justin KIRKLAND - 4:1
     
    57:45
    Třetí třetina nakonec přinesla pět branek, po bezbrankových dvou třetinách by asi nikdo nečekal, že ještě padne tolik gólů.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:28
    Sharks se pokusili ještě o navýšení skóre, avšak jejich střela mířila jen vedle branky hostů.
     
    59:25
    Zápas se už jen dohrává, je rozhodnuto a domácí se ještě usadili v pásmu Calgary, kde musel do dalšího zákroku Zagidulin. Ten poslal puk spoluhráčům, kteří ještě míří do útočného pásma.
     
    59:46
    Žraloci mají puk na svých holích a už jen odpočítávají poslední vteřiny utkání, ve kterém o své vedení už samozřejmě nemohou přijít.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Po bezbrankových dvou třetinách se nakonec ve třetí části hry s góly roztrhl pytel. Ve čtyřiačtyřicáté minutě otevřel účet zápasu Evander Kane, poté navýšil vedení Sharks Tomáš Hertl a stále to nebylo všechno. Dylan Gambrell dvěma slepenými góly ve čtyřiapadesáté minutě dostal Žraloky do čtyřbrankového náskoku. Hosté pak v závěru utkání jen korigovali skóre na 4:1, když se trefil Justin Kirkland. Žraloci tak zastavili sérii proher a poprvé v přípravě zapisují výhru. Plamenům tak porážku oplatili.
     
    Střely na branku: 36 – 25
     
    Dnešní utkání sledovalo 12 433 diváků.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Brent Burns (SJS) 0+4
    2. Dylan Gambrell (SJS) 2+0
    3. Martin Jones (SJS) 24 zák., 1 gól, 96,0%.
     
    Československá stopa v utkání
    Tomáš Hertl (SJS) 1+1, 3 střely, čas na ledě 17:05
    Lukáš Radil (SJS) 0+0, 0 střel, čas na ledě 10:34.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezké páteční ráno a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (07:06:28)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 44. Kane (Burns, Hertl), 51. Hertl (Burns), 54. Gambrell (Burns, Goodrow), 54. Gambrell (Goodrow, Burns) – 56. Kirkland (Robinson)


    San Jose Sharks: Jones (Dell) – E. Karlsson, Dillon, Burns, Vlasic, Heed, Ferraro – Labanc, Couture (A), Meier – Hertl, Gambrell, E. Kane – M. Karlsson, Thornton (A), Radil – Bergmann, Goodrow, Jurtajkin.
    Calgary Flames: Talbot (41. Zagidulin) – Andersson, MacDonald, Ma. Stone (A), Kylington, Valijev, Davidson – Mangiapane, Jankowski (A), Dubé – Rieder, D. Ryan, Quine – Robinson, Philp, Kirkland – Smith-Pelly, Froese, Rinaldo.

    Rozhodčí: Luxmore, Skilliter – Mills, Murchison

    Diváci: 12 433
    bahis siteleri