Ottawa – Tampa 4:2 (kon.) | Los Angeles – Nashville 7:4 (kon.) | Boston – New Jersey 3:0 (kon.)
Montreal – St. Louis 6:3 (kon.) | Detroit – Toronto 2:5 (kon.) | Carolina – Columbus 2:3 (kon.)
Chicago – Winnipeg 2:3 (po pr.) | NY Islanders – Florida 3:2 (1:0 po s.n.) | Dallas – Washington 1:4 (kon.)
Minnesota – Pittsburgh 4:7 (kon.) | Colorado – Arizona 3:2 (po pr.) | Vancouver – Philadelphia 3:2 (2:1 po s.n.)
Vegas – Calgary 6:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
7:4 (2:1, 2:0, 3:3)
Nashville Predators
Neděle 13.10.2019, 00:20 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 Drew DOUGHTY - 7:4
     
    59:32
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nashville ponechal Sarose na střídačce i na další vhazování a velmi rychle toho z vlastního pásma využil DREW DOUGHTY. Asistence: Tyler Toffoli.
    59:24 Dustin BROWN - 6:4
     
    59:24
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Gólem do prázdné branky ze vlastní poloviny kluziště se trefil DUSTIN BROWN. Asistence: Anže Kopitar, Jeff Carter.
    59:01 Alex IAFALLO - 5:4
     
    59:01
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    V poslední minutě základní hrací doby Saros popáté kapituluje! Zakončení Browna ze středu sice dokázal zachytit, puk ale vyrazil jen vedle sebe do brankoviště. A tam se o vedoucí gól postaral z dorážky ALEX IAFALLO! Asistence: Dustin Brown, Alex Martinez.
    51:30 Colton SISSONS - 4:4
     
    51:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Pouhých 34 vteřin od kontaktního gólu je vyrovnáno! Střelu Ryana Ellise od modré ještě zrychlil v mezikruží svým zásahem COLTON SISSONS, který srovnává na 4:4. Asistence: Ryan Ellis, Mattias Ekholm.
    50:56 Matt DUCHENE - 4:3
     
    50:56
    Nashville právě vstřelil branku!
    Velký nápor hostů přináší kontaktní gól! Po Campbellově zákroku se puk vrátil k modré čáře a poté před brankoviště domácích, kde MATT DUCHENE s velkým štěstím o brusli bránícího hráče dostal puk do branky. Asistence: Roman Josi, Ryan Johansen.
    41:17 Viktor ARVIDSSON - 4:2
     
    41:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    O zápletku může být postaráno! Střela z mezikruží byla sice obranou Kings zblokována, puk ovšem propadl na levou stranu brankoviště k VIKTORU ARVIDSSONOVI, který v pádu dokázal procpat puk do branky a snížil na 2:4. Asistence: Ryan Johansen, Calle Järnkrok.
    38:12 Ilja KOVALČUK - 4:1
     
    38:12
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Nashville, respektive Josi, měl na hokejce kontaktní gól. Nedal, a naopak na druhé straně přesné přihrávky Amadia kolem brankoviště využil ILJA KOVALČUK, který překonal přesouvajícího se Sarose. Los Angeles vede 4:1 a míří za druhou výhrou v sezoně. Asistence: Michael Amadio.
    26:53 Kyle CLIFFORD - 3:1
     
    26:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Tlak domácích přináší kýžené ovoce! KYLE CLIFFORD protečoval za záda Sarose střelu Ryana od modré a zvyšuje vedení Los Angeles. Asistence: Joakim Ryan.
    11:14 Anže KOPITAR - 2:1
     
    11:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Rychlý obrat domácích je dokonán! Kings získali puk ve vlastním pásmu, Brown zavezl puk přes střední pásmo a uvolnil v pravém kruhu ANŽEHO KOPITARA, kterému se povedlo prostřelit Sarose. Asistence: Dustin Brown, Sean Walker.
    08:47 Michael AMADIO - 1:1
     
    08:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Při pokračování akce se domácím podařilo přeci jen vyrovnat! Přihrávku od levého mantinelu dokázal zužitkovat MICHAEL AMADIO, který sice svou střelou trefil okraj Sarosova betonu, ale puk nakonec doklouzal mezi bruslí brankáře a pravou tyčí za brankovou čáru. Asistence: Ilja Kovalčuk, Sean Walker.
    04:55 Mikael GRANLUND - 0:1
     
    04:55
    Nashville právě vstřelil branku!
    Krásná branka MIKAELA GRANLUNDA, který se na levé straně brankoviště zastavil s pukem a po krátkém rozmýšlení ho poslal kolem Campbella pod horní tyčku. Brankáře obhodil přesným zakončením do pravého horního rohu. Asistence: Ryan Ellis, Filip Forsberg.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 9. Amadio (Kovalčuk, Walker), 12. Kopitar (D. Brown, Walker), 27. Clifford (J. Ryan), 39. Kovalčuk (Amadio), 60. Iafallo (D. Brown, Martinez), 60. D. Brown (Kopitar, J. Carter), 60. Doughty (Toffoli) – 5. Mikael Granlund (Ellis, F. Forsberg), 42. Arvidsson (Johansen, Järnkrok), 51. Duchene (Josi, Johansen), 52. Sissons (Ellis, Ekholm)


    Los Angeles Kings: J. Campbell (Quick) – Doughty (A), Martinez, Roy, Walker, B. Hutton, J. Ryan – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – J. Carter (A), A. Kempe, Kovalčuk – Lizotte, Toffoli, Wagner – Clifford, Amadio, Lewis.
    Nashville Predators: Saros (Rinne) – Ellis (A), Josi (C), Fabbro, Ekholm (A), Y. Weber, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, Järnkrok – Mikael Granlund, Duchene, F. Forsberg – Watson, Bonino, Sissons – C. Smith, Turris, Carr.

    Rozhodčí: Morton, Hanson – Knorr, Sericolo
    bahis siteleri