S. Makedonie – Kazachstán 1:1 (kon.) | Kypr – Bělorusko 1:1 (kon.) | Island – Irsko 1:0 (kon.)
Lotyšsko – Bulharsko 0:0 (kon.) | Ázerbájdžán – Švýcarsko 0:1 (kon.) | Polsko – Srbsko 1:0 (kon.)
Bosna – Německo 0:2 (kon.) | Estonsko – Rusko 0:5 (kon.) | Norsko – Nizozemsko 0:4 (kon.)
Izrael – Faerské ostrovy 3:1 (kon.) | Černá Hora – Španělsko 0:2 (kon.) | Lucembursko – Švédsko 0:3 (kon.)
Albánie – Kosovo 2:1 (kon.) | Belgie – Moldavsko 4:1 (kon.) | Anglie – Rakousko 5:1 (kon.)
Slovensko – Francie 3:5 (kon.)
konec
Bosna a Hercegovina
0:2 (0:1)
Německo
Úterý 15.10.2019, 18:00 • Bilino Polje (Zenica) • Kvalifikace ME U21 • Skupina 9
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Druhou žlutou kartu celého utkání vidí v samém závěru bosenský záložník Vladan Danilovič. Myslím, že mnohem více si ale bude vyčítat svou velkou šanci z průběhu druhé půle, kdy mohl vyrovnat na 1:1. Hned o pár okamžiků později totiž Němci definitivně rozhodli druhou brankou.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí Maae z Dánska nastaví dnešní utkání o tři minuty.
     
    86
    Závěr utkání je už hodně rozkouskovaný změnami v sestavách. Na německé straně Feina nahradil na posledních pár minut Juliuan Chabot.
     
    85
    A je to to poslední, čeho se nám dobře známý Zinedin dnes zúčastní. Už před zákrokem na jeho osobu totiž bylo připraveno střídání, místo kmenového hráče Sparty Praha, který momentálně hostuje v budějovickém Dynamu, přichází Nardin Mulahusejnovič.
    79. NMECHA - 0:2
     
    79
    Německo právě vstřelilo branku!

    Z ničeho nic se ale ujímají hosté dvoubrankového vedení. Centr Berishy z levé strany si náběhem za beky našel střídající LUKAS NMECHA a pěknou rybičkou posílá balon mimo dosah domácího gólmana.
     
    78
    Bosňané ožívají a nadechují se k náporu, šanci měl Mustedanagič, jehož technický obstřel z vápna jen těsně minul vzdálenější tyč Schubertovy svatyně.
     
    77
    Němci opět střídají. Kapitána Eggesteina, který dnes spálil dvě vyložené šance, vystřídal Mergim Berisha. Pásku po Eggesteinovi převzal Baku.
     
    73
    Domácí si konečně vypracovali první velkou šanci v utkání. Centr z levé strany zakončoval povedeným koníčkem hlavou o zem záložník Danilovič, ale Schubert prokázal, že za celý zápas nevychladl a tygřím skokem míč vyrazil nad břevno.
     
    72
    Také domácí Bosna provádí dvojstřídání. Přišli Čoko a Dokanovič, odešli Hadžič a Bojo.
     
    66
    Němci už potřetí střídají, útočníka Serru nahradí obránce Dzenis Burnic z druholigových Drážďan.
     
    59
    První žlutou kartu utkání dostává domácí stoper Ivan Miličevič, který byl v souboji s Eggesteinem pozdě a kousek od poloviny hřiště jej dojel zezadu přes achillovku.
     
    56
    První velkou šanci druhé půle měli na svědomí opět Němci. Další centr z levé strany si stejně jako v závěru prvního poločasu našel ve vápně kapitán Eggenstein, ale tato pozice mu dneska nesedí. Tentokrát ani nepropálil obranný val před sebou.
     
    46
    Je trochu nečekané, že ač na rozdíl od Bosny a Hercegoviny zatím nemají moc důvodů něco měnit, tak Němci o poločase dvakrát vystřídali. Domácí pokračují beze změny.

    Ze hřiště odešli Handwerker a Özcan, přišli Dorsch a Nmecha.
    45+1.
     
    45+1
    Ještě asi deset vteřin po uplynutí základní doby měli Němci jednu šanci, když centr Handwerkera propadl až ke kapitánovi Eggensteinovi, ten pálil z vynikající pozice na středu hřiště, ale gólman míč nadvakrát chytá. Hned poté sudí ukončil první poločas.
    29. KILIAN - 0:1
     
    29
    Německo právě vstřelilo branku!

    Hosté se konečně pokusili dostat přímočařeji do vápna a hned za to po obrovské chybě brankáře sklízejí ovoce. Německý levák Handwerker pálil z rohu vápna na střed brány, ale Kovačevičovi vypadl balon z náručí přímo před LUCU KILIANA, který nekompromisní dorážkou pod břevno otevírá skóre zápasu.
     
    28
    Blíží se konec první třetiny zápasu a německé tiki-taka stále nikam nevede... Bosna a Hercegovina brání pozorně, proti tomuto stylu hry se jí stačí jen posouvat v bloku.
    23.
     
    23
    Přímý volný kop z hloubky pole od pravé postranní čáry vypadal na první pohled hodně přetaženě, němečtí obránci možná situaci trochu podcenili a balon propadl na zadní tyči před stopera Šerbečiče. Ten s tím ale asi nepočítal a míč se od něj de facto odrazil mimo zařízení.
     
    2
    Obrovská šance Německa hned na začátku druhé minuty! Po pěkném pasu za obranu se ocitl hostující hráč Hack tváří v tvář před brankářem. Střílel křížem na zadní tyč, ale trefil právě konstrukci brány. Němci začínají zostra!

    Pavel Pubal

    Branky: 29. Kilian, 79. Nmecha

    Karty:   59. Miličevič (BSN), 90+3. Danilovič (BSN)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 2:9. Střely mimo: 4:3. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 14:12.
    Bosna a Hercegovina: Kovačevič – Šabanovič, Šerbečič, Mujakič, Miličevič – Čavar (K), Danilovič – Bojo (72. Dokanovič), Mustedanagič (85. Mulahusejnovič), Hadžič (72. Čoko) – Demirovič.
    Náhradníci: Zlomislič – Šabanadžovič, Mulahusejnovič, Beganovič, Čelikovič, Dokanovič, Čoko, Vrhovac, Brkič.

    Německo: Schubert – Baku, Kilian, Schlotterbeck, Handwerker (46. Dorsch) – Fein (86. Chabot), Janelt – Eggestein (77. Berisha), Özcan (46. Nmecha), Hack – Serra (66. Burnic).
    Náhradníci: Dahmen, Grill – Awoudja, Chabot, Burnic, Berisha, Nmecha, Baku, Dorsch.

    Rozhodčí: Maae – Dahl, Skytte.
    bahis siteleri