Třinec – Ústí n. L. 0:1 (kon.) | Vyšehrad – Vlašim 2:1 (kon.) | Chrudim – Dukla Praha 3:2 (kon.)
Žižkov – Brno 1:0 (kon.) | Líšeň – Vítkovice 5:1 (kon.)
konec
FK Třinec
0:1 (0:0)
FK VIAGEM Ústí nad Labem
Sobota 26.10.2019, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Ústečtí bojují, Tijani v souboji o míč fauloval Krátkého. To neunesl kapitán Kušnír a za protesty inkasoval žlutou kartu.
     
    88
    Taktické střídání v závěru utkání. Aktivního Basseyho nahradil Miskovič.
     
    85
    Po dalším závaru střílel z hranice šestnáctky Hlúpik, ale jeho přízemní pokus skončil v náručí brankáře Tvrdoně.
     
    84
    Velká šance Třince, po kombinaci na hranici vápna vyslal z levé strany střílenou přihrávku Janoščín a Jakubov se štěstím překopl vlastní bránu!
     
    84
    Střídání v třineckém týmu. Posledním odchozím hráčem domácího celku je Luis Arroyo. Jeho místo zaujal nigérijec Muhamed Tijani.
     
    74
    Střídání v ústeckém celku. Střelce jediné branky Michala Bílka nahradil Ondrej Jakubov.
     
    66
    Po centru Omasty z pravé strany hlavičkoval Arroyo, ale při střele si pomohl faulem proti Pimparovi. Rozhodčí faul odpískal a za protesty kapitána Peterky udělil ústeckému záložníkovi žlutou kartu.
     
    64
    Souboj Matějka – Bedecs už jednou skončil žlutou kartou. Po dalším souboji u postranní čáry rozhodčí znovu žlutil, tentokrát na třinecké straně.
     
    58
    Trenér Habanec ihned zareagoval na inkasovaný gól a do hry poslal místo Vaňka s Kubalou duo složené z Davida Machalíka a Jiřího Valenty.
     
    57
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Severočeši se dostávají do vedení! Třinečtí nezachytili soupeřův protiútok, Matějka přihrál z levé strany před bránu, kam si naběhl MICHAL BÍLEK a ve skluzu usměrnil míč za brankovou čáru – 0:1!
     
    54
    Další dobrý střela z kopačky ústeckých hráčů. Tentokrát střílel sám Prošek, ale jeho pokus dopadl stejně jako střela Matějky, tedy lehce vedle pravé tyče.
     
    53
    Po přihrávce Proška si na hranici šestnáctky zpracoval míč Matějka, otočil se k bráně a prudce po zemi vypálil, gólman Adamuška se natáhl, naštěstí pro něj míč prolétl kolem pravé tyče.
     
    47
    Hned v úvodu druhého poločasu si v souboji s obráncem Bedecsem pomohl nedovoleně ústecký útočník Matějka a za zásah do soupeřového obličeje inkasoval žlutou kartu. Jelikož byla už čtvrtá, v dalším kole bude pauzovat.
     
    37
    Po přihrávce Peterky utekl po levé straně Bassey, rozhodčí si nevšiml, že si ústecký útočník zpracoval míč rukou a nechal akci pokračovat. Bassey následně přízemní střelou těsně minul levou tyč třinecké brány!
     
    33
    Další žlutá karta pro ústeckého hráče. Tentokrát ji uviděl Michal Bílek.
     
    31
    Akulinin se postavil k přímému kopu, obstřelil zeď a míč jen o kousek minul levou tyč ústecké brány! Někteří diváci po zkušenosti z utkání proti Vítkovicím už vstali ze svých sedadel a radovali se z gólu, míč se ale odrazil od zadního reklamního panelu do sítě z vnější strany.
     
    30
    Po faulu na Kubalu viděl žlutou kartu ústecký Vojtěch Brak, který zatáhl třineckého ofenzivního záložníka za dres.
     
    23
    Brankář Adamuška si připsal první vážnější zákrok po střele Basseye z oblasti penaltového puntíku. Ústecký útočník napálil přihrávku Písačky z levé strany do středu brány!
     
    21
    Nepříjemný nákop Vaňka se snažili hlavou usměrnit za brankovou čáru Hlúpik s Kubalou, to se jim nepovedlo, brankář Tvrdoň ale musel zasahovat a balón vytáhl vedle brány.
     
    11
    Na druhé straně byl v dobré gólové pozici Kubala, brankář Tvrdoň jeho hlavičku vytáhl vedle brány!
     
    9
    Severočeši se pomalu stěhují na soupeřovu polovinu, Bassey obešel na pravé straně Janoščína, nacentroval před branku, kde před Bedecsem upadl Matějka. Ústecký útočník se dožadoval pokutového kopu, jinak by uklízel míč do odkryté brány. Mladý rozhodčí se nenechal ovlivnit gesty ústeckého hráče a penaltu neodpískal.

    Igor Mainka

    Branky: 57. M. Bílek

    Karty:   64. Bedecs (TRI), 90+2. Kušnír (TRI) – 30. Brak (UNL), 33. M. Bílek (UNL), 47. L. Matějka (UNL), 66. J. Peterka (UNL)


    FK Třinec: Adamuška – Omasta, Kušnír (C), Bedecs, Janoščín – Arroyo (84. Tijani), Samiec, Kubala (58. J. Valenta), R. Vaněk I. (58. Machalík), Hlúpik – Akulinin.
    Náhradníci: Chmiel – Machalík, Valenta, Tijani, Wojnar, Cienciala, Gáč.

    FK VIAGEM Ústí nad Labem: Tvrdoň – Krátký, Brak, Pimpara, Písačka – M. Bílek (74. O. Jakubov), J. Peterka (C), M. Valenta, Prošek – L. Matějka, Bassey (88. Miskovič).
    Náhradníci: J. Plachý – D. Richter, Drame, Miskovič, T. Vlček, O. Jakubov, Jirkovský.

    Rozhodčí: Hanousek – Horák, Šimáček.

    Diváci: 462
    bahis siteleri