Lille – Bordeaux 3:0 (kon.) | Brest – Dijon 2:0 (kon.) | Lyon – Méty 2:0 (kon.)
Montpellier – Angers 0:0 (kon.) | Remeš – Nîmes 0:0 (kon.) | Štrasburk – Nice 1:0 (kon.)
konec
Stade de Reims
0:0 (0:0)
Nîmes Olympique
Sobota 26.10.2019, 20:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Romain Philippoteaux, přichází Lucas Buadés.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Thomas Foket (Stade de Reims), který trafil skluzem do kotníku pronikajícího Miguela. Ten se okamžitě dostává do péče lékařů.
     
    81
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Rémi Oudin, přichází Suk Hjun-Čun.
     
    77
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Moussa Doumbia, přichází Dereck Germano Kutesa.
     
    74
    Donisův centr z pravé strany odvrátil obránce Nîmes k Doumbiovi, jemuž se ale střela nepovedla. Míč se ale zakroutil doleva k dobíhajícímu Donisovi a ten z výborné střelecké pozice poslal míč z první nad Diasovu branku.
     
    71
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Boulaye Dia, přichází Anastasios Donis.
     
    67
    Střídání v týmu Nîmes Olympique: ze hřiště odchází Kévin Denkey, přichází Haris Duljević.
     
    63
    Philippoteaux výbornou přihrávkou z levého křídla našel ve druhé vlně volného Riparta, tomu však střela vůbec nesedla a míč prakticky netrefil. Hrací předmět se pak odrazil k Fombovi, který ho z voleje poslal na tribunu za Rajkovićovou brankou.
     
    61
    Po hezké kombinaci Doumbii s Romaem na jeden dotek se míč dostal k rozběhnutému Diaovi a ten z první z pravé strany šestnáctky minul branku Nîmes.
     
    59
    Žlutou kartu za zásah Vallsa do nohy při odkopu míče dostává kapitán Jacques-Alaixys Romao (Stade de Reims).
     
    51
    Ripart si odskočil na přední tyči od obránce a hlavou usměrnil centr Vallse z rohového kopu pod břevno domácí branky. Rajković v branke Reims zákrokem zápasu míč vyrazil.
     
    49
    Doumbia si před pokutovým územím zpracoval přihrávku z levé strany a přes obránce poslal míč střelou po zemi těsně mimo Diasovy branky.
     
    45+3
    Sarr je napokon v pořádku a hra pokračuje dál. Doumbia se prosadil přes dva protihráče a dostal se až do blízkosti brankoviště, kde jeho pokus o obstřel brankáře Diase nadzvedl nad vlastní branku ve skluzu Martinez.
     
    45+1
    Žlutou kartu za zásah Sarra loktem do břicha v hlavičkovém souboji ve středu pole dostává Xavier Chavalerin (Stade de Reims).
     
    39
    První žlutou kartu zápasu dostává za kopnutí do Doumbii, který měl při pádu na trávník na noze míč, Lamine Fomba (Nîmes Olympique).
     
    30
    Hosté teď přišli o vstřelenou branku! Po rohovém kopu propadl míč přes Romaa na zadní tyč na volného Denkeyho, který ho usměrnil do branky. Brankář Rajković míč vyrazil už v momentu, když byl plným objemem za brankovou čárou. Gól ale po konzultaci s videoasistentem neplatí kvůli faulu nabíhajícího Riparta na domácího obránce na přední tyči.
     
    29
    Dia si elegantně ve středu pole obhodil Martineze a dostal se do samostatného úniku. Martinez ho ale doběhl a před vlastní šestnáctkou mu míč skluzem vypíchl. Vybíhající brankář Dias ho pak před dobíhajícím Cafarem chytil.
     
    27
    Vallsův centr od rohového praporku trochu překvapivě spadl za vyskakující skupinku hráčů k úplně volnému Fombovi, který to ale asi vůbec nečekal a míč jen slabým volejom poslal přímo na brankáře Rajkoviće.
     
    9
    Dia dostal výbornou přihrávku z levé strany před šestnáctku a tvrdou střelou ze střední vzdálenosti pořádně protáhl brankáře Diase. Ten míč výborným zákrokem vyrazil.

    Michal Sadlek

    Branky:

    Karty:   45+1. Chavalerin (REI), 59. Romao (REI), 87. Foket (REI) – 39. Fomba (NOQ)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 8:5. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 15:13.
    Stade de Reims: P. Rajković – Foket, Abdulhamíd, Disasi, Konan – Chavalerin, Romao (C) – Cafaro, Oudin (81. Suk Hjun-Čun), Doumbia (77. Kutesa) – Dia (71. Donis).
    Náhradníci: Lemaitre – Kutesa, Donis, Suk Hjun-Čun, Kamara, Munetsi, NKada.

    Nîmes Olympique: Dias – Paquiez, Briancon (C), P. Martinez, Miguel – Valls, Fomba, Sarr – Ripart, Denkey (67. Duljević), Philippoteaux (90+2. Buadés).
    Náhradníci: Rabouille – Sainte-Luce, Landre, Duljević, Buadés, Alakouch, Valério.

    Rozhodčí: Turpin – Gringore, Danos

    Diváci: 12 329
    bahis siteleri