Le Mans – Nice 3:2 (kon.) | Nantes – Paris FC 8:0 (kon.) | Méty – Brest 1:1 (3:4 po pen.)
Monaco – Marseille 2:1 (kon.) | Remeš – FBBP 01 2:1 (kon.) | Montpellier – Nancy 3:2 (kon.)
Amiens – Angers 3:2 (kon.) | Chamois Niortais – Toulouse 1:2 (kon.)
konec
Stade de Reims
2:1 (2:0)
FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01
Středa 30.10.2019, 21:05 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzský Ligový pohár • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:05.
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u dnešního utkání v rámci Francouzského Ligového poháru, ve kterém se spolu střetne Remeš a FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01. Úvodní výkop je naplánován na 21:05 a my u toho nebudeme chybět!
     
    Úvodní sestavy:

    Stade de Reims: Lemaitre – Kamara, Abdelhamid, Disasi,Foket – Chavalerin, Munetsi – Kutesa, Doumbia, Donis – Suk, .
    Náhradníci: Cassama, Sissoko, Diouf, Oudin, Dia, Maresic, Cagafro.

    FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01: Pichot – Ndicka, Lacour, Perradin, M´Dahoma – Sacko, Nirlo, Robelin – Khous, Belaroussi, Nabab.
    Náhradníci: Boujedra, Romani, Kraichi, Koné, Lemb, Callamand.

    Rozhodčí: Wattellier – Pignatelli, Berthomieu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Utkání v rámci francouzského poháru mezi Remeší a FC Bourg-en-Bresse právězačalo! Domácí nastupují v červených dresech, hosté v modrých.
     
    3
    Hosté se snaží hrát ze začátku zápasu hodně aktivně, ale vzduchem to moc šancí zatím nepřináší. Dá se však očekávat, že tempo bude diktovat Remeš.
     
    4
    Fotbalisté v modrém zahrávali rohový kop, a to nakrátko. Poté měl přijít centr do šestnáctky, jenže ten byl zablokován domácím obráncem.
     
    5
    Zatím se hraje spíše urputný než pěkný fotbal. Remeš se konečně dostala s balónem přes polovinu hřiště, tak uvidíme, jestli něco vymyslí.
     
    6
    Nevymyslí. Domácí totiž předvedli jen velmi nepřesnou přihrávku, která skončila v autu, který je samozřejmě přisouzen hostům.
     
    7
    Chavalerin měl na starosti autové vhazování. Domácí se dostali do kombinace, ale vše zhatila nepřesná přihrávka, která skončila v zámezí.
     
    8
    Ani jeden z gólmanů se ještě moc nezapotil. Možná o něco více ten domácí, ale jen proto, že se mu moc nepovedla klička soupeři, což musel hasit.
     
    9
    Obrovská šance na straně hosté, kteří mohli jít jako první do vedení! Po přízemním centr totiž zakončoval nejspíše Belaroussi, jehož rána z první se zastavila o břevno!
     
    11
    Remeš to zkusila dlouhou přihrávkou, jenže ta byla dlouhá až moc. Pichot si už teď dává celkem načas. Celkem mu trvalo, než si došel pro balón.
     
    12
    Nakonec vyslal jen dlouhý nákop na polovinu soupeře, který ho zde také získal. Fotbalisté v červeném začínají přebírat iniciativu na své kopačky.
     
    13
    Hosté ale budou hrozit zejména z protiútoků. Nyní se o jeden z nich pokusili, ale špatné zpracování zamezilo jakékoliv šanci.
     
    14
    Reims právě vstřelilo branku!
    A domácí už potvrzují roli favorita, dostávají se jako první do vedení, a to ve čtrnácté minutě! DEREK KUTESA dostal přihrávku do strany. Naběhl si s míčem do vápna a krásným obstřelem překonal Pichota.
    14. KUTESA - 1:0
     
    16
    Remeš nyní vyslala dva centry do šestnáctky, ale ani jeden z nic nebyl úspěšný. Hosté jsou však i nadále pod tlakem, což se však i očekává.
     
    17
    Po dobrém zákroku domácího gólmana, zahrávali domácí rohový kop. Tentokrát si ale hostující obrana poradila bez sebemenších problémů.
     
    18
    Fotbalisté v červeném i nadále drží míč a hraje se jim mnohem lépe než soupeři, který běhá bez míče. Zatím z toho domácí vytěžili jednu branku.
     
    19
    Matam se vydal na útočnou zteč a byl faulován. Následovala standardka a dobrý centr do šestnáctky, kde však přišel faul hostujícího fotbalisty.
     
    21
    Zatím vidíme hodně soubojů, které zatím končí tak pade na pade. Nyní však díky tomu hostující hráči vybojovali alespoň standardní situaci.
     
    22
    Ta byla ze strany těsně za vápnem. Hosté to vyřešili krátkým pasme, po kterém si na střelu naběhl Khous, ale obrannou zeď před sebou nepropálil.
     
    23
    Hosté se snaží celkem aktivně napadat, přece jen prohrávají jen o gól. Nyní se jim to vyplatilo, jelikož získali autové vhazování na půlící čáře.
     
    24
    Jenže dlouho se u míče nezdrželi. Domácí ho získali, načež jim s rozehrávkou pomohl i Lemaitre. Remeš ale po chvilce o balón zase přišla.
     
    25
    Tak FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01 vyslal dlouhou přihrávku, kdy Lemaitre to úplně neodhadl. Do branky se ale stihl vrátit a ani nemusel zasahovat.
     
    27
    V posledních minutách se toho zase tak moc neděje. Spíše vidíme přihrávky na krátkou vzdálenost a nikdo nepodniká nějakou útočnou akci.
     
    28
    To byl celkem solidní centr v podání hostí! Dobré čtení hry ale předvedl domácí gólman, který u něj byl o něco dříve než jeho soupeř.
     
    29
    Na druhé straně se zase musel činit Pichot! Domácí hráč vyslal dobrou bombu z nějakých osmnácti metrů a gólman hostí ji vyrazil na roh. Ihned poté si však volá ošetření, což se jeví spíše jako taktika...
     
    30
    Hned trojice hráčů hostí totiž běžela okamžitě k trenérovi, který jim předával další taktické pokyny. Pichot navíc ani nebyl nijak ošetřován, jen se napil.
     
    32
    Hra není v posledních minutách moc zábavná. Míč se stěhuje od jednoho týmu k druhému, ale ani jeden se nemlže dostat do zajímavé příležitosti.
     
    33
    Nyní ho mají a svých kopačkách fotbalisté v červením, kteří se několika rychlými pasy dostali na útočnou polovinu, kde vybojovali autové vhazování.
     
    34
    Už to vypadalo, že se hosté poženou do zajímavého přečíslení, ale vše zhatila technická nedokonalost, kterou byla velmi špatná přihrávka.
     
    35
    Reims právě vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají už do dvoubrankového vedení a znovu po krásné střele! MOUSSA DOUMBIA napřáhl na hranici šestnáctky a jeho střela mířila dobře, jenže hlavičkou do ní ještě sáhl Perradin, jenž nedal svému gólmanovi šanci. Přesot je branka nakonec přiznána domácímu hráči.
    35. PERRADIN - 2:0
     
    38
    Favorit dnešního zápasu už tedy vede o dva góly. Hosté se ale prezentují celkem sympatickým dojmem a je možné, že od nich nějakou branku dnes uvidíme.
     
    39
    Domácímu hráči se nyní nelíbí rozhodnutí sudího, který přiřkl autové vhazování hostům. Na jeho rozhodnutí se ale nic měnit nebude.
     
    40
    Lemaitre je dnes hodně odvážným, ale znovu z toho málem byla nebezpečná šance pro hosty. Takhle odklidila Remeš míč alespoň na aut.
     
    41
    Domácí chtějí dohrát tuhle půli nejspíše na své obranné polovině. Tam jsme viděli přihrávky celkem dlouho, ale domácí gólman nakonec musel míč odkopnout.
     
    42
    Tam ho sice získali hosté, ale nakonec ani nevypálili. Hra se tedy znovu přesouvá z jedné strany na druhou.
     
    43
    Hostující hráč si to nyní mašíroval skrze obranu domácích, ale té to nijak nevadilo. Nakonec ale poslal pomalou přihrávku, kterou domácí hráč vystihl.
     
    45
    Nastavovat se bude jedna minuta!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas, po kterém vede favorit z Remeše, a to o dvě branky. Nejprve se krásným obstřelem prosadil Derek Kutesa. Domácí poté měli více ze hry, a tak vstřelili ještě jednu branku. Moussa Duombia vyslal krásnou ránu, kterou by ale Pichot nejspíše chytil. Do této střely však strčil hlavu Perradin, jenž poslal míč mimo dosah svého gólmana.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01: ze hřiště odchází Sacko, přichází Boujedra.

    Střídání v týmu FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01: ze hřiště odchází Ribelin, přichází Kraichi.
     
    48
    Hosté tedy vstoupili do druhého poločasu hned se dvěma změnami ve své sestavě. Tak uvidíme jestli se dočkají alespoň nějakého gólu v síti soupeře.
     
    49
    Celkem záhy však málem inkasoval! Donis dostal krásnou přihrávku mezi obránce a pálil na zadní tyč. Perfektní zákrok nohou ale předvedl Pichot.
     
    50
    Následnému rohovému kopu se FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01 ubránil, jenže se znovu celkem rychle zbavil míče. Remeš to má zatím pod kontrolou.
     
    52
    Remeši se nyní ani trochu nepovedla přihrávka, a tak balón skončil až u nohou hostujícího gólmana. Domácí ale hodně aktivně napadají.
     
    53
    Donis byl nyní vytlačen z dobré střelecké pozice, a tak vracel míč zase do malého vápna. Tam byli ale jen hostující fotbalisté, kteří míč uzmuli.
     
    54
    Hráči v červeném kombinovali nedaleko šestnáctky, jenže nebyli nijak úspěšní. Tak přišla zase přihrávka dozadu a nové dobývání nějaké pozice.
     
    55
    Hosté sice získali míč a pokusili se o rychlý útok, ale ten nebyl vůbec úspěšný. Poté byl ještě sestřelen Donis, ale hra přesto pokračuje.
     
    56
    Krásná akce domácích nekončí gólem! Donis poslal krásný oas na hranici šestnáctky, kde přišlo ťuknutí z první na Suka, jemuž první dotek vůbec nevyšel a z gólovky si jen ukopl míč.
     
    58
    Hosté kombinují okolo půlící čáry, ale nemohou se dostat přes pevnou obranu domácích. Ti opravdu potvrzují, že jsou dnešními favority.
     
    59
    Nirlo si narazil se spoluhráče, ale ten mu poslal trochu delší přihrávku. Hostující kapitán si chtěl vymodlit penaltu, ale může být rád, že nedostal žlutou.
     
    60
    Je za námi hodinka hry. Hosté se opravdu snaží dostat se k přímému ohrožení branky, ale zatím se jim to teda ani trochu nedaří.
     
    61
    Remeš se dostala k balónu a předvedla velmi rychlý protiútok. Centr se ale ani trochu nepovedl a skončil jen na prvním hráči hosté, posléze na rohovém kopu.
     
    62
    Rohovému kopu se hráči v modrém ubránili a už tak zase mohou mířit dopředu. Remeš je ale nepouští do nějaké kombinace v blízkosti šestnáctky.
     
    63
    Kraichi nyní nejspíše nečekal, že by k němu mohl propadnout roh, a to byla škoda. Takhle totiž prováhal moment pro přihrávku i pro střelu.
     
    64
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Donis, přichází Dia.

    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Suk, přichází Cafaro.
     
    66
    Tak to se domácímu hráči hodně nepovedlo. Mohl vstřelit třetí branku svého týmu, ale spíše vykopl jen drn, takže balon šel opravdu vysoko nad.
     
    66
    Střídání v týmu FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01: ze hřiště odchází Nabab, přichází Lemb.
     
    67
    Jinak se ale v této půli nestalo téměř nic zajímavého. Sice jsme viděli nějaké náznaky šancí, ale braku ani jednu. To je celkem škoda.
     
    68
    Domácí sice zahrávali rohový kop, ale hosté se nyní ubránili bez nejmenších problémů. Nyní už se hra zase odehrává na polovině hřiště.
     
    69
    Lemaitre nyní musel sakra rychle na zem! Hráč hostí totiž vypálil dobrou bombu z první na bližší tyč, ovšem domácí gólman se nyní svým zákrokem zaskvěl.
     
    70
    Hosté sice dopravili míč do sítě, jenže chvilku předtím bylo pískáno! FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01 se provinil ofsajdem!
     
    72
    Domácí rozehrávali standardní situaci, kdy přišla rovnou střela na bránu, s čímž tedy Pichot nepočítal ani trochu. Proto s velkou námahou vyrazil střelu, která šla přesně doprostřed jeho svatyně.
     
    74
    FBBP 01 právě vstřelil branku! Tady máme zaděláno na drama, hosté se konečně prosazují s snižují náskok svého soupeře na jednu branku! Na centr si naskočil MATAM, který se celý položil do této hlavičky a rozvlnil síť!
    74. MATAM - 2:1
     
    76
    Remeš by zase měla začít hrát. V posledních minutách se úplně vybodla na útočení a jen bránila, Tak přišel naprosto zasloužený trest v podobě inkasování.
     
    77
    Hosté jsou samozřejmě nabuzení a vrhají se do jednoho útoku za druhým. V celém zápase je ale sráží velmi časté nepřesnosti.
     
    78
    Fotbalisté v červeném najednou ztratili tu lehkost, kterou ještě před několika minutami měli. Nyní jsou rozhodně lepším týmem na hřišti hosté.
     
    79
    Nyní už to vypadalo na domácí straně zajímavě, ale skóre se přesto nemění. Vše totiž zazdila velmi nepřesná přihrávka do šestnáctky.
     
    80
    Pichot se nyní musel mít na pozoru. Centr vyrazil mimo nebezpečí, načež jeho spoluhráči poslali míč alespoň na autové vhazování.
     
    81
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Doumbia, přichází Sissoko.
     
    83
    Hostům začíná pomalu ale jistě ubíhat čas na srovnání dnešního stavu. S tím asi moc lidí nepočítali, ale Péronnas se zatím prezentuje dobrým výkonem.
     
    84
    Domácí získali míč a hned hledali spoluhráče dlouhým pasem. Nakonec se míč dostal na druhou stranu na Kutesu, ale tomu rána vůbec nesedla.
     
    85
    Hosté se prezentovali dalším atakem, po kterém i vystřelili. Tento pokus se ale vůbec nevešel mezi tři tyče a Lemaitre může v klidu odkopávat.
     
    86
    Po tom navíc získali domácí balón do své moci. Jeden z nich poté upadl v pokutovém území a rozhodčí po krátkém přemýšlení nařizuje penaltu!
     
    88
    Mohlo být rozhodnuto, ale není! Mathieu Cafaro sice pálil na druhou stranu, než kam skákal gólmana, jenže napálil jen tyč! To je selhání.
    88. Penalta
     
    89
    Hosté tak ještě mají minimální šanci na srovnání stavu! Remeš ale hraje nyní hodně aktivně a drží míč na svých kopačkách, a to hodně daleko od brány.
     
    90
    Žlutou kartu dostává Lacour (FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01).
     
    90
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    90+1
    Po žluté kartě následoval přímý kop v podání domácího hráče, který nebyl vůbec špatně zahraný. Pichot se musel prezentovat reflexivním zákrokem.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Domácí tým nakonec ve druhém poločase uhájil své vedení a může se radovat z postupu do dalšího kola francouzského poháru. Hosté kousali v druhé půli, a to hodně nepříjemně. Matam se ještě postaral i snížení a dal svému týmu naději, ale Remeš už si to pohlídala. To ještě navíc Cafaro zahodil penaltu.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu ne počtenou! (22:57:35)

    Denisa Józsová

    Branky: 14. Kutesa, 35. Doumbia – 74. Matam

    Karty:   90. Lacour (FBB)

    Neproměněná penalta: 88. Cafaro (REI), mimo


    Stade de Reims: Lemaitre – Kamara, Abdelhamid, Disasi, Foket – Chavalerin, Munetsi – Kutesa, Doumbia (81. Sissoko), Donis (64. Dia) – Suk (64. Cafaro).
    Náhradníci: Cassama, Sissoko, Diouf, Oudin, Dia, Maresic, Cafaro.

    FC Bourg-en-Bresse Péronnas 01: Pichot – Ndicka, Lacour, Perradin, M´Dahoma – Sacko (46. Boujedra), Nirlo, Ribelin (46. Kraichi) – Khous, Belaroussi, Nabab (66. Lemb).
    Náhradníci: Boujedra, Romani, Kraichi, Koné, Lemb, Callamand.

    Rozhodčí: Wattellier – Pignatelli, Berthomieu
    bahis siteleri