Chabarovsk – Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Barys – Jekatěrinburg 3:2 (po pr.) | Čeljabinsk – Jokerit 2:5 (kon.)
N.Novgorod – Minsk 3:2 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
3:2 (1:0, 0:1, 2:1)
HC Dinamo Minsk
Úterý 19.11.2019, 17:30 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Teemu PULKKINEN - 3:2
     
    59:56
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté upravují podobu finálního skóre na 3:2! TEEMU PULKKINEN se totiž chopil puku po vyhraném vhazování a ihned vypálil, což Anders Lindbäck vůbec nečekal, takže nestihl zasáhnout. Asistence: Ryan Spooner a Oleg Jevenko.
    58:42 Quinton HOWDEN - 3:1
     
    58:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je hotovo, dnes si dva body připíše Nižnij Novgorod! Georgij Mišarin vybojoval kotouč za brankou soupeře, následně ho poslal před ní, kde se nacházel QUINTON HOWDEN, který se bez problémů trefil do prázdné klece. Asistence: Georgij Mišarin a Michail Varnakov.
    41:15 Ty RATTIE - 2:1
     
    41:15
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou rychle na začátku rozhodující části do vedení! V přesilovce se ihned po vyhraném vhazování napřáhl TY RATTIE, který z levého kruhu zaskočil Jhonase Enrotha střelou k protější tyči. Asistence: Charles Genoway a Damir Žafjarov.
    38:19 Oleg JEVENKO - 1:1
     
    38:19
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Gól platí a do rozhodující třetiny se tak bude nastupovat za vyrovnaného stavu! OLEG JEVENKO se z pravé strany skvěle natlačil až před branku, odkud zakončil mezi betony Anderse Lindbäcka. Ten sice puk zpomalil, ale stejně se za brankovou čáru nakonec dostal. Asistence: Arťom Děmkov a Alexandr Pavlovič.
    02:43 Michail VARNAKOV - 1:0
     
    02:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají úvodní aktivity a rychle jdou do vedení! Anton Šenfeld měl hodně prostoru na pravé straně, takže vyvezl kotouč do útočné třetiny, kde přesným pasem našel volného MICHAILA VARNAKOVA, který z první překonal přesouvajícího Jhonase Enrotha. Asistence: Anton Šenfeld a Quinton Howden.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 3. Varnakov (Šenfeld, Q. Howden), 42. Rattie (Ch. Genoway, Žafjarov), 59. Q. Howden (Mišarin, Varnakov) – 39. Jevenko (Děmkov, Pavlovič), 60. Pulkkinen (Spooner, Jevenko)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Molkov) – Aljajev, Orlov, Zborovskij, Ch. Genoway, Minejev, Mišarin, Meljakov – Schroeder, Rattie, Žafjarov – Šenfeld, Q. Howden, Varnakov – D. Iljin, Bočarov, Verjajev – Gončaruk, Urakov, Belevič.
    HC Dinamo Minsk: Enroth (M. Karnauchov) – Jevenko, Denisov, Jerjomenko, Kryskin, Dostanko, Gotovec, Znacharenko – Děmkov, Kogaljov, Pavlovič – Stefanovič, A. Kosticyn, Kovyršin – Paré, Drozdov, Prince – Pulkkinen, Spooner, Dadonov – Kitarov.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Gofman – Galimov, Střelcov
    bahis siteleri