Boston – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Toronto – Buffalo 5:3 (kon.) | Tampa – Ottawa 4:3 (po pr.)
Philadelphia – Anaheim 4:1 (kon.) | NY Islanders – Nashville 3:8 (kon.) | Detroit – Columbus 3:5 (kon.)
Winnipeg – Carolina 3:6 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:3 (kon.)
Vegas – Minnesota 3:2 (kon.) | San Jose – Arizona 2:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:6 (1:1, 1:4, 1:1)
Carolina Hurricanes
Středa 18.12.2019, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.
     
    Winnipeg hostí ve středu v noci Carolinu a oba týmy se budou snažit navázat na předchozí hladké vítězství. Carolina naposledy porazila 4:0 Calgary Flames, zatímco Winnipeg rozstřílel vysoko 7:3 Philadelphii. Oba týmy se v letošní sezóně zámořské NHL potkávají poprvé.
    Pozvánka na středeční střetnutí mezi Winnipegem a Carolinou
    Zobrazit příspěvek na Instagramu

    GAMEDAY vs ????

    Příspěvek sdílený Winnipeg Jets (@nhljets),


     
    Winnipeg Jets

    Winnipeg se nachází ve skvělé formě, když vyhrál tři z posledních čtyř zápasů. Jets sice utrpěli nepříjemnou porážku s Detroitem, poté ji ale odčinili hladkou výhrou 7:3 nad Philadelphií. Domácí hráči Winnipegu spoléhají především na útočníka Marka Scheifeleho, jenž během posledních šesti zápasů zaznamenal dvanáct bodů a s patnácti góly je nejlepším střelcem svého týmu. Ve fantastické formě hraje také Blake Wheeler, který v pěti z posledních šesti utkání zaznamenal minimálně bod a v střetnutí proti Philadelphii si připsal tři body.
    Hokejisté Winnipegu se připravují na náročný zápas s Carolinou
    Zobrazit příspěvek na Instagramu

    Kickin' off the week with some puck!

    Příspěvek sdílený Winnipeg Jets (@nhljets),

     
    Carolina Hurricanes

    Carolina má před sebou čtvrtý venkovní zápas v řadě z celkových pěti venku. Hurricanes sice prohráli na ledě Vancouveru po prodloužení, chuť si ovšem spravili v Calgary, kde v posledním zápase dominovali a naprosto zaslouženě vyhráli 4:0. Fantastickou formu má finský útočník Teuvo Teräväinen, který během posledních čtyř zápasů zaznamenal sedm bodů. Pětadvacetiletý útočník je v letošní sezóně nesmírně produktivní, když celkem nasbíral 33 kanadských bodů a položce +/- je +10. Andrej Svečnikov nebodoval dvakrát za sebou.
    James Reimer vychytal během zápasu na ledě Calgary shutout
     
    Vzájemné zápasy

    Winnipeg se potkal s Carolinou v loňské sezóně NHL dvakrát a oba dva vzájemné zápasy dokázal vyhrát. V obou dvou navíc inkasoval jeden gól, když doma vyhrál 3:1 a venku 8:1, takže Hurricanes mu mají co vracet.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Martin Nečas (CAR) 29 zápasů, 6+10, +/- -2
    Petr Mrázek (CAR) 21 zápasů, 554 zák., 52 gólů, 90,6%
     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Morrissey (A), Poolman, Sbisa, Pionk, Bitetto, Beaulieu – Connor, Scheifele (A), Laine – Ehlers, Wheeler (C), Roslovic – Copp, Lowry, G. Bourque – Luoto, N. Shore, L. Shaw. Hlavní trenér: Paul Maurice.

    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – Slavin (A), D. Hamilton, Edmundson, Pesce, Gardiner, T. van Riemsdyk – Svečnikov, J. Staal (C), Foegele – Niederreiter, Aho, T. Teräväinen – Dzingel, Wallmark, Nečas – B. McGinn, Martinook (A), Gibbons. Hlavní trenér: Rod Brind'Amour.

    Rozhodčí: Pierre Lambert, Dan O'Halloran. Čároví: Andrew Smith, Brian Murphy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:06
    Utkání bylo zahájeno a Hurricanes po pouhých šesti sekundách vyhodili puk na zakázané uvolnění, když se jim nepodařilo rozehrát podél trestných lavic.
     
    00:26
    Další přerušení hry. Tentokrát po postavení mimo hru Caroliny, která nemohla pokračovat ve svém útočném snažení na pravé straně útočného pásma.
     
    00:53
    Petr Mrázek se vydal za svou bránu, aby zastavil nahození Jets a rozehrál podél hrazení. Puk poté zamířil mimo ledovou plochu, bylo to ovšem s přispěním teče.
     
    01:02
    Ryan Dzingel se dostal ke střele zápěstím v prostoru mezikruží, jenže jeho pokus dobře zablokoval Nathan Beaulieu a zatím čekáme na střelu, která by šla na bránu.
     
    01:42
    Jordan Martinook vypálil z prostoru levého kruhu pro vhazování a jeho střela skončila na boční síti. Poté přišel pokus od modré čáry, jenž skončil vedle levé tyče brány.
     
    02:59
    Warren Foegele se v blízkosti pravé tyče do zakončení nedostal, protože jeden z hráčů Jets mu výborně zablokoval hůl, a následné nahození Cans skončilo v hledišti.
     
    03:10
    Teuvo Teräväinen má fantastickou formu a nyní na levém křídle vypálil od modré čáry, jeho pokus byl ale nepřesný a minul bránu Jets, kterou hájí Connor Hellebuyck.
     
    03:50
    Connor Hellebuyck v rychlém sledu předvedl dva nebo tři zákroky a z prostoru mezikruží poté mohl skórovat Kyle Connor, našel ale pouze lapačku Petra Mrázka.
     
    04:03
    Ryan Dzingel si sjížděl z levého křídla před bránu a v mezikruží míchal s pukem, rychle k němu ale přistoupil Nathan Beaulieu, který opět vyhrál vzájemný souboj.
     
    05:11
    Joel Edmundson zkusil pod tlakem vystřelit od modré čáry a jeho pokus z levého křídla byl zablokován. Pokus bývalého hráče St. Louis na bránu Winnipegu neprošel.
     
    05:46
    Hurricanes začali vířit pohybem v útočném pásmu a z pravého kruhu pro vhazování přišla střela, kterou domácí brankář Connor Hellebuyck dokázal vyrazit mimo.
     
    06:02
    Petr Mrázek předvedl dva výborné zákroky, když ucpal prostor u své levé tyče brány a domácí Adam Lowry ho ani nadvakrát nepřekonal. Komerční přestávka.
     
    06:20
    Jaccob Slavin na levém křídle vypálil od modré čáry a dobře mířil střelou s příklepem do vzdálenějšího pravého rohu brány, brankář Winnipegu ale vytáhl skvělý semafor.
     
    06:31
    Sebastian Aho zkusil na pravém křídle vypálit z nulového úhlu, před bránou ale nebyl nikdo, kdo by puk mohl usměrnit směrem na bránu domácích hráčů.
     
    07:33
    Patrik Laine nedokázal v levém rohu útočného pásma Winnipegu vybojovat kotouč a hvězda domácího týmu zamířila pomalu na střídačku.
     
    07:52
    Blake Wheeler se dostal ke střele na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Petr Mrázek snadno zasáhl, když jeho táhlý pokus podržel ve svém náručí.
     
    08:12
    Brett Pesce se rozhodl na pravé straně útočného pásma pro nahození, které minulo vzdálenější levou tyč brány, aniž by bylo některým z hráčů tečováno.
     
    09:35
    Andrew Copp na levém křídle vystřelil od hrazení a jeho pokus zápěstím mířil k přední tyči brány, Petr Mrázek byl ale opět připraven a snadno kotouč podržel.
     
    09:55
    Andrew Copp vystihl rozehrávku Hurricanes v blízkosti útočné modré čáry a z pravého křídla přihrával před bránu, kde na jeho přihrávku těsně nedosáhl Adam Lowry.
     
    10:39
    Mark Scheifele vystřelil po přihrávce z pravého křídla v prostoru mezikruží a jeho rychlá střela zápěstím byla přizvednuta do ochranné sítě. Komerční přestávka.
     
    11:21
    Nino Niederreiter vypálil na bodu pravého kruhu pro vhazování a jeho rychlá střela s příklepem skončila v náručí domácího Connora Hellebuycka.
     
    12:04
    Winnipeg vyrazil do protiútoku a Nikolaj Ehlers se pokusil v levém kruhu pro vhazování vystřelit zápěstím, jeho následný pokus byl ale hosty zablokován.
     
    13:26
    Jordan Staal vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a skrytou střelou zápěstím mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Connor Hellebuyck ale předvedl parádní semafor.
     
    13:36
    Neal Pionk měl na hokejce úvodní gól zápasu, když střelou z mezikruží mířil k levé tyči brány a Petr Mrázek výborně zasáhl pravým betonem!
    13:36 Český brankář Petr Mrázek předvedl fantastický postřeh!
     
    13:44
    Jake Gardiner byl vyloučen na dvě minuty za držení a Winnipeg si zahraje úvodní přesilovou hru zápasu.
     
    13:50
    Winnipeg začal úvodní přesilovou hru dnešního zápasu dobře a na vrcholu mezikruží se dostal k táhlé střele, která skončila v náručí českého brankáře.
     
    14:01
    Jordan Staal mohl skórovat po rychlém protiútoku v blízkosti pravé tyče, jenže jeho bekhendové zakončení zřejmě nakonec vůbec nezamířilo na bránu Winnipegu.
     
    14:29
    Petr Mrázek vyrazil ránu Marka Scheifeleho a domácí se dostali na levém křídle k dorážce, která z ostrého úhlu zamířila za bránu hostujících hráčů Caroliny.
     
    15:11
    Nikolaj Ehlers mohl skórovat po střele z levého kruhu pro vhazování, Petr Mrázek si ale připsal další zákrok, když levým ramenem vyrazil puk do rohu ledové plochy.
     
    15:44
    Vyloučený Jake Gardiner je zpět na ledové ploše a Winnipeg nedokázal úvodní přesilovou hru využít.
     
    16:12
    Střela Kylea Connora z pravého kruhu pro vhazování skončila na hrudi Petra Mrázka a Hurricanes poté vyhodili puk podél střídaček na zakázané uvolnění.
     
    17:25
    Domácí Josh Morrissey zabránil gólu, když z brankoviště domácího Winnipegu odpálil puk do ochranné sítě. Následovala komerční přestávka a trest za zdržování hry po vystřelení kotouče mimo ledovou plochu Bell MTS.
     
    17:43
    Jordan Staal se dostal do zakončení v blízkosti pravé tyče a puk mířil ke vzdálenější levé tyči, Connor Hellebuyck ale kotouč vyrazil svým pravým betonem.
     
    18:14
    Andrej Svečnikov chtěl poslat puk zpoza brány do levého kruhu pro vhazování, Nathan Beaulieu ale jeho úmysl přečetl a přizvedl puk do ochranné sítě.
     
    18:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    LUCAS WALLMARK se teď dostal před bránou k volnému puku a rychlou střelou zápěstím vymetl během přesilové hry levý horní roh brány Jets! Nádherná kombinace skončila úvodní brankou – 0:1. Asistence: Nino Niederreiter a Ryan Dzingel.
    18:23 Lucas WALLMARK - 0:1
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:52
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nikolaj Ehlers na ose útočného pásma vystřelil z otočky od modré čáry a před bránou fantasticky tečoval puk JACK ROSLOVIC, když dal hokejku instinktivně za sebe a kotouč poté ve vzduchu usměrnil k levé tyči brány! Jets rychle vyrovnali na 1:1! Asistence: Nikolaj Ehlers a Blake Wheeler.
    19:52 Jack ROSLOVIC - 1:1
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Connor Hellebuyck a Petr Mrázek chytali fantasticky a vypadalo to, že úvodní část utkání skončí bez branek, jenže poté necelé dvě minuty před přestávkou otevřel skóre Lucas Wallmark, na jehož gól 7,4 sekundy před koncem první třetiny odpověděl Jack Roslovic. Skóre po první části. Winnipeg Jets 1 Carolina Hurricanes 1.
    Domácí Adam Lowry si odfoukl poté, co vyrovnal Jack Roslovic
    Zobrazit příspěvek na Instagramu

    Blue steel @adam.lowry?

    Příspěvek sdílený Winnipeg Jets (@nhljets),

     
    Druhá třetina začne přibližně v 3:04.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 13-11; Zablokované střely: 5-6; Vhazování: 52%-48%; Hity: 7-2; Přesilové hry: 0/1-1/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    V úvodu zápasu to byla Carolina, která vyhodila puk po šesti sekundách na zakázané uvolnění, nyní se stejný kousek povedl domácím hráčů Winnipegu.
     
    20:19
    Joel Edmundson na levém křídle vypálil od modré čáry a napřáhl k prudké střele s příklepem, Gabriel Bourque ale rychle zaklekl a přizvedl puk do ochranné sítě.
     
    21:06
    Kyle Connor už se chystal něco vymýšlet v prostoru mezi kruhy útočného pásma Winnipegu, jenže rozhodčí odpískali hru vysokou holí a hra byla přerušena.
     
    21:32
    Neal Pionk zkusil na pravém křídle vypálit od modré čáry, jenže rychle k němu přistoupila dvojice hráčů Hurricanes, z nichž jeden puk dokázal zablokovat.
     
    22:17
    Jake Gardiner na levém křídle nedosáhl na modré čáře na prudkou zpětnou přihrávku podél hrazení a rozehrávky se ujal hostující brankář Petr Mrázek.
     
    23:09
    Gabriel Bourque na levém křídle zkusil vystřelit z téměř nulového úhlu, jeho střela ale na bránu Hurricanes neprošla, protože byla hosty dobře zablokována.
     
    24:06
    Jaccob Slavin před vrcholem pravého kruhu pro vhazování vypálil bez přípravy a jeho rána po ledě mířila ke vzdálenější levé tyči brány, Connor Hellebuyck ale skvěle zasáhl pravým betonem a zmrazil puk pod svou lapačkou.
     
    24:49
    Hurricanes vyrazili podél trestných lavic do přečíslení tři na dva a Nino Niederreiter napřáhl na vrcholu levého kruhu ke střele zápěstím, kterou brankář Jets vyrazil.
     
    25:10
    Hra se během posledních okamžiků přelévala v rychlém sledu ze strany na stranu a Winnipeg se ubránil za cenu zakázaného uvolnění. Skóre zápasu je 1:1.
     
    26:01
    Lucas Wallmark skvěle přečetl přihrávku Winnipegu přes osu útočného pásma a Carolina málem vyrazila do protiútoku, nakonec ale puk pouze vyhodila.
     
    27:08
    Jordan Staal zpomalil hru za bránou Petra Mrázka a počkal, až jeho spoluhráči z Caroliny v klidu a správně dostřídají. Winnipeg měl také čas na okysličení.
     
    28:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teuvo Teräväinen si na pravém křídle zpracoval puk a z otočky a ostrého úhlu ho nádherně poslal na vzdálenější levou tyč brány, kde ho SEBASTIAN AHO skvělou tečí poslal po ledě pod pravým betonem Connora Hellebuycka do sítě! Asistence: Teuvo Teräväinen a Jaccob Slavin.
    28:39 Sebastian AHO - 1:2
     
    29:37
    Kotouč po nahození Hurricanes opustil ledovou plochu a prostor dostává komerční přestávka. Před pár okamžiky skóroval Sebastian Aho a hosté tedy vedou 2:1.
     
    29:58
    Andrej Svečnikov vystřelil na vrcholu mezikruží zápěstím a po špatné rozehrávce Winnipegu minul pravý horní roh brány domácího Connora Hellebuycka.
     
    30:39
    Tempo zápasu je stále hodně vysoké a hra se přelévá ze strany na stranu, jenže Winnipeg se po přestávce těžko dostává do nějaké brankové příležitosti.
     
    31:26
    Sebastian Aho od trestných lavic nahodil puk do útočného pásma Hurricanes a za bránou Connora Hellebuycka u něj byl jako první Neal Pionk.
     
    32:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nathan Beaulieu teď na pravém křídle vypálil od modré čáry a PATRIK LAINE na přední tyči sklepl puk ze vzduchu k bližší pravé tyči! První střela Winnipegu ve druhé třetině skončila brankou a domácí tedy opět odpověděli! Nathan Beaulieu.
    32:18 Patrik LAINE - 2:2
     
    32:47
    Hurricanes se na levém křídle ocitli v postavení mimo a prostor dostává komerční přestávka. Možná to bylo zakázané uvolnění, hra je každopádně přerušena.
     
    33:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Connor Hellebuyck sice vleže fantasticky zasáhl levým betonem, jenže ANDREJ SVEČNIKOV poté za bránou Winnipegu nabral puk na čepel hole a po rychlém vyjetí zpoza ní ho u levé tyče poslal nad pravým ramenem brankáře Winnipegu Jets do bližšího levého horního rohu! Neskutečný a magický gól, který už útočník Caroliny jednou v letošní sezóně předvedl. Bylo to proti Calgary a v bráně byl brankář David Rittich. Bez asistence.
    33:10 Andrej SVEČNIKOV - 2:3
     
    34:31
    Ryan Dzingel na levém křídle vyrazil do přečíslení dva na jednoho a v mezikruží napřáhl k prudké střele zápěstím, která zamířila nad bránu Connora Hellebuycka.
     
    35:31
    Petr Mrázek fantasticky zasáhl proti táhlé ráně od modré čáry a u levé tyče mohl skórovat z dorážky Adam Lowry, jenže český brankář mu spektakulárním zákrokem ukradl gól na 2:2!
     
    36:20
    Blake Wheeler rychle vypálil z prostoru levého kruhu pro vhazování a Petra Mrázka tentokrát zachránila branková konstrukce! To je jízda!
     
    36:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Blake Wheeler orazítkoval levou tyč a na opačné straně ledové plochy vzápětí podruhé skóroval SEBASTIAN AHO, když si teď v mezikruží najel na nádhernou diagonální přihrávku z pravého křídla a bekhendem poté z blízkosti zamířil mezi betony Connora Hellebuycka! Skóre zápasu je nyní 4:2. Asistence: Nino Niederreiter a Dougie Hamilton.
    36:46 Sebastian AHO - 2:4
     
    37:24
    Brankář Petr Mrázek měl plné ruce a nohy práce, hokejisté domácího Winnipegu ho ale nedokázali ani nadvakrát překonat! Český brankář předvádí úžasné věci a zatím inkasoval pouze dvakrát.
     
    37:52
    Anthony Bitetto byl vyloučen na dvě minuty za držení a Carolina si po komerční přestávce zahraje druhou přesilovou hru v zápase. Úvodní dnes využít dokázala.
    37:52 Ještě jednou magický gól v podání Andreje Svečnikova!
     
    38:04
    Dougie Hamilton vypálil z prostoru pravého kruhu pro vhazování a jeho střela mířila do vzdálenějšího rohu brány, Connor Hellebuyck ji ale vyrazil vyrážečkou.
     
    38:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    JORDAN STAAL si najel před bránu na přihrávku Sebastiana Aha z pravého kruhu pro vhazování a nadvakrát mezi betony Connora Hellebuycka procedil puk do sítě! Cans vedou nad Jets 5:2! Asistence: Sebastian Aho a Dougie Hamilton.
    38:43 Jordan STAAL - 2:5
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Hokejisté Caroliny po přestávce dostáli své přezdívky a rozpoutali pořádný uragán, když vstřelili čtyři branky, zatímco domácí Winnipeg pouze jeden. Sebastian Aho zadělal na hattrick, zatímco Andrej Svečnikov podruhé v sezóně ukázal své šikovné ruce a vstřelil magický lakrosový gól. Skóre po druhé třetině utkání v Bell MTS Place. Winnipeg Jets 2 Carolina Hurricanes 5.
    Andrej Svečnikov to dokázal znovu! Vstřelil spektakulární gól!
    Zobrazit příspěvek na Instagramu

    HE DID IT AGAIN!

    Příspěvek sdílený Carolina Hurricanes (@canes),

     
    Třetí třetina začne přibližně v 3:59.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 22-23; Zablokované střely: 15-9; Vhazování: 49%-51%; Hity: 16-7; Přesilové hry: 0/1-2/2; Trestné minuty: 4-2.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Winnipeg Jets: ze hřiště odchází Connor Hellebuyck, přichází Laurent Brossoit.
     
    40:06
    V první třetině se pískalo zakázané uvolnění po šesti sekundách proti Carolině, ve druhé třetině po šesti sekundách hry proti Winnipegu a ve třetí třetině po šesti sekundách proti Carolině. Dnes je to obyčej.
     
    41:18
    Střídající brankář Laurent Brossoit si musel dávat pozor, aby ho nezaskočilo nahození z ostrého úhlu, nakonec ale vestoje u své pravé tyče puk odkopl za bránu.
     
    43:00
    Jordan Staal vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a Laurent Brossoit jeho střelu vyrazil vyrážečkou mimo.
     
    43:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Laurent Brossoit opět dokázal vyrazit střelu z pravého kruhu pro vhazování, v levém kruhu se ale dostal k dorážce kapitán JORDAN STAAL a nádhernou střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Jordan Staal a Sebastian Aho dnes vstřelili dva góly. Carolina vede 6:2. Asistence: Dougie Hamilton a Warren Foegele.
    43:16 Jordan STAAL - 2:6
     
    44:47
    Hurricanes se nepodařilo rozehrát podél střídaček, za čtyřbrankového vedení 6:2 je to ale příliš mrzet nemusí. Dougie Hamilton už má na kontě tři asistence.
     
    45:41
    Andrej Svečnikov také mohl zadělat v dnešním zápase na hattrick, když prudce vypálil na vrcholu mezikruží, jeho střela s příklepem ale zamířila nad bránu Winnipegu.
     
    46:47
    Winnipeg vyrazil do přečíslení tři na dva, ze kterého nakonec nic nebylo, a následná střela od modré čáry skončila na vyrážečce českého brankáře Petra Mrázka.
     
    46:57
    Carolině se v kanadském prostředí během posledních dvou zápasů velmi daří a po přerušení hry dostává prostor komerční přestávka. Za chvíli pokračujeme.
     
    47:15
    Winnipegu se nepodařilo rozehrát a podél střídaček vyhodili puk na zakázané uvolnění. Jets sice v posledním zápase rozstříleli Flyers, dnes se jim ale nedaří.
     
    47:47
    Nikolaj Ehlers předvedl v útočném pásmu nádherný slalom a v pravém kruhu pro vhazování vystřelil, jeho bekhendové zakončení ale minulo přední tyč brány.
     
    48:11
    Další střela Winnipegu přišla opět z pravého kruhu pro vhazování a tentokrát skončila na výstroji českého brankáře Petra Mrázka, který ji vyrazil za bránu.
     
    49:09
    Andrej Svečnikov se u levé tyče prosadit z blízkosti nedokázal a poté to vypadalo, že se pokusí znovu skórovat po vyjetí zpoza brány, puk ale nezkrotil.
     
    50:03
    Laurent Brossoit podržel kotouč v náručí a po přerušení hry následuje předposlední reklamní přestávka. Carolina stále vede na ledě Winnipegu Jets o čtyři góly.
     
    51:09
    Sebastian Aho byl vyloučen na dvě minuty za sekání a Winnipeg může snížit během druhé přesilové hry.
     
    52:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE vypálil na bodu levého kruhu a jeho rána bez přípravy poté zamířila nad levým betonem Petra Mrázka ke vzdálenější pravé tyči brány! Asistence: Blake Wheeler a Neal Pionk.
    52:02 Mark SCHEIFELE - 3:6
     
    53:12
    Nikolaj Ehlers zkusil vypálit na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho rána mířila do bližšího horního rohu brány, Petr Mrázek ji ale dokázal hrudí vyrazit mimo.
     
    55:00
    Mark Scheifele před pár okamžiky využil přesilovou hru Winnipegu a protáhl svou sérii zápasů, ve kterých bodoval minimálně jednou, na pět zápasů v řadě.
     
    55:30
    Petr Mrázek dnes předvedl několik parádních zákroků a nyní se vydal za bránu, aby zastavil nahození Winnipegu od střídaček a podél hrazení bez problému rozehrál.
     
    55:53
    Winnipegu se nepodařilo rozehrát podél trestných lavic a hra se vrátila před bránu domácího týmu, ve kterém chytá střídající brankář Laurent Brossoit.
     
    56:02
    Jack Roslovic se řítil z pravého křídla sám na bránu a v pravém kruhu pro vhazování napřáhl ke střele, kterou Petr Mrázek vytáhl do horní tyče, od které se puk odrazil do brankoviště!
    56:02 Jack Roslovic se nyní radoval z gólu, jenže předčasně!
     
    56:41
    Mark Scheifele vzápětí vypálil na pravém křídle a jeho rána od hrazení skončila v náručí Petra Mrázka, který kotouč podržel. Následuje komerční přestávka.
     
    56:56
    Winnipeg odolal brankáře a Mark Scheifele vypálil na bodu levého kruhu pro vhazování, Petr Mrázek byl ale připraven a poházel si s pukem ve své lapačce.
     
    57:27
    Jordan Staal se pokusil zkompletovat hattrick, jenže jeho střela ze středového kruhu zamířila nad bránu prázdné brány domácího Winnipegu.
     
    58:13
    Blake Wheeler na pravém křídle vypálil od hrazení a Petr Mrázek šel rychle do kolen, aby jeho pokus na přední tyči podržel v náručí. Hra byla přerušena.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    59:08
    Anthony Bitetto tvrdě vypálil od modré čáry a Petr Mrázek měl co dělat, aby na vzdálenější levé tyči dokázal puk vyrazit. Jets poté z dorážky skórovat nedokázali.
     
    Konec zápasu.
     
    Carolina dokázala navázat na vítězství v Calgary, když dnes vyhrála ve Winnipegu, kde se dvakrát prosadili Sebastian Aho a kapitán Jordan Staal, zatímco obránce Dougie Hamilton zaznamenal tři asistence. Konečný výsledek nádherného střetnutí v Bell MTS Place tedy zní. Winnipeg Jets 3 Carolina Hurricanes 6.
    Cans si s chutí zastříleli ve Winnipegu a vyhráli podruhé v řadě
    Zobrazit příspěvek na Instagramu

    Winning in Winnipeg!

    Příspěvek sdílený Carolina Hurricanes (@canes),

     
    Statistiky: Střely na bránu: 33-28; Zablokované střely: 18-10; Vhazování: 43%-57%; Hity: 20-11; Přesilové hry: 1/2-2/2; Trestné minuty: 4-4.
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Sebastian Aho (CAR) 2+1
    2. Jordan Staal (CAR) 2+0
    3. Nino Niederreiter (CAR) 0+2
     
    Československá stopa v utkání:

    Martin Nečas (CAR) 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:48
    Petr Mrázek (CAR) 60 minut, 30 zákroků, 3 góly, 90,9% (04:37:12)

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. Roslovic (Ehlers, Wheeler), 33. Laine (Beaulieu), 53. Scheifele (Wheeler, Pionk) – 19. Wallmark (Niederreiter, Dzingel), 29. Aho (T. Teräväinen, Slavin), 34. Svečnikov, 37. Aho (Niederreiter, D. Hamilton), 39. J. Staal (Aho, D. Hamilton), 44. J. Staal (D. Hamilton, Foegele)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (41. Brossoit) – Morrissey (A), Poolman, Sbisa, Pionk, Bitetto, Beaulieu – Connor, Scheifele (A), Laine – Ehlers, Wheeler (C), Roslovic – Copp, Lowry, G. Bourque – Luoto, N. Shore, L. Shaw. Hlavní trenér: Paul Maurice.
    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – Slavin (A), D. Hamilton, Edmundson, Pesce, Gardiner, T. van Riemsdyk – Svečnikov, J. Staal (C), Foegele – Niederreiter, Aho, T. Teräväinen – Dzingel, Wallmark, Nečas – B. McGinn, Martinook (A), Gibbons. Hlavní trenér: Rod Brind'Amour.

    Rozhodčí: Pierre Lambert, Dan O'Halloran. Čároví: Andrew Smith, Brian Murphy

    Diváci: 15325
    bahis siteleri