Boston – Los Angeles 3:4 (po pr.) | Toronto – Buffalo 5:3 (kon.) | Tampa – Ottawa 4:3 (po pr.)
Philadelphia – Anaheim 4:1 (kon.) | NY Islanders – Nashville 3:8 (kon.) | Detroit – Columbus 3:5 (kon.)
Winnipeg – Carolina 3:6 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Vancouver – Montreal 1:3 (kon.)
Vegas – Minnesota 3:2 (kon.) | San Jose – Arizona 2:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
3:6 (1:1, 1:4, 1:1)
Carolina Hurricanes
Středa 18.12.2019, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:02 Mark SCHEIFELE - 3:6
     
    52:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MARK SCHEIFELE vypálil na bodu levého kruhu a jeho rána bez přípravy poté zamířila nad levým betonem Petra Mrázka ke vzdálenější pravé tyči brány! Asistence: Blake Wheeler a Neal Pionk.
    43:16 Jordan STAAL - 2:6
     
    43:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    Laurent Brossoit opět dokázal vyrazit střelu z pravého kruhu pro vhazování, v levém kruhu se ale dostal k dorážce kapitán JORDAN STAAL a nádhernou střelou zápěstím vymetl vzdálenější pravý horní roh brány! Jordan Staal a Sebastian Aho dnes vstřelili dva góly. Carolina vede 6:2. Asistence: Dougie Hamilton a Warren Foegele.
    38:43 Jordan STAAL - 2:5
     
    38:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    JORDAN STAAL si najel před bránu na přihrávku Sebastiana Aha z pravého kruhu pro vhazování a nadvakrát mezi betony Connora Hellebuycka procedil puk do sítě! Cans vedou nad Jets 5:2! Asistence: Sebastian Aho a Dougie Hamilton.
    36:46 Sebastian AHO - 2:4
     
    36:46
    Carolina právě vstřelila branku!
    Blake Wheeler orazítkoval levou tyč a na opačné straně ledové plochy vzápětí podruhé skóroval SEBASTIAN AHO, když si teď v mezikruží najel na nádhernou diagonální přihrávku z pravého křídla a bekhendem poté z blízkosti zamířil mezi betony Connora Hellebuycka! Skóre zápasu je nyní 4:2. Asistence: Nino Niederreiter a Dougie Hamilton.
    33:10 Andrej SVEČNIKOV - 2:3
     
    33:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Connor Hellebuyck sice vleže fantasticky zasáhl levým betonem, jenže ANDREJ SVEČNIKOV poté za bránou Winnipegu nabral puk na čepel hole a po rychlém vyjetí zpoza ní ho u levé tyče poslal nad pravým ramenem brankáře Winnipegu Jets do bližšího levého horního rohu! Neskutečný a magický gól, který už útočník Caroliny jednou v letošní sezóně předvedl. Bylo to proti Calgary a v bráně byl brankář David Rittich. Bez asistence.
    32:18 Patrik LAINE - 2:2
     
    32:18
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nathan Beaulieu teď na pravém křídle vypálil od modré čáry a PATRIK LAINE na přední tyči sklepl puk ze vzduchu k bližší pravé tyči! První střela Winnipegu ve druhé třetině skončila brankou a domácí tedy opět odpověděli! Nathan Beaulieu.
    28:39 Sebastian AHO - 1:2
     
    28:39
    Carolina právě vstřelila branku!
    Teuvo Teräväinen si na pravém křídle zpracoval puk a z otočky a ostrého úhlu ho nádherně poslal na vzdálenější levou tyč brány, kde ho SEBASTIAN AHO skvělou tečí poslal po ledě pod pravým betonem Connora Hellebuycka do sítě! Asistence: Teuvo Teräväinen a Jaccob Slavin.
    19:52 Jack ROSLOVIC - 1:1
     
    19:52
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Nikolaj Ehlers na ose útočného pásma vystřelil z otočky od modré čáry a před bránou fantasticky tečoval puk JACK ROSLOVIC, když dal hokejku instinktivně za sebe a kotouč poté ve vzduchu usměrnil k levé tyči brány! Jets rychle vyrovnali na 1:1! Asistence: Nikolaj Ehlers a Blake Wheeler.
    18:23 Lucas WALLMARK - 0:1
     
    18:23
    Carolina právě vstřelila branku!
    LUCAS WALLMARK se teď dostal před bránou k volnému puku a rychlou střelou zápěstím vymetl během přesilové hry levý horní roh brány Jets! Nádherná kombinace skončila úvodní brankou – 0:1. Asistence: Nino Niederreiter a Ryan Dzingel.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 20. Roslovic (Ehlers, Wheeler), 33. Laine (Beaulieu), 53. Scheifele (Wheeler, Pionk) – 19. Wallmark (Niederreiter, Dzingel), 29. Aho (T. Teräväinen, Slavin), 34. Svečnikov, 37. Aho (Niederreiter, D. Hamilton), 39. J. Staal (Aho, D. Hamilton), 44. J. Staal (D. Hamilton, Foegele)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (41. Brossoit) – Morrissey (A), Poolman, Sbisa, Pionk, Bitetto, Beaulieu – Connor, Scheifele (A), Laine – Ehlers, Wheeler (C), Roslovic – Copp, Lowry, G. Bourque – Luoto, N. Shore, L. Shaw. Hlavní trenér: Paul Maurice.
    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – Slavin (A), D. Hamilton, Edmundson, Pesce, Gardiner, T. van Riemsdyk – Svečnikov, J. Staal (C), Foegele – Niederreiter, Aho, T. Teräväinen – Dzingel, Wallmark, Nečas – B. McGinn, Martinook (A), Gibbons. Hlavní trenér: Rod Brind'Amour.

    Rozhodčí: Pierre Lambert, Dan O'Halloran. Čároví: Andrew Smith, Brian Murphy

    Diváci: 15325
    bahis siteleri