Boston – NY Islanders 2:3 (1:2 po s.n.) | Tampa – Dallas 3:4 (po pr.) | Philadelphia – Buffalo 6:1 (kon.)
Columbus – Los Angeles 3:2 (po pr.) | Ottawa – Nashville 5:4 (po pr.) | Winnipeg – Chicago 1:4 (kon.)
Calgary – Montreal 3:4 (po pr.) | Colorado – Carolina 1:3 (kon.) | Arizona – Minnesota 5:8 (kon.)
Vancouver – Vegas 5:4 (po pr.)
konec
Philadelphia Flyers
6:1 (3:0, 3:0, 0:1)
Buffalo Sabres
Pátek 20.12.2019, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání:

    Jakub Voráček (PHI) 0+1, 0 střel, čas na ledě 15:14
    David Kaše (PHI) 0+0, 0 střel, čas na ledě 12:44 (03:31:29)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. James van Riemsdyk (PHI) 2+0
    2. Travis Konecny (PHI) 0+3
    3. Kevin Hayes (PHI) 0+2
     
    Statistiky: Střely na bránu: 29-17; Zablokované střely: 7-11; Vhazování: 61%-39%; Hity: 9-29; Přesilové hry: 3/5-1/2; Trestné minuty: 6-12.
    Sabres dnes dostali těžkou lekci a Flyers podlehli potřetí v řadě
     
    James van Riemsdyk vstřelil dvě branky a má velký podíl na tom, že Philadelphia porazila Buffalo potřetí v řadě. Opět se dnes jednalo o velkou gólovou nadílku s minimálně sedmi góly a skvělý zápas odehrál také Travis Konecny, který asistoval u tří branek Flyers. Bodoval i český útočník Jakub Voráček. Konečný výsledek klání v Pensylvánii zní. Philadelphia Flyers 6 Buffalo Sabres 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:40
    Andy Andreoff parádně vypálil na vrcholu levého kruhu pro vhazování a Carter Hutton po zákroku pravým betonem zmrazil kotouč pod svou lapačkou.
     
    57:48
    Sabres mohli vyrazit do útoku, jenže na obranné modré čáře hostí ukořistil puk James van Riemsdyk a okamžitě ho nahodil do levého rohu ledové plochy.
     
    56:05
    Sabres se snažili urputně dostat do zakončení po úniku po pravé straně útočného pásma a bránu za domácím Carterem Hartem byla posunuta. Komerční přestávka.
     
    55:16
    James van Riemsdyk mohl zkompletovat hattrick poté, co před bránou Cartera Huttona vznikl obrovský závar, domácí útočník Philadelphie ho ale využít nedokázal.
     
    54:39
    Flyers na ose útočného pásma vypálili od modré čáry a hostující brankář Carter Hutton podržel puk ve svém náručí. Po přerušení hry následuje reklamní přestávka.
     
    53:35
    Tyler Pitlick byl v levém kruhu pro vhazování sražen k ledu a hra plynula dál, což mělo za následek, že se po sobě hráči Flyers na střídačce naštvaně ohlíželi.
    51:35 Victor OLOFSSON - 6:1
     
    51:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    VICTOR OLOFSSON mezi kruhy skvěle tečoval střelu Rasmuse Dahlina od modré čáry a puk se od ledu odrazil k levé tyči brány! Sabres využili přesilovou hru a připravili Cartera Harta o čisté konto. Flyers vedou nad hosty z Buffala 6:1. Asistence: Rasmus Dahlin a Marcus Johansson.
     
    50:01
    Jeff Skinner byl během komerční přestávky vykázán na trestnou lavici za hákování. Šestá přesilová hra Flyers. Tak ne. Vyloučen byl za nedovolené bránění Jakub Voráček. V početní výhodě si tedy zahrají Sabres.
     
    49:50
    Ačkoliv Sabres během čtyřiceti minut inkasovali šest gólů, Carter Hutton zůstal v bráně. Na druhou stranu je ale potřeba říct, že ho spoluhráči nechali několikrát na holičkách.
     
    48:29
    Sabres se nepodařilo rozehrát podél trestných lavic a hra byla přerušena kvůli zakázanému uvolnění. Následovalo vhazování po pravici brankáře Cartera Huttona.
     
    47:44
    Oba týmy hrají ve třetí třetině hodně jednoduše a utkání už se pouze dohrává, což je škoda. Všichni bychom chtěli vidět ještě více gólů, přestože šest není málo.
     
    46:53
    Problém v poslední herní situaci byl v tom, že Sabres odjeli střídat, a tak jeden z hostujících hokejistů Buffala napadal rozehrávající trojici Flyers úplně sám.
     
    45:56
    Rasmus Asplund nedokázal přesně rozehrát a Flyers měli spoustu času a prostoru na to, aby z obranného pásma rozehráli, což se jim i přes forčeking hostí podařilo.
     
    45:00
    Henri Jokiharju vzápětí vypálil od modré čáry a jeho rána z osy útočného pásma zamířila přímo do koše klečícího Cartera Huttona, který opět kotouč podržel.
     
    44:45
    Sabres odpověděli ojedinělou střelou z pravého kruhu pro vhazování, se kterou si domácí brankář Carter Hart snadno poradil a bez problému ji podržel v náručí.
     
    44:27
    David Kaše se dostal k puku v levém kruhu pro vhazování a bekhendem ho nahazoval před bránu, žádný z jeho spoluhráčů ho ale nedokázal usměrnit na bránu.
     
    43:08
    Evan Rodrigues dobře zablokoval ostrou ránu Seana Couturiera z vrcholu levého kruhu pro vhazování, puk ho ale nepříjemně zasáhl do nohy a hra byla přerušena.
     
    42:50
    Tyler Pytlick se krásně uvolnil a mohl skórovat u levé tyče, jenže jeho střela zápěstím těsně minula vzdálenější pravou tyč brány Sabres!
     
    41:58
    Zemgus Girgensons operoval s pukem na pravém křídle, z ostrého úhlu si ale vystřelit netroufl a byl Flyers vytlačen za bránu domácího brankáře Cartera Harta.
     
    40:36
    Vyloučený Rasmus Dahlin je zpět na ledě a Sabres tentokrát dokázali hru v oslabení přečkat. Flyers dnes využili tři z pěti přesilových her, což je skvělá bilance.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely na bránu: 25-9; Zablokované střely: 6-9; Vhazování: 65%-35%; Hity: 8-16; Přesilové hry: 3/5-0/1; Trestné minuty: 4-12.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 2:57.
    Hráčům Flyers se dnes nesmírně daří a mohou vyplazovat jazyk
    Zobrazit příspěvek na Instagramu

    ❇️????The Goblin! ????❇️

    Příspěvek sdílený Philadelphia Flyers (@philadelphiaflyers),

     
    Domácí po přestávce přidali další tři góly a dva z nich padly v přesilových hrách, které jsou dnes klíčové. V prostřední části skórovali Ivan Provorov, Tyler Pitlick a podruhé v zápase James van Riemsdyk, který má zaděláno na hattrick. Skóre po druhé třetině utkání s jasným rázem. Philadelphia Flyers 6 Buffalo Sabres 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    38:36
    Rasmus Dahlin dostal dvě minuty za sekání a dvě minuty za krosček, zatímco Travis Konecny dvě minuty za hrubost. Flyers si tedy zahrají pátou přesilovou hru. Jeden z trestů Rasmuse Dahlina odpyká Kyle Okposo.
     
    38:36
    Sabres v rychlém sledu předvedli dva fauly a rozhodčí už po prvním z nich signalizovali výhodu pro Flyers. Hra byla přerušena a za bránou Sabres vznikla obrovská mela.
     
    37:46
    Sabres jsou na dně a navíc se jim nedaří dostat ke střele na bránu Cartera Harta, který dnes nemá příliš mnoho práce. O to jsou ale zákroky samozřejmě těžší.
     
    36:33
    Nicolas Aube-Kubel vzápětí vypálil z podobného místa a Carter Hutton tentokrát zasáhl, když jeho prudkou střelu s příklepem vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    36:14
    Morgan Frost mohl přidat sedmý gól Flyers, jeho střela z levého kruhu pro vhazování ale minula vzdálenější pravý horní roh brány brankáře Cartera Huttona.
     
    35:50
    Sabres se zřejmě ocitli na pravém křídle v postavení mimo hru, nyní každopádně následuje komerční přestávka. Philadelphia vede nad Sabres vysoko 6:0.
     
    35:26
    Hra plyne velice rychle a Flyers vedou nad Sabres 6:0. Vypadá to vypadá, že Buffalo dnes odjede s obrovským debaklem. Domácí hokejisté naprosto dominují.
    32:27 James VAN RIEMSDYK - 6:0
     
    32:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers předvedli nádhernou diagonální přihrávku přes osu útočného pásma a po střele JAMESE VAN RIEMSDYKA z levého kruhu pro vhazování se puk na vzdálenější pravé tyči odrazil od brusle jednoho z hráčů Sabres do sítě! Philadelphia využila třetí ze čtyř přesilových her a vede už 6:0! Asistence: Travis Konecny a Sean Couturier.
     
    32:07
    Brandon Montour vyfasoval dvě minuty za sekání a Flyers si po reklamní přestávce zahrají další přesilovku.
     
    31:51
    Sean Couturier pálil v blízkosti levé tyče po nádherné přihrávce zpoza brány, jeho rána bez přípravy ale byla hostujícími hokejisty z Buffala zablokována.
     
    30:35
    Carter Hart zastavil ránu Colina Millera od hrazení na přední pravé tyče mezi levou rukou a tělem. Hra poté nebyla přerušena, protože brankář Flyers rozehrál.
    29:22 Tyler PITLICK - 5:0
     
    29:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    TYLER PITLICK vystřelil na bodu levého kruhu pro vhazování a po zákroku Cartera Huttona hrudí se snažil dostat u levé tyče k dorážce, Sabres si ale nakonec sami zametli puk do vlastní brány! Skóre je 5:0. Asistence: Travis Sanheim.
    28:20 Ivan PROVOROV - 4:0
     
    28:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers na levém křídle vyhráli vhazování a IVAN PROVOROV od modré čáry napřáhl k táhlé střele, která pod pravým podpaždím Cartera Huttona prošla do brány! Flyers využili druhou přesilovou hru, tentokrát po pouhých pěti sekundách – 4:0! Asistence: Travis Konecny a Sean Couturier.
     
    28:15
    Sean Couturier byl faulován za bránou Sabres a Rasmus Ristolainen dostal dvě minuty za držení.
     
    28:05
    Tyler Pitlick na pravém křídle vystřelil od hrazení a Carter Hutton po zákroku levým betonem zmrazil puk pod svou lapačkou. Dorážka Flyers tedy poté nepřišla.
     
    27:25
    Jakub Voráček už se chystal vypálit po přihrávce zpoza brány v levém kruhu pro vhazování, jenže Sabres k němu rychle přistoupili a do zakončení ho nepustili.
     
    26:40
    Nicolas Aube-Kubel se dokázal natlačit před bránu a u levé tyče zakončoval pod tlakem jednou rukou, čehož Carter Hutton využil a zmrazil puk pod lapačkou.
     
    26:13
    Další přerušení hry, tentokrát ovšem kvůli zakázanému uvolnění hokejistů Buffala, kterým se nepodařilo z pravé strany obranného pásma diagonálně rozehrát.
     
    26:04
    Flyers se ocitli na levém křídle v postavení mimo hru a po přerušení hry dostává prostor reklamní přestávka. Philadelphia vede nad Sabres stále o tři branky.
     
    25:36
    Sabres na levém křídle vyrazili do protiútoku dva na dva a v mezikruží o kotouč přišli. Skvěle se vrátil domácí kapitán Claude Giroux. Nebezpečí bylo zažehnáno.
     
    24:59
    Colin Miller vypálil na ose útočného pásma ihned po vhazování od modré čáry a Carter Hart skvěle zasáhl pravým betonem! Nebezpečná střela.
     
    24:57
    Sam Reinhart se sice dostal v blízkosti pravé tyče do zakončení, jenže z otočky střílel z ostrého úhlu a Carter Hutton bez problému zmrazil puk pod lapačkou.
     
    24:15
    Travis Sanheim zkusil na levém křídle vystřelit ihned po vhazování od modré čáry, jenže jeho střela byla hokejisty Buffala zablokována a na bránu tedy neprošla.
     
    23:58
    Carter Hutton vyrazil ránu Shaynea Gostisbeherea od modré čáry a vyloučený Colin Miller se poté vrátil z trestné lavice zpět na ledovou plochu. Stále 3:0.
     
    23:00
    Sean Couturier mohl skórovat v blízkosti levé tyče, kam se k němu odrazil puk, jenže jeho rychlá střela zápěstím minula přední levou tyč brány Cartera Huttona.
     
    21:58
    Colin Miller dostal dvě minuty za hákování a Philadelphia si dnes zahraje druhou přesilovou hru. První využila.
     
    21:58
    Kevin Hayes je dnes hodně aktivní a nyní se dostal na pravém křídle ke střele, kterou Carter Hutton vyrazil před sebe. Flyers se poté k dorážce nedostali kvůli faulu.
     
    21:29
    Flyers se dostali ke střele v levém kruhu pro vhazování, na bránu ale neprošla, protože Marco Scandella ji přizvedl do ochranné sítě. Hra byla přerušena.
     
    20:01
    Na konci první třetiny nezazněla siréna, která nyní byla připravena na začátek druhé třetiny, jenž začala s mírným zpožděním. Flyers vedou nad Sabres o tři góly.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky po první třetině: Střely na bránu: 14-5; Zablokované střely: 3-4; Vhazování: 60%-40%; Hity: 4-7; Přesilové hry: 1/1-0/1; Trestné minuty: 2-2.
     
    Druhá třetina začne přibližně v 1:59.
    Flyers dnes na svého soupeře pořádně vlétli a vedou o tři góly
    Zobrazit příspěvek na Instagramu

    Time to cook at ????. #BUFvsPHI

    Příspěvek sdílený Philadelphia Flyers (@philadelphiaflyers),

     
    Flyers prožili fantastickou první třetinu, když se v jejím průběhu v rozmezí pouhých 4 minut a jedné sekundy prosadili Michail Vorobjov, James Van Riemsdyk a v přesilové hře po nádherné souhře Matt Niskanen. Po první části. Philadelphia Flyers 3 Buffalo Sabres 0.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:00
    Do konce úvodní části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    18:24
    Travis Konecny se dostal v blízkosti levé tyče k odraženému puku a z blízkosti mohl přidat čtvrtý gól Flyers, jenže Carter Hutton na poslední chvíli zasáhl vyrážečkou.
     
    18:03
    V levém rohu útočného pásma Flyers došlo k menší potyčce a zůstává otázkou, zda se bude vylučovat. Hra byla přerušena a následuje komerční přestávka.
    17:05 Matt NISKANEN - 3:0
     
    17:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí rozebrali obranu Buffala do posledního šroubku a obránce MATT NISKANEN poté z bodu pravého kruhu pro vhazování zamířil po skvělé přihrávce přes osu útočného pásma od Kevina Hayese do prázdné brány! Philadelphia využila přesilovou hru a vede nad hosty z Buffala rázem 3:0! Asistence: Kevin Hayes a Jakub Voráček.
     
    16:32
    Sabres se ocitli dvakrát pod velkým tlakem, jenže mu dokázali během první přesilové hry Flyers odolat a nyní vyhodili puk mezi střídačky. Hra byla přerušena.
     
    15:32
    Buffalo neuspělo s Coach Challenge a týmový trest za zdržování hry odpyká hostující útočník Kyle Okposo.
    15:32 James VAN RIEMSDYK - 2:0
     
    15:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Útočník JAMES VAN RIEMSDYK si teď najel před bránu na bekhendovou přihrávku Kevina Hayese z pravého křídla a ostrého úhlu a nadvakrát pak nakonec procedil kotouč do sítě! Hlavní trenér Ralph Krueger si poté vzal Coach Challenge kvůli nedovolenému bránění brankáře, jenže neuspěl a Sabres půjdou po inkasování druhého gólu do čtyř! Asistence: Kevin Hayes a Matt Niskanen.
     
    15:00
    Marco Scandella nabral na levém křídle obrovskou rychlost a z úhlu napřáhl k prudké střele s příklepem, kterou domácí Carter Hart hrudí dokázal vyrazit.
    13:04 Michail VOROBJOV - 1:0
     
    13:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    MICHAIL VOROBJOV na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho rána se zřejmě od jednoho z hráčů Sabres před bránou odrazila k pravé tyči, tedy do protipohybu Cartera Huttona! Stav je 1:0. Asistence: Philippe Myers a Travis Konecny.
     
    12:29
    Sabres se ocitli pod velkým tlakem, Flyers ho ovšem nedokázali využít a nedostali se během dobré sekvence hry ke střele na bránu. Buffalo se poté osvobodilo.
     
    11:45
    Nicolas Aube-Kubel na levém křídle vypálil z ostrého úhlu a Carter Hutton byl na přední tyči připraven, když puk vyrazil mimo svou bránu pravým betonem.
     
    10:36
    Sabres úvodní přesilovou hru nevyužili a na modré čáře napřáhl ke střele Henri Jokiharju, jeho prudká rána s příklepem ale minula přední levou tyč brány Philadelphie.
     
    09:41
    Johan Larsson si zpracoval puk a na ose vrcholu mezikruží napřáhl k prudké střele s příklepem, která na bránu neprošla, protože byla mezi kruhy zablokována.
     
    09:00
    Kevin Hayes mohl z ničeho nic skórovat v blízkosti levé tyče a navíc během oslabení, jenže z blízkosti zamířil pouze do náruče brankáře Cartera Huttona.
     
    08:14
    Sabres se nepodařilo překročit útočnou modrou čáru na ose ledové plochy a Flyers odpálili puk až za bránu hostujícího brankáře Cartera Huttona.
     
    07:55
    Morgan Frost byl vyloučen na dvě minuty za krosček a Sabres si po komerční přestávce zahrají přesilovou hru.
     
    06:56
    James van Riemsdyk se snažil dostat ke střele v pravém kruhu pro vhazování, jenže Sabres se kolem něj sjeli rychle jako jako vosy a nepustili ho ke střele.
     
    06:02
    Victor Olofsson neměl na ose ledové plochy podporu, a tak o hrazení pouze nahodil puk do útočného pásma, kde se ho vzápětí snažil marně dojet.
     
    05:30
    Brandon Montour vypálil na ose útočného pásma od modré čáry a Carter Hart si připsal snadný zákrok, když puk mířící do pravého horního rohu brány lapil do lapačky.
     
    03:45
    Philippe Myers se snažil prosadit v blízkosti pravé tyče z pozice obránce, jenže Carter Hutton tam nenechal žádný volný prostor a jeho pokus vyrazil za svou bránu.
     
    03:30
    Marco Scandella na levém křídle vypálil od modré čáry a jeho pokus byl nepříjemně tečován, přesto ho domácí brankář Carter Hart dokázal vyrazit mimo bránu.
     
    02:04
    Matt Niskanen vypálil z pravého kruhu pro vhazování a Carter Hutton musel v rychlém sledu vytáhnout dva skvělé zákroky, když si poradil i s dorážkou Flyers.
     
    01:55
    Morgan Frost se dostal ke střele na bodu levého kruhu pro vhazování a střelou zápěstím zamířil pouze do náruče Cartera Huttona, který si připsal první zákrok.
     
    01:12
    Carter Hutton se vydal dvakrát z brány, jednou to bylo za ni a jednou vedle ní, aby zastavil nahození Flyers a rozehrál. Zatím čekáme na první střelu zápasu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Provorov, Niskanen, Sanheim, Braun, Gostisbehere, P. Myers – Giroux (C), Couturier (A), Konecny – J. van Riemsdyk, K. Hayes, Aube-Kubel – D. Kaše, Frost, Voráček (A) – Andreoff, M. Vorobjov, Pitlick. Hlavní trenér: Alain Vigneault.

    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – McCabe (A), Ristolainen, Dahlin, C. Miller, Scandella, Jokiharju – Olofsson, Sheary, S. Reinhart – Vesey, Ma. Johansson (A), Asplund – Girgensons, Jo. Larsson, Okposo – Skinner, Rodrigues, Montour. Hlavní trenér: Ralph Krueger.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Furman South. Čároví: Mark Shewchyk, James Tobias.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání:

    Jakub Voráček (PHI) 34 zápasů, 7+16, +/- +5
    David Kaše (PHI) 4 zápasy, 1+0, +/- +1
    Carter Hutton dnes oslavuje narozeniny a začne v bráně hostí
     
    Vzájemné zápasy

    Oba týmy se střetly v loňské sezóně NHL třikrát a vždy to byly gólové hody. Všechny tři vzájemná střetnutí nabídla minimálně sedm branek. Úvodní zápas vyhrálo Buffalo, zatímco zbylé dva zápasy Philadelphia Flyers.
    Jack Eichel je k nezastavení, bodoval už sedmnáctkrát v řadě
    Zobrazit příspěvek na Instagramu

    THE STREAK IS ALIVE AND WELL! ????

    Příspěvek sdílený Buffalo Sabres (@buffalosabres),

     
    Buffalo Sabres

    Buffalo pokračuje v tripu poté, co utrpělo porážku na ledě Maple Leafs. Sabres prohráli dvakrát za sebou a ze druhého místa Atlantické divize ztrácí na vedoucí Boston už deset bodů. Buffalu patří v celkové tabulce NHL patnácté místo a v průměru vstřelí 3,11 gólu na zápas. Na druhou stranu ale také 3,06 gólu na zápas inkasuje. V čem se hostujícím hokejistům vůbec nedaří jsou hry v oslabení, když přečkali pouze 75,5 procent přesilových her a v této statistice jsou třetí nejhorší.
    Takto David Kaše vstřelil proti Anaheimu svůj první gól v NHL
    Zobrazit příspěvek na Instagramu

    Timon & Pumbaa.

    Příspěvek sdílený Philadelphia Flyers (@philadelphiaflyers),

     
    Philadelphia Flyers

    Philadelphia čelila v posledním zápase proti Anaheimu spoustu střelám, přesto doma inkasovala jen jednou a vyhrála 4:1. Flyers jsou v Metropolitní divizi na třetím místě o tři body za Pittsburghem Penguins a Carolinou. Hokejisté Philadelphie inkasují v průměru 2,79 gólu na jeden zápas a v této statistice jsou devátým nejlepším týmem v NHL. Domácí hráči mají osmou nejlepší hru v oslabení, když přečkali 83,3 procent přesilových her.
    Philadelphia se opět představí doma, tentokrát proti Buffalu
    Zobrazit příspěvek na Instagramu

    One fight. One family. #OskarStrong

    Příspěvek sdílený Philadelphia Flyers (@philadelphiaflyers),

     
    Hokejisté Philadelphie vyhráli sedm z posledních deseti vzájemným zápasů a fantastickou bilanci proti Buffalu se budou snažit v pátek v noci prodloužit na domácím ledě. Sabres naposledy prohráli s Torontem, zatímco Flyers vyhráli nad Anaheimem, který doma porazili 4:1.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:00.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 14. M. Vorobjov (P. Myers, Konecny), 16. J. van Riemsdyk (K. Hayes, Niskanen), 18. Niskanen (K. Hayes, Voráček), 29. Provorov (Konecny, Couturier), 30. Pitlick (Sanheim), 33. J. van Riemsdyk (Konecny, Couturier) – 52. Olofsson (Dahlin, Ma. Johansson)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Provorov, Niskanen, Sanheim, Braun, Gostisbehere, P. Myers – Giroux (C), Couturier (A), Konecny – J. van Riemsdyk, K. Hayes, Aube-Kubel – D. Kaše, Frost, Voráček (A) – Andreoff, M. Vorobjov, Pitlick. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    Buffalo Sabres: C. Hutton (Ullmark) – McCabe (A), Ristolainen, Dahlin, C. Miller, Scandella, Jokiharju – Olofsson, Sheary, S. Reinhart – Vesey, Ma. Johansson (A), Asplund – Girgensons, Jo. Larsson, Okposo – Skinner, Rodrigues, Montour. Hlavní trenér: Ralph Krueger.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Furman South. Čároví: Mark Shewchyk, James Tobias

    Diváci: 18124
    thejrc.org