Lipt. Mikuláš – Nové Zámky 1:3 (kon.) | Trenčín – Miskolc 5:1 (kon.) | Zvolen – Nitra 2:3 (po pr.)
Detva – MAC Budapešť 4:3 (kon.) | Michalovce – Košice 1:2 (po pr.) | Poprad – HC Slovan 2:1 (kon.)
konec
HK Poprad
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
HC Slovan Bratislava
sk Pátek 20.12.2019, 18:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
     
    Prajem vám príjemný večer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 32. kola Tipsport ligy, v ktorom uvidíme aj duel medzi HK Poprad a HC Slovan Bratislava. Stretnutie sa začína o 18:30 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    HK Poprad
    Aj po reprezentačnej prestávke dokázali kamzíci nadviazať na úspešnú sedemzápasovú sériu víťazstiev a v stredu zdolali na domácom ľade Michalovce vysoko 8:2. Momentálne teda Podtatranci ťahajú už osemzápasovú víťaznú šnúru, ktorú naštartovali doma práve proti Slovanu Bratislava. Poprad sa teda v tabuľke vyšvihol už na aktuálnu 4. pozíciu. Na konte majú Popradčania momentálne 50 bodov a skóre 87:66.

    HC Slovan Bratislava
    Bratislavský Slovan je zatiaľ stále usadený na vedúcej priečke. Momentálne majú belasí na konte 63 bodov a skóre 102:58. Pozor si už musia dávať na druhé Košice, ktoré majú len o bod menej. Slovan privítal v poslednom zápase Tipsport ligy na domácom ľade DVTK Miškovec. V zápase viedol 1:0 aj 2:1, no napokon Bratislavčania ostali po zápase bez bodu, keďže maďarskému celku podľahli 2:3 v riadnom hracom čase. Náskok Slovana na vedúcej pozícii sa teda zmenšuje a belasí rozhodne budú chcieť pod Tatrami dnes uspieť a odčiniť aj predchádzajúci spomínaný vzájomný zápas, v ktorom podľahli kamzíkom 2:1.

    Dnes nás teda na popradskom štadióne určite čaká zaujímavý duel 32. kola, stretnú sa tímy z hornej časti tabuľky a o zápas je medzi divákmi výrazný záujem, ostávajú voľné posledné lístky.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Fabian (C), Ulrych, Magovac, Ťavoda, Božoň – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan, Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Králik

    HC Slovan Bratislava: Brust (Habal) – Sersen (C), Bačik, Meszároš (A), Štajnoch, Podlipnik, Šedivý, Hudec – Abdul, Zigo, Puliš – Viedenský, Žitný – Petráš, Kytnár, Kukumberg (A) – Bondra, Urbánek, Sloboda

    Rozhodca: Štefik, Tvrdoň – Synek, Jobbágy.
     
    Na ľadovú plochu už nastupuje bratislavský Slovan v bielych dresoch. Popradčania odohrajú toto stretnutie v špeciálnych červených retro dresoch z obdobia, keď klub vystupoval pod hlavičkou TJ PS Poprad.
     
    Odznela nám štátna hymna v podaní Folklórneho súboru Vagonár a všetko je pripravené na úvodné buly.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:14
    V úvode stretnutia sa dopredu podarilo ísť domácim. Preisinger presunul puk na krídlo Vandasovi, ktorý strieľal spoza kruhu, no jeho zakončenie bolo zblokované.
     
    00:32
    Puliš sa šikovne pretlačil cez Kozáka a následne ponúkol puk na pravý kruh Zigovi. Jeho strelu Vošvrda bezpečne udržal vo svojej výstroji.
     
    01:09
    Štajnoch spoza ľavého kruhu nahadzoval puk na bránku, pred ktorú už smeroval Žitný, no nahodený puk už nedokázal dorážať.
     
    01:48
    Belasí napádali rozohrávku Popradu a ihneď chceli otočiť hru smerom na popradskú bránku. Hra je prerušená po odpískanom ofsajde.
     
    02:17
    Bjalončík prebral puk v obrannom pásme a domáci striedajú. Pokračuje sa v rozohrávke spoza Vošvrdu, prestriedal aj bratislavský Slovan.
     
    02:47
    Hostia v týchto chvíľach nerozohrali úspešne svoju útočnú akciu. Skončilo sa to odpískaným zakázaným uvoľnením a hra sa sťahuje pred Brusta.
     
    03:24
    Abdul napadol na modrej čiare Vandasa a lišiacky ho zbavil puku. Pokračoval potom dopredu po krídle, v osobnom súboji jeden na jedného však neuspel proti Brejčákovi a Vošvrda uniknutý puk prikryl.
     
    03:43
    Fabian zaváhal počas rozohrávky v obrannom pásme. Ihneď to využil Puliš, ktorý získal puk na pravom kruhu, posunul ho medzi kruhy Abdulovi. Jeho prudkú strelu Vošvrda zachytával na hrudi.
     
    04:09
    Šikovne to skúšal spoza pravého kruhu útočník Roman Žitný. Jeho strela pomedzi obrancov prenikla na bránku a Vošvrda musel zasahovať.
     
    05:12
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti otvárajú skóre stretnutia. Kundrik si prevzal puk za bránkou a posunul ho na pravý kruh Bjalončíkovi. Jeho strela Brustovi vypadla, hneď sa zorientoval MATEJ PALOČKO, ktorý zblízka zasunul do bránky.
    Asistencie: Peter Bjalončík, Peter Kundrik.
     
    05:56
    Popradčania pokračujú v dobrom napádaní a darí sa im napádať rozohrávku Slovana. Handlovský si to rovnal na strelu, potom však o puk prišiel.
     
    06:29
    Štajnoch nebezpečne prenikal po pravej strane, puk poslal do ohňa pred bránku. Tam boli úspešní domáci hráči, ktorým sa podarilo odovzdať puk do bezpečia.
     
    07:22
    Slovan mal dobrú fázu v útočnom pásme. Od modrej čiary sa podarilo strieľať Hudecovi, Vošvrda toto zakončenie bezpečne vytesnil.
     
    07:54
    Jacobsova nepresná prihrávka z obranného pásma našla iba hokejku Petráša a Slovan sa opäť snaží dostať do útočnej tretiny.
     
    08:22
    Vhadzovalo sa v obrannom pásme Popradu a jeden z domácich hráčov potom poslal puk na vlastnú striedačku. Buly sa teda pred Vošvrdom bude opakovať.
     
    08:48
    Petráš postupoval dopredu spoločne s Kytnárom a Kukumbergom. Slovanisti sa dostali do útočnej tretiny, no potom bola hra prerušená a vhadzuje sa pred Vošvrdom znovu.
     
    09:38
    Ulrych síce zachránil útočné pásmo na modrej čiare, no potom nasmeroval prihrávku priamo na hokejku Petráša.
     
    10:24
    Paukovček spoza bránky hľadal prihrávkou medzi kruhy Karteruda, ktorý však už bol tiesnený jedným hráčom a jeho zakončenie bolo zblokované.
     
    10:44
    Sersen podporil ofenzívu a podarilo sa mu dostať do streleckej pozície. Spoza pravého kruhu jeho zakončenie však bolo zblokované.
     
    11:51
    V týchto sekundách sa hralo viacmenej od modrej po modrú čiaru. Ani jeden tím nedokázal preniknúť do útočného pásma. Rozohrávajú teraz domáci spoza Vošvrdu.
     
    12:43
    Od modrej čiary sa rozhodol vypáliť Fabian. Brust vôbec nemal odkrytý výhľad a strela bola napokon tečovaná. Letela mimo bránky a hostia mohli rozohrať.
     
    13:23
    Zigo sa šikovne v rohu klziska zvrtol okolo domáceho obrancu a natlačil sa pred bránku. Jeho zakončenie bolo nepresné.
     
    14:00
    Spoza pravého kruhu sa rozhodol vypáliť domáci Colin Jacobs. Jeho delovka však nebola potrebné parametre na to, aby ohrozila Brusta. Navyše, letela vedľa brány.
     
    14:34
    Sloboda síce poslal puk mimo ľadovej plochy cez plexisklo, ale rozhodcovia hneď ukázali, že to bolo tečované. Nasleduje reklamná prestávka.
     
    14:58
    Petráš pokračoval s pukom dopredu po pravom krídle a nahodil to pred Vošvrdu, kde sa už priblížil Kukumberg a snažil sa dorážať. Popradský gólman puk podržal vo výstroji.
     
    15:18
    Pred bránku sa od zadného mantinelu chcel natlačiť Vandas. Zakončiť mu neumožnil Meszároš, ktorý mu v poslednej chvíli vypichol puk.
     
    15:30
    Tak toto bola obrovská príležitosť pre Poprad. Po strele Handlovského Brustovi vypadol puk. Pred bránkoviskom bol Preisinger, ale už ho nestihol doraziť do odkrytej bránky!
     
    15:35
    Zároveň sledujeme vylúčenie na strane Slovana. Andrej Meszároš dostáva dve minúty za krosček. Poprad teda ako prvý bude hrať presilovku.
     
    16:49
    Handlovský si v útočnom pásme nespracoval krížnu prihrávku. Využil to Štajnoch, ktorý sa dostal k puku a bezpečne ho poslal preč cez všetky čiary.
     
    17:31
    Preisinger trochu zaváhal na modrej čiare a snažil sa hľadať po modrej čiare Kozáka. Operoval tam však Sloboda, ktorý prečítal úmysel popradského hráča.
     
    18:01
    Krížnu prihrávku si na ľavom krídle spracoval Urbánek, ktorý vyrazil dopredu a posielal spoza ľavého kruhu strelu priamo do Vošvrdovej lapačky. Popradský brankár nemohol rozohrať a počkal do prerušenia hry.
     
    18:46
    Urbánek v obrannom pásme tvrdo zozadu narazil Jacobsa. Hlavní rozhodcovia však nereagovali a ponechávali hru plynúť.
     
    19:11
    Michael Vandas zastavil rozohrávku Slovana na modrej čiare a ihneď otočil hru. Puk mu však unikol z čepele, strieľal z ťažkého uhla a mieril nepresne.
     
    19:55
    Strelu Zagrapana spoza pravého kruhu Brust videl. Puk mu síce z lapačky vypadol, no ihneď ho dokázal pokryť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V úvodnej časti hry sme videli výborný hokej. Viac z hry možno mali hostia, ktorí častejšie tlačili na súpera, no do vedenia šli domáci. V 6. minúte sa podarilo skórovať Paločkov, a tak Poprad po 20 minútach vedie nad Slovanom 1:0.
    Druhá tretina sa začne približne o 19:23.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:17
    Hostia nahodili puk v úvode druhej tretiny do útočného pásma. Domáci stihli rozohrať a nedovolili Slovanu zmocniť sa pásma.
     
    20:44
    Vandas zabrzdil v útočnom pásme a nasmeroval prihrávku na Lukáša Handlovského, ktorý pálil spomedzi kruhov. Jeho zakončenie mierilo na Brustov pravý betón.
     
    21:41
    Hostia sú práve nasťahovaní v útočnom pásme. Zatiaľ sú to však len početné boje o puk v pásme popri mantineloch.
     
    22:03
    Takáčovi nevyšla strela z otočky z ľavého kruhu. Kamzíkom sa však napriek tomu ešte podarilo na niekoľko sekúnd udržať puk v pásme.
     
    22:46
    Pokus o hybridný icing nevyšiel Danielovi Brejčákovi, ktorého priamočiara prihrávka cez stredné pásmo nenašla nikoho a je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    23:17
    Dobre to myslel krížnou prihrávkou z pravého kruhu Bačik, ktorý hľadal na ľavom kruhu Petráša. Prihrávku však Bačik neposlal ideálnu a jeho spoluhráč ju nedokázal spracovať.
     
    24:00
    Šikovne sa dokázal presadiť Jindřich Abdul, ktorý si prebral puk na pravom krídle a kľučkou sa presunul medzi kruhy. Odtiaľ jeho strelu Vošvrda betónmi vyrazil.
     
    24:41
    Belasí síce dovolili Vandasovi preniknúť cez celé klzisko až do útočného pásma, no potom ho už do zakončenia nepustili.
     
    24:54
    Zaujímavú príležitosť mal na hokejke Radovan Puliš, ktorý si spracoval prihrávku na pravom kruhu, počkal a následne strieľal. Vošvrda nedovolil dorážať a podržal puk pod sebou.
     
    25:27
    Brejčák rozvíjal útočnú akciu z obranného pásma a veľmi sa mu to nepodarilo. Svitana musel jeho prihrávku tečovať a poslal puk na vlastnú striedačku.
     
    25:58
    Za bránkou s pukom čaká Ulrych a belasí takisto čakajú na rozohrávku domácich hráčov. Oba tímy majú kompletne prestriedané.
     
    26:25
    Druhú presilovku v zápase budú hrať Popradčania. Kapitán hostí Michal Sersen dostáva menší trest za podrazenie.
     
    26:51
    Úvod oslabenia zatiaľ bratislavským hokejistom vychádza. Handlovský iba nahodil, pri mantineli zachytil puk Kukumberg a nekompromisne ho poslal preč.
     
    27:18
    Bondra aktívne napádal domácu rozohrávku a robil problémy Svitanovi, ktorý radšej zabrzdil a vrátil sa za vlastnú bránku.
     
    28:12
    Popradská presilovka do týchto chvíľ nebola úspešná a končí sa napokon aj predčasne. Dve minúty za hákovanie dostáva Peter Bjalončík.
     
    28:37
    Práve v momente strely Meszároša je hra prerušená a domáci budú hrať len v trojici. Ján Ťavoda odišiel na trestnú lavicu za krosček.
     
    28:55
    Meszároš tvrdo vypálil príklepom od modrej čiary. Jeho delovka letela iba na plexisklo. Belasí však pokračujú v presilovkovom rozostavení.
     
    29:37
    Veľmi obetavo zabojoval Kozák, ktorý sa pri modrej čiare hodil rybičkou a úspešne sa mu podarilo puk poslať von z obranného pásma.
     
    30:14
    Ulrychovi sa nepodarilo vyhodiť puk a Štajnoch pálil od modrej čiary. Jeho prudká delovka mierila na Vošvrdovu vyrážačku.
     
    30:46
    Poprad prečkal aj krátku presilovku Slovana piatich proti štyrom. V týchto sekundách už sú hráči v plnom počte a môžu si poriadne vydýchnuť.
     
    31:44
    Ťavoda chcel šikovnou prihrávkou do útočného pásma vysunúť Handlovského, ktorý sa ukazoval na prienik, no prihrávku zastavil až brankár Brust.
     
    32:07
    Nebezpečná strela Štajnocha bola tečovaná Kukumbergom a Vošvrda to mal poriadne ťažké. Počnúc presilovou hrou belasých o dvoch hráčov je poriadne zamestnávaný strelami.
     
    32:42
    Kytnárovi nedovolil spoza ľavého kruhu vystreliť Handlovský, ktorý sa vrátil dozadu a zblokoval mu hokejku. Puk teda odletel iba pomaly na zadný mantinel.
     
    33:22
    Viedenský vybojoval puk za bránkou a posielal krížnu prihrávku pred bránku, kde však Abdul nebol pripravený.
     
    33:57
    Domácim v týchto chvíľach nevyšiel prechod do útočného pásma. Na modrej čiare zastavil pohyb Popradčanov odpískaný ofsajd.
     
    34:33
    Zagrapan rukou zastavil pokus hostí dostať sa rýchlo do útočnej tretiny. Belasí teda vzali puk za vlastnú bránku a rozohrávajú spoza Brusta. Oba tímy majú prestriedané.
     
    35:04
    Magovacovu prihrávku z obranného pásma zastavila hokejka Meszároša, ktorý zo stredného pásma nahadzoval na Vošvrdu. Hostia sa však vystavili do úmyselného ofsajdu a hra sa presúva pred Brusta.
     
    35:36
    Od modrej čiary vyslal nebezpečnú strelu Michal Sersen, ktorá bola aj tečovaná, no výrazne nezmenila smer. Vošvrda zachytil a Poprad sa potom vystavil do icingu.
     
    36:28
    Ulrych si postrážil svoj chrbát a nedovolil Petrášovi získať puk pri zadnom mantineli za Vošvrdovou bránkou. Popradčania striedajú a takisto aj Slovan.
     
    37:28
    Individuálne to vyskúšal po krídle Ťavoda, keďže sa mu na ľavej strane otvoril priestor. Jeho následné zakončenie však bolo nepresné.
     
    38:04
    Po pravom krídle dopredu potiahol akciu Lukáš Paukovček. Jeho strelecké zakončenie z pravého kruhu bezpečne zastavil gólman Barry Brust.
     
    38:25
    Sledovali sme dva vhadzovania v obrannom pásme Popradu. Bude aj tretie, keďže puk ihneď po buly smeroval na striedačku belasých.
     
    38:51
    Šikovný puk posielal z rohu klziska pred bránku Zigo. Pulišovi sa nepodarilo už dorážať, no Vošvrda to má teraz poriadne ťažké.
     
    39:37
    Po Zigovej prihrávke pred bránku chcel páliť ešte Puliš, no jeho zakončenie bolo napokon zblokované.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V prostrednej dvadsaťminútovke mali poriadnu prevahu hráči Slovana, ktorí sa snažili presadiť najmä počas presilovky piatich proti trom. Nevyšlo im to, následne mali aj ďalšie dobré momenty, no gól nepadol. Poprad aj teda po 40 minútach vedie v zápase 1:0.
    Tretia tretina sa začne približne o 20:14.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:23
    Popradčania nahodili puk do útočného pásma a Handlovský sa pokúsil oň zabojovať. Domáci napádali rozohrávku Slovana, no puk nezískali.
     
    40:41
    Z pravého kruhu to strelou vyskúšal Roman Kukumberg. Jeho strelecký pokus brankár Vošvrda videl a bezpečne zachytil do lapačky.
     
    40:52
    Poprad bude hrať v úvode tretej tretiny v oslabení. Za hákovanie dostáva dve minúty Petr Ulrych.
     
    41:11
    Sersen naštartoval po ľavom krídle Radovana Puliša, ktorý to skúsil strelou z kruhu. Vošvrda mal pripravenú svoju lapačku a ihneď dokázal reagovať.
     
    41:36
    Viedenský sa uvoľnil medzi kruhmi a vyskúšal to strelou. Jeho zakončenie mierilo mimo bránky a hostia sa sami vyprevadili z pásma.
     
    42:14
    Bjalončík zabojoval proti Abdulovi a s pomocou ďalšieho spoluhráča dokázal vyhodiť puk preč z obranného pásma.
     
    42:36
    Belasí sa opäť natlačili do útočného pásma. Martin Štajnoch to opäť skúšal strelou spoza ľavého kruhu, jeho pokus mieril priamo do Vošvrdovej lapačky.
     
    43:14
    Preisinger vyrazil dopredu, no neukazoval sa mu na krídlach žiadny spoluhráč, a tak sa rozhodol nastreliť to na Brusta. Brankár Slovanu si pripísal istý zákrok.
     
    43:47
    Šimon Petráš sa dokázal šikovne uvoľniť na útočnej modrej. Zvrtol sa okolo svojej osi, šiel sám na Vošvrdu, no zakončením proti nemu neuspel.
     
    44:18
    Rozohrávkou spoza brankára Brusta pokračuje Šedivý, ktorý si počkal na Bačika a Slovan rozbieha novú útočnú akciu.
     
    45:12
    Puk z obranného pásma z hokejky Preisingera sa dotkol nejakých rukavíc trčiacich zo striedačky Popradu. Vhadzovať sa bude v obrannom pásme Popradu.
     
    45:42
    Sloboda nabíjal na modrú čiaru Štajnochovi, ktorý už mal pripravenú hokejku a ihneď z prvej pálil. Jeho delovka však letela mimo bránky.
     
    46:40
    Jacobsovi veľmi nevyšla krížna prihrávka z pravého kruhu. Jeho pokus skončil iba na hokejke Bačika a Slovan veľmi rýchlo otočil hru.
     
    47:22
    Žitný dokázal zaviezť puk do útočnej tretiny. Ťavoda ho potom ubránil a nepustil ho pred vlastnú bránku. Puk vyletel na popradskú striedačku a hra je prerušená.
     
    47:55
    Slovanisti opäť získali útočné pásmo a od modrej čiary sa k delovke dostal Michal Sersen. Jeho strelecký pokus dokázal Vošvrda dokázal vyraziť. Útoky Slovana stále naberajú na intenzite.
     
    48:31
    Kytnár na ľavý kruh fantasticky naservíroval Kukumbergovi, ktorý okamžite pálil z prvej, no mieril do betónu Vošvrdu. Na opačnej strane sa potom do úniku vysunul Takáč, no nestihol zakončiť, obranca Slovana mu výborne podvihol hokejku.
     
    49:57
    Puliš spoločne so Zigom nedokázali udržať puk v útočnom pásme a následne smerovali do strednej tretiny. Slovan to však skúša znovu.
     
    50:35
    Presilovku si v týchto hektických okamihoch zahrajú domáci. Vandas chcel uniknúť po krídle, odstavil ho však Michal Sersen a dostáva dve minúty za nečakané napadnutie.
     
    51:04
    Poprad dokázal zvíťaziť na vhadzovaní a rozostaviť sa v útočnom pásme. Teraz spoza ľavého kruhu zakončoval Svitana, no mieril to priamo do Brusta.
     
    51:24
    Puku sa zmocnil v obrannom pásme Bondra a poslal ho preč cez celé klzisko. Domáci začínajú spoza Vošvrdu.
     
    51:54
    Poprad dal gól!
    Domáci využívajú dvojnásobnú presilovku a idú do dvojgólového vedenia. Na modrej čiare mal dobrú pozíciu LUKÁŠ HANDLOVSKÝ, ktorého delovka prenikla cez všetko, čo stálo v ceste.
    Asistencia: Lukáš Kozák.
     
    52:44
    Svitana ešte pootravoval Štajnocha a už sa hlásil na striedačku. V Poprade sledujeme vynikajúci hokej v dobrej atmosfére, hľadisko je plné.
     
    53:26
    Delovku Štefana Fabiána od modrej čiary brankár Brust bezpečne zachytil a potom okamžite vyzval spoluhráčov na rozohrávku.
     
    54:14
    Tak pred popradskou bránkou to teraz poriadne vrelo. Z pravého kruhu pálil Kukumberg, puk ostal niekde v bránkovisku a v poslednej chvíli ho prikryl brankár Vošvrda!
     
    Dnešné stretnutie sleduje 4 133 divákov.
     
    54:34
    Úspešne rozohrať sa teraz nepodarilo Magovacovi, ktorý odstrelil puk cez celé klzisko a skončilo sa to zakázaným uvoľnením.
     
    55:48
    Kukumberg získal puk v strednom pásme. Diváci na popradskom štadióne sa už bavia mexickou vlnou. Ešte však rozhodne má Slovan dosť času na zvrátenie tohto nepriaznivého výsledku.
     
    57:00
    Od modrej čiary pálil tvrdo Magovac. Jeho strelecký pokus letel na zadný mantinel.
     
    57:30
    Lišiacky a veľmi šikovne to skúšal spoza bránky Patrik Svitana. Puk tancoval v bránkovisku a následne sa objavil pri opačnej žrdi.
     
    57:47
    Po neúspešnom založení útoku domácich sa pískalo zakázané uvoľnenie a hra sa sťahuje pred brankára Vošvrdu.
     
    57:48
    Tréner Roman Stantien si vzal oddychový čas!
     
    57:49
    Barry Brust odchádza na striedačku, hostia to skúšajú v šestici, začína sa ich powerplay!
     
    58:11
    Domáci poslali puk von z obranného pásma nedovolene a je z toho zakázané uvoľnenie. Presúvame sa pred Vošvrdu.
     
    58:21
    Slovan Bratislava dal gól!
    Hostia znižujú vedenie Popradu počas powerplay. Od modrej čiary prišla delovka Meszároša, Vošvrda vyrážal iba pred seba. Hostia boli pred bránkou v prečíslení a v skrumáži sa najlepšie zorientoval TOMÁŠ ZIGO.
    Asistencia: Andrej Meszároš.
     
    58:47
    Puk je v obrannom pásme Popradu a Brust opäť odchádza na striedačku.
     
    59:03
    Hra je prerušená, vhadzovať sa bude pred Vošvrdom.
     
    59:12
    Po zakázanom uvoľnení Popradu si oddychový čas berie domáci tréner Mikula.
     
    59:24
    Hra je prerušená po ofsajde domácich, ktorí sa snažili ísť dopredu. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    59:24
    Hlavný rozhodca si ide overiť stav časomiery u videorozhodcu. Je možné, že sa hralo zopár sekúnd navyše.
     
    59:20
    Štyri sekundy sa vracajú, vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    59:42
    Brust odchádza na striedačku, Slovan má posledné sekundy.
     
    Koniec zápasu.
     
    Tretia tretina mala absolútne všetko a spĺňala aj tie najprísnejšie paramtere. Videli sme po celých 60 minút vynikajúci hokej. V tretej tretine zvýšil vedenie Popradu Handlovský, v 59. minúte vykresal iskierku nádeje pre Slovan Zigo, no nestačilo to. Poprad zdolal Slovan 2:1 a pripísal si už 9. víťazstvo v rade! (20:57:50)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 6. Paločko (Bjalončík, Kundrik), 52. Handlovský (Kozák) – 59. Zigo (Meszároš)


    HK Poprad: Vošvrda (Nechvátal) – Kozák, Brejčák (A), Fabian (C), Ulrych, Magovac, Ťavoda, Božoň – Handlovský, Preisinger, Vandas – Takáč, Zagrapan, Svitana (A) – Jacobs, Paukovček, Karterud – Matej Paločko, Bjalončík, Kundrik – Králik
    HC Slovan Bratislava: Brust (Habal) – Sersen (C), Bačik, Meszároš (A), Štajnoch, Podlipnik, Šedivý, Hudec – Abdul, Zigo, Puliš – Viedenský, Žitný – Petráš, Kytnár, Kukumberg (A) – Bondra, Urbánek, Sloboda

    Rozhodčí: Štefik, Tvrdoň – Synek, Jobbágy

    Diváci: 4 133
    bahis siteleri