Česko – Švédsko 1:5 (kon.)
konec
Česko
1:5 (0:1, 1:2, 0:2)
Švédsko
Pátek 20.12.2019, 17:30 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Reprezentace do 20 let
Partner:
     
    51:00
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je NILS HOGLANDER. Tohle už zavání debaklem. Hoglander doklepl odražený puk do branky a Pařík byl bezmocný. Asistence: Adam Ginning a Nils Lundkvist.
     
    43:33
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je SAMUEL FAGEMO. Do tříbrankového vedení se Švédsko dostává po obdivuhodné kombinaci zakončeném střelou do prázdné branky. Asistence: Nils Lundkvist a Rasmus Sandin.
     
    39:39
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je JONATAN BERGGREN. Hosté jdou do trháku v závěru třetiny. Berggren dostal puk a najel si před Paříka, kterého oklamal a překonal.
     
    31:50
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je NIELS HOGLANDER. Hosté si berou svůj náskok rychle zpět! Hoglander dostal perfektní pas do volného prostoru a propálil Paříka technickou ránou. Asistence: Karl Henriksson.
     
    30:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MATĚJ PEKAŘ. První únik domácí nevyužili. Následně ale byl puk vrácen k modré a odtamtud už si skvělou ránou poradil Matěj Pekař. Domácí využívají přesilovou hru. Asistence: Šimon Kubíček.
     
    13:26
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je SAMUEL FAGEMO. Hosté jdou do vedení po krásném úniku Fagema, který dokázal přesprintovat dva hráče a parádně zakončit. Asistence: Phillip Broberg.

    Jiří Polášek

    Branky a nahrávky: 31. Pekař (Kubíček) – 14. Fagemo (Broberg), 32. Hoglander (Henriksson), 40. Berggren, 44. Fagemo (Lundkvist, Sandin), 51. Hoglander (Ginning, Lundkvist)


    Česko: Pařík (Bednář) – Klikorka, Haš, Mlčák, Kukla, Kučeřík, Kubíček, Dajčar – Teplý, Čajka, Lang – Myšák, Jeník, Pekař – Plašek, Pytlík, Raška – Koffer, Pavel, Blümel – Střondala.
    Švédsko: Eliasson (Portillo) – Alnefelt, Sandin, Söderström, Ginning, Lundkvist, Broberg, P. Björnfot, M. Nordlinder – Höglander, Gustafsson, Fagemo – Pasic, Bäck, Berggren – Nässen, Henriksson, Holtz – Gustaffson, Oberg

    Diváci: 2143
    bahis siteleri