Mladá Boleslav – Vítkovice 6:3 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:0 (2:0, 2:0, 0:0)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 11.01.2020, 12:45 • Tipsport arena, Praha - Holešovice • turnaj O Pohár DHL • 34. kolo
Partner:
     
    31:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Vedení Pražanů narůstá, protože skórují už počtvrté. Rychlou kombinaci v útočném pásmu zakončil Patrik Prymula přihrávkou na MICHALA VÁGNERA, jenž střelou z pravého kruhu zaskočil Dominika Pitáka – 4:0! Asistence:Patrik Prymula, Dominik Arnošt.
     
    28:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hokejová paráda v podání DOMINIKA ARNOŠTA končí gólem. Útočník Sparty si najel po levé straně a střelu tahem poslal přímo do levého horního růžku branky – 3:0!
     
    19:54
    Sparta právě vstřelila branku!
    To je tvrdá rána pro Vítkovice, protože sparťané odskakují na rozdíl dvou branek! Na modré čáře dostal nabito FRANTIŠEK GAJDOŠ, který propálil vše, co mu stálo v cestě a puk skončil až v síti – 2:0! Asistence: Ondřej Havlín.
     
    13:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení! Vysoký Patrik Prymula nejprve pálil při brejku mimo, ale puk se rychle vrátil do vítkovického pásma, kde se ocitl v dobré šanci Dominik Arnošt. Když už se zdálo, že ideální šanci promrhal, posunul kotouč na Prymulu, jehož pokus hostující brankář pokryl, ale vyrazil ho jen na hůl ONDŘEJE HAVLÍNA, jenž poslal Spartu do vedení 1:0! Asistence: Patrik Prymula, Dominik Arnošt.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 14. Havlín (Prymula, Arnošt), 20. Gajdoš (Havlín), 29. Arnošt (TS), 32. Vágner (Prymula, Arnošt)


    HC Sparta Praha: Cichoň (Čazimi) – Gurjevskij, Fiala, Havlín, Bláha, Tomek, Prchal (C), Gajdoš – Krchňák, Kulhánek, Prymula – Rubeš, Slavíček (A), Vaňous – Vágner, Konečný, Routa – Arnošt (A).
    HC Vítkovice Ridera: Piták (Dolíška) – Smolka, Bílý, Kunc, Zapletal, Machů, Věntus (A) – Krejsa, Lednický, Tvrdý – Mrva (C), Bochnak, Rajčan – Gebauer, Potočný (A), Kylnar – Vojtovič.

    Rozhodčí: Micka – Ševic, Votrubec
    bahis siteleri