Kolín nad Rýnem – Wolfsburg 3:1 (kon.) | Augsburg – Dortmund 3:5 (kon.) | Düsseldorf – W. Brémy 0:1 (kon.)
Hoffenheim – Frankfurt 1:2 (kon.) | Mohuč – Freiburg 1:2 (kon.) | RB Lipsko – Union Berlín 3:1 (kon.)
konec
FC Augsburg
3:5 (1:0)
Borussia Dortmund
Sobota 18.01.2020, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    79
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Defenziva Augsburgu je již v rozkladu a využil toho opět ERLING HÄLAND, který potřetí překonává bezmocného Koubka a kompletuje hattrick!
     
    70
    Dortmund právě vstřelil branku!
    VAR zasahuje do zápasu a mění rozhodnutí asistenta na pomezí, ofsajd to nebyl! Thorgan Hazard (Dortmund) udělal kličku vyběhnuvšímu Koubkovi, před brankou ještě přihrál na pravou stranu, kde již ERLING HÄLAND poslal míč do opuštěné branky.
     
    61
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Obrana Augsburgu nyní zaváhala, při nákopu soupeře, kdy si za obranu naběhl JADON SANCHO, skvělým prvním dotykem si připravil míč a bezmocného Koubka překonal střelou k tyči.
     
    59
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Borussii se povedlo střídání! Čerstvý muž na hřišti, ERLING HÄLAND, si naběhl do vápna Augsburgu, na přihrávku z levé strany a levačkou poslal míč neomylně ke vzdálenější tyči, je to opět pouze o gól.
     
    55
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Augsburg trestá chybu Borussie, když se podruhé v zápase se stejným způsobem prosazuje FLORIAN NIEDERLECHNER! Tentokrát mu z levé strany přihrává Philipp Max a Niederlechner znovu dokázal ve skluzu poslat míč do branky soupeře.
     
    49
    Dortmund právě vstřelil branku!
    JULIAN BRANDT se parádní otočkou zbavil ve vápně Augsburgu obránce a levačkou vypálil, gólman Tomáš Koubek (Augsburg) si na míč sice sáhl, ale vyrazit ho nedokázal. Míč se od tyče, po zákroku českého reprezentanta, odrazil do branky a hosté snižují.
     
    46
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Skvělý vstup domácích do druhého poločasu! Hned po rozehrávce ze středového kruhu se dostali do útoku domácí, MARCO RICHTER nic nevymýšlel a ze střední vzdálenosti vypálil, čímž dokonale zaskočil úplně všechny, včetně gólmana Bürkiho, který se nezmohl vůbec na nic...
     
    34
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Hosté gólové šance nevyužili, do vedení tak jdou domácí! Ruben Vargas přihrává z levé strany do vápna, kde jde do skluzu FLORIAN NIEDERLECHNER, který dokázal míč poslat do branky.

    Martin Dvořák

    Branky: 34. Niederlechner (Vargas), 46. Richter, 55. Niederlechner (Max) – 49. Brandt (T. Hazard), 59. Häland (Hummels), 61. Sancho (Hummels), 70. Häland (T. Hazard), 79. Häland (Reus)

    Karty:   76. Brandt (DOR)


    FC Augsburg: Koubek – Lichtsteiner, Gouweleeuw, Jedvaj, Max – Richter, R. Khedira, Baier (85. Sarenren-Bazee), Vargas – Niederlechner, Jensen (74. Löwen).
    Náhradníci: Luthe – Uduokhai, Suchý, Morávek, Sarenren-Bazee, Pedersen, Hahn, Teigl, Löwen.

    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek (56. Häland), Hummels, Akanji – Hakimí, Witsel, Brandt, Guerreiro – T. Hazard (72. Reyna), Sancho – Reus (80. Dahoud).
    Náhradníci: Hitz – Häland, Bruun Larsen, N. Schulz, M. Götze, Balerdi, Morey, Reyna, Dahoud.

    Rozhodčí: Gräfe – Kleve, Sinn
    bahis siteleri