Německo – Švýcarsko 6:0 (kon.) | Česko – Rakousko 5:0 (kon.)
konec
Německo
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
Švýcarsko
Neděle 09.02.2020, 10:00 • Zimní stadion Benešov • Turnaj čtyř (ženy U16)
Partner:
     
    Zápas mezi Německem a Švýcarskem je u konce. Němky v něm byly zcela dominantní a zaslouženě vítězí 6:0, když v každé třetině vsítily dvě branky. Německý celek si tak se šesti body zajistil druhé místo v turnaji. O postavení Švýcarek rozhodne až odpolední duel mezi Českou republikou a Rakouskem.

    Z tohoto zápasu je to ode mě vše a u dalšího onlajn přenosu na počtenou. (11:59:30)
     
    Konec zápasu.
     
    59:27
    V závěru zápasu ještě pěkná teč z hole Sandry Schmidtové. Ta dokázala sklepnout puk ze vzduchu, ale Hussová vystřelila beton včas.
     
    58:30
    Německo zápas dohrává naprosto v poklidném tempu. Drží kotouč v útočném pásmu a nedovolují Švýcarkám ani sebemenší ohrožení Hussová.
     
    56:40
    Hra se nám odehrává momentálně především ve středním pásmu. Sledujeme na obou stranách spoustu nepřesností.
     
    54:48
    Švýcarsko se stále snaží alespoň o jednu jedinou vstřelenou branku. Hussová však chytá na výbornou a německé obránkyně jsou také pozorné.
     
    52:02
    Pěkná individuální akce Leonie Böttcherová. Prošla přes jednu protihráčku, střílela pod horní tyč a Aeschlimannová musela předvést výborný zákrok.
     
    49:14
    Aeschlimannová si zvedá sebevědomí, když předvedla dva těžké zákroky. Nicméně pro Švýcarky už bude velmi těžké se zápasem něco udělat.
     
    48:20
    O pár chvil později vidíme icing také na druhé straně.
     
    47:59
    Chvilku byly Švýcarky nastěhované v útočném pásmu a Němky se osvobozují pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    45:35
    Německo právě vstřelilo branku!
    Chvilku po skončení oslabení skórují Němky pošesté. Eggerová našla na zadní tyči KATHARINU HÄCKELSILLEROVOU, která neměla se zakončení do prázdné brány žádný problém. Asistence: Nele Eggerová, Lola Liangová.
     
    45:27
    Německo v plném počtu.
     
    44:15
    S nahozením Kehlové měla Hussová menší problémy. Ale i za pomoci svých obránkyň se Němky ubránily.
     
    43:27
    Vyloučení v týmu Německo (Schmidtová L. – 2 min., hákování).
     
    41:44
    Švýcarky se snaží alespoň o čestný zásah. Zatím jim ale není vůbec přáno a Hussová stále drží čisté konto.
     
    40:19
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ihned v úvodu třetí třetiny Němky zvyšují na 5:0. Nahození KATHARINY HÄCKELSMILLEROVÉ končí až za zády Aeschlimannové. Asistence: Hanna Hoppeová.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Německo stále hraje velmi dobře a Švýcarky nestačí. Vedení našeho západního souseda narostlo o další dvě branky a zaslouženě tak vedou 4:0. Uvidíme, jak se nám skóre vyvine v závěrečné dvacetiminutovce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 2. Liangová (Hofverbergová, Eggerová), 6. Hofverbergová, 24. Liangová (Roseová), 39. Liangová (Kohbergová, Eggerová), 41. Häckelsmillerová (Hoppeová), 46. Häckelsmillerová (Eggerová, Liangová)


    Německo: Hussová (Jörgová) – Blenningerová, Heyerová, Schaffrathová, Kohbergová, Hoppeová, Eggerová, Mayerová, Stöberová – Thierolfová Fernandezová, Bürgeová, Pietschmannová, Roseová, Hofverbergová, Häckelsmillerová, Böttcherová, Prasseková, Liangová, Schmidtová L., Grussová.
    Švýcarsko: Aeschlimannová (24. Bernardasciová ) – Gubserová, Doreová, Martiová, Aymonová, Harjuová – Schmidtová S., Schmidová, Lendiová, Kunzová, Hurschlerová, Biglerová, Rosselová, Eggliová, Peterová, Balzerová, Weyová, Kehlová, Kozuhová, Mächlerová.

    Rozhodčí: Novotná – Smetková, Zábršová

    Diváci: 40
    bahis siteleri