Buffalo – Detroit 3:2 (kon.) | Toronto – Arizona 3:2 (po pr.) | New Jersey – Florida 3:5 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 5:3 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 1:2 (po pr.) | Minnesota – Vegas 4:0 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 1:4 (kon.) | Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | Colorado – Ottawa 3:0 (kon.)
Edmonton – Chicago 5:3 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Carolina Hurricanes
Středa 12.02.2020, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:41 Jamie BENN - 4:1
     
    58:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Takhle JAMIE BENN hatricku ještě nikdy ve své bohaté kariéře nedosáhl. Kapitán Dallasu obral o puk na modré čáře upadnuvšího Svečnikova a právě ruský mladík několika seknutími zabránil soupeři v zakončení do prázdné branky. Hlavní rozhodčí usoudil, že by Benn nebýt faulu skóroval, a tak Kanaďanovi připisuje technický gól! Bez asistence.
     
    57:50
    Kouč Brindamour na nic nečeká a odvolává Petra Mrázka na střídačku. Carolina hraje v šesti!
     
    43:40
    Carolina je ve třetí třetině aktivnějším týmem, teď se ale bude bránit v oslabení. Podrážení se dopustil Jake Gardiner.
    35:06 Jamie BENN - 3:1
     
    35:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    Avšak když se do útočné třetiny Hvězdy dostanou, tak to zavání nebezpečím! Svěřenci kouče Bownesse se dostávají do vedení o dvě branky, po nahrávce Seguina zapisuje JAMIE BENN střelou zápěstím do levého horního rohu druhý gól v utkání! Asistence: Tyler Seguin.
     
    33:55
    Další faul hostů, Brock McGinn viditelně hákoval Hintze, jemuž znemožnil pohyb vpřed. Forvard se diví, v tomto případě ale k tomu nemá žádný důvod.
    32:36 Denis GURJANOV - 2:1
     
    32:36
    Dallas právě vstřelil branku!
    A hned je z toho gól! Po přihrávce Heiskanena vypálil z pravého kruhu neomylně pod břevno DENIS GURJANOV, Mrázek byl u levé tyčky pozdě. Asistence: Miro Heiskanen a Roope Hintz.
     
    30:41
    Domácí celek si zahraje druhou přesilovou hru. Kapitán Jordan Staal zahákoval Radulova, přesto mu nezabránil v zakončení, Carolinu podržel Mrázek.
     
    24:42
    První početní převahu si zahraje také Dallas. Znovu putuje na trestnou lavici český forvard, Martin Nečas se provinil držením hole.
    19:08 Chudobin se skvěle natáhl proti dorážce Teräväinena
     
    19:08
    Skvělý Anton Chudobin teď zachránil Dallas od negativnho skóre! Ruský gólman neudržel střelu Svečnikova, k dorážce se posléze dostal Teuvo Teräväinen. FIn nedokázal kotouč zvednout, trefil jen skvěle nataženou lapačku brankáře na brankové čáře!
    17:38 Sebastian AHO - 1:1
     
    17:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Krátce po skončení Faksova trestu si v mezikruží našel Svečnikovovu nahrávku SEBASTIAN AHO, kterému střela nesedla úplně ideálně, ale za přispění pravé tyčky se odrazila za Chudobinova záda. Asistence: Andrej Svečnikov a Jaccob Slavin.
     
    15:33
    Český forvard Radek Faksa v útočné třetině úplně zbytečně dohrál souboj s Justinem Williamsem. Carolina si zahraje první přesilovku.
    07:54 Jamie BENN - 1:0
     
    07:54
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hvězdy z Dallasu se ujímají vedení! Heiskanen přejel útočnou modrou a puk přenechal za sebe jedoucímu Johnsovi, jenž skvělým pasem na levou stranu vybídl ke skórování JAMIEHO BENNA. Kanadský útočník střelou z první prostřelil přesunujícího se Mrázka. Asistence: Stephen Johns a Miro Heiskanen.
    06:16 Hintz ve velké příležitosti přestřelil
     
    06:16
    To byla šance! Tyler Seguin parádním pasem uvolnil Roopeho Hintze, jemuž se ovšem puk postavil na hranu, finský forvard v tutovce trestuhodně přestřelil!

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 8. Ja. Benn (Johns, Heiskanen), 33. Gurjanov (Heiskanen, Hintz), 36. Ja. Benn (Seguin), 59. Ja. Benn – 18. Aho (Svečnikov, Slavin)


    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – J. Klingberg (A), Lindell, Johns, Heiskanen, Sekera, Oleksiak – Perry, Seguin, Hintz – Gurjanov, Dickinson, Ja. Benn (C) – Radulov, Pavelski, Janmark – Comeau (A), Faksa, Cogliano.
    Carolina Hurricanes: Mrázek (Reimer) – T. van Riemsdyk, Slavin (A), Pesce, Gardiner, Edmundson, H. Fleury – T. Teräväinen, Aho, Svečnikov – Nečas, J. Staal (C), Foegele – Niederreiter, Haula, Dzingel – Williams, Wallmark, B. McGinn.

    Rozhodčí: O'Rourke, South – Mills, Smith

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri