Buffalo – Detroit 3:2 (kon.) | Toronto – Arizona 3:2 (po pr.) | New Jersey – Florida 3:5 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 5:3 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 1:2 (po pr.) | Minnesota – Vegas 4:0 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 1:4 (kon.) | Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | Colorado – Ottawa 3:0 (kon.)
Edmonton – Chicago 5:3 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
Chicago Blackhawks
Středa 12.02.2020, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:57 Leon DRAISAITL - 5:3
     
    59:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Do konce utkání už zbývaly poslední vteřinky, když LEON DRAISAITL přidává poslední tečku v podobě gólu do prázdné branky! Bez asistence.
    24:50 Ryan NUGENT-HOPKINS - 4:3
     
    24:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Oilers předvedli bleskový návrat do útočného pásma, natlačili se ve čtyřech před brankoviště a z dorážky předchozí střely se prosadil RYAN NUGENT-HOPKINS! Asistence: Leon Draisaitl, Mike Smith.
    23:38 Kailer YAMAMOTO - 3:3
     
    23:38
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí znovu vyrovnávají! Obrana Chicaga zaspala a nechala KAILERA YAMAMOTA zcela nepokrytého u brankoviště. Útočník Edmontonu neměl s dorážkou žádné problémy a překonal Lehnera. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Leon Draisaitl.
    21:45 Adam BOQVIST - 2:3
     
    21:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Ani rybička nepomohla Smithovi, aby zastavil útok Chicaga! Rychlý útok Kanea po pravé straně, přihrávka nalevo k ADAMU BOQVISTOVI a ten prostřelil padajícího brankáře Edmontonu. Asistence: Patrick Kane.
    17:18 Kailer YAMAMOTO - 2:2
     
    17:18
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácím se daří využít početní převahu a vyrovnat na 2:2! Po střele z pravého kruhu, kterou Lehner vyrazil, se puk odrazil k rozjetému KAILEROVI YAMAMOTOVI, jenž jej dorazil za záda hostujícího brankáře. Asistence: Alex Chiasson, Leon Draisaitl.
    14:19 Jonathan TOEWS - 1:2
     
    14:19
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hrubá chyba Oilers, kteří inkasují při vlastní přesilovce! Rychlý útok Chicaga zabral všehovšudy šest sekund a na jeho konci se z pravé strany z kruhu pro vhazování prosadil JONATHAN TOEWS! Asistence: Ryan Carpenter, Olli Maatta.
    05:56 Brandon SAAD - 1:1
     
    05:56
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Murphy ve svém pásmu zblokoval střelu Archibalda a rozjel rychlý protiútok, který z levé strany proměnil BRANDON SAAD ve vyrovnávací gól! Asistence: Patrick Kane, Connor Murphy.
    01:13 Riley SHEAHAN - 1:0
     
    01:13
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Velmi rychlá trefa domácích, kteří otevírají skóre zápasu! RILEY SHEAHAN se prosadil před brankovištěm Chicaga a posílá Edmonton do vedení. Asistence: Zack Kassian, Josh Archibald.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 2. Sheahan (Kassian, J. Archibald), 18. Yamamoto (Chiasson, Draisaitl), 24. Yamamoto (Nugent-Hopkins, Draisaitl), 25. Nugent-Hopkins (Draisaitl, M. Smith), 60. Draisaitl – 6. Saad (P. Kane, C. Murphy), 15. J. Toews (Carpenter, Määttä), 22. Boqvist (P. Kane)


    Edmonton Oilers: M. Smith (Koskinen) – Klefbom, A. Larsson, Nurse, Bear, Jones, Benning – Nugent-Hopkins, Draisaitl, Yamamoto – Gagner, Haas, Chiasson – J. Archibald, Sheahan, Kassian – Khaira, Cave, P. Russell.
    Chicago Blackhawks: Lehner (Crawford) – Keith, E. Gustafsson, Boqvist, C. Murphy, Koekkoek, Määttä – D. Kubalík, J. Toews, Caggiula – Saad, Dach, P. Kane – DeBrincat, Kämpf, A. Nylander – Z. Smith, Carpenter, Highmore.
    bahis siteleri