Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:5 (kon.) | Trenčín – Detva 7:3 (kon.) | HC Slovan – MAC Budapešť 4:3 (po pr.)
Nové Zámky – Banská Bystrica 0:2 (kon.) | Miskolc – Košice 4:2 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Bratislava
4:3 (0:0, 2:2, 1:1 - 1:0)
MAC Budapešť
sk Středa 12.02.2020, 18:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:40
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan zakombinoval s pukom v pásme súpera, Sersen si ho dvakrát vymenil so Štajnochom a MICHAL SERSEN svojim príklepom od modrej z jej stredu poslal puk pod brvno bránky MAC. Asistencia: Martin Štajnoch.
     
    46:09
    Slovan Bratislava dal gól!
    Z medzikružia spoza obrancu zakončil DOMINIK JENDEK a puk skončil v sieti Bernarda. Asistencie: Eduard Šedivý a Marek Sloboda.
     
    45:24
    Budapešť dáva gól!
    Z vrcholu pravého kruhu vystrelil Szigeti, Habal puk poslal pred seba a KRISZTIÁN NAGY v dorážke zakončil. Asistencia: Ákos Szigeti.
     
    33:51
    Slovan Bratislava dal gól!
    Celú situáciu hlavný preverí s videorozhodcom zápasu. Slovan vyrobil akciu a puk z pravej strany na ľavú posielal St. Pierre, ktorý trafil nohu PATRIKA BAČIKA a ten dopravil puk do siete hostí. Úmysel to nebol a gól platí. Asistencie: Martin St. Pierre a Joe Basaraba.
     
    31:00
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan vyhral buly, puk smeroval na modrú, odtiaľ príklepom pálil Sersen, Bernard puk vyrazil pred seba a TOMÁŠ ZIGO uspel v dorážke. Asistencia: Michal Sersen.
     
    28:15
    Budapešť dáva gól!
    Z ľavého kruhu spoza hráča vystrelil CHARLES GREGORY STRETCH, Habal puk dobre nevidel a pomedzi betóny mu prekĺzol do siete. Asistencie. Tomáš Klepma a Chris Bodó.
     
    27:15
    Budapešť dáva gól!
    Po modrej puk putoval z ľavej strany na druhú a do puku sa oprel príklepom ISTVÁN SOFRON, ktorý prestrelil Habala v bránke domácich. Asistencie: Tamás Pozsgai a Tomáš Klempa.

    Vladimír Korduliak

    Branky a nahrávky: 31. Zigo (Sersen), 34. Bačik (St. Pierre, Basaraba), 47. Jendek (Šedivý, Sloboda), 64. Sersen (Štajnoch) – 28. Sofron (Pozsgai, Klempa), 29. Stretch (Klepma, Bodó), 46. Nagy (Szigeti)


    HC Slovan Bratislava: Habal (Sabo) – Bačik, Sersen (C), Štajnoch, Hudec, Šedivý, Kučný, Demo – Pance, Zigo, Abdul – Basaraba, St. Pierre, Bondra – Jendek, Kytnár (A), Sloboda – Urbánek, Viedenský (A), Matoušek – Petráš
    MAC Budapešť: Bernard (Halász) – Bl. Orbán, Pozsgai (C), Bugár, Carlisle, Macaulay (A), Garát, Lakatos – Terbócs, Pitt, Br. Orbán (A) – Sofron, Stretch, Klempa – Bodó, Majoross, Kreisz – Szigeti, Nagy, Löczi

    Rozhodčí: D. Konc st., Valach – Synek, Durmis

    Diváci: 4.185
    bahis siteleri