Boston – Montreal 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:3 (kon.) | Vancouver – Chicago 3:0 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC Litvínov
Čtvrtek 13.02.2020, 15:00 • WERK ARENA • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 15. kolo
Partner:
     
    61:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se radují minimálně z velmi sporného gólu a tím i celkového vítězství v zápase. Přestože si hlavní rozhodčí Denis Čahoj nebyl jistý tím, zda puk přešel za brankovou čáru a vypadalo to, že střelu Deje zastavila horní tyč, rozhodl se nakonec Litvínovu rozhodující gól přisoudit. Autorem "trefy" je Daniel Dej. Bez asistence.
     
    51:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se nakonec přece jen radují z vyrovnání. Servác Petrovský naservíroval puk před branku, odkud zakončoval PETR PRZYBYLA a jelikož se Čermák nepřesunul včas, svítí na světelné kostce skóre 1:1: Asistence: Servác Petrovský, Patrik Buják.
     
    25:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Skóre na světelné tabuli se poprvé mění a do vedení jde Litvínov. Střelou z úhlu se prezentoval ERIK ILJUK a kotouč z jeho hole skončil v domácí síti. Bez asistence.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 52. Przybyla (Petrovský, P. Buják) – 26. Iljuk, 62. Dej


    HC Oceláři Třinec: Halouzka (Klimek) – Mošnička, Andrle, Ročák, Žabka, P. Buják – Šutý, Pánek, Petrovský (C), Jánoš, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Volas, Hlávka, Procházka
    HC Litvínov: Čermák (Ešler) – Vyhlídal, Kuchař, Filip, Hocelík, Werner, Hora, Martínek – Špaček, Postl, Beran, Bár, Adámek, Kočárek, Iljuk, Krocker (C), Šprynar, Dej

    Rozhodčí: Čahoj – Janoško, Zicháček
    bahis siteleri