Boston – Montreal 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:3 (kon.) | Vancouver – Chicago 3:0 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
HC Litvínov
Čtvrtek 13.02.2020, 15:00 • WERK ARENA • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 15. kolo
Partner:
     
    61:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hosté se radují minimálně z velmi sporného gólu a tím i celkového vítězství v zápase. Přestože si hlavní rozhodčí Denis Čahoj nebyl jistý tím, zda puk přešel za brankovou čáru a vypadalo to, že střelu Deje zastavila horní tyč, rozhodl se nakonec Litvínovu rozhodující gól přisoudit. Autorem "trefy" je Daniel Dej. Bez asistence.
     
    58:08
    Litvínov má skvělou šanci na rozhodnutí zápasu. Dvě minuty za nedovolené bránění si totiž vykoledoval domácí brankář Halouzka. Trest pro třineckého brankáře odpyká Pánek.
     
    51:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se nakonec přece jen radují z vyrovnání. Servác Petrovský naservíroval puk před branku, odkud zakončoval PETR PRZYBYLA a jelikož se Čermák nepřesunul včas, svítí na světelné kostce skóre 1:1: Asistence: Servác Petrovský, Patrik Buják.
     
    43:13
    Po střele Žabky se puk ocitl u pravé tyče, kde však Przybyla s dorážkou neuspěl.
     
    42:54
    Vervu čeká třicet sekund ve třech. Za držení je vyloučen hostující Kočárek.
     
    41:24
    Hora se vrátil z trestné lavice na led, ve hře však strávil pouhou sekundu a míří zpátky. Dle rozhodčího se totiž opět provinil nedovoleným bráněním.
     
    39:23
    Ne však na dlouho. Hora se ve středním pásmu provinil nedovoleným bráněním a odměnou mu jsou dvě minuty.
     
    36:41
    Vyhlídal se prezentoval faulem kolenem a čekají jej dvě minuty na lavici hanby.
     
    34:09
    Po boji za třineckou brankou se faulem provinil Wawrzkiewicz, který fasuje dvě minuty a osobní desetiminutový trest za vražení na hrazení. Menší z trest odpyká Pánek.
     
    29:10
    Z rychlého třineckého přečíslení mohlo být vyrovnáno, Procházka si ale na Čermáka nepřišel.
     
    27:25
    Krocker se natahoval po dorážce do odkryté části klece, rychlejší postřeh ale prokázal Buják, který včas dostal puk z nebezpečného prostoru.
     
    27:06
    Podruhé v dnešním zápase míří na trestnou lavici Wawrzkiewicz, který se provinil hákováním. Litvínov čeká další zkrácená výhoda.
     
    26:08
    Za pozdní dohrání si menší trest vykoledoval Adámek a za hrubost bude pykat domácí Jánoš. Hrát se bude ve čtyřech na obou stranách.
     
    25:46
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Skóre na světelné tabuli se poprvé mění a do vedení jde Litvínov. Střelou z úhlu se prezentoval ERIK ILJUK a kotouč z jeho hole skončil v domácí síti. Bez asistence.
     
    22:20
    Po zakázaném uvolnění se hra přesunula do útočného pásma Třince, kde se ve výborné pozici ocitl Przybyla. Ten ale z prostoru mezi kruhy klec přestřelil.
     
    13:11
    Ani Oceláři si ale nepohlídali střídání a také jejich početní výhoda končí předčasně. Dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě odpyká Janoš.
     
    11:52
    Hra je přerušena a na trestnou lavici odjíždí Dej, který si u rozhodčího vykoledoval dvě minuty za pozdní dohrání.
     
    06:15
    Nechybělo moc a početní výhoda Ocelářů mohla být využita. V přečíslení dva na jednoho to na sebe vzal Volas, branku soupeře ale minul.
     
    04:37
    V tuto chvíli je přesilová hra Vervy u konce. Hostů totiž bylo na ledě příliš mnoho a trest pro hráčskou lavici míří odpykat Kočárek
     
    04:15
    Oceláři se zapomněli u modré čáry a málem za to pykali! Přihrávku Krockera v přečíslení dva na jednoho však zablokoval Žabka a uchránil Třinec od pohromy.
     
    03:27
    Po špatné rozehrávce se Oceláři dostali v obranném pásmu do potíží a nakonec si museli pomoci faulem. Dvě minuty za hákování si odpyká Wawrzkiewicz.
     
    02:47
    Kapitán Litvínova Krocker byl zcela sám před Halouzkou, puk ale do sítě nedostal a radovat se hosté nemohli ani po následném závaru.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 52. Przybyla (Petrovský, P. Buják) – 26. Iljuk, 62. Dej


    HC Oceláři Třinec: Halouzka (Klimek) – Mošnička, Andrle, Ročák, Žabka, P. Buják – Šutý, Pánek, Petrovský (C), Jánoš, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Volas, Hlávka, Procházka
    HC Litvínov: Čermák (Ešler) – Vyhlídal, Kuchař, Filip, Hocelík, Werner, Hora, Martínek – Špaček, Postl, Beran, Bár, Adámek, Kočárek, Iljuk, Krocker (C), Šprynar, Dej

    Rozhodčí: Čahoj – Janoško, Zicháček
    bahis siteleri