Košice – Trenčín 0:3 (kon.) | Poprad – HC Slovan 5:0 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 1:2 (kon.)
Nové Zámky – Michalovce 4:2 (kon.) | Miskolc – Detva 2:3 (kon.) | MAC Budapešť – Nitra 4:3 (kon.)
konec
HK Poprad
5:0 (3:0, 0:0, 2:0)
HC Slovan Bratislava
sk Úterý 03.03.2020, 18:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:10
    Poprad dal gól!
    Popradčania jasne dominujú aj v tretej tretine a do siete Slovana pridávajú aj piaty zásah. Mercier získal puk na pravom krídle. Posunul ho ľahučko pred bránkovisko ADAMOVI LAPŠANSKÉMU, ktorý si ešte položil Habala a pohodlne zasunul.
    Asistencia: Pierre Luc Mercier.
     
    45:46
    Poprad dal gól!
    Kamzíci zasadzujú Slovanu štvrtý úder do ich siete. Mercier si prebral puk v rohu klziska a počkal. Pred bránku prešprintoval ADAM LARKIN, ktorý dostal ideálnu prihrávku a z prvej zakončil prízemne popri Habalovom betóne.
    Asistencia: Pierre Luc Mercier.
     
    19:07
    Poprad dal gól!
    Popradčania si zatiaľ prvú tretinu užívajú plnými dúškami a pridávajú tretí gól. Lapšanský posunul na ľavý kruh Mercierovi, ktorý len tečoval prihrávku na hokejku PETRA BJALONČÍKA medzi kruhy a ten z prvej trafil do odkrytej časti brány.
    Asistencie: Pierre Luc Mercier, Adam Lapšanský.
     
    17:54
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využili tlak po presilovej hre a ostali v útočnom pásme. Pri tomto góle mali domáci aj kus šťastia. Ervingovu prihrávku spoza ľavého kruhu MAREK ZAGRAPAN len jemne tečoval a Habalovi puk prepadol popri pravom betóne a lapačke.
    Asistencia: Joona Erving.
     
    09:43
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti sa dostávajú do vedenia v stretnutí. Bačik nenasmeroval vôbec dobrú prihrávku cez medzikružie. Zachytil ju COLIN JACOBS, ktorý sa zbavil obrancu Sersena, potiahol si puk na bekhend a zakončil cez ležiaceho Habala.
    Asistencia: Matúš Paločko.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 10. Jacobs (Matúš Paločko), 18. Zagrapan (Erving), 20. Bjalončík (Mercier, Lapšanský), 46. Larkin (Mercier), 51. Lapšanský (Mercier)


    HK Poprad: Vošvrda (Valluš) – Larkin, Dalhuisen, Erving, Ulrych, Brejčák (A), Kozák – Svitana (C), Réway, Handlovský – Vandas, Zagrapan (A), Takáč – Lapšanský, Jacobs, Mercier – Matej Paločko, Bjalončík, Matúš Paločko
    HC Slovan Bratislava: Habal (Sabo) – Sersen (C), Bačik, Meszároš (A), Štajnoch, Šedivý, Carson, Demo, Kučný – Abdul, St. Pierre, Basaraba – Bondra, Kytnár (A), Pance – Matoušek, Urbánek, Jendek – Žitný, Kukumberg, Sloboda

    Rozhodčí: Štefik, D. Konc st. – Durmis, D. Konc ml.

    Diváci: 3 298
    bahis siteleri