Parma – Spal 0:1 (kon.) | AC Milán – Janov 1:2 (kon.) | Sampdoria – Hellas Verona 2:1 (kon.)
Udinese – Fiorentina 0:0 (kon.) | Juventus – Inter 2:0 (kon.)
konec
Juventus FC
2:0 (0:0)
Inter Milán
Neděle 08.03.2020, 20:45 • Allianz Stadium, Turín • Italská Serie A • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou šlágr 26. kola italské Serie A, v němž Juventus porazil na domácí půdě Inter 2:0. Obě branky padly až ve druhé polovině utkání. Do vedení poslal Starou dámu v 55. minutě Aaron Ramsey, jenž využil nešikovného obranného zákroku Bastoniho a za pomoci dalšího obránce prostřelil brankáře. Pojistku na vítězství Juventusu dal v 67. minutě střídající Paulo Dybala. Argentinec se krásně uvolnil kolem Younga a posléze nechytatelně vystřelil k levé tyči.

    Svěřenci kouče Sarriho se po vítězství vrací do čela celé soutěže, na druhé Lazio disponují jednobodovým náskokem. Inter zůstává třetí, ztráta na dnešního soupeře narostla už na devět bodů.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:43:36)
     
    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:18.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poslední střelecký pokus zapsal, samozřejmě, Cristiano Ronaldo. Výborně si naběhl do šestnáctky na nahrávku od Dybaly, křížnou střelou těsně minul pravou tyčku.
     
    90+3
    Opět v akci portugalský útočník. Ronaldo si u lajny počkal na pohyb Škriniara, následně obránci udělal kličku do protipohybu a nechal se faulovat.
     
    90+2
    Ronaldo se patou snažil obelstít Škriniara, to se ale portugalskému forvardovi nepovedlo. Juventus však bude vhazovat, neboť stopersi neporadil se zpracováním.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90
    Arbitr Guida se v posledních minutách rozhodně nenudí. Nyní musel řešit nedovoelný zákrok Sáncheze na Cuadrada. Opět bez karty.
     
    89
    Christian Eriksen může být rád, že nebyl zapsán do notýsku rozhodčího. V brejku totiž jasně podrazil Ramseyho, sudí dává najevo, že podobný zákrok předvedl naposledy.
     
    88
    Juan Cuadrado se nenechal obelstít Sánchezem. Chilan zabíhal za záda soka, avšak Kolumbijec si počkal na balón s hlavou jej odklidil do zámezí.
     
    87
    Mezi držitele žluté karty se zařazuje také Cristiano Ronaldo. Portugalec neatakoval Škriniara nijak tvrdě, rozhodčí dal ovšem jasně najevo, že mu spočítal všechny předešlé drobné prohřešky.
     
    86
    Centr Lautara Martíneze nemohl Wojciechovi Szczęsnymu nadělat žádné problémy. Nikým neatakovaný polský gólman si bez problémů stáhl balón pro sebe.
     
    85
    Těžkou nahrávku z autu dostal na úroveň kolen Aaron Ramsey. Welšan si se situací poradil na výbornou, prvním dotekem míč zalepil na kopačce a vzápětí dalekým odkopem donutil hrát Handanoviče.
     
    84
    Alexis Sánchez viděl v pokutovém území volného Milana Škriniara, jenže kolem něj se sběhli hned tři protihráči, přičemž do bezpečí odklidil kulatý nesmysl Matthijs de Ligt.
     
    83
    Obraz hry napovídá, že Juventus se v posledních minutách zaměří především na defenzivní složku. Nechává kombinovat soupeře na vlastní polovině, v tomto prostoru mu inkasovaná branka nehrozí.
     
    82
    Inter se nevzdává. Do útoku se vytáhl i stoper Milan Škriniar. právě slovenský stoper převzal dlouhý pas od Younga, následně ale nedokázal přesně nahrát do prostoru Martínezovi.
     
    81
    Marcelo Brozović se tentokráte uvedl v lepším světle, když u pravé lajny obral o míč Bernadeschiho a nacentroval do pokutévho území. V tom se však nejvýše vyšplhal Bonucci.
     
    80
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Gonzalo Higuaín, přichází Federico Bernardeschi.

    Milan Huppert

    Branky: 55. Ramsey (Ronaldo), 67. Dybala (Ramsey)

    Karty:   87. Ronaldo (JUV) – 64. Škriniar (INM), 71. Vecino (INM), 79. Brozović (INM)   80. D. Padelli (INM)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 6:6. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:18.
    Juventus FC: Szczęsny – J. Cuadrado, Bonucci, de Ligt, Sandro (78. De Sciglio) – Ramsey, Bentancur, Matuidi – Costa (59. Dybala), Higuaín (80. Bernardeschi), Ronaldo.
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Danilo, De Sciglio, Dybala, Chiellini, S. Khedira, Pjanić, Rugani, Rabiot, Bernardeschi.

    Inter Milán: Handanovič – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Candreva (74. Gagliardini), Vecino, Brozović, Barella (59. Eriksen), Young – R. Lukaku (77. Alexis Sánchez), Lautaro Martínez.
    Náhradníci: Berni, D. Padelli – Asamoah, Biraghi, Eriksen, S. Esposito, Gagliardini, Godín, Ranocchia, Alexis Sánchez, Valero.

    Rozhodčí: Guida – Meli, Carbone

    Diváci: Hráno bez diváků
    thejrc.org