Toronto – Tampa 2:1 (kon.) | New Jersey – Pittsburgh 2:5 (kon.) | Philadelphia – Boston 0:2 (kon.)
Montreal – Nashville 2:4 (kon.) | Detroit – Carolina 2:5 (kon.) | Dallas – NY Rangers 2:4 (kon.)
Anaheim – Ottawa 5:2 (kon.) | Vancouver – NY Islanders 5:4 (1:0 po s.n.)
konec
HK Kralupy nad Vltavou
2:4 (2:2, 0:0, 0:2) Stav série: 2:3
HK Mladí Draci Šumperk
Středa 11.03.2020, 18:00Play-off REDSTONE extraligy juniorů • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HK Kralupy nad Vltavou: Krinwald (Milec) – Drozda, Binko, Klapka, Zedek (A), Hájek, Kučera – Kleveta, Němec, Litera, Štibran, Bradáček, Šíba, Kočí, Šiška, Soukup, Januška (C), Marek, Pejchal

    HK Mladí Draci Šumperk: Venouš (Kaplan) – Ott, Poledna, Štrbík, Holub, Cekr, Blaháček, Plhal – Scheuter (A), Polách, R. Kaplan, Horký, Kavan, Vogel, Habrman, Haluza (C), Šembera, Drlík, Jurča

    Rozhodčí: Jechoutek – Horažďovský, Hnát.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    01:10
    Směrem dopředu si to namířil hostující Polách, který to po přejetí modré čáry ještě zkoušel nahrávkou do tandemu, jenomže tato nabídka byla celkem dost nepřesná.
     
    02:07
    Šumperk se na delší časový úsek usídlil na druhé straně, Jurčovi ale přejel puk zpět do středního pásma. Kralupy nad Vltavou se osvobodily výhozem na druhou stranu.
     
    03:04
    Velice neohroženým způsobem to udělal Plhal, který se málem protlačil až před brankáře Krinwalda. Ten nakonec zasahovat nemusel, domácí jsou bez puku.
     
    04:12
    Kralupy nad Vltavou jsou i nadále pod tlakem, před malým momentem si domácí brankář připsal další zákrok, opět se tak bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    05:09
    Směrem dozadu se musel vracet domácí Zedek, kterému se nepovedlo poslat puk kolem napadajícího protihráče. Na druhé straně se málem do zakončení dostal Němec.
     
    06:15
    Hra musela být opět přerušena, puk se totiž opět snesl pouze do lapačky domácího brankáře. Své štěstí totiž zkoušel Horký, jehož střela nebyla vůbec špatná.
     
    07:20
    Od modré čáry to zkoušel hostující zadák Štrbík, který ovšem našel pouze vyrážečku domácího brankáře. Sudí museli přerušit hru, na zemi skončil jeden z hostů.
     
    07:20
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Ondřej Holub – 2 min., nedovolené bránění).
     
    08:30
    Slušnou rychlost nabral domácí Kučera, který se přes střed ledové plochy dostal až do zakončení, jenomže tento slabý pokus dokázal brankář Venouš pokrýt.
     
    09:24
    Po chvíli se opět vhazovalo před brankářem Krinwaldem, jenomže domácí bleskovým způsobem přešli na druhou stranu, kde měl Venouš další brankářskou práci.
     
    10:11
    Štibran se neprodral kolem protihráče, avšak to nemuselo zas tak vadit. Kralupy nad Vltavou totiž i nadále obléhaly útočné pásma, kde soupeř velice dobře brání.
     
    11:20
    Za vlastní brankou se dobře zorientoval Plhal, který ihned předával směrem na rozjetého spoluhráče. Ten se dostal do pásma, kde ovšem neustál další souboj.
     
    11:57
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Kristián Šiška – 2 min., hákování).
     
    12:33
    Do zajímavé šance si sjel domácí Němec, který z dobré pozice prověřil připravenost brankáře Venoucha. Na opačné straně musel zasahovat také brankář Krinwald.
     
    12:40
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Šumperk celkem dlouho obléhal pásmo, načež u vrcholku pravého kruhu měl napřaženo DAVID HALUZA, jehož dělovka skončila až za domácím brankářem.
    Asistence: Aleš Poledna, Adam Scheuter.
    12:40 HALUZA - 0:1
     
    13:03
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté jsou do dvoubrankového vedení! Kralupy se opět dostaly pod tlak, navíc z totožného místa tentokráte zakončoval ROBIN KAPLAN, kterému se povedlo překonat přesouvajícího se brankáře.
    Asistence: Jakub Horký.
     
    13:13
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Domácí však rychle reagují! Po úspěšném vhazování to od modré čáry zkoušel DAVID BRADÁČEK, jehož nahození propadlo až za brankáře Venouše.
    Asistence: Jakub Kučera, David Litera.
    13:13 BRADÁČEK - 1:2
     
    17:24
    Na vhazování se pokoušel uspět domácí Januška, kterému se povedlo uspět. K volnému kotouči se ovšem dostal Ott, který ho rychle poslal na druhou stranu.
     
    18:24
    S napadajícím protihráčem se dokázal vypořádat Zedek, který ihned přeposlal do jízdy na Bradáčka. Druhý jmenovaný se ovšem s pukem daleko nedostal.
     
    19:10
    Do protiútoku se pokoušel vyrazit domácí Marek, jehož nahrávka směrem na Zedka byla celkem dost nepřesná. Posléze Krinwald opět podržel svůj celek.
     
    19:26
    Kralupy právě vstřelily branku!
    Domácí dokonce srovnávají krok! Po protiútoku vyrazilo domácí komando, nakonec se k zakončení dostal DAVID LITERA, který bez problémů překonal Venoucha.
    Asistence: Ondřej Šíba, Kryštof Pejchal.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina, která nám přinesla celkem atraktivní podívanou. Jako první se do vedení dostal Šumperk, který se dokonce dostal do dvoubrankového vedení, avšak domácím se povedlo bleskově vyrovnat výsledek.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:40
    Šumperk se opět na delší časový úsek usídlil na opačné straně, kde si do přebrankového prostoru sjel Vogel, jehož zakončení nakonec trefilo rameno brankáře.
     
    22:22
    Následně se o rozehrávku pokoušel Holub, který ovšem nedokázal najít nikoho ze svých spoluhráčů. K puku tak zavítal domácí Klapka, jenž naopak rozehrál přesně.
     
    23:11
    Hodně podezřelým zákrokem si pomohl Haluza, jenomže sudí nechali pokračovat ve hře. Následovala přetahovaná u zadního hrazení, ve které uspěli hosté.
     
    24:08
    Za pukem zavítal také brankář Krinwald, kterému se za vlastní brankou povedlo zachytit nahození. Kralupy nad Vltavou jsou v úvodu druhé třetiny pod tlakem.
     
    25:02
    Moment překvapení hrál do karet domácímu Literovi, který v nejméně vhodný moment promáchl kotouč. V opačném případě by brankář Venouch musel zasahovat.
     
    26:09
    Za vlastní brankou musel zakročit Marek, který raději prodlužoval směrem do středního pásma. Tam měl Němec daleko k puku, oba celky tak mohly vystřídat.
     
    27:02
    Mladí Draci si naprosto zbytečně zkomplikovali rozehrávku, čehož se pokoušel využít napadající Pejchal, jehož nahrávka pod sebe nebyla zrovna nejpřesnější.
     
    28:03
    Zničehonic však z velice dobré pozice zakončoval jeden z domácích, který z mezikruží trefil pouze ruku brankáře Venoucha, jenž nakonec našel puk pod sebou.
     
    29:33
    Daleko se nedostal ani domácí Šiška, jehož nahození trefil pouze hokejku protihráče. Následně si zkušeně počínal Haluza, který díky mantinelu rozehrál na Jurču.
     
    30:01
    Ou! Draci se málem dostali zpět do vedení, rána v podání Polácha skončila pouze na brankové konstrukci!
     
    31:22
    Je za námi zhruba třetina hry, na pátou branku stále čekáme. Před malým momentem se po pravém křídle prodíral Kleveta, který ale nechal kotouč za sebou.
     
    32:47
    Aby toho nebylo málo, tak si do přijatelné střelecké pozice sjel také Scheuter, který se snažil vypálit nad beton brankáře, jenomže Krinwald byl na svém místě.
     
    35:11
    Po vhazování to z otočky zkoušel domácí Pejchal, avšak našel pouze položený beton brankáře. Kralupy navíc vydržely v útočném pásmu, což navíc stále trvá.
     
    36:07
    Ve středu hrací plochy byl důrazným způsobem poslán k zemi Kočí, jenomže se jednalo o čistý hit. Následně to zkoušel také Štrbík, který nikoho z kolegů nenašel.
     
    37:12
    Šumperk bojoval o kotouč u levého hrazení, kde se nakonec k puku dostal Habrman, který byl lehce přidržen. I tento zákrok se nakonec obešel beu vyloučení.
     
    38:20
    Už poměrně dlouhou dobu čekáme na nějakou výraznější šanci, ani tento pobyt v útočné třetině nepřinesl ani zakončení. Kralupy se rovněž daleko nedostaly.
     
    39:07
    Od modré čáry zkoušel své štěstí domácí Kučera, který si nakonec našel prostor ke střele, jenomže s jeho střelou si brankář dokázal poradit.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi také druhá třetina, která nám přinesla hodně vyrovnanou podívanou, jenž nám pátou branku zatím nepřinesla. Směrem dopředu byl lehce aktivnější hostující celek, který při své největší šanci trefil pouze tyč. O osudu zápasu rozhodně třetí třetina, případně prodloužení či nájezdy.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    41:11
    Hezkým způsobem to provedl domácí Pejchal, který se pokoušel natlačit přes obranu soupeře, jenomže na brankáře Venouše si v tomto případě nenašel recept.
     
    42:23
    Další práce pro hostujícího brankáře, ihned po přejetí modré čáry jsme sledovali nahození směrem na Venouše, o které se postaral forvard František Januška.
     
    43:08
    Kralupy nad Vltavou vstoupily do třetí třetiny aktivnějším způsobem, jenomže tentokráte se jim nepovedl přechod přes modrou čáru, jednalo se tedy o ofdajd.
     
    44:12
    Šumperk ani v tomto případě nedokázal uspět na vhazování, směrem dopředu se tak dostal domácí Šíba, který pouze nahazoval k zadnímu mantinelu.
     
    45:27
    Do zajímavé pozice se natlačil Januška, který se v dobré pozici pokoušel najít Němce, avšak nahrávka prvně jmenovaného směřovala daleko od hole spoluhráče.
     
    46:12
    Domácí hokejisté pokračovali v aktivitě, načež to velice nebezpečným nahozením zkoušel již zmiňovaný Januška, jehož nahození směřovalo pouze doprostřed.
     
    47:14
    Šumperku se v posledních minutách zrovna moc nedaří, což je opačná obrázek, než jaký jsme sledovali v prvních dvou třetinách.
     
    48:16
    Ott se z vlastní třetiny dostal až do té opačné, odkud vyzkoušel pozornost brankáře Krinwalda. Ten neměl žádný větší problém, naopak dokázal pozastavit hru.
     
    49:10
    I nadále sledujeme taktickou bitvu, kterou může rozhodnout jakákoliv chyba. Draci konečně trochu zabrali, Krinwald však stále čeká na nějaký těžší zákrok.
     
    49:27
    Vyloučení v týmu HK Mladí Draci Šumperk (Matěj Blaháček – 2 min., podrážení).
     
    49:40
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Jakub Kučera – 2 min., nedovolené bránění).
     
    53:07
    S rozehrávkou vypomohl také domácí brankář Krinwald, který rozehrál podél pravého mantinelu. Jeho spoluhráči se přesto nedostali do bezpečnějšího prostoru.
     
    54:05
    Krinwald měl po vhazování další práci, jenomže střelu směřující doprostřed branky dokázal schovat na svůj hrudník. Mladí Draci jsou v posledních minutách aktivnější.
     
    55:14
    Bradáček si dokázal pokrýt kotouč, jenomže jeho celek se přesto nedostal k ničemu nebezpečnému. Šumperk se pokusil o rychlý kontr, který byl rychle u konce.
     
    56:40
    Další ofsajdové postavení, i tentokráte v podání domácích hráčů. Hra tak byla vykázána zpět do středního pásma, do konce této třetiny nezbývá zrovna moc času.
     
    57:14
    Vyloučení v týmu HK Kralupy nad Vltavou (Michal Hájek – 2 min., podrážení).
     
    57:51
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    Hosté se necelé dvě minuty před koncem zápasu dostávají do vedení! Šumperk totiž celkem dlouho pracoval s pukem v pásmu, načež se ke střele zápěstím dostal Haluza. Krinwald vyrazil puk za sebe, kde ho do sítě ze vzduchu sklepl RADEK VOGEL.
    Asistence: David Haluza.
    57:51 VOGEL - 2:3
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    59:40
    Mladí Draci právě vstřelili branku!
    O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! Domácí se totiž rozhodli ke hře bez brankáře, rozehrávku se ovšem povedlo vystihnout JAKUBU HORKÉMU, který s přehledem zamířil do prázdné branky.
    Bez asistence.
    59:40 HORKÝ - 2:4
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Šumperku, kterému se povedlo vyhrát výsledkem 4:2. Celá třetí třetina se nesla v hodně opatrném duchu, avšak o něco aktivnějším celkem byl ten domácí. Kralupy se ovšem krátce před koncem zápasu nechaly vyloučit, což vedlo k inkasované brance, Šumperk navíc trefou do prázdné branky stvrdil svůj postup. (20:08:27)

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 14. Bradáček (Kučera, Litera), 20. Litera (Šíba, Pejchal) – 13. Haluza (Poledna, Scheuter), 14. Kaplan (Horký), 58. Vogel (Haluza), 60. Horký


    HK Kralupy nad Vltavou: Krinwald (Milec) – Drozda, Binko, Klapka, Zedek (A), Hájek, Kučera – Kleveta, Němec, Litera, Štibran, Bradáček, Šíba, Kočí, Šiška, Soukup, Januška (C), Marek, Pejchal
    HK Mladí Draci Šumperk: Venouš (Kaplan) – Ott, Poledna, Štrbík, Holub, Cekr, Blaháček, Plhal – Scheuter (A), Polách, R. Kaplan, Horký, Kavan, Vogel, Habrman, Haluza (C), Šembera, Drlík, Jurča

    Rozhodčí: Jechoutek – Horažďovský, Hnát

    Diváci: 31
    Kralupy n. Vltavou 2 3 HK MD Šumperk
    #1 Úterý 03.03.2020 • 18:00
    Kralupy n. Vltavou - HK MD Šumperk 3:4
    #2 Středa 04.03.2020 • 18:00
    Kralupy n. Vltavou - HK MD Šumperk 2:0
    #3 Sobota 07.03.2020 • 17:00
    HK MD Šumperk - Kralupy n. Vltavou 3:0
    #4 Neděle 08.03.2020 • 12:15
    HK MD Šumperk - Kralupy n. Vltavou 2:4
    #5 Středa 11.03.2020 • 18:00
    Kralupy n. Vltavou - HK MD Šumperk 2:4
    bahis siteleri