Burnley – Wolverhampton 1:1 (kon.) | Manchester City – Bournemouth 2:1 (kon.) | Newcastle – Tottenham 1:3 (kon.)
Arsenal – Liverpool 2:1 (kon.)
konec
Manchester City
2:1 (2:0)
AFC Bournemouth
Středa 15.07.2020, 19:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 36. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:56:09)
     
    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:10.
     
    Je konec! Manchester City nakonec zvládl domácí duel s Bournemouthem a vítězí 2:1. Hned v úvodu se z přímého kopu prosadil David Silva! Bournemouth poté přidal na tempu a postupně se začal dostávat do útoku. Stanislasovu ránu z přímého kopu Ederson skvěle vyrazil. Poté měli hosté ještě jeden závar před domácí svatyní, ale Edersona pro změnu zastoupil Otamendi. Hned vzápětí po přihrávce Davida Silvy přidal druhou branku Gabriel Jesus. Po změně stran se dlouho čekalo na šanci. VAR odvolal penaltu pro domácí Citizens. V samotném závěru dokázal Bournemouth snížit zásluhou Davida Brookse. Hosté si poté ještě vytvořili tlak, ale Edersona už znovu neohrozili.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Ederson si bez problémů poradil také s centrem z pravé strany a bez problémů schoval míč do rukavic. Vypadá to, že Bournemouth černou sérii na hřištích soupeřů nepřeruší.
     
    90+5
    Hosté znovu vyslali vysoký nákop na hranici velkého vápna, kde zasáhla obrana Manchesteru City. Bournemouth následně nepřesnou kombinací zahrál míč do autu.
     
    90+4
    Eric García zastavil rodící se útok soupeře a vidí žlutou kartu.
     
    90+4
    Surridge se dral za propadnutým centrem na malé vápno. Ederson ale předvedl své kvality a byl u balónu o chloupek dříve. Bournemouth se ale rozhodně nebojí.
     
    90+3
    Ederson se musel znovu zapojit do rozehrávky domácího celku. Brazilský brankář ale rozehrával pod tlakem a jeho nákop propadl pouze do zámezí.
     
    90+2
    Cook se v pokutovém území mohl položit do odraženého míče, ale místo zakončení ještě přihrával a trefil dobře postaveného obránce Manchesteru City.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut!
     
    90
    Střídání v týmu AFC Bournemouth: ze hřiště odchází Philip Billing, přichází Sam Surridge.
     
    90
    García velkou chybou nabídl střeleckou pozici Wilsonovi, který pohotově zakončil levačkou, ale rána mu vůbec nesedla a míč prosvištěl kolem branky.
    88. David BROOKS - 2:1
     
    88
    Bournemouth právě vstřelil branku!
    Hostující celek se za sympatický výkon dočkal alespoň čestného zásahu! Na přihrávku za obranu Citizens si naběhl CALLUM WILSON, který ještě naservíroval míč před branku a DAVID BROOKS z první napálil míč do sítě!
     
    88
    Nikdo v červeném dresu Bournemouthu však dlouhý aut neprodloužil do nebezpečného prostoru. Cook se ještě dožadoval pokutového kopu, ale ten se nepíská.
     
    87
    John Stones si bez problémů pohlídal nákop na levou stranu a hlavou odehrál míč do zámezí. Bournemouth bude vhazovat v blízkosti velkého vápna. Můžeme čekat dlouhý aut až před branku.
     
    86
    Callum Wilson vybojoval míč v blízkosti pokutového území, jenže kombinace Bournemouthu neměla dlouhého trvání. Zadáci Citizens si bez problémů poradili.
     
    85
    Foden dostal přihrávku do prostoru na levé straně, jenže místo odcentrování vrátil míč Zinčenkovi. Domácí se už do pokutového území zrovna neženou.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 6. D. Silva, 39. Jesus (D. Silva) – 88. Brooks (C. Wilson)

    Karty:   90+4. García (MAC) – 17. Kelly (BTH)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:6. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:10.
    Manchester City: Ederson – Walker (46. García), Stones, Otamendi, B. Mendy (77. Zinčenko) – Gündoğan (68. Rodri), Fernandinho, D. Silva – B. Silva (46. Sterling), Jesus (77. Mahríz), Foden.
    Náhradníci: Carson – De Bruyne, Doyle, García, Laporte, Mahríz, Sterling, Rodri, Zinčenko.

    AFC Bournemouth: Ramsdale – Stacey, S. Cook, Kelly, Rico – Gosling (69. L. Cook), Lerma, Billing (90. Surridge) – Stanislas (69. Brooks), J. King (77. H. Wilson) – Solanke (69. C. Wilson).
    Náhradníci: Boruc – Brooks, L. Cook, Groeneveld, Simpson, Surman, Surridge, C. Wilson, H. Wilson.

    Rozhodčí: Mason – West, Holmes
    bahis siteleri