AC Milán – Parma 3:1 (kon.) | Bologna – Neapol 1:1 (kon.) | Sampdoria – Cagliari 3:0 (kon.)
AS Řím – Hellas Verona 2:1 (kon.) | Lecce – Fiorentina 1:3 (kon.) | Sassuolo – Juventus 3:3 (kon.)
Udinese – Lazio 0:0 (kon.)
konec
Udinese Calcio
0:0 (0:0)
S. S. Lazio
Středa 15.07.2020, 21:45 • Dacia Arena, Udine • Italská Serie A • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:39:51)
     
    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:9. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:10.
     
    Je konec! Souboj Udinese s Laziem nakonec branku nepřinesl. Hostující Lazio bylo o něck aktivnější a častěji se dostávalo do zakončení. Do jediné možnosti se přesto dostalo Udinese, ale brankář Strakoša dokázal prudkou ránu vyrazit na rohový kop. Hned po změně stran mělo Udinese slibný brejk, ale Lasagnu vychytal skvělý Strakoša. Rodrigo de Paul poté zkoušel štěstí z velké dálky, ale brankář Lazia dnes svému týmu zajistil bod. V samotném závěru pak stejný hráč orazítkoval tyč.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Rodrigo de Paul snad z poslední akce dnešního souboje vypálil zpoza vápna a orazítkoval tyč!
     
    90+4
    Lazio hrozilo po dalším centru na malé vápno, jenže Ciro Immobile musel pálit zády k brance a jeho slabá hlavička byla navíc velmi nepřesná.
     
    90+3
    Sergej Milinković-Savić v hlavičkovém souboji na hranici pokutového území prodloužil míč před branku, ale podle rozhodčího si ještě pomohl faulem.
     
    90+2
    Lazio se už v nastavení pokusilo překvapit obranu Udinese nákopem na hranici velkého vápna. Ve vápně upadl Caicedo, ale penalta se nepíská ani v tomto případě.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Walace se ve sprintu prohnal kolem Lukaka a pokusil se odcentrovat do prostoru, kam si nabíhal Lasagna. Obětavý Acerbi jeho centr odvrátil parádním skluzem.
     
    89
    Ciro Immobile skvěle napadal rozehrávku domácích obránců na polovině Udinese. Zadáci v černobílém si ale dokázali poradit a odehráli míč do bezpečí.
     
    88
    Zraněný Acerbi odchází v dopravodu zdravotníku za pomezní čáru. Hostující Lazio tak bude muset hrát nějakou chvíli pouze v deseti.
     
    87
    Další zraněný hráč na straně Lazia. Za stehenní sval se drží Francesco Acerbi.
     
    86
    Musso dnes hraje opravdu povedené utkání. Domácí brankář přečetl další vysoký centr do pokutového území a bez problémů si došel pro míč mezi hlavičkáře.
     
    85
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Bram Nuytinck, přichází Samir.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Luis Alberto (S. S. Lazio).
     
    83
    Ciro Immobile si v blízkosti pokutového území předkopl míč daleko před sebe a už se nedostal do zakončení. Udinese dnes brání na podtrženou jedničku.
     
    82
    Udinese zahrávalo přímý kop v blízkosti velkého vápna. Rodrigo de Paul kroutil svůj centr na malé vápno, ale Tomas Strakoša si pro míč hravě došel.
     
    81
    Marco Parolo složil soupeře zápasnickým chvatem a dostává žlutou kartu.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   3. Okaka (UDI), 45+2. Stryger Larsen (UDI) – 16. F. Caicedo (LAZ), 40. Luiz Felipe (LAZ), 81. Parolo (LAZ), 84. Alberto (LAZ)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 5:9. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:10.
    Udinese Calcio: Musso – Becao, De Maio, Nuytinck (85. Samir) – Stryger Larsen, de Paul, Jajalo (45+2. Walace), Fofana, Sema (69. ter Avest) – Okaka (69. Teodorczyk), Lasagna (C).
    Náhradníci: Nicolas, Perisan – Ballarini, Mazzolo, Nestorovski, Palumbo, Teodorczyk, Samir, Troost-Ekong, ter Avest, Walace, Zeegelaar.

    S. S. Lazio: Strakoša – Luiz Felipe (75. Cataldi), Acerbi, S. Radu (53. J. Lukaku) – Lazzari (80. D. Anderson), S. Milinković-Savić, Parolo, Alberto, Jony (53. Bastos) – F. Caicedo (80. Adekanye), Immobile (C).
    Náhradníci: Guerrieri, Proto – A. Anderson, D. Anderson, Adekanye, Armini, Bastos, Cataldi, Falbo, J. Lukaku, Vavro, Silva.

    Rozhodčí: Abisso – Tolfo, Rocco
    bahis siteleri