Island – Anglie 0:1 (kon.) | Dánsko – Belgie 0:2 (kon.) | Švédsko – Francie 0:1 (kon.)
Portugalsko – Chorvatsko 4:1 (kon.)
konec
Portugalsko
4:1 (1:0)
Chorvatsko
Sobota 05.09.2020, 20:45 • Estádio do Dragão Porto • Liga národů UEFA - Liga A • Skupina 3
Předzápasové kurzy
    90+4. André SILVA - 4:1
     
    90+4
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec ještě jedna trefa na 4:1! Diogo Jota zleva tlačil míč na zadní tyč, ale Livaković se stačil natáhnout , aby jej vytěsnil na roh. Pepe následně posunul Fernandesův centr na zadní tyč, kde balón doklepl do sítě Jedvajem neuhlídaný ANDRÉ SILVA. Livakovićovi znovu nechybělo moc, aby pravou nohou zakročil.
    90+1. Bruno PETKOVIĆ - 3:1
     
    90+1
    Chorvatsko právě vstřelilo branku!
    V samotném závěru zápasu se čestného úspěchu dočkali také hosté! Cancelo nezkrotil vysoký míč na obranné polovině a pak neměl šanci zastavit parádní kombinaci na jeden dotek. Rebić z jedničky vysunul BRUNA PETKOVIĆE, jenž ideálně natajmoval odskok za obranu, a pravačkou propálil vybíhajícího gólmana.
    71. João FÉLIX - 3:0
     
    71
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Hosté inkasují třetí gól, který určitě půjde na vrub gólmana! Tvrdá střela Joaa Félixe z nějakých dvaceti metrů určitě nebyla nechytatelná. Míč letěl do střední části branky, ovšem poblíž stojící Livaković ji skrz prsty stejně propustil za svá záda.
    58. Diogo JOTA - 2:0
     
    58
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    Obhájci vítězství v Lize národů odskakují na rozdíl dvou gólů! Raphaël Guerreiro parádním pasem za obranu vrátil míč DIOGU JOTOVI, který se ocitl úplně sám, a tak spolehlivě zakončil z levé strany k vzdálenější tyči Livakovićovy brány.
    41. João CANCELO - 1:0
     
    41
    Portugalsko právě vstřelilo branku!
    V jednačtyřicáté minutě už se domácí mohou radovat z naprosto zaslouženého vedení! JOAO CANCELO se z pravého kraje hřiště přesunul až k ose hřiště, odkud rychle napřáhl levou nohou a z dvaceti metrů poslal tvrdou ránu do horního rohu brány. Livaković se míče jemně dotkl, ale zastavit jej nezvládl. Všemu předcházela ztráta Brekala na chorvatské polovině.

    Michal Břuchanský

    Branky: 41. Cancelo, 58. Diogo Jota (Guerreiro), 71. Félix (B. Silva), 90+4. André Silva (Pepe) – 90+1. Petković (Rebić)

    Karty:   60. Jedvaj (CRO), 71. Barišić (CRO)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 11:2. Střely mimo: 10:2. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:8.
    Portugalsko: A. Lopes – Cancelo, Pepe, Rúben Dias, Guerreiro – Moutinho (C) (82. S. Oliveira), Danilo, B. Fernandes – Diogo Jota, Félix (88. André Silva), B. Silva (78. Trincão).
    Náhradníci: Patrício, Rui Silva – D. Duarte, J. Fonte, A. Gomes, Guedes, Neves, S. Oliveira, Rui, N. Semedo, Trincão, André Silva.

    Chorvatsko: Livaković – Jedvaj, Lovren, D. Vida (C), Barišić – Pašalić (61. Brozović), Kovačić – Brekalo (61. Perišić), Vlašić, Rebić – Kramarić (74. Petković).
    Náhradníci: Grbić, Sluga – Brozović, Budimir, Badelj, Ćaleta-Car, Čolak, Melnjak, Perišić, Petković, Škorić, Vrsaljko.

    Rozhodčí: Masa – Meli, Alassio (ITA)
    bahis siteleri