Kazachstán – Bělorusko 1:2 (kon.) | Albánie – Litva 0:1 (kon.)
konec
Albánie
0:1 (0:0)
Litva
Pondělí 07.09.2020, 20:45 • Air Albania, Tirana • Liga národů UEFA - Liga C • Skupina 4
Předzápasové kurzy
     
    87
    Elseid Hysaj má zřejmě v oblibě žluté karty na konci poločasu. Jednu dostal na konci první půle, druhou nyní po tom, co jasně rozhodil Vorobjovase při útočné akci. Druhá žlutá, červená, další zápas v Lize národů kapitán Albánie stojí.
     
    64
    Po centrovaném míči Rošiho se balon dostal na vápno pro Sadikua, který přihrával na penaltový puntík pro spoluhráče. Dobrý zákrok skluzem předvedl kapitán Mikoliünas. K vyraženému míči se dostal Laci, jehož tvrdá rána byla sražena Modestasem Vorobjovasem prvně na roh. Ale protože Vorobjovas použil při svém zákroku ruku, je z toho pro něj žlutá a přímý volný kop Albánců z dvaceti metrů!
     
    56
    Tady bych řekl, že v tom byl Justas Lasickas trošku nevinně. Šel naproti míči, u kterého byl dříve a pouze roztáhl ruce, jak kdyby se napřahoval sekerou ke štípání dříví. Jenže si do něj naběhl Amir Abraši a inkasoval malý políček do obličeje. Sudí ukazuje hráči hostí žlutou kartu, byť si troufám ze své osmnáctileté zkušenosti jako sudí tvrdit, že Lasickas nevěděl zhola nic o tom, že má někoho za sebou.
     
    45+3
    Dvě horké hlavy v podání Hysaje a Kazlauskase. Kapitán domácích Elseid Hysaj na půli hřiště stínoval svého soupeře a připravil ho o míč. Donatas Kazlauskas to neustál a ke svému soupeři něco pronesl. Ten do něj naopak trošku strčil. Eskapádu jak od dvou malých kluků na pískovišti oceňuje sudí, jak se sluší a patří. Žlutá na každé straně.
     
    45
    Ihned po tom, jak Laci po nepříjemném úderu opět otevřel pořádně oči, vidí od sudího Sergije Bojka kartonek žluté barvy za taktický faul.

    Tomáš Lysý

    Branky: 51. D. Kazlauskas

    Karty:   45. Laci (ALB), 45+3. Hysaj (ALB) – 45+3. D. Kazlauskas (LIT), 56. Lasickas (LIT), 64. Vorobjovas (LIT)   87. Hysaj (ALB)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 1:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 14:20.
    Albánie: Strakoša – Hysaj (C), Djimsiti, Dermaku, Mihaj – Laci, Gjasula (60. Uzuni), Abraši – Sadiku, Manaj, Traši (60. Roši, 75. Broja).
    Náhradníci: Beriša, Hoxha – Memolla, Çepele, Veseli, Bare, Uzuni, Selahi, Broja, Çekiçi, Balaj, Roši.

    Litva: Švedkauskas – Vaitkūnas, Palionis, Girdvainis, Mikoliūnas (C) – Dapkus, Šimkus – Lasickas (60. G. Sirgėdas), Vorobjovas, D. Kazlauskas (74. Verbickas) – Laukžemis (78. Romanovskij).
    Náhradníci: Bartkus, Gertmonas – L. Klimavičius, Beneta, Barauskas, Antanavicius, G. Sirgėdas, Romanovskij, Eliošius, Verbickas, Baravykas.

    Rozhodčí: Sergij Bojko – Volodimir Volodin, Andrij Skripka (vš. Ukrajina)
    bahis siteleri