Benátky n/J – Frýdek-M. 5:2 (kon.) | Kolín – Prostějov 2:3 (po pr.) | Kadaň – Jihlava 2:5 (kon.)
Sokolov – Poruba 2011 2:3 (kon.) | Šumperk – Slavia 0:4 (kon.) | Kladno – Havířov 5:1 (kon.)
Přerov – Vsetín 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Litoměřice 5:4 (po pr.)
konec
HC Baník Sokolov
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 23.09.2020, 18:00 • Zimní stadion Sokolov • Chance liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek večera. (20:16:30)
     
    Dnešní utkání sledovalo 724 diváků.
     
    Poruba nakonec dokázala ubránit jednogólový náskok, který získala na začátku závěrečné části. Slezané tak vyhráli zejména díky povedeným vstupům do druhé a třetí části, kdy se prosadili. Sokolov sice ve druhé periodě dokázala zareagovat, ale v té závěrečné už ne, i když od třetího inkasovaného gólu byl mnohem aktivnější. Ervins Muštukovs však zamknul svou klec a dovedl svůj tým ke třem cenným bodům. Poruba tak v letošní sezoně stále zůstává neporažena.
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Tomáš Vracovský – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    59:53
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:34
    Sokolov to ještě zkouší bez gólmana, ale s kotoučem nehraje ani v útočném pásmu, takže se vytouženého srovnání už nejspíš nedočká.
     
    58:58
    Michal Gut se zpoza branky natlačil až před gólmana, ale toho neměl kudy překonat, takže raději přihrál, ale jen do míst, kde vůbec nikdo nebyl.
     
    58:10
    Martin Kadlec neudržel kotouč v útočném pásmu. Jeho spoluhráči však vzápětí rychle rozehrávají, ale zatím se nedostali ani přes modrou čáru.
     
    57:34
    Ervins Muštukovs musel vyrážet nahození ze středního pásma, to samozřejmě zvládl bez problémů a umožnil tak svým spoluhráčům snadnou rozehrávku.
     
    57:14
    Poruba získává vhazování v útočné třetině, takže drží kotouč pěkně daleko od své brány. Buly ale prohrává, takže se musí rychle stahovat.
     
    56:32
    Radek Pořízek míří za nahozeným pukem. Ten vybojoval a okamžitě ho poslal před bránu, kde Marek Špaček zakončoval téměř do prázdné klece, ale Oldřich Cichoň se skvěle přesunul a jeho pokus zneškodnil!
     
    55:48
    TORAX už je z nejhoršího venku, stále se ale musí bránit ještě čtyři minuty. Tuto úlohu však zatím zvládá naprosto bez problémů.
     
    55:00
    Baník s rozehrávkou moc nespěchá, i když by už měl, protože od porážky ho dělí pouhých pět minut, což už je docela málo času.
     
    54:29
    Poruba sice nějaký čas v oslabení musela trávit ve svém pásmu, ale střelu nedovolila a vzápětí kotouč zase vyhodila.
     
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jiří Brodek – 2 min.).
     
    53:04
    Tomáš Vracovský tentokrát trefil jen bránícího hráče. Kotouč navíc vzápětí ani nevybojoval, takže musí rychle spěchat do obrany.
     
    52:43
    Tomáš Vracovský si našel odražený puk a okamžitě pálil, ale kotouč ani nedokázal zvednout, kvůli čemuž Ervins Muštukovs v klidu zasáhl betonem.
     
    52:03
    V útočném pásmu domácího týmu se u mantinelu musí bojovat o kotouč, lépe to zase zvládli Slezané, kteří se bez váhání osvobozují čistým způsobem.
    Marken.cz

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 16. D. Zeman (D. Tůma, A. Rulík), 24. Šik (J. Pohl) – 10. Endál (Korkiakoski, Stloukal), 22. J. Káňa (Teper, T. Jáchym), 41. Pořízek (Teper)


    HC Baník Sokolov: Cichoň (Hamrla) – J. Pohl (A), Weinhold, M. Jandus, D. Zeman, Přindiš (A), Klodner, A. Rulík – Vracovský, Prymula, D. Tůma – M. Kadlec, Gut, Osmík – Švec, T. Rohan (C), Šik – Jiskra, Vrána, Kropáček.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Muštukovs (Foltán) – Žovinec, Teper, Kozák, T. Voráček (A), Pastor, Urbanec, Dundáček – Pořízek, T. Jáchym, Špaček – Endál, Korkiakoski (A), Stloukal – Toman, Kanko (C), Brodek – Hotěk, M. Hlinka, J. Káňa.

    Rozhodčí: Zubzanda, Valenta – Sedláček, Šimán

    Diváci: 724
    ocianews.com