Děčín – Bílina 6:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 0:0 (odl.) | Trutnov – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
Znojmo – SHK Hodonín 4:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:3 (po pr.) | Klatovy – Cheb 3:1 (kon.)
Písek – Řisuty 4:3 (po pr.) | Tábor – Havlíčkův Brod 4:5 (po pr.) | Opava – Nový Jičín 5:2 (kon.)
po prodl.
HC Bobři Valašské Meziříčí
4:3 (1:3, 1:0, 1:0 - 1:0)
HC ISMM Kopřivnice
Středa 23.09.2020, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga skupina Východ • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli vše, přeji vám příjemný zbytek středečního večera. (23:59:05)
     
    Valašské Meziříčí nakonec v nervy drásajícím utkání otočilo nepříznivý vývoj utkání a ač to tak po první třetině vůbec nevypadalo, nakonec proti Tatrovce svěřenci trenéra Doboše připisují dva body do tabulky za výhru po prodloužení. Kopřivnice naopak může litovat nevyužitých tlaků, kterých za celý zápas měla nezpočet a v celém průběhu utkání mohla Bobrům odskočit o výraznější brankový rozdíl.
     
    Konec zápasu.
     
    62:23
    Vyloučení v týmu HC ISMM Kopřivnice (Hromada – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    62:23
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ VÁVRA rozhoduje v samostatném úniku o osudu utkání! Kapitán Bobrů dostal krásnou přihrávku od Finsterleho na modrou, jeho první kličku ještě dokázal brankář Hromada zneškodnit, na následnou dorážku už byl ale krátký. Asistence: Lukáš Finsterle a Stanislav Báchor.
     
    61:53
    Kopřivničtí se natlačila do brankoviště, obrana Bobrů ale odolává.
     
    61:05
    Andris se rozjel až ze svého pásma, na území Kopřivnice ale pouze odevzdal puk soupeři.
     
    60:23
    K úvodní střele prodloužení se dostal na pravé části kluziště Finsterle, jeho ránu ale zblokoval obránce soupeře za branku Hromady.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí periodě se domácím Bobrům podařilo srovnat skóre zápasu a utkání tak dospělo do prodloužení. V něm se pokusíme najít vítěze ve hře 3 na 3, případně budou muset rozhodnout samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:28
    Po střele Finsterleho skončil puk zblokován v horní síti za Hromadovou svatyní.
     
    59:08
    Domácí Bobři si vybírají oddechový čas.
     
    58:28
    Hlavní rozhodčí přerušil hru poté, co ztratil kotouč z dohledu v obranném pásmu Valachů. Vhazovat se bude po levici Sachra.
     
    57:30
    Hosté stupňují tlak v útočném pásmu a obrana Valachů má co dělat, aby udržela puk daleko od brankoviště. Gól Kopřivnice visí ve vzduchu.
     
    56:19
    Tatrovka v posledních momentech utkání zatlačila Bobry v jejich pásmu a Sachr musel řešit dvě nepříjemné střely. S oběma si ale poradil a do útoku mohou zase domácí.
     
    55:07
    Slovák během krátké chvíle v další gólovce! Po úniku Vávry se k němu i s dávkou štěstí odrazil kotouč v předbrankovém prostoru, útočník Valachů ale trefil nastavenou lapačku brankáře Hromady.
     
    54:32
    Oba týmy hrají v plném počtu.
     
    53:01
    Slovák se dostal do samostatného úniku, ve kterém udělal krásnou kličku do forhendu, brankář Hromada ale koncem betonu zastavil jeho pokus o zasunutí kotouče za brankovou čáru.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 15. Pořický (Andris, Kuchařík), 38. Žák (Vávra), 48. Pořický (Žák, Báchor), 63. Vávra (Finsterle, Báchor) – 6. Kofroň (Sluštík), 14. J. Mach (Štěpánek), 17. Gebauer (Rudl)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (17. Sachr) – Holiš, Báchor, Žák (A), Hajda, Kamas, Kobylík, Pavlas – Andris, Vávra (C), Stodůlka, Pernický, Slovák, Finsterle, Pořický (A), Kuchařík, Urban, Vavřík, Urbanec.
    HC ISMM Kopřivnice: Hromada (Šindelka) – Krzak, Štěpánek, Bail, Rudl, T. Fojtík – Suchý, Gola, Marek, Daron, Pokorný, Hrubý, Gebauer, Bartošák, Kofroň, F. Fojtík, Sluštík, M. Mach, Žemba, J. Mach (C).

    Rozhodčí: Blaha – Kučera, Peluha.
    ocianews.com