BO Ostrava – Black Dogs Budweis 3:4 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
3:4 (2:4, 1:0, 0:0)
Black Dogs Budweis
Středa 23.09.2020, 20:00Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:11:20)
     
    Je konec! Radovat se mohou hokejisté Black Dogs, kteří vítězí v Tipsport UNI CUPu těsně 4:3! Nutno však podotknout, že v utkání byli lepším týmem a jejich výhra je naprosto zasloužená. Kaňkou bude zranění Jiřího Kubeše, který se snad dá brzy do kupy. V poslední periodě jsme branku neviděli, a tak Jihočeši rozhodli o své výhře již v první periodě. Vítězný gól má nakonec na svědomí Albert Hrůša.
     
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:36
    Jen několik milimetrů chybělo Jihočechům k tomu, aby trefili prázdnou branku! To byl opravdu malý kousek, nyní je tak odpískáno jen zakázané uvolnění.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny! Báňská univerzita navíc hraje bez gólmana, takže v šesti!
     
    58:25
    Mohlo být rozhodnuto, ale není! Budějovice uvolnily jednoho hráče do samostatného úniku, ale jeho střela zápěstím šla nakonec těsně vedle branky!
     
    57:39
    Hokejisté v bílém už musí vrhnout všechny své síly do útoku, zatímco ti v černém se už budou jen bránit. Nyní navíc Budějovice zahrály jen na icing.
     
    57:03
    Hostující útočník zachytil nepřesnou rozehrávku ve středním pásmu, a tak to zkusil jeden na jednoho. Nakonec vyslal stelu přes obránce, ale ta šla nad.
     
    56:30
    Nyní se však po opravdu dlouhé době přerušilo, když se Black Dogs nepovedla rozehrávka, která skončila jen na zakázaném uvolnění.
     
    55:58
    Jonáš Kronus dostal přihrávku křížem, ale neměl to na střelu z první, což pro něj byla škoda. Každopádně se nepřerušuje a čas plyne opravdu velmi rychle.
     
    55:15
    To byla velká šance na straně Jihočechů! Tomáš Vochozka si sjel na přihrávku před branku, ale jeho teč šla těsně vedle branku!
     
    54:36
    Nyní se přece jen Ostrava dostal do pásma, kde se hnala k odraženému puku. Dobrou práci odvedl obránce Budějovic, který šanci stihl zamezit v poslední chvíli.
     
    53:48
    Poslední třetina se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Báňská univerzita nadále prohrává o jednu branku a nemůže se dostat do nějakého tlaku.
     
    53:11
    Po delší době se nám hra zase přerušila. Vítkovice to zkusily takovým centrem před banku, avšak Svoboda má puk ve výstroji, Buly bude po jeho levici.
     
    52:32
    Na druhé straně se musel mít také gólman na pozoru. Rána od mantinelu mířila dobře na přední tyč, ale Ovčaři tam žádné místo nenechal, ani na puk.
     
    51:44
    Přesto mohlo z ničeho nic přijít srovnání! Dominik Ficek dostal přihrávku k tyči, kde asi dvakrát dorážel, ale Ivo Svoboda svůj beton udržel na ledě a puk před brankovou čárou!
     
    51:08
    Hokejovou krásu ovšem na ledě zatím opravdu nevidíme. Je to spíše boj a spousta útoků končí dříve, než vlastně pořádně začne.
     
    50:31
    Tomáš Novák se nám také z pozice třináctého útočníka podíval na led. Byl to on, kdo nyní vypálil z vrcholku kruhu, ovšem gólman Ovčaři má puk ve výstroji.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 10. Gřesík (Sysala), 14. Kosina (Pawliczek), 39. Ščurek (Kovalski, Sysala) – 11. Grauer (Šuhaj), 12. Sitter (Vochozka, Šafář), 16. Vochozka (Prokop), 17. Hrůša (Masopust, Kronus)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Ovčaři (Vedra) – Ficek, Ščurek, Gřesík, Szturc, Štěpán, Hranoš, Hudec, Baca (C) – Smrčka, Fejko, Dýrr – Kovalski, Sysala, Gelnar – Kosina, Pawliczek, Moravčík – Bereš, Bernát, Žídek.
    Black Dogs Budweis: I. Svoboda (Spáčil) – Krtek, Hanus, Kubeš, Hrůša, D. Svoboda, Grauer – Vochozka (A), Koupal (A), Prokop – Sitter (C), Šuhaj, Kronus – Rolínek, Šafář, Prášek – Dvořák, Masopust, Kaisler – Novák.

    Rozhodčí: Veselý – Kis, Lučan
    ocianews.com