Děčín – Bílina 6:3 (kon.) | Mostečtí Lvi – Jablonec n/N 0:0 (odl.) | Trutnov – Dvůr Králové n. L. 4:2 (kon.)
Znojmo – SHK Hodonín 4:1 (kon.) | Val. Meziříčí – Kopřivnice 4:3 (po pr.) | Klatovy – Cheb 3:1 (kon.)
Písek – Řisuty 4:3 (po pr.) | Tábor – Havlíčkův Brod 4:5 (po pr.) | Opava – Nový Jičín 5:2 (kon.)
konec
HC Děčín
6:3 (0:1, 3:0, 3:2)
HC Draci Bílina
Středa 23.09.2020, 18:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 2. kolo
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (20:25:42)
     
    Je dobojováno. Medvědi po zpackaném zápase u nováčka v Hronově doma napravili vysokou prohru a připisují první tři body do tabulky po výhře 6:3 nad Bílinou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Ještě je hra přerušena v pásmu Děčína a vhazovat se bude deset vteřin před koncem třetí třetiny po pravé ruce Lukáše Lavingera.
     
    58:49
    Domácí jsou před hostující klecí a ještě se snaží navýšit skóre, ale to se jim nedaří. Naopak hosté ještě zkoušejí štěstí na druhé straně.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:39
    Štěpán Kuchynka tečoval pokus spoluhráče před Pejsarem a kotouč končí jen na plexisklem u zadního hrazení.
     
    56:06
    Bílina je v plném počtu.
     
    55:51
    Karel Horák pálil z prostoru mezi kruhy a jeho dělovka byla sražena mimo tři hostující tyče.
     
    55:01
    Rána Matěje Harkabuse od modré čáry končí sražená na ochranné síti a hra je pozastavena. Vhazování proběhné po levici Martina Pejsara.
     
    54:06
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Tomáš Urban – 2 min., sekání).
     
    53:40
    Děčín právě vstřelil branku!
    Štěpán Kuchynka vyslal ONDŘEJE SÝKORU do samostatného úniku, který poté děčínská jednadevadesátka přetavila velmi zkušeně střelou mezi betony Martina Pejsara – 6:3. Asistence: Štěpán Kuchynka a Dominik Havlík.
     
    52:49
    Radek Fojt podél pravého mantinelu nabruslil do útočného pásma a poté okamžitě vystřelil z pravého kruhu, jeho střelecký pokus ale končí opět na pozorném Martinu Pejsarovi.
     
    52:31
    Děčín je kompletní.
     
    52:12
    Ondřej Sýkora objel branku soupeře a poté zblízka zakončil, Pejsar vše dobře viděl a jeho pokus lapil. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    52:00
    Bílina je v plném počtu a začíná její zkrácená přesilová hra. Už se tlačí směrem k děčínské brance a Lukáš Lavinger tak musí být na pozoru.
     
    51:25
    A další střela stejného hráče, po které Pejsar vytasil efektní semafor a znovu drží Bílinu ještě ve hře o body.
     
    50:52
    Zdeněk Petráš tváří v tvář Martinu Pejsarovi trefil jeho betony!
     
    50:31
    Síly na ledě se srovnaly a uvidíme tak hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    50:31
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Štěpán Kuchynka – 2 min., podrážení).
     
    50:00
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Tomáš Jungvirt – 2 min., nedovolené bránění).
     
    49:55
    Medvědi si opět koledovali, když nepokryli hostujícího hráče. Ten se nakonec nedostal k přesnějšímu zakončení a akce hostů je u konce.
     
    49:09
    Série slepených branek a rázem je hra znovu hodně otevřená. Navíc Draci se dostali do dalšího zakončení, ale puk prolétl jen nad Lavingerovu branku.
     
    47:52
    Děčín si bere oddechový čas.
     
    47:52
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté vycítili šanci a dlouho atakovali děčínskou branku, až se dokázal trefit TOMÁŠ URBAN a dostává hosty na dostřel dvou branek – 5:3. Bílina je tak zpátky ve hře a nyní se dá očekávat její tlak, aby se dostala na kontaktní branku. Asistence: Vojtěch Vlach a Ondřej Damašek.
     
    46:10
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté bleskově snižují. Michal Daniel přenechal kotouč, který si převzal PETR MAŠEK a po jeho svižné střele se puk třepotá v děčínské síti – 5:2. Asistence: Michal Daniel.
     
    45:00
    Děčín právě vstřelil branku!
    V pořadí třetí využitá přesilová hra Medvědů a ti mají už velmi slibný náskok. Pavel Zajan vyzval ke střele obránce PATRIKA BALCARA, jenž poté napřáhl ke střele a ta končí v hostující síti – 5:1. Asistence: Pavel Zajan.
     
    44:03
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Tomáš Urban – 2 min., nedovolené bránění).
     
    43:40
    Děčín je v plném počtu.
     
    42:45
    Nyní získali puk na svou stranu hráči Děčína a okamžitě ho vyhazují až před hostující klec. Draci tak musejí zakládat další akci z hloubi vlastního obranného pásma.
     
    42:16
    Hosté mají možnost snížit. Mají k dispozici přesilovou hru a už se usadili v útočném pásmu, kde kombinují před Lukášem Lavingerem.
     
    41:40
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Erik Mareš – 2 min., podrážení).
     
    41:12
    Děčín právě vstřelil branku!
    Neuznanou branku v závěru druhé třetiny si nyní Medvědi vynahrazují a už opravdu vedou rozdílem tří gólů. K odraženému puku si sjel ZDENĚK PETRÁŠ, který poté v pádu pověsil kotouč za Pejsarova záda – 4:1. Bez asistence.
     
    40:30
    Erik Mareš hned v úvodu třetí třetiny prověřil připravenost Martina Pejsara a ten uspěl. Hned je hra pozastavena.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je minulostí. V ní padly tři góly a všechny do hostující sítě. Medvědům se povedlo srovnat stav, poté strhli vedení na svou stranu a ještě ho navýšili na 3:1. V samotném závěru dokonce vsítili další gól, ale ten nemohl být uznán, když padl až hvizdu čárového, který přerušil hru. Uvidíme, co nám nabídne třetí třetina, která bude ještě hodně zajímavá a začne přibližně v 19:43.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    40:00
    Domácí se dostali v samotném závěru do vedení o tři góly, ovšem nakonec branka neplatí, neboť v momentě, kdy puk zamířil do sítě, bylo po odpískání čárového a tím byla hra přerušena. Stav je tedy stále 3:1.
     
    39:32
    Lukáš Vacín projel celým kluzištěm, až do útočného pásma, ale tam byl tísněn Danielem Volrábem, který ho nepustil do zakončení. U mantinelu pak vybojoval puk a dopředu jde Děčín.
     
    39:20
    Štěpán Kuchynka neprocedil puk pod betony ležícího Martina Pejsara a poté je hra znovu zastavena.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:06
    Děčín je v plném počtu.
     
    37:41
    Ve vlastním oslabení měl velkou šanci Zdeněk Petráš, tváří v tvář hostujícímu brankáři ale neuspěl. Domácím zatím své oslabení zvládají velmi dobře.
     
    37:27
    Medvědi se osvobozují.
     
    37:12
    Jakub Loukota do levého hrazení poslal přízemní střelu směrem na Pejsara a ten ji kryje sklapnutými betony. A hned je hra přerušena, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    36:48
    Tomáš Faigl z bekhendu chtěl překvapit Martina Pejsara, ale ten jeho úmysl přečetl, nastavil hůl a kotouč poslal do rohu kluziště.
     
    36:06
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Dominik Havlík – 2+2 min, hrubost). Trest odpyká Jan Chovanec.
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Vojtěch Svoboda – 2 min., hrubost).
     
    35:43
    Děčín právě vstřelil branku!
    Pěkná akce Medvědů a ti jdou do dvoubrankového náskoku. Matěj Harkabus poslal od zadního mantinelu puk přímo na levý kruh, kde před JANEM CHOVANCEM zívala odkrytá část Pejsarovy branky a poté do ní puk nekompromisně zasunul – 3:1. Asistence: Matěj Harkabus a Erik Mareš.
     
    34:30
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    34:22
    Další pokus Dominika Havlíka a do akce musel Martin Pejsar, který jeho pokus zastavil a pak hru nechal přerušit. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    33:43
    Dominik Havlík vyslal hodně tvrdou ránu a hráči už zvedali ruce nad hlavu. Ovšem kotouč se odrazil od tyče k tyči a vyletěl zase zpět do pole.
     
    32:58
    Hosté zachytili rozehrávku Děčína a poté puk poslali až před děčínskou branku. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    32:30
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Tomáš Jungvirt – 2 min., nedovolené bránění).
     
    32:07
    Patrik Balcar hasil nebezpečí před Lavingerem, kde nebezpečně jeho branku obléhali hosté. Nakonec puk získali a jdou směrem dopředu.
     
    30:46
    Děčín právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilová hra a Medvědi poprvé strhávají vedení na svou stranu. Jan Kaltenböck nechal kotouč DANIELU VOLRÁBOVI, jenž poté zblízka překonal hostujícího brankáře a na ledě tak propukla radost – 2:1. Asistence: Štěpán Kuchynka a Dominik Havlík.
     
    30:31
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Nick DiLisi.
     
    28:37
    Ondřej Damašek nabral rychlost a dostal se na pravý kruh, jeho tvrdá rána pak končí na pozorném Lavingerovi, jenž opět zakročil betonem.
     
    28:18
    Pavel Zajan sklepl puk a ten se poté dostal do výšky, kde ho do lapačky ukryl hostující brankář Martin Pejsar. Před dotěrnými domiácími hráči pak hru raději zastavil.
     
    27:46
    Medvědi jsou v plném počtu.
     
    27:09
    Medvědi na nic nečekali a opět odpálili touš až před branku Bíliny. Draci tak musejí další akci zakládat od branky Martina Pejsara.
     
    27:01
    Jakub Zdeněk hýřil dobrým pohybem a poté z levého kruhu poslal těžkou střelu na Lavingera, který ji vyrážečkou dostal do bezpečí. Následně ale puk přikryl a vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    26:09
    Po zisku puku ho domácí vyhodili až před Pejsara. Před ním zkoušel kotouč získat Daniel Volráb, ale to se nepovedlo.
     
    25:46
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Erik Mareš – 2 min., napadení).
     
    25:37
    Je signalizováno vyloučení pro domácí celek, hosté tak mají ponechanou výhodu a pokus se neprosadí, zahrají si přesilovou hru.
     
    25:09
    Oba celky hrají v plném počtu.
     
    24:39
    Zblízka střílel hostující Tomáš Urban, ale jeho pokus srazila obrana do bezpečí. Následně pak Draci vytěsnili puk do středního pásma. Poté se chtěli vrátit zpět, ale vystavili se ofsajdové pasti.
     
    24:05
    Zdeněk Petráš nezachytil přihrávku Pavla Zajana a kotouč tak mají ve své moci hosté, kteří velmi rychle procházejí před děčínskou branku.
     
    23:29
    Po Loukotově střele zaduněl beton Pejsara. Ten je v posledních chvílích pod tlakem, Medvědi totiž vycítili šanci a snaží se strhnout vedení na svou stranu.
     
    23:09
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Jakub Jaroš – 2 min., nedovolené bránění).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Dominik Havlík – 2 min., hrubost).
     
    23:09
    Obrovská šance Děčína! Z pravé strany poslal puk na Daniela Volrába Jan Kaltenböck a prvně jmenovaný pak okamžitě vystřelil, Pejsar vyrazil puk před sebe a poté chytil i dorážku děčínské jedenáctky!
     
    22:04
    Tomáš Stuchlý dojel puk ve vlastním obranném pásmu, poté založil další akci Děčína a z levého kruhu pálil Jan Chovanec, ale jeho pokus betonem vyrazil Martin Pejsar.
     
    20:31
    Děčín právě vstřelil branku!
    Vteřinu před vypršením hostujícího trestu domácí využívají přesilovou hru a dorovnávají stav. Nadvakrát nepřekonal na levé straně Pejsara Kuchynka, poté se puk odrazil do prostoru mezi kruhy a protože se hostující brankář nestihl vrátit, měl TOMÁŠ FAIGL naprosto jednoduchou úlohu, a sice zblízka trefit zcela odkrytou Pejsarovu klec – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Štěpán Kuchynka a Jan Kaltenböck.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    První třetina je minulostí. V ní se do vedení ve čtrnácté minutě dostali hosté, když využili přesilovou hru Jakubem Zdeňkem a otevřeli střelecký účet dnešního duelu. Medvědi se několikrát snažili o vyrovnání, zatím však marně dobývají Pejsarovu klec. Ten tak drží své čisté konto. Na druhé straně zase mohli hosté několikrát navýšit své vedení, ale pozorný Lukáš Lavinger jim v tom zabránil. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, která začne přibližně v 18:45.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Hosté se dostali na kotouč a vyhodili ho daleko od své branky. Za pukem ještě spěchal Pavel Kordule, ale jeho zakončení šlo mimo tři tyče.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:46
    Jan Kaltenböck poslal puk na pravou stranu a Dominik Havlík pak ještě akci vyšeprkoval přihrávkou do mezikruží, tam ale byli připraveni hosté, kteří se pak osvobozují.
     
    18:32
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Ondřej Damašek – 2 min., podrážení).
     
    17:56
    Zdeněk Petráš z vlastního obranného pásma poslal parádní přihrávku na Ondřeje Sýkoru, který jel sám na branku hostů. Zblízka ale na Pejsara nevyzrál. Ten si tak mohl proti děčínskému kanonýrovi oddychnout.
     
    16:59
    Vhazuje se po levé ruce Lukáše Lavingera, protože domácí gólman byl znovu v obležení a pod několika střelami hostů.
     
    16:44
    Daniel Volráb příliš dlouho otálel se střelou, až mu jeho pokus zablokova pozorný obránce Jungvirt a dostal kotouč do středního pásma.
     
    16:06
    Harkabus nahodil puk do prostoru mezi kruhy, kde ale neměl nikoho. Hned po zisku puku pak Bílinští šli do rychlé akce a v krátkém sledu po sobě znovu zakročil Lukáš Lavinger.
     
    15:30
    Hosté jsou hodně aktivní a znovu byly v hledišti slyšet Lavingerovy betony, když zastavil další pokus hostů.
     
    14:33
    Vojtěch Vlach spěchal za kotoučem, který se blížil k Pejsarovi a domácí tak nemohli dokončit svou útočnou akci. Naopak na druhé straně pak čelili další šanci Pavla Korduleho, po níž zaduněly betony Lavingera.
     
    13:49
    Matěj Harkabus se ocitl tváří v tvář Martinu Pejsarovi a bekhendovou střelou pak zakončil. Jenže puk příliš zvedl a ten končí nad klecí hostujícího brankáře.
     
    13:01
    Draci právě vstřelili branku!
    Klasickou přesilovou hru už hosté využívají a v utkání s Medvědy se ujímají vedení. Jakub Jaroš dostal puk na svého jmenovce JAKUBA ZDEŇKA, který si už se střelou v blízkosti Lavingera věděl rady – 0:1. Asistence: Jakub Jaroš a Tomáš Urban.
     
    12:55
    Děčín je ve čtyřech.
     
    12:37
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Chovanec – 2 min., podrážení).
     
    12:37
    Osmnáct vteřin si Bílina zahraje přesilovku pět na tři, na děčínské straně se opět vylučuje po faulu domácího hráče, jenž zatáhl za záchrannou brzdu.
     
    12:27
    Hosté jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    11:58
    Zakázané uvolnění Bíliny a hra se stěhuje před branku Martina Pejsara. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce. Medvědi tak získali zadarmo útočné pásmo.
     
    11:37
    Erik Mareš dostal nabito do prostoru mezi kruhy a jeho štiplavý projektil kryje Martin Pejsar.
     
    10:55
    Síly na ledě se ale záhy srovnaly, za sekání šel na lavici hanby Pavel Zajan a hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    10:55
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., sekání).
     
    10:27
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Tomáš Urban – 2 min., podrážení).
     
    10:27
    Matěj Harkabus dostával přihrávku do prostoru mezi kruhy, zachytil ji však hostující hráč a sudí okamžitě přerušuje hru. Bylo to totiž v signalizované výhodě a Děčín si zahraje další početní výhodu.
     
    09:20
    Bílina je v plném počtu.
     
    09:15
    Tomáš Faigl střelou z pravého kruhu vyprášeil beton Pejsara a tohle oslabení hosté už definitivně zvládnou bez úhony.
     
    08:26
    Až nyní se usadili Medvědiv dračím pásmua roztáhli přesilovkovou akci. Z levé strany střílel Dominik Havlík, ale jeho pokus betonem vyrazil Martin Pejsar.
     
    07:43
    Děčín má jako první k dispozici přesilovou hru a hosté se hned po vhazování ve vlastním pásmu dokázali osvobodit. Akce Děčína tak začíná znovu od Lavingera.
     
    07:20
    Vyloučení v týmu HC Draci Bílina (Lukáš Vacín – 2 min., hákování).
     
    06:56
    Dominik Havlík zachytil kotouč na modré čáře, ještě ho stihl poslat spoluhráči na levé straně a pomohl tak založit akci Medvědů, než stihl rychle vystřídat.
     
    06:16
    Pěkná kombinace hostů, na jejímž konci byl Děčínu velmi dobře známý Pavel Kordule. Jeho pokus ale bývalý spoluhráč v děčínské kleci kryje.
     
    04:54
    Ondřej Sýkora měl na holi vedoucí branku! Z levé strany vyslal tvrdou ránu, kterou poté na poslední chvíli kryje Martin Pejsar! Ten Bílinu také hodně podržel.
     
    03:48
    Následovala rychlá protiakce Děčína a i Martin Pejsar si sáhl na puk u své levé tyče, když přikryl kotouč pod lapačku a raději před dotěrným Petrášem zastavuje dění na ledě.
     
    03:26
    A další zásah děčínského brankáře, který se opět mezi třemi tyčemi nenudil. Tomáš Jungvirt pálil od modré čáry a jeho pokus kryje Lavinger lapačkou. Opět je hra zastavena.
     
    02:22
    Velká šance Draků! Z levého kruhu vyslal hodně tvrdou ránu Ondřej Damašek a po ní musel zakročit pravou rukou Lukáš Lavinger, který tak notně svůj tým podržel!
     
    02:04
    Od vlastní branky zakládá děčínskou akci Patrik Balcar, který pak poslal puk do útočného pásma, ale ten se dostal jen k hostům a ti otáčejí hru.
     
    01:03
    U mantinelu v útočném pásmu Děčína se svalil na zem hlavní sudí, zřejmě byl dost otřesený. Vše je ale v pořádku a může pokračovat v řízení duelu. Publikum sportovně zatleskalo.
     
    00:45
    Jakub Zdeněk vyslal z pravého kruhu nebezpečnou střelu, kterou musel hasit ve svém brankovišti Lukáš Lavinger. Hra je pozastavena a vhazovat se bude před jeho klecí.
     
    00:05
    U puku jsou od úvodního vhazování Medvědi a už se snaží poprvé projít do útočného pásma. Avšak obrana Bíliny jim to zatím nedovoluje.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou celků jsou už na ledové ploše a utkání tak bude moci za malý okamžik začít.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Loukota, Balcar, Mareš, D. Havlík, Černohorský, Kaltenböck (A) , Stuchlý – Kuchynka, Petráš, Fojt – Chovanec, Zajan (C), Harkabus – Faigl, Sýkora, Volráb (A) – Horák

    HC Draci Bílina: Pejsar (Kuchař) – Vlach, Jungvirt, Nerad, Delmarche, Urban (C), Bártek – Mašek, Vacín, Svoboda – Zdeněk, Daniel, Kordule – DiLisi, Jaroš, Damašek

    Rozhodčí: Vyštejn – Toman, Kurtin.
     
    HC Draci Bílina

    Hosté z nedaleké Bíliny ještě nenastoupili v prvním kole nového ročníku druhé hokejové ligy, jejich duel s Novou Pakou byl totiž odložen. Dnes tak do bojů o body zasáhnou poprvé. Draci v přípravném období odehráli tři zápasy, dvakrát padli a jednou vyhráli. Nejprve prohráli s Řisuty 3:4, poté porazili Medvědy 7:4 a v odvetě pak byl úspěšný Děčín, jenž vyhrál 4:1. Hosté se tak těší do zápasového tempa a do Děčína jedou s cílem urvat zde nějaké body. Čeká nás zajímavý zápas, který si nenechte ujít.
     
    HC Děčín

    Hokejisté Děčína své první utkání v nové sezóně nezvládli a na ledě nováčka z Hronova padli 3:9. Po první třetině vedli Hronovští 2:0, ale Pavel Zajan dokázal dostat Medvědy na dostřel jediné branky. Jenže soupeř Medvědů se pak dostal do náskoku 5:1 a nakonec si s chutí zastřílel a nečekaně tak bral všechny body a ještě uštědřil Děčínu pořádný debakl, na který by rádi Medvědi zapomněli. Dnes se pokusí odčinit tento neúspěch na svém ledě a proti Bílině by rádi, nejlépe plně, bodovali. Uvidíme, zda se jim proti Drakům bude dařit.
     
    Hezký středeční večer přeji všem příznivcům hokeje z děčínského zimního stadionu. Po dlouhé pauze se rozjela o minulém víkendu druhá hokejová liga a dnes je na programu její druhé kolo. My prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Děčín a HC Draci Bílina.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Faigl (Kuchynka, Kaltenböck), 31. Volráb (Kuchynka, Havlík), 36. Chovanec (Harkabus, Mareš), 42. Petráš, 45. Balcar (Zajan), 54. Sýkora (Kuchynka, Havlík) – 14. Zdeněk (Jaroš, Urban), 47. Mašek (Daniel), 48. Urban (Vlach, Damašek)


    HC Děčín: Lavinger (Skokan) – Loukota, Balcar, Mareš, D. Havlík, Černohorský, Kaltenböck (A) , Stuchlý – Kuchynka, Petráš, Fojt – Chovanec, Zajan (C), Harkabus – Faigl, Sýkora, Volráb (A) – Horák
    HC Draci Bílina: Pejsar (Kuchař) – Vlach, Jungvirt, Nerad, Delmarche, Urban (C), Bártek – Mašek, Vacín, Svoboda – Zdeněk, Daniel, Kordule – DiLisi, Jaroš, Damašek

    Rozhodčí: Vyštejn – Toman, Kurtin
    thejrc.org