Třinec B – Karviná B 1:5 (kon.)
konec
FK Třinec B
1:5 (0:3)
MFK Karviná B
Neděle 04.10.2020, 10:30 • Stadion Borek, Třinec • Divize skupina F • 9. kolo
     
    78
    Třinec B právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté zaznamenali první "čestný" úspěch. Szotkowski před vápnem přihrál do běhu JANU PILCHOVI, který proběhl kolem dvou soupeřů a střelou lehce nad zemí překonal gólmana Foltyna – 1:5!
     
    56
    Karviná právě vstřelila branku!
    MFK se dočkalo pátého gólu. Autorem nebyl Želizko, ale Hanousek, který střelou k pravé tyči Křepelovy brány zabil další hřebík do třinecké rakve – 0:5!
     
    50
    Karviná právě vstřelila branku!
    Neskutečné! IVAN ŽELIZKO střílí další gól a říká si o pozornost trenéra Jarábka! Karvinský záložník dostal přihrávku z pravé strany od Vlachovského, obešel obránce a střelou vedle brankáře Křepely umístil míč počtvrté do sítě – 0:4!
     
    39
    Karviná právě vstřelila branku!
    IVAN ŽELIZKO! Krásná střela karvinského záložníka z přímého kopu zaletěla do pravého horního rohu třinecké branky! Želizko touto parádní trefou završil hattrick – 0:3!
     
    16
    Karviná právě vstřelila branku!
    Třinec má problém! Kaczmarczyk dostal dlouhou přihrávku za obranu, podíval se, kde kdo stojí a přihrál zcela volnému IVANOVI ŽELIZKOVI, který střelou do odkryté brány upravil skóre na 0:2!
     
    11
    Karviná právě vstřelila branku!
    Favorit z Karviné se dostává do vedení! Vlachovský vybídl zpětnou přihrávkou do zakončení IVANA ŽELIZKA a ukrajinský záložník střelou po zemi z hranice šestnáctky umístil míč do pravé poloviny brány – 0:1!

    Igor Mainka

    Branky: 78. Pilch – 11. Želizko, 16. Želizko, 39. Želizko, 50. Želizko, 56. Hanousek

    Karty:   40. Kaczmarczyk (KAB)


    FK Třinec B: Křepela – Lanc, Potůček, L. Maceček, Chloň (C) – J. Cieslar, Dohnal – Niemczyk, Szotkowski, M. Hamrozi (71. Pilch) – D. Maceček.
    Náhradníci: Mrózek – Pilch, Zabystrzan, J. Hamrozi.

    MFK Karviná B: Hrdlička (57. Foltyn) – Kobza, Stropek, Holiš, Bielan (51. Wenglorz) – Janečka (51. Buzek) – Putyera, Hanousek (57. Věčorek), Želizko, Kaczmarczyk – Vlachovský (C).
    Náhradníci: Foltyn – Věčorek, Buzek, Wenglorz.

    Rozhodčí: Šafrán – Šimeček, Krupa.

    Diváci: 45
    bahis siteleri