Třinec B – Karviná B 1:5 (kon.)
konec
FK Třinec B
1:5 (0:3)
MFK Karviná B
Neděle 04.10.2020, 10:30 • Stadion Borek, Třinec • Divize skupina F • 9. kolo
     
    78
    Třinec B právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté zaznamenali první "čestný" úspěch. Szotkowski před vápnem přihrál do běhu JANU PILCHOVI, který proběhl kolem dvou soupeřů a střelou lehce nad zemí překonal gólmana Foltyna – 1:5!
     
    71
    Střídání na třinecké straně. Miroslava Hamroziho vyměnil Pilch.
     
    68
    Putyera se s míčem prohnal kolem Potůčka, jeho prudkou střelu vyrazil brankář Křepela pouze před sebe, kde se k balónu dostal Kobza. Pumelice karvinské čtrnáctky se odrazila od břevna a další střelu jeho spoluhráče z oblasti penaltového puntíku vyrazil brankář Křepela!
     
    67
    Křepela rozehrál míč pouze na nohu Vlachovského, ten rychle nabral směr brána, vběhl do pokutového území a chtěl vystřelit, jenže na poslední chvíli mu vložil nohu do střely Potůček a nepříjemný pokus zblokoval.
     
    57
    Trenér Karviné poslal do hry zbylé dva hráče z lavičky. Střelce Hanouska nahradil Věčorek a do hry se dostal také náhradní brankář Foltyn, který nahradil Hrdličku.
     
    56
    Karviná právě vstřelila branku!
    MFK se dočkalo pátého gólu. Autorem nebyl Želizko, ale Hanousek, který střelou k pravé tyči Křepelovy brány zabil další hřebík do třinecké rakve – 0:5!
     
    55
    Po rohovém kopu se míč odrazil na malé vápno, kde byli tři karvinští hráči, do balónu kopl Holiš a trefil tyč!
     
    51
    Dvojité střídání v týmu Karviné. Janečku nahradil Buzek a Bielana vystřídal Wenglorz.
     
    50
    Karviná právě vstřelila branku!
    Neskutečné! IVAN ŽELIZKO střílí další gól a říká si o pozornost trenéra Jarábka! Karvinský záložník dostal přihrávku z pravé strany od Vlachovského, obešel obránce a střelou vedle brankáře Křepely umístil míč počtvrté do sítě – 0:4!
     
    48
    Stropek rozehrál akci na levou stranu, odkud Želizko rychle kopl míč do pokutového území, kam si naběhl Vlachovský, jenže střelou z první přestřelil třineckou bránu!
     
    40
    Po faulu na Hamroziho uviděl žlutou kartu karvinský Kristián Kaczmarczyk.
     
    39
    Karviná právě vstřelila branku!
    IVAN ŽELIZKO! Krásná střela karvinského záložníka z přímého kopu zaletěla do pravého horního rohu třinecké branky! Želizko touto parádní trefou završil hattrick – 0:3!
     
    37
    Putyera uviděl na zadní tyči volného Bielana, vzduchem mu přihrál na nohu, jenže Bielan trestuhodně minul volný prostor třinecké brány!
     
    21
    Kobza se odhodlal ke střele ze střední vzdálenosti, míč před Křepelou zaplachtil, přesto ho dokázal třinecký gólman vyrazit vedle brány!
     
    16
    Karviná právě vstřelila branku!
    Třinec má problém! Kaczmarczyk dostal dlouhou přihrávku za obranu, podíval se, kde kdo stojí a přihrál zcela volnému IVANOVI ŽELIZKOVI, který střelou do odkryté brány upravil skóre na 0:2!
     
    11
    Karviná právě vstřelila branku!
    Favorit z Karviné se dostává do vedení! Vlachovský vybídl zpětnou přihrávkou do zakončení IVANA ŽELIZKA a ukrajinský záložník střelou po zemi z hranice šestnáctky umístil míč do pravé poloviny brány – 0:1!

    Igor Mainka

    Branky: 78. Pilch – 11. Želizko, 16. Želizko, 39. Želizko, 50. Želizko, 56. Hanousek

    Karty:   40. Kaczmarczyk (KAB)


    FK Třinec B: Křepela – Lanc, Potůček, L. Maceček, Chloň (C) – J. Cieslar, Dohnal – Niemczyk, Szotkowski, M. Hamrozi (71. Pilch) – D. Maceček.
    Náhradníci: Mrózek – Pilch, Zabystrzan, J. Hamrozi.

    MFK Karviná B: Hrdlička (57. Foltyn) – Kobza, Stropek, Holiš, Bielan (51. Wenglorz) – Janečka (51. Buzek) – Putyera, Hanousek (57. Věčorek), Želizko, Kaczmarczyk – Vlachovský (C).
    Náhradníci: Foltyn – Věčorek, Buzek, Wenglorz.

    Rozhodčí: Šafrán – Šimeček, Krupa.

    Diváci: 45
    bahis siteleri