Lok. Moskva – Atlético 1:1 (kon.) | Šachtar – Mönchengladbach 0:6 (kon.) | Salzburg – Bayern 2:6 (kon.)
Real Madrid – Inter 3:2 (kon.) | Manchester City – Olympiakos 3:0 (kon.) | Porto – Marseille 3:0 (kon.)
Midtjylland – Ajax 1:2 (kon.) | Atalanta BC – Liverpool 0:5 (kon.)
konec
Real Madrid
3:2 (2:1)
Inter Milán
Úterý 03.11.2020, 21:00 • Estadio Alfredo Di Stéfano (Madrid) • Liga mistrů • Skupina B
Předzápasové kurzy
    80. RODRYGO - 3:2
     
    80
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Spolupráce dvou střídajících hráčů vrací Realu vedení! Vinícius Júnior přihrával po zemi z levé strany a míč se štěstím propadl k RODRYGOVI, který jej nekompromisně napálil pod břevno. Samir Handanovič byl bez šance.
    68. Ivan PERIŠIĆ - 2:2
     
    68
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Teď už ovšem Inter Milán srovnává krok! Lautaro Martínez hlavičkoval z první na levou stranu velkého vápna, kde měl IVAN PERIŠIĆ na zádech Vázqueze, přesto zvládl krkolomnou křižnou střelou procedit balon až k pravé tyči. Hosté zlikvidovali dvoubrankové manko!
    36. Lautaro MARTÍNEZ - 2:1
     
    36
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Hosté ale neskládají zbraně a bleskově reagují! Nicoló Barella přihrál z pravé strany k penaltovému puntíku fantastickou patičkou LAUTARU MARTÍNEZOVI, který pálil po zemi přesně k levé tyči.
    33. Sergio RAMOS - 2:0
     
    33
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Bílý balet z rohu navyšuje náskok! SERGIO RAMOS se odpoutal od bránícího Stefana de Vrije a naskočil si výborně na Kroosův centr z levé strany, který usměrnil hlavou ke vzdálenější pravé tyči! Jubilejní stý gól Ramose v dresu Realu!
    25. Karim BENZEMA - 1:0
     
    25
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Domácí tým jde po chybě Interu do vedení! Achraf Hakimí se octl u postranní čáry pod tlakem, a tak zvolil zadovku na Handanoviče, kterou ovšem zachytil KARIM BENZEMA. Francouzský útočník poté se štěstím obešel vyběhnuvšího brankáře Milána, jenž šel na hranici šestnáctky do skluzu, a zasunul balon pohodlně do zcela prázdné klece.

    Filip Lefenda

    Branky: 25. Benzema, 33. Ramos (Kroos), 80. Rodrygo (Vinícius Júnior) – 36. Lautaro Martínez (Barella), 68. Perišić (Lautaro Martínez)

    Karty:   47. F. Mendy (REA), 62. Valverde (REA), 85. Casemiro (REA), 90+2. Courtois (REA) – 44. Arturo Vidal (INM), 51. Brozović (INM), 72. Barella (INM)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 3:5. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 13:14.
    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Ramos (C), Varane, F. Mendy – Kroos (78. Modrić), Casemiro, Valverde – Asensio (64. Rodrygo), Benzema, E. Hazard (64. Vinícius Júnior).
    Náhradníci: Altube, Lunin – Isco, M. Díaz, Jović, Marcelo, Modrić, Vinícius Júnior, Santos, Rodrygo.

    Inter Milán: Handanovič (C) – D'Ambrosio, de Vrij, Bastoni – Hakimí, Barella (78. Gagliardini), Brozović, Arturo Vidal (87. Nainggolan), Young – Lautaro Martínez, Perišić (78. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: D. Padelli, F. Stanković – Darmian, Eriksen, Gagliardini, Kolarov, Nainggolan, Pinamonti, Ranocchia, Alexis Sánchez, Škriniar.

    Rozhodčí: Turpin – Danos, Gringore (vš. FRA)
    bahis siteleri