Huesca – Eibar 1:1 (kon.) | Barcelona – Real Betis 5:2 (kon.) | Sevilla – Osasuna 1:0 (kon.)
Atlético – Cádiz 4:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:2 (1:1)
Real Betis
Sobota 07.11.2020, 16:15 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mně z dnešního zápasu vše. Byla to opravdu skvělá podívaná a snad takových zápasů bude co nejvíce. Na počtenou! (18:14:50)
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:10.
     
    Jako již tradičně i další souboj Barcelony a Betisu nám přinesl gólovou přestřelku. Končí to navíc úplně totožným výsledkem jako loni, kdy Katalánci na vlastním stadionu zvítězili také 5:2. Na dnešní výhře nese největší zásluhu asi Lionel Messi, který se po svém příchodu podílel na třech gólech. Betis toho ale po vyloučené Ajsi Mándího nemohl moc dělat, i když ze začátku se docela držel. Dokonce snížil na 2:3, ale domácí neponechali nic náhodě a dokráčeli si pro jednoznačné vítězství, které tedy znamená tři body.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Marc-André ter Stegen se ještě musel činit, Loren hlavou útočil na druhý gól, ale tentokrát mu sebral domácí brankář, který prokázal své rychlé reflexy.
     
    90+4
    Emerson se svíjí v křečích a hra tak musí být přerušena. Po chvíli však vstává, aby jeho spoluhráči mohli zkusit využít rohový kop.
     
    90+3
    Centr z pravé strany tentokrát zkušeně pohlídal Claudio Bravo, který rychlou rozehrávkou zkoušel poslat spoluhráče do protiútoku, ale ti míč ztratili již na půlící čáře.
     
    90+2
    Trincão se chce také zapsat na střeleckou listinu, ale včas ho dostoupil Víctor Ruiz, který uklidil míč mimo hrací plochu.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut.
     
    90
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí si závěr zápasu více než užívají! Sergi Roberto si připisuje druhou asistenci, jeho přízemní pas proletěl až ke vzdálenější tyči, kde už to měl PEDRI jednoduché. Tento mladičký záložník skóruje letos vůbec poprvé. Asistence: Sergi Roberto.
     
    90
    Mohl se prosadit další střídající hráč, přihrávka před bránu tentokrát mířila na Martina Braithwaiteho, který však nedokázal zakončit.
     
    89
    V souboji Lionel Messi – Claudia Bravo byl tentokrát úspěšnější chilský brankář, který jeho ránu vyrazil na rohový kop.
     
    88
    Frenkie de Jong dostával přihrávku do běhu, ale při startu sprintu podklouzl, kvůli čemuž míč skončil jen u brankáře Betisu.
     
    87
    Marc-André ter Stegen ještě bude muset řešit standardní situaci soupeře, ale tu za něj nakonec vyřešili sami hosté, jelikož ti hlavičkoval jen hodně vysoko.
     
    86
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sergio Canales, přichází Rodri.
     
    86
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Miralem Pjanić.
     
    86
    Situace se ještě kontrolovala na videu, ale po chvíli je potvrzen ofsajd, takže Lionel Messi si na hattrick bude muset ještě počkat.
     
    84
    Lionel Messi sice kompletuje hattrick, ale na začátku akce byl Sergi Roberto v ofsajdu, takže branka nemůže platit.
     
    82
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona nechce nic nechávat náhodě a vrací si dvoubrankový náskok! Tento gól je hlavně zásluhou Sergiho Roberta, který luxusní patičkou uvolnil LIONELA MESSIHO. Ten tak šel sám na Claudia Brava, kterému nedal sebemenší šanci k zákroku nechytatelnou střelou pod horní tyč. Argentinská hvězda navíc poprvé v letošní sezoně skóruje ze hry. Asistence: Sergi Roberto.
     
    81
    Barcelona už samozřejmě hraje na čas, což se jí zatím daří. Po dlouhé kombinaci na útočné polovině totiž získala další roh, který Lionel Messi rozehrává nakrátko na Pedriho.
     
    80
    Pedri nechtěl v šestnáctce riskovat ztrátu balónu, takže z ní raději vyběhl a uklidnil hru přihrávkou dozadu.
     
    79
    Z Trincãa přece jen trochu opadla nervozita, z hranice šestnáctky se tak nyní odvážil ke střele, ale ta moc nebezpečná nebyla, protože ji Claudio Bravo bez problémů lapil.
     
    78
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Martin Braithwaite.
     
    78
    Přihrávka Jordiho Alby tentokrát byla jistě pokrytá, i když to bylo jenom za cenu rohového kopu.
     
    77
    Ani tentokrát na hraně šestnáctky domácí neoperovali úspěšně, díky čemuž hosté hledali cestu k protiútoku, ale ten Katalánci zastavili v samotném zárodku.
     
    76
    Hosté jsou logicky zpět na nohou, avšak nyní musí být ostražití při rozehrávce, protože jsou ostře napadání. Nakonec to ale zvládli.
     
    75
    Útočné snažení Barcelony tentokrát překazil postranní rozhodčí, který signalizuje ofsajd. Claudio Bravo tak dalekým odkopem hledá nějakého spoluhráče na útočné polovině.
     
    73
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Betis snižuje a schyluje se nám k pořádnému drama! Domácí na chvíli ztratili koncentraci při bránění, čehož dokonale využil Alex Moreno, který se dostal až do šestnáctky. Následně přihrál na hranu malého vápna, odkud střídající LOREN poslal míč přímo k pravé tyči. Asistence: Alex Moreno.
     
    72
    Pedri zase přihrával docela nepřesně, Frenkie de Jong tak musel zrychlit, aby se míče neujal nějaký protihráč.
     
    71
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Loren.
     
    71
    Marc-André ter Stegen rád pomůže spoluhráčům s rozehrávkou, ve druhé půli se totiž spíše nudí. Následně už Jordi Alba něco zkoušel vymýšlet na levé straně, ale tentokrát si ani nedokázal zpracovat míč.
     
    70
    Jordi Alba se pěkně uvolnil na levé straně, ale jeho přihrávka se tentokrát k Lionelu Messimu nedostala. Vzápětí se ale pěkně uvolnil ještě Trincão, ale tomu se volej vůbec nepovedla.
     
    69
    Zápas už se spíše dohrává. Barcelona si užívá dvoubrankové vedení na útočné polovině a soupeři skoro vůbec nepůjčuje míč.
     
    68
    Trincão měl krátce po příchodu na hřiště dobrou příležitost, ideální střeleckou pozici však prováhal, takže nakonec musel přihrávat jen dozadu.
     
    67
    Pedri servíroval míč do středu šestnáctky, kde však tentokrát žádný spoluhráč nebyl, balónu se tak ujal William Carvalho.
     
    66
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Trincão.
     
    64
    Katalánci zůstávají při chuti a pořád kombinují na útočné polovině. Nyní mají určitě dobrou náladu, takže jí chtějí ještě více využít.
     
    62
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Cristian Tello, přichází Víctor Ruiz.
     
    61
    Barcelona právě vstřelila branku!
    LIONEL MESSI už se nemýlil a vypadá to na hotové utkání! Claudio Bravo sice zase dobře odhadl směr střely, ale argentinský fotbalista mířil přesně pod horní tyč, takže hostující brankář opravdu neměl nárok.
     
    60
    Tak Ajsa Mándí hrál rukou a bude to další penalta! Hostující stoper navíc vidí červenou kartu, takže bude muset opustit hrací plochu.
     
    59
    Hlavní rozhodčí si to jde ještě zkontrolovat sám. Stále se tak nehraje.
     
    58
    Mohlo být rozhodnuto, avšak tomu tak není! Lionel Messi dostal přihrávku před bránu a vytáhl z ní Claudia Brava, míč pak vrátil dozadu na Ousmaneho Dembèlého, jehož na brankové čáře vychytal Ajsa Mándí. Ten možná hrál rukou, celá situace se ještě prošetřuje. Každopádně vzápětí ještě pálil Jordi Alba, ale ten už mířil moc vysoko.
     
    57
    Domácí rozehrávka v posledních minutách trochu pokulhává. Pedri tentokrát nechtěně přihrával jen do autu, takže Real vhazuje.
     
    56
    Alex Moreno nešetrně fauloval Lionela Messiho, s čímž by měl být v budoucnu nad míru opatrný, protože už má na kontě žlutou kartu.
     
    55
    Pedri si při rozehrávce nerozuměl s Frenkiem de Jongen, kvůli čemuž se do zakončení protlačil Antonio Sanabria, který trochu vystrašil domácího brankáře, ale ten si nakonec poradil.
     
    53
    Nyní už Barcelona při napadání trochu polevila. Hosté se tak rychle přiblížili k šestnáctce, kde ale nedokázali odcentrovat.
     
    52
    Betis už se trochu probudil a po delší době hledá cestu dopředu, ale přes napadající protihráče je stejně donucen k ústupu.
     
    51
    Domácí jsou po druhém gólu ještě aktivnější. Jordi Alba tentokrát hledal před bránou Lionela Messiho, ale ten se přes bránící hráče k zakončení nedostal.
     
    49
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav dlouho neplatil, krátce po přestávce jsou Katalánci zpět ve vedení! Jordi Alba z levé strany vymyslel parádní pas před bránu, který Lionel Messi chytře pustil, čímž zmátl dva protihráče. ANTOINE GRIEZMANN tak následně uklidil míč do odkryté sítě a napravil svou neproměněnou penaltu. Asistence: Jordi Alba.
     
    48
    Rohový kop Betis bez problémů odvrátil a míč okamžitě odkopl co nejdál od brány. Barcelona je ale rychle zpět na útočné polovině.
     
    47
    Domácí okamžitě od začátku poločasu začínají na soupeře tlačit. Vyrovnaný stav pro ně rozhodně není komfortní, takže chtějí jít co nejdříve do vedení.
     
    46
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Anssumane Fati, přichází Lionel Messi.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Zápas je stále otevřený, i když by to čekal málokdo! Barcelona po většinu času dominovala a brzy šla díky tomu do vedení. Vzápětí mohla z penalty přidat druhou branku, ale Antoine Griezmann selhal! Toho Betis ukázkově využil. I když to vypadalo, že do přestávky gól nepadne, tak v poslední minutě nastavení nakonec rozvlnil síť a bude to tak ještě hodně zajímavé!
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:21.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádný šok pro Barcelonu, neproměněná penalta musí Antoineho Griezmanna určitě mrzet! Centr Cristiana Tella se trestuhodně dostal přes dva obránce až před bránu, kde si našel prostor k zakončení ANTONIO SANABRIA, který nedal Marcu-Andrému ter Stegonovi šanci k zákroku.
     
    45+2
    V nastavení drží míč hlavně hostující fotbalisté, kteří jsou směrem dopředu bez nápadu. Také už samozřejmě šetří síly na druhý poločas.
     
    45+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Alex Moreno (Real Betis).
     
    44
    Ani Betis se směrem dopředu moc nežene. Nějakou cestu hledá přes strany, ale tam vždy Barcelona výborně zahustí prostor, o středu hřiště ani nemluvě.
     
    43
    Zásluhou Ousmana Dembèlého měli ještě Katalánci výhodu rohového kopu, ale ani tentokrát z toho nic nebylo. Claudio Bravo tak bude rozehrávat.
     
    42
    Domácí už přece jen začínají hru trochu uklidňovat, první půli chtějí dohrát v co největším klidu. S rozehrávkou si tak dávají trochu na čas.
     
    41
    Žlutou kartu dostává Pedri (FC Barcelona).
     
    40
    Při pohledu na držení míče můžeme zjistit, že ho má větší Betis, což se na Camp Nou stává málokdy. Jednoznačně aktivnější je však Barcelona.
     
    39
    Alex Moreno pořád plní svou roli přihrávce naprosto skvěle. Tentokrát na hraně šestnáctky našel Cristana Tella, který však těsně přestřelil!
     
    38
    Marc Bartra svým nákopem hledal Cristiana Tella, ale míč poslal moc před něj, kvůli čemuž nakonec doplachtil až za pomezní čáru.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Anssumane Fati (FC Barcelona).
     
    36
    Antoine Griezmann číhal před bránou, tam ho hledal Jordi Alba, ale ten míč poslal dva kroky před něj, kvůli čemuž zakončení přijít nemohlo.
     
    35
    Domácí hned chtějí napravit nevyužitou penaltu a tlačí se k dalšímu zakončení, ale to jim zatím nedovoluje soupeřící defenziva.
     
    33
    Antoine Griezmann má dnes opravdu smůla. Po několika pěkných střelách, které však skončili těsně mimo, měl asi nejjasnější příležitost. Z pokutového kopu mířil k levé tyči, což však Claudio Bravo skvěle vystihl a ránu tak zlikvidoval!
     
    31
    Tak Katalánci mohou jít do dvoubrankového vedení! Ansu Fati dostával výbornou přihrávku před bránu, avšak se k ní nedostal zaviněním Ajsa Mándího. Ten dle rozhodčího fauloval a navíc ještě vidí žlutou kartu.
     
    31
    Penalta pro Barcelonu!
     
    30
    V rámci souboje Guido Rodríguez nakopl míč přímo na domácího brankáře, který na nic nečeká a okamžitě posílá své spoluhráče do protiútoku.
     
    29
    Joaquín samozřejmě centroval, ale míč byl příliš vysoký, kvůli čemuž na něj nedosáhl žádný hráč ve vápnu.
     
    28
    Hosté už se přiblížili k soupeřící šestnáctce. Kousek před ní fauluje Jordi Alba, což znamená první nebezpečný přímý kop.
     
    27
    Antoine Griezmann už z toho začíná být mírně frustrovaný. Pedri ho uvolnil pěknou patičkou, ale Francouz zase pálil jen těsně vedle!
     
    26
    Tentokrát míč servíroval Ousmanemu Dembèlému Sergio Busquest, ale bránící hráč si ho tentokrát pohlídali a zakončení mu nedovolili.
     
    25
    Betis je z inkasované branky mírně otřesen, ale okamžitě hledá cestu k vyrovnání. O míč však přichází již na půlící čáře.
     
    24
    Hlavní rozhodčí ještě něco konzultuje s videorozhodčím, ale ofsajd to v žádném případě nebyl. Gól je tak po nějaké chvíli potvrzen.
     
    22
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí jdou přece jen do vedení a stará se o to francouzské útočné duo! Antoine Griezmann na pravé straně uvolnil OUSMANEHO DEMBÈLÉHO, který si míč připravil na levačku a následně ho zatočil ke vzdálenější tyči, Claudio Bravo nestihl zareagovat. Asistence: Antoine Griezmann.
     
    22
    Cristian Tello si nejprve špatně zpracoval míč, ale vzápětí stejně mohl vypálit. Avšak mířil jen do středu brány, což pro Marc-Andrého ter Stegena moc nebezpečné nebylo.
     
    21
    Ansu Fati padá při dobíhaní míče vinou protihráče, hlavní rozhodčí však zůstává v klidu, takže hosté mohou i nadále rozehrávat.
     
    20
    V posledních minutách u míče zůstává hlavně sevillský klub, který nikam nespěchá a chce ho soupeře co nejméně půjčovat.
     
    19
    Rohový kop tentokrát nebezpečí nepřinesl, míč jistě odvrátil Gerard Piqué, který se zatím tváří jako nejpevnější součást barcelonské defenzivy.
     
    18
    Tentokrát ale Antoine Griezmann kombinaci moc nepomohl, dokonce o míč přišel. To zkusil potrestat Antonio Sanabria, který se sice nedostal k zakončení, ale vybojoval alespoň roh.
     
    17
    Alex Moreno je zatím nejaktivnější hráčem Betisu. Tentokrát si náběhem řekl o míč, který tedy dostal, ale následná střela levačkou se mu svezla mimo bránu.
     
    16
    Antoine Griezmann zkusil pomoci s rozehrávkou, což byl dobrý nápad, protože jednoho z protihráčů donutil k nedovolenému zákroku.
     
    14
    Hosté opravdu rozehrávají velmi zlehka. Nakonec se dopředu vrhají přes levou stranu, odkud zase Alex Moreno přihrával před bránu, ale bez problémů to pokryl Gerard Piqué.
     
    13
    Přetažený centr Jordiho Alby končí jen u brankáře Betisu, který klidně rozehrává nakrátko a vybízí spoluhráče k opatrné rozehrávce.
     
    12
    Antoine Griezmann má opravdu smůlu. Už si připsal další velmi nadějnou ránu, ale ta zase skončila těsně vedle tyčky.
     
    11
    William Carvalho si prezentoval další tvrdou hlavičkou, tentokrát ve středu hřiště. Míč však poslal jen k protihráčům.
     
    10
    Hra se opravdu hodně zrychlila. Po několika hostujících šancí nebezpečně pálil opět Ansu Fati, který tak k prvním zákroku donutil Claudia Brava.
     
    9
    Díky rohového kopu nebezpečně hlavičkoval William Carvalho, jehož hlavička byla opravdu hodně razantní, ale Marc-André ter Stegen si dokázal poradit!
     
    8
    Tak do vedení už mohl jít i Betis! Alex Moreno dostal ideální pas k levé tyči, odtud přihrával před bránu. Sergio Busquets sice zasáhl, ale míč si málem srazil do vlastní brány!
     
    7
    Míč pořád zůstává v držení domácích fotbalistů. Vzápětí ale Marc-André ter Stegen nenakopává moc přesně, balón tak končí u protihráčů.
     
    6
    Z podobné pozice to nyní zkoušel sám Ansu Fati, který zkoušel míč zakroutil k pravé tyčce, ale takže se na bránu těsně netrefil.
     
    5
    Katalánci mohli jít rychle do vedení, tomu tak však není! Ansu Fati výbornou zadovkou uvolnil Antoineho Griezmanna, který měl spoustu prostoru k zakončení. Mířil ke vzdálenější tyči, ale tu o pár čísel netrefil!
     
    4
    Začátek zápasu je zejména z domácí strany velmi opatrný. Nyní to trochu zkusili rozhýbat nákopem na Ousmaneho Dembèlého, ale ten míč nezachytil.
     
    3
    Barcelona dobře zapracovala při napadání, nakonec z toho ale nic nebezpečného nebylo, avšak míč stále udržela pod kontrolou.
     
    2
    Pedri hned vzápětí chyboval, takže si s míčem mohli přihrávat také hosté. Ti vzápětí nakopávali dopředu, ale našli jen rukavice barcelonského brankáře.
     
    1
    Úvodní výkop obstarali domácí fotbalisté, kteří se ihned stáhli ke svému brankáři, Marc-André ter Stegen si tak už poprvé kopl do balónu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Lenglet, Alba – F. de Jong, S. Busquets (C), Pedri – O. Dembèlé, Griezmann, Fati.
    Náhradníci: Neto, Tenas – Dest, de la Fuente, Pjanić, Puig, Trincão, Messi, Mingueza, Firpo, Braithwaite, Aleñá.

    Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí, Bartra, Moreno – W. Carvalho, G. Rodríguez, Canales – Joaquín (C), A. Sanabria, Tello.
    Náhradníci: Marín, Robles – Rodri, Iglesias, Loren, Akouokou, D. Lainez, Ruibal, Montoya, Miranda, V. Ruiz.

    Rozhodčí: Cuadra – Sobrino, López.
     
    Real Betis

    Také Betis vstoupil do soutěže dvěma výhrami bez inkasované branky (1:0 v Alavésu a 2:0 nad Valladolidem), v dalších šesti kolech ale hned čtyřikrát prohrál. Nejdříve nestačil na Real Madrid (2:3), pak prohrál 0:3 v Getafe. V pátém kole Betis přivezl body z trápící se Valencie za výhru 2:0, pak ale následovaly prohry 0:3 se San Sebastianem a 0:2 na madridském Atleticu. V dosud posledním zápase Betis i přes neproměněnou penaltu Nabila Fekira zdolal Elche 3:1.

    Barcelonu Betis v posledních osmi letech porazil jen jednou, povedlo se mu to právě zde na Camp Nou v roce 2018 po divoké výhře 4:3. Koneckonců většina vzájemných soubojů z posledních let přináší gólové hody. Loni Barcelona zvítězila na domácím trávníku 5:2 a v Seville 3:2. Celkem v posledních osmi vzájemných soubojích bylo k vidění 41 gólů.
     
    FC Barcelona

    Barcelona v úvodních dvou kolech neztratila ani bod a vypadalo to na úspěšný začátek sezóny, poté ale přišla černá série, kterou Katalánci zahájili domácí remízou se Sevillou, následovala prohra 0:1 v Getafe, porážka s arcirivalem Realem Madrid na domácím stadiónu 1:3 a zatím naposledy Barcelona remizovala na hřišti Deportiva Alavés 1:1.

    Lepší je to v Lize mistrů, kde po výhrách 5:1 nad Ferencvárosem Budapešť, 2:0 v Turíně nad Juventusem a 2:1 nad Dynamem Kyjev v polovině základních skupin vede tu svoji beze ztráty bodu.

    Zatím se nedaří ani hrající klubové legendě Lionelu Messimu, ten v dosavadních šesti kolech zaznamenal jen jednu branku, navíc nemá ještě gólovou asistenci.
     
    Hezké sobotní odpoledne při sledování přenosu utkání španělské La Ligy, trápící se Barcelona přivítá sevillský Real Betis.

    Z posledních čtyř ligových zápasů Barcelona vydolovala jen dva body a aktuálně je v tabulce až dvanáctá. Nutno ale dodat, že na většinu soupeřů disponuje jedním či dvěma zápasy k dobru. Betis do tohoto víkendu vstoupil ze sedmé pozice.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:15.

    Lukáš Mihal

    Branky: 22. O. Dembèlé (Griezmann), 49. Griezmann (Alba), 61. Messi (pen.), 82. Messi (Roberto), 90. Pedri (Roberto) – 45+3. A. Sanabria, 73. Loren (Moreno)

    Karty:   37. Fati (BAR), 41. Pedri (BAR) – 31. Mándí (RBE), 45. Moreno (RBE)   60. Mándí (RBE)

    Neproměněná penalta: 33. Griezmann (BAR), brankář Bravo zneškodnil


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:10.
    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Lenglet, Alba – F. de Jong, S. Busquets (C) (86. Pjanić), Pedri – O. Dembèlé (66. Trincão), Griezmann (78. Braithwaite), Fati (46. Messi).
    Náhradníci: Neto, Tenas – Dest, de la Fuente, Pjanić, Puig, Trincão, Messi, Mingueza, Firpo, Braithwaite, Aleñá.

    Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí, Bartra, Moreno – W. Carvalho, G. Rodríguez, Canales (86. Rodri) – Joaquín (C), A. Sanabria (71. Loren), Tello (62. V. Ruiz).
    Náhradníci: Marín, Robles – Rodri, Iglesias, Loren, Akouokou, D. Lainez, Ruibal, Montoya, Miranda, V. Ruiz.

    Rozhodčí: Cuadra – Sobrino, López
    bahis siteleri