Huesca – Eibar 1:1 (kon.) | Barcelona – Real Betis 5:2 (kon.) | Sevilla – Osasuna 1:0 (kon.)
Atlético – Cádiz 4:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:2 (1:1)
Real Betis
Sobota 07.11.2020, 16:15 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut.
     
    90
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí si závěr zápasu více než užívají! Sergi Roberto si připisuje druhou asistenci, jeho přízemní pas proletěl až ke vzdálenější tyči, kde už to měl PEDRI jednoduché. Tento mladičký záložník skóruje letos vůbec poprvé. Asistence: Sergi Roberto.
     
    86
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Sergio Canales, přichází Rodri.
     
    86
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Sergio Busquets, přichází Miralem Pjanić.
     
    84
    Lionel Messi sice kompletuje hattrick, ale na začátku akce byl Sergi Roberto v ofsajdu, takže branka nemůže platit.
     
    82
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona nechce nic nechávat náhodě a vrací si dvoubrankový náskok! Tento gól je hlavně zásluhou Sergiho Roberta, který luxusní patičkou uvolnil LIONELA MESSIHO. Ten tak šel sám na Claudia Brava, kterému nedal sebemenší šanci k zákroku nechytatelnou střelou pod horní tyč. Argentinská hvězda navíc poprvé v letošní sezoně skóruje ze hry. Asistence: Sergi Roberto.
     
    78
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Martin Braithwaite.
     
    73
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Betis snižuje a schyluje se nám k pořádnému drama! Domácí na chvíli ztratili koncentraci při bránění, čehož dokonale využil Alex Moreno, který se dostal až do šestnáctky. Následně přihrál na hranu malého vápna, odkud střídající LOREN poslal míč přímo k pravé tyči. Asistence: Alex Moreno.
     
    71
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Antonio Sanabria, přichází Loren.
     
    66
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Trincão.
     
    62
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Cristian Tello, přichází Víctor Ruiz.
     
    61
    Barcelona právě vstřelila branku!
    LIONEL MESSI už se nemýlil a vypadá to na hotové utkání! Claudio Bravo sice zase dobře odhadl směr střely, ale argentinský fotbalista mířil přesně pod horní tyč, takže hostující brankář opravdu neměl nárok.
     
    60
    Tak Ajsa Mándí hrál rukou a bude to další penalta! Hostující stoper navíc vidí červenou kartu, takže bude muset opustit hrací plochu.
     
    58
    Mohlo být rozhodnuto, avšak tomu tak není! Lionel Messi dostal přihrávku před bránu a vytáhl z ní Claudia Brava, míč pak vrátil dozadu na Ousmaneho Dembèlého, jehož na brankové čáře vychytal Ajsa Mándí. Ten možná hrál rukou, celá situace se ještě prošetřuje. Každopádně vzápětí ještě pálil Jordi Alba, ale ten už mířil moc vysoko.
     
    49
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav dlouho neplatil, krátce po přestávce jsou Katalánci zpět ve vedení! Jordi Alba z levé strany vymyslel parádní pas před bránu, který Lionel Messi chytře pustil, čímž zmátl dva protihráče. ANTOINE GRIEZMANN tak následně uklidil míč do odkryté sítě a napravil svou neproměněnou penaltu. Asistence: Jordi Alba.
     
    46
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Anssumane Fati, přichází Lionel Messi.
     
    45+3
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádný šok pro Barcelonu, neproměněná penalta musí Antoineho Griezmanna určitě mrzet! Centr Cristiana Tella se trestuhodně dostal přes dva obránce až před bránu, kde si našel prostor k zakončení ANTONIO SANABRIA, který nedal Marcu-Andrému ter Stegonovi šanci k zákroku.
     
    45+1
    Nastavují se tři minuty.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Alex Moreno (Real Betis).
     
    41
    Žlutou kartu dostává Pedri (FC Barcelona).
     
    39
    Alex Moreno pořád plní svou roli přihrávce naprosto skvěle. Tentokrát na hraně šestnáctky našel Cristana Tella, který však těsně přestřelil!
     
    37
    Žlutou kartu dostává Anssumane Fati (FC Barcelona).
     
    33
    Antoine Griezmann má dnes opravdu smůla. Po několika pěkných střelách, které však skončili těsně mimo, měl asi nejjasnější příležitost. Z pokutového kopu mířil k levé tyči, což však Claudio Bravo skvěle vystihl a ránu tak zlikvidoval!
     
    31
    Tak Katalánci mohou jít do dvoubrankového vedení! Ansu Fati dostával výbornou přihrávku před bránu, avšak se k ní nedostal zaviněním Ajsa Mándího. Ten dle rozhodčího fauloval a navíc ještě vidí žlutou kartu.
     
    31
    Penalta pro Barcelonu!
     
    27
    Antoine Griezmann už z toho začíná být mírně frustrovaný. Pedri ho uvolnil pěknou patičkou, ale Francouz zase pálil jen těsně vedle!
     
    22
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí jdou přece jen do vedení a stará se o to francouzské útočné duo! Antoine Griezmann na pravé straně uvolnil OUSMANEHO DEMBÈLÉHO, který si míč připravil na levačku a následně ho zatočil ke vzdálenější tyči, Claudio Bravo nestihl zareagovat. Asistence: Antoine Griezmann.
     
    9
    Díky rohového kopu nebezpečně hlavičkoval William Carvalho, jehož hlavička byla opravdu hodně razantní, ale Marc-André ter Stegen si dokázal poradit!
     
    8
    Tak do vedení už mohl jít i Betis! Alex Moreno dostal ideální pas k levé tyči, odtud přihrával před bránu. Sergio Busquets sice zasáhl, ale míč si málem srazil do vlastní brány!
     
    5
    Katalánci mohli jít rychle do vedení, tomu tak však není! Ansu Fati výbornou zadovkou uvolnil Antoineho Griezmanna, který měl spoustu prostoru k zakončení. Mířil ke vzdálenější tyči, ale tu o pár čísel netrefil!

    Lukáš Mihal

    Branky: 22. O. Dembèlé (Griezmann), 49. Griezmann (Alba), 61. Messi (pen.), 82. Messi (Roberto), 90. Pedri (Roberto) – 45+3. A. Sanabria, 73. Loren (Moreno)

    Karty:   37. Fati (BAR), 41. Pedri (BAR) – 31. Mándí (RBE), 45. Moreno (RBE)   60. Mándí (RBE)

    Neproměněná penalta: 33. Griezmann (BAR), brankář Bravo zneškodnil


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:10.
    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Lenglet, Alba – F. de Jong, S. Busquets (C) (86. Pjanić), Pedri – O. Dembèlé (66. Trincão), Griezmann (78. Braithwaite), Fati (46. Messi).
    Náhradníci: Neto, Tenas – Dest, de la Fuente, Pjanić, Puig, Trincão, Messi, Mingueza, Firpo, Braithwaite, Aleñá.

    Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí, Bartra, Moreno – W. Carvalho, G. Rodríguez, Canales (86. Rodri) – Joaquín (C), A. Sanabria (71. Loren), Tello (62. V. Ruiz).
    Náhradníci: Marín, Robles – Rodri, Iglesias, Loren, Akouokou, D. Lainez, Ruibal, Montoya, Miranda, V. Ruiz.

    Rozhodčí: Cuadra – Sobrino, López
    bahis siteleri