Huesca – Eibar 1:1 (kon.) | Barcelona – Real Betis 5:2 (kon.) | Sevilla – Osasuna 1:0 (kon.)
Atlético – Cádiz 4:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
5:2 (1:1)
Real Betis
Sobota 07.11.2020, 16:15 • Camp Nou (Barcelona) • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí si závěr zápasu více než užívají! Sergi Roberto si připisuje druhou asistenci, jeho přízemní pas proletěl až ke vzdálenější tyči, kde už to měl PEDRI jednoduché. Tento mladičký záložník skóruje letos vůbec poprvé. Asistence: Sergi Roberto.
     
    82
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Barcelona nechce nic nechávat náhodě a vrací si dvoubrankový náskok! Tento gól je hlavně zásluhou Sergiho Roberta, který luxusní patičkou uvolnil LIONELA MESSIHO. Ten tak šel sám na Claudia Brava, kterému nedal sebemenší šanci k zákroku nechytatelnou střelou pod horní tyč. Argentinská hvězda navíc poprvé v letošní sezoně skóruje ze hry. Asistence: Sergi Roberto.
     
    73
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Betis snižuje a schyluje se nám k pořádnému drama! Domácí na chvíli ztratili koncentraci při bránění, čehož dokonale využil Alex Moreno, který se dostal až do šestnáctky. Následně přihrál na hranu malého vápna, odkud střídající LOREN poslal míč přímo k pravé tyči. Asistence: Alex Moreno.
     
    61
    Barcelona právě vstřelila branku!
    LIONEL MESSI už se nemýlil a vypadá to na hotové utkání! Claudio Bravo sice zase dobře odhadl směr střely, ale argentinský fotbalista mířil přesně pod horní tyč, takže hostující brankář opravdu neměl nárok.
     
    49
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav dlouho neplatil, krátce po přestávce jsou Katalánci zpět ve vedení! Jordi Alba z levé strany vymyslel parádní pas před bránu, který Lionel Messi chytře pustil, čímž zmátl dva protihráče. ANTOINE GRIEZMANN tak následně uklidil míč do odkryté sítě a napravil svou neproměněnou penaltu. Asistence: Jordi Alba.
     
    45+3
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Tak to je pořádný šok pro Barcelonu, neproměněná penalta musí Antoineho Griezmanna určitě mrzet! Centr Cristiana Tella se trestuhodně dostal přes dva obránce až před bránu, kde si našel prostor k zakončení ANTONIO SANABRIA, který nedal Marcu-Andrému ter Stegonovi šanci k zákroku.
     
    22
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Domácí jdou přece jen do vedení a stará se o to francouzské útočné duo! Antoine Griezmann na pravé straně uvolnil OUSMANEHO DEMBÈLÉHO, který si míč připravil na levačku a následně ho zatočil ke vzdálenější tyči, Claudio Bravo nestihl zareagovat. Asistence: Antoine Griezmann.

    Lukáš Mihal

    Branky: 22. O. Dembèlé (Griezmann), 49. Griezmann (Alba), 61. Messi (pen.), 82. Messi (Roberto), 90. Pedri (Roberto) – 45+3. A. Sanabria, 73. Loren (Moreno)

    Karty:   37. Fati (BAR), 41. Pedri (BAR) – 31. Mándí (RBE), 45. Moreno (RBE)   60. Mándí (RBE)

    Neproměněná penalta: 33. Griezmann (BAR), brankář Bravo zneškodnil


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:6. Střely mimo: 7:4. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 8:10.
    FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Lenglet, Alba – F. de Jong, S. Busquets (C) (86. Pjanić), Pedri – O. Dembèlé (66. Trincão), Griezmann (78. Braithwaite), Fati (46. Messi).
    Náhradníci: Neto, Tenas – Dest, de la Fuente, Pjanić, Puig, Trincão, Messi, Mingueza, Firpo, Braithwaite, Aleñá.

    Real Betis: Bravo – Emerson, Mándí, Bartra, Moreno – W. Carvalho, G. Rodríguez, Canales (86. Rodri) – Joaquín (C), A. Sanabria (71. Loren), Tello (62. V. Ruiz).
    Náhradníci: Marín, Robles – Rodri, Iglesias, Loren, Akouokou, D. Lainez, Ruibal, Montoya, Miranda, V. Ruiz.

    Rozhodčí: Cuadra – Sobrino, López
    bahis siteleri